Όχι ....μετά τόσα χρόνια πρέπει να φάει και άλλη πουτσα η γυναίκα σου μην είσαι εγωιστής....και τι έγινε ....την γαμισε δεν την κρέμασε ..χαρά εδώ στην γυναίκα σου ....εσύ δεν έχεις κάνει τέτοια η εάν σου γινόταν φάση δεν θα έκανες. ...η γυναίκα σου ηλικία ...σώμα κιλά ...πως είναι ...κτλ ....εάν απαντήσεις θα έχω και συνέχεια τι να κανειςTην Καλησπερα Φιλε Satanako........τα αφηνεις ολα στο φλου...κανε την ζωη σου...και χωσε κανενα μπινελικη στον Ρουφιανο......ξερει αυτος γιατι......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το κέρατο δεν χωνεύεται εύκολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα satanakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 252
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Σκέφτηκα πολύ, και αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, όταν απόψε φτάσει στο σπίτι με το καλό.
Του Αγίου Ιωάννου θα είμαστε στη γιορτή κοινού φίλου. Εκεί θα τσεκάρω καταστάσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το μελετήσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
Δεν μπορεί να φτάσω να μην μπορώ ούτε στα μπορδέλα να πάω, και την βγάλουν έτσι ανώδυνα. Θα πονέσουν, και μάλιστα πολύ.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές. Γράφοντας τον πόνο μου εδώ μέσα, αν και δεν γνωρίζω κανέναν σας, ένιωσα να ξαλαφρώνω λίγο.
Θα δείξει και η συμπεριφορά τους μεθαύριο.
Σας ευχαριστώ και πάλι. Να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε!
Σκέφτηκα πολύ, και αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, όταν απόψε φτάσει στο σπίτι με το καλό.
Του Αγίου Ιωάννου θα είμαστε στη γιορτή κοινού φίλου. Εκεί θα τσεκάρω καταστάσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το μελετήσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
Δεν μπορεί να φτάσω να μην μπορώ ούτε στα μπορδέλα να πάω, και την βγάλουν έτσι ανώδυνα. Θα πονέσουν, και μάλιστα πολύ.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές. Γράφοντας τον πόνο μου εδώ μέσα, αν και δεν γνωρίζω κανέναν σας, ένιωσα να ξαλαφρώνω λίγο.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
κοιτα μη σε δουμε σε κανενα facebook πρωτη ειδηση εΔιάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το εμφανίσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
συμπαθέστατε άγνωστε μην σκας και μην στεναχωριέσαι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κατά λάθος είσαι κερδισμένος γιατί σταμάτησες από μια σχέση ήδη βαλτωμένη κι αδιέξοδη. Στην ζωή ήρθαμε για να ζούμε πραγματικά, όχι για το φαίνεσθαι, όχι για να λιβανίζουμε τη γνώμη των τρίτων, όχι για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Επομένως και με πυξίδα την παραπάνω παραδοχή, η καλύτερη εκδίκηση είναι να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς καν να κοιτάξεις πίσω.
Ενσυνείδητη αδιαφορία. Ασχολήσου με εσένα και μόνον, η ζωή έχει χιλιάδες επιλογές. Βγες και κάνε γυμναστική, κάνε τζόκινγκ να ξεδώσεις και να ενεργοποιήσεις τη σεροτονίνη σου. Η γυμναστική θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το περιττό άγχος !
Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένας μηχανισμός για την ανακούφιση του πληγωμένου μας εγωισμού, το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Θέλει δύναμη να ζήσεις μια τόσο στριμόκωλη κατάσταση και να την ξεπεράσεις και να βγεις από πάνω.
Εστίασε σε αυτό : Μπορεί να πονάς, αλλά μην ρίχνεις το επίπεδό σου χαμηλότερα από το δικό τους. Η περηφάνια σου, η χάραξη νέας πορείας και η ενσυνείδητη αδιαφορία σου είναι η πραγματική σου δύναμη.
Αδιαφόρησε λοιπόν και συγχώρησε τους, όχι από αδυναμία, αλλά από δύναμη.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.906
- Πόντοι
- 3.506
Κι εγώ που είμαι ελεύθερος μάλλον θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν έχω τέτοια προβλήματα..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Και εγώ αυτά βλέπω ( χρόνια τώρα) και λέω ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα...Κι εγώ που είμαι ελεύθερος μάλλον θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν έχω τέτοια προβλήματα..
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
και γω αυτα σκεφτομαιΚι εγώ που είμαι ελεύθερος μάλλον θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν έχω τέτοια προβλήματα..
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.906
- Πόντοι
- 3.506
Το αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθεροςκαι γω αυτα σκεφτομαι
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εμενα συνέχεια μου λενε ποτε θα παντρευτωΤο αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθερος
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Στη θέση σου θα απέφευγα πλέον τις συναναστροφές μαζί της...μάλλον δεν έχεις τη δυνατότητα να φύγεις από το σπίτι και ακόμα μένετε μαζί...όσο μένεις μαζί της θα νιώθεις χάλια...κοίτα να φύγεις..βρες ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και τιγκανα... Φθείρεις διαρκώς τον εαυτό σου, όσο ακόμα στγκατοικεις...
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
καλα αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι για να σε ρίχνουν και απο τα συννεφα..το περίεργο ειναι πλεον να δεις νορμαλ γάμο και οχι τετοιες ιστορίες
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
μαλλον λαθος εστειλες........Όχι ....μετά τόσα χρόνια πρέπει να φάει και άλλη πουτσα η γυναίκα σου μην είσαι εγωιστής....και τι έγινε ....την γαμισε δεν την κρέμασε ..χαρά εδώ στην γυναίκα σου ....εσύ δεν έχεις κάνει τέτοια η εάν σου γινόταν φάση δεν θα έκανες. ...η γυναίκα σου ηλικία ...σώμα κιλά ...πως είναι ...κτλ ....εάν απαντήσεις θα έχω και συνέχεια τι να κανεις
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Το αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθερος
Και μένα μου έλεγαν πότε θα παντρευτώ... Τους έλεγα ότι δεν ταίριαξα με κάποια κ δεν με πίστευαν.. πολύ δύσκολα τα πράγματα για γάμους πλέον..εμενα συνέχεια μου λενε ποτε θα παντρευτω
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Φαντασοτ να μην ταιριάζεις καθόλου με τη γυναίκα και να υπάρχουν διαρκώς διαφωνίες ..γκρίνιες και καυγάδες σε καθημερινή βάση ή έστω συχνά...δεν αντέχεται...μόνο με ψυχοφαρμακα θα μπορούσα να υπομείνω μια τέτοια φάση... κόλαση...και να έχει και εραστή και να το ξέρεις... Με τίποτα...καλύτερα μόνος κι έρημος...Το αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθερος
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Απλά χωρίζεις και τελειώνει η ιστορία, καθένας τραβάει τον δρόμο του.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αυτό έκανα κι εγώ... χαχαχαχΑπλά χωρίζεις και τελειώνει η ιστορία, καθένας τραβάει τον δρόμο του.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εγω θέλω μια φορα να παω σε κανενα τραπεζι με συγγενεις να εχει γριές γερους ξαδερφες ξαδερφια και να με ρωτησουν ποτε θα παντρευτω...και θα τους πω τοτε "ποτέ......μαρεσει να ΓΑΜΑΩ πολλες και διαφορετικες και να γαμαω και στα μπουρδελακια" ...ετσι να τους πεσει η μπουκια απο το στομα
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 456
Χωρίς παρεξήγηση και με κάθε καλή διάθεση, επειδή βλέπω έχεις και μεγάλα παιδιά.Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Αν ο γιος σου σου έλεγε πως η γκόμενα του τον κερατώνει τι συμβουλή θα του έδινες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις