You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 278
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γιατι το λες αυτο;Δεν πιστεύω να είσαι Ρομά ????
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.317
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα μαν με τις γαμιολεςΑδελφέ πέρα από την πλάκα.. Έχεις πάει σε ανδρολόγο; Αυτά μύκητες είναι η λόγο καθετήρα όπου πρέπει να σε δει ο γιατρός που σε έχει αναλάβει.
Μην κοροϊδεύετε το παλικάρι ρε τραχαναδες μετά πολεμάμε την γυναικεία αλληλεγγύη τους ..
Μη βρίζεις manΠες τα μαν με τις γαμιολες
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Πλενε τον με οδοντοκρεμα τυπε, εκτος απο καθαρισμο και αρωματισμο, εχει και αλλα οφελη
Σεβασμός και στις εκδιδόμενες. Είναι και αυτές άνθρωποι!Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχουραπόρτεεε
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Τύπε είναι απλά τα βήματα. Προφανώς η δυσοσμία έχει εμφανιστεί πρόσφατα και όντως μπορεί να συνδέεται με την προστάτιδα αλλά με άλλον τρόπο. Εάν ειναι μικροβιακή η προστάτιδα, δηλαδή πρέπει να πας να κάνεις καλλιέργεια σπέρματος για να βρεθεί αν υπάρχει κάποιος μύκητας, χλαμύδια, ουρεοπλασμα κ.α. Αν βρεθεί που λογικά κάτι θα υπάρχει λογικά θα οφείλεται εκεί η οσμή μετά ακολουθεί αντιβιογραμμα και όταν τελειώσει η θεραπεία πάλι καλλιέργεια να δεις αν ξεμπερδεψες. Στο ενδιάμεσο πάρε και ένα σαπουνακι για ευαίσθητες περιοχές με 0ph και μην χρησιμοποιείς σαπούνια εμπορίου στο πέος σου. Επίσης καλο στέγνωμα μετά το μπάνιο μην αφήνεις υγρά πάνω. Τελος κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει είναι να κάνεις πλύσεις με χαμομήλι. Δεν στο παίζω γιατρός όλα αυτά μπορείς να τα κουβεντιάσεις και με τν ουρολόγο σου και αν πιστεύεις πως δεν σε καλύπτει σου προτείνω να αλλάξεις και γιατρό.Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε επειδη απο οτι καταλαβα εισαι μπιχλας μια ειναι η λυση για σενα....Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Πολυ εμπειρια εχετε παντως τυποι στη πουτσοβρωμιλα και στη προστατιτιδα....ειδικα ο @athinaios44 .
Ο ουρολόγος που σου είπε για χρόνια προστατίτιδα χωρίς εξέταση κατά Meares Stamey το έχει παρατήσει το άθλημα και ασχολείται μόνο με το νυστέρι. Οι χρόνιες προστατίτιδες συνήθως έχουν καθαρές εξετάσεις ούρων και σπέρματος και δυστυχώς πολλοί ουρολόγοι δίνουν τυφλές αντιβιώσεις χωρίς να ξέρουν παθογόνο και αντιβιόγραμμα. Επίσης η χρόνια προστατίτιδα έχει σύνηθες σύμπτωμα άλγος στο πυελικό έδαφος.Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Θα σου πρότεινα να πας και σε ένα δερματολόγο αφροδιοσιλόγο στο "Συγγρός"
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
παιδια εχω κανει απειρες εξετασεις δεν αναφερα ποτε οτι δεν εκανα και εχω παρει και απειρες αντιβιωσεις τα 3-4 τελαυταια χρονια απλως δεν φευγει το προβλημα απλα υποχωρει για ενα διαστημα και μετα επανερχεταιΟ ουρολόγος που σου είπε για χρόνια προστατίτιδα χωρίς εξέταση κατά Meares Stamey το έχει παρατήσει το άθλημα και ασχολείται μόνο με το νυστέρι. Οι χρόνιες προστατίτιδες συνήθως έχουν καθαρές εξετάσεις ούρων και σπέρματος και δυστυχώς πολλοί ουρολόγοι δίνουν τυφλές αντιβιώσεις χωρίς να ξέρουν παθογόνο και αντιβιόγραμμα. Επίσης η χρόνια προστατίτιδα έχει σύνηθες σύμπτωμα άλγος στο πυελικό έδαφος.
Θα σου πρότεινα να πας και σε ένα δερματολόγο αφροδιοσιλόγο στο "Συγγρός"
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Βάλτο να μουσκέψει σε χλιαρό αλατόνερο για 2-3 ώρες. Για τους μύκητες...
Όταν πιει τα υγρά πρόσθεσε μαύρο πιπέρι χοντρό που σκοτώνει τα πάντα και ρίχτο στο μικροκυμάτων για 5' να μη μείνει μικρόβιο όρθιο.
Για πιο σίγουρα αποτελέσματα σιδέρωσε με ατμό ώστε ΚΑΙ να μην κάνει στραβή τσάκιση, αλλά ΚΑΙ να ξεπαστρέψεις τους εναπομείναντες μικροοργανισμούς.
Με ευχαριστείς αύριο...
Όταν πιει τα υγρά πρόσθεσε μαύρο πιπέρι χοντρό που σκοτώνει τα πάντα και ρίχτο στο μικροκυμάτων για 5' να μη μείνει μικρόβιο όρθιο.
Για πιο σίγουρα αποτελέσματα σιδέρωσε με ατμό ώστε ΚΑΙ να μην κάνει στραβή τσάκιση, αλλά ΚΑΙ να ξεπαστρέψεις τους εναπομείναντες μικροοργανισμούς.
Με ευχαριστείς αύριο...
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
θελω να σε βρισω που με χλευαζεις αλλα μολις διαβασα το μηνυμα ελιωσα λιγο στα γελιαΒάλτο να μουσκέψει σε χλιαρό αλατόνερο για 2-3 ώρες. Για τους μύκητες...
Με ευχαριστείς αύριο...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Πάντως δε χλευάζω !!!θελω να σε βρισω που με χλευαζεις αλλα μολις διαβασα το μηνυμα ελιωσα λιγο στα γελια
karaflodemonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει θεραπεία, πολλοί την γνωρίζουν λίγοι την τολμούν.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.809
- Πόντοι
- 3.506
Ξυστον με γυαλόχαρτο τύπε να βγει το πρώτο δέρμα και μετά βλέπεις αν βελτιώνεται η κατάσταση.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ποια τελευταία γκόμενα η Μαρία παλάμη εννοείς?η τελευταια γκομενα που ειχα μια φορα (απο τις πολλες) ηθελε να με τσιμπουκωσει στο αμαξι.Τις λεω δεν εχω πλυθει οχι αστο..αυτη επεμενε μου λεει "δε σε σιχαινομαι" αν θες στη κανω πασα
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Πρόσεχε τι λες γιατί γελάνε και μαλακες μαζί με σένα τον αρχή μαλακαΠοια τελευταία γκόμενα η Μαρία παλάμη εννοείς?
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Χαχαχα θεουλης.Πρόσεχε τι λες γιατί γελάνε και μαλακες μαζί με σένα τον αρχή μαλακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
?
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 22