Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Σκέφτηκα πολύ, και αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, όταν απόψε φτάσει στο σπίτι με το καλό.
Του Αγίου Ιωάννου θα είμαστε στη γιορτή κοινού φίλου. Εκεί θα τσεκάρω καταστάσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το μελετήσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
Δεν μπορεί να φτάσω να μην μπορώ ούτε στα μπορδέλα να πάω, και την βγάλουν έτσι ανώδυνα. Θα πονέσουν, και μάλιστα πολύ.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές. Γράφοντας τον πόνο μου εδώ μέσα, αν και δεν γνωρίζω κανέναν σας, ένιωσα να ξαλαφρώνω λίγο.
Θα δείξει και η συμπεριφορά τους μεθαύριο.
Σας ευχαριστώ και πάλι. Να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε!