Νέα

Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.317
Πόντοι
5.006
Αδελφέ πέρα από την πλάκα.. Έχεις πάει σε ανδρολόγο; Αυτά μύκητες είναι η λόγο καθετήρα όπου πρέπει να σε δει ο γιατρός που σε έχει αναλάβει.
Μην κοροϊδεύετε το παλικάρι ρε τραχαναδες μετά πολεμάμε την γυναικεία αλληλεγγύη τους ..
Πες τα μαν με τις γαμιολες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.217
Πόντοι
206
Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Σεβασμός και στις εκδιδόμενες. Είναι και αυτές άνθρωποι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αχουραπόρτεεε

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Τύπε είναι απλά τα βήματα. Προφανώς η δυσοσμία έχει εμφανιστεί πρόσφατα και όντως μπορεί να συνδέεται με την προστάτιδα αλλά με άλλον τρόπο. Εάν ειναι μικροβιακή η προστάτιδα, δηλαδή πρέπει να πας να κάνεις καλλιέργεια σπέρματος για να βρεθεί αν υπάρχει κάποιος μύκητας, χλαμύδια, ουρεοπλασμα κ.α. Αν βρεθεί που λογικά κάτι θα υπάρχει λογικά θα οφείλεται εκεί η οσμή μετά ακολουθεί αντιβιογραμμα και όταν τελειώσει η θεραπεία πάλι καλλιέργεια να δεις αν ξεμπερδεψες. Στο ενδιάμεσο πάρε και ένα σαπουνακι για ευαίσθητες περιοχές με 0ph και μην χρησιμοποιείς σαπούνια εμπορίου στο πέος σου. Επίσης καλο στέγνωμα μετά το μπάνιο μην αφήνεις υγρά πάνω. Τελος κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει είναι να κάνεις πλύσεις με χαμομήλι. Δεν στο παίζω γιατρός όλα αυτά μπορείς να τα κουβεντιάσεις και με τν ουρολόγο σου και αν πιστεύεις πως δεν σε καλύπτει σου προτείνω να αλλάξεις και γιατρό.

H1N1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Κριτικές
12
Like
899
Πόντοι
311
Πλύσιμο καλό όλης της περιοχής με φαρμακευτικό αφρολουτρο
Πολυ καλό πλύσιμο και στο βλεννογόνο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τυπε επειδη απο οτι καταλαβα εισαι μπιχλας μια ειναι η λυση για σενα....

1706178596976.jpeg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Πολυ εμπειρια εχετε παντως τυποι στη πουτσοβρωμιλα και στη προστατιτιδα....ειδικα ο @athinaios44 .:confused:

elSenor

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Ο ουρολόγος που σου είπε για χρόνια προστατίτιδα χωρίς εξέταση κατά Meares Stamey το έχει παρατήσει το άθλημα και ασχολείται μόνο με το νυστέρι. Οι χρόνιες προστατίτιδες συνήθως έχουν καθαρές εξετάσεις ούρων και σπέρματος και δυστυχώς πολλοί ουρολόγοι δίνουν τυφλές αντιβιώσεις χωρίς να ξέρουν παθογόνο και αντιβιόγραμμα. Επίσης η χρόνια προστατίτιδα έχει σύνηθες σύμπτωμα άλγος στο πυελικό έδαφος.
Θα σου πρότεινα να πας και σε ένα δερματολόγο αφροδιοσιλόγο στο "Συγγρός"

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Ο ουρολόγος που σου είπε για χρόνια προστατίτιδα χωρίς εξέταση κατά Meares Stamey το έχει παρατήσει το άθλημα και ασχολείται μόνο με το νυστέρι. Οι χρόνιες προστατίτιδες συνήθως έχουν καθαρές εξετάσεις ούρων και σπέρματος και δυστυχώς πολλοί ουρολόγοι δίνουν τυφλές αντιβιώσεις χωρίς να ξέρουν παθογόνο και αντιβιόγραμμα. Επίσης η χρόνια προστατίτιδα έχει σύνηθες σύμπτωμα άλγος στο πυελικό έδαφος.
Θα σου πρότεινα να πας και σε ένα δερματολόγο αφροδιοσιλόγο στο "Συγγρός"
παιδια εχω κανει απειρες εξετασεις δεν αναφερα ποτε οτι δεν εκανα και εχω παρει και απειρες αντιβιωσεις τα 3-4 τελαυταια χρονια απλως δεν φευγει το προβλημα απλα υποχωρει για ενα διαστημα και μετα επανερχεται

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Βάλτο να μουσκέψει σε χλιαρό αλατόνερο για 2-3 ώρες. Για τους μύκητες...
Όταν πιει τα υγρά πρόσθεσε μαύρο πιπέρι χοντρό που σκοτώνει τα πάντα και ρίχτο στο μικροκυμάτων για 5' να μη μείνει μικρόβιο όρθιο.
Για πιο σίγουρα αποτελέσματα σιδέρωσε με ατμό ώστε ΚΑΙ να μην κάνει στραβή τσάκιση, αλλά ΚΑΙ να ξεπαστρέψεις τους εναπομείναντες μικροοργανισμούς.
Με ευχαριστείς αύριο...

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Βάλτο να μουσκέψει σε χλιαρό αλατόνερο για 2-3 ώρες. Για τους μύκητες...
Όταν πιει τα υγρά πρόσθεσε μαύρο πιπέρι χοντρό που σκοτώνει τα πάντα και ρίχτο στο μικροκυμάτων για 5' να μη μείνει μικρόβιο όρθιο.
Για πιο σίγουρα αποτελέσματα σιδέρωσε με ατμό ώστε ΚΑΙ να μην κάνει στραβή τσάκιση, αλλά ΚΑΙ να ξεπαστρέψεις τους εναπομείναντες μικροοργανισμούς.
Με ευχαριστείς αύριο...
θελω να σε βρισω που με χλευαζεις αλλα μολις διαβασα το μηνυμα ελιωσα λιγο στα γελια:cheesy:
:cheesy::cheesy:

karaflodemonas

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Υπάρχει θεραπεία, πολλοί την γνωρίζουν λίγοι την τολμούν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
η τελευταια γκομενα που ειχα μια φορα (απο τις πολλες) ηθελε να με τσιμπουκωσει στο αμαξι.Τις λεω δεν εχω πλυθει οχι αστο..αυτη επεμενε μου λεει "δε σε σιχαινομαι" αν θες στη κανω πασα:confused:
Ποια τελευταία γκόμενα η Μαρία παλάμη εννοείς?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom