Νέα

To νέο - (Έλον Μασκ) - twitter

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι χρειάζονται αλλαγές στο twitter;

• Ναι, πολλές

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Όχι μια χαρά είναι

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Ειλικρινά δεν έχω ιδέα

Ψήφοι: 7 50,0%
  • Λίγα πράματα, σε γενικές γραμμές είναι οκ

Ψήφοι: 3 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ε τιποτα τυπε απλα επειδη οι κατασπαλιαδες που ειναι πανω τωρα τη πανε την αμερικη ντουγρου για φουντο καποιοι με μπροστινο τον Μασκ πάνε να βαλουν φρενο,δε νομιζω να τα καταφερουν βεβαια,θα δουμε..
τι ρόλο λες ότι βαράει δλδ ο μάσκας?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι ρόλο λες ότι βαράει δλδ ο μάσκας?
τυπε θελει θελει να πλασαρεται ως κοντρας σε μεγαλο κομματι της νεοταξιτικης μασωνιας σε πολλα θέματα,στη πραξη θα φανει ομως αν ειναι οντως γνησιος ή μπλόφας..η καταργηση της ανωνυμιας πάντως λογω βοτ δεν μου ακουγεται καλά..

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
τυπε θελει θελει να πλασαρεται ως κοντρας σε μεγαλο κομματι της νεοταξιτικης μασωνιας σε πολλα θέματα,στη πραξη θα φανει ομως αν ειναι οντως γνησιος ή μπλόφας..η καταργηση της ανωνυμιας πάντως λογω βοτ δεν μου ακουγεται καλά..
αλλαγές πάντως λογικά θα φερει...

• Like
Αντιδράσεις: poppop

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ας κλεισει το ακαου του μπουμπουκου που μας εχει φλωμωσει στη μαλακια. Δεν χρειαζεται κατι αλλο το τουιτερ.

sex-guru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2021
Κριτικές
10
Like
449
Πόντοι
290
Δεν ειναι πιστευτος για εμενα. Σιγουρα απο πισω του κρυβεται η Αμερικανικη κυβερνηση η οποια εποπτευει τα παντα μεσα απο το δικτυο πρακτωρων σε ολο τον πλανητη, οτι και να γιενται... Σιγα μην τους ξεφευγε ο Μασκ, εδω του δινουν και τεραστια δανεια... Ολα ενα ψεμα για να δειξουν και καλα δημοκρατικοι

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Δεν ειναι πιστευτος για εμενα. Σιγουρα απο πισω του κρυβεται η Αμερικανικη κυβερνηση η οποια εποπτευει τα παντα μεσα απο το δικτυο πρακτωρων σε ολο τον πλανητη, οτι και να γιενται... Σιγα μην τους ξεφευγε ο Μασκ, εδω του δινουν και τεραστια δανεια... Ολα ενα ψεμα για να δειξουν και καλα δημοκρατικοι
καλα, και άλλοι λένε κρύβονται οι κινέζοι...
δεν βγαίνει έτσι 'άκρη.
ας δούμε τι θα κάνει

prdsm

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Like
9
Πόντοι
0
Η Αμερικανική κυβέρνηση έχει ήδη τα πλοκάμια της μέσα στην εταιρία, δε χρειάζεται να βάλει κάποιον να την εξαγοράσει.
Ότι και να λέμε, ο χρόνος θα δείξει που θα πάει το πράγμα. Εγώ θέλω να είμαι αισιόδοξος

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Πάει το νέο Ελον Μασκ. Έπαιξε παιχνίδι ο τύπος και τώρα ρελαξάρει στη Μύκονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom