Νέα

Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Αυτη ειναι η λυση και θα προτεινα να τον αφησει αρκετες ωρες και θελει δυο τρεις ημερες .Καποτε καταδρομεας δεν καναμε μπανιο σε κατι Παρμενιων ,δεκαημερα κλπ ειχαμε αλλαξιες ειχαμε μωρομαντηλα ομως σχολειο καταδρομων τον ειχα αφησει απλυτο δεν ξερω ποσο βρωμαγε και εζεχνε μπετατιν κλπ τουμπανο.
Ας το δοκιμάσει,δεν θα πάθει κάτι

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
τυπε γλυτωνεις κι απο τις κριτικες αρκει ενα "εχω παει" :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• 0EyqFHd.gif
    0EyqFHd.gif
    9,4 MB · Εμφανίσεις: 42

dyana10k

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2023
Like
7.283
Νταϊάνα αν σου σκάσει σε ραντεβού ο νηματοθετης τι κάνεις; πώς το αντιμετωπίζεις; τον βλέπεις, είναι νέος, ευάλωτος, έχει έρθει αποφασισμένος, εχει αφησει ηδη τα λεφτα, αφησε και +50, οδοντοκρεμα υπάρχει. Τι κανετε; ανοίγετε δύο φαντα;

Μίλα στον λαό σου.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη.
Αν είναι ευδιακριτη η κακή μυρωδιά δεν μπορώ να προχωρήσω,θα ακυρωθεί το ραντεβού.
Γιατί θα στο απαντήσω και σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν επαγγελματίας.
Σαν άνθρωπος δεν θα ρισκάρω σε καμία περίπτωση να κολλήσω κάτι που να μπορώ να μεταφέρω σε κάποιον από την οικογένεια μου.
Ειδικά αν κάνει τόσο μπαμ.
(Θα μου πεις γιατί με τα γλωσσοφιλα κλπ δεν υπάρχει κυνδινος?? Ε όσο να ναι φαίνεται ο άλλος αν κυνδινευεις και τέλος πάντων προσέχουμε όσο μπορούμε και εγώ από την μεριά μου κάνω εξετάσεις κάθε 15 μέρες και μπορώ να πω για εμένα ότι είμαι υπεύθυνη.)
Και επίσης επειδή συναντάω και άλλους ανθρώπους δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να πάρω κάτι που θα μεταφέρω σε κάποιον και κατά συνέπεια και αυτός σε μέλη της οικογένειας του.
Όποιος με έχει συναντήσει έχει δει πόσο συχνά κάνω στοματικές πλύσεις και κάνω ότι μπορώ να προφυλασω και εμένα και τον πελάτη.
Από κει και πέρα σαν επαγγελματίας για ποιον λόγο να ρισκάρω να κολλήσω κάτι και να κάτσω 2-3 εβδομάδες εκτός και να χάσω τοσα ραντεβού??
Ας χάσω αυτό το 1 ραντεβού και αν ο άνθρωπος παρεξηγηθεί,ας παρεξηγηθεί η υγεία μας είναι πάνω από όλα.
Για τον ίδιο λόγο ΔΕΝ κάνω σεξ χωρίς προφυλακτικό όσες φορές και αν μου ζητήσουν,δεν κατουραω άλλους δεν με κατουράει κανεις και άλλα πολλά που μου ζητάνε.
Το πρόγραμμα μου είναι πολύ συγκεκριμένο και λεπτομερείς.
Σε ευχαριστώ για την ερώτηση σου αν δεν σε κάλυψαν σε οποιοδήποτε σκέλος μπορείς να μου το τονίσεις να απαντήσω δεν θέλω να αφήνω σκιές και υπονοούμενα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021