Νέα

Το κέρατο δεν χωνεύεται εύκολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satanakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Tην Καλησπερα Φιλε Satanako........τα αφηνεις ολα στο φλου...κανε την ζωη σου...και χωσε κανενα μπινελικη στον Ρουφιανο......ξερει αυτος γιατι......
Όχι ....μετά τόσα χρόνια πρέπει να φάει και άλλη πουτσα η γυναίκα σου μην είσαι εγωιστής....και τι έγινε ....την γαμισε δεν την κρέμασε ..χαρά εδώ στην γυναίκα σου ....εσύ δεν έχεις κάνει τέτοια η εάν σου γινόταν φάση δεν θα έκανες. ...η γυναίκα σου ηλικία ...σώμα κιλά ...πως είναι ...κτλ ....εάν απαντήσεις θα έχω και συνέχεια τι να κανεις

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Σκέφτηκα πολύ, και αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, όταν απόψε φτάσει στο σπίτι με το καλό.
Του Αγίου Ιωάννου θα είμαστε στη γιορτή κοινού φίλου. Εκεί θα τσεκάρω καταστάσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το μελετήσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
Δεν μπορεί να φτάσω να μην μπορώ ούτε στα μπορδέλα να πάω, και την βγάλουν έτσι ανώδυνα. Θα πονέσουν, και μάλιστα πολύ.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές. Γράφοντας τον πόνο μου εδώ μέσα, αν και δεν γνωρίζω κανέναν σας, ένιωσα να ξαλαφρώνω λίγο.
Θα δείξει και η συμπεριφορά τους μεθαύριο.
Σας ευχαριστώ και πάλι. Να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Διάβασα με υπομονή και προσοχή όλα τα μηνύματα. Τώρα που ηρέμησα, όπως είπα σκέφτομαι τα παιδιά μου και μόνο. Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια τους. Το να το κάνω βούκινο, ξέρω ότι θα πληγωθούν. Ο μικρότερος γιος μου που τώρα ξεκίνησε τη φοιτητική ζωή, βγαίνοντας από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόλις που πάτησε στα πόδια του και πήρε ψυχολογικά το πάνω του. Όσο για τον γκόμενο της κυρίας, αυτός, να διευκρίνησω ήταν οικογενεικός φίλος πολλά χρόνια,προερχόμενος βέβαια από τον δικό της κύκλο. Η δε γυναίκα του, γυναικάρα και κυρία, και αρκετά νεότερη από τη δική μου. Το ειδύλλιο έχει 4 και κάτι χρόνια. Από τότε που η δική μου είχε διακόψει περίτεχνα τις επαφές μαζί μου. Ο γκόμενος είναι λίγο φαντασμένος και εγωιστής.
Σκέφτηκα πολύ, και αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, όταν απόψε φτάσει στο σπίτι με το καλό.
Του Αγίου Ιωάννου θα είμαστε στη γιορτή κοινού φίλου. Εκεί θα τσεκάρω καταστάσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το μελετήσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.
Δεν μπορεί να φτάσω να μην μπορώ ούτε στα μπορδέλα να πάω, και την βγάλουν έτσι ανώδυνα. Θα πονέσουν, και μάλιστα πολύ.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές. Γράφοντας τον πόνο μου εδώ μέσα, αν και δεν γνωρίζω κανέναν σας, ένιωσα να ξαλαφρώνω λίγο.
κοιτα μη σε δουμε σε κανενα facebook πρωτη ειδηση ε

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Αν θα αποφασίσω να του της παίξω θα το εμφανίσω πρώτα. Δεν θα πάω έτσι μέσα στην οργή. Ίσως βρω και κάποια παλικάρια να του κάνω το χουνέρι. Γνωρίζω κόσμο, καλό. Είδωμεν.

συμπαθέστατε άγνωστε μην σκας και μην στεναχωριέσαι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κατά λάθος είσαι κερδισμένος γιατί σταμάτησες από μια σχέση ήδη βαλτωμένη κι αδιέξοδη. Στην ζωή ήρθαμε για να ζούμε πραγματικά, όχι για το φαίνεσθαι, όχι για να λιβανίζουμε τη γνώμη των τρίτων, όχι για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Επομένως και με πυξίδα την παραπάνω παραδοχή, η καλύτερη εκδίκηση είναι να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς καν να κοιτάξεις πίσω.
Ενσυνείδητη αδιαφορία. Ασχολήσου με εσένα και μόνον, η ζωή έχει χιλιάδες επιλογές. Βγες και κάνε γυμναστική, κάνε τζόκινγκ να ξεδώσεις και να ενεργοποιήσεις τη σεροτονίνη σου. Η γυμναστική θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το περιττό άγχος !
Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένας μηχανισμός για την ανακούφιση του πληγωμένου μας εγωισμού, το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Θέλει δύναμη να ζήσεις μια τόσο στριμόκωλη κατάσταση και να την ξεπεράσεις και να βγεις από πάνω.
Εστίασε σε αυτό : Μπορεί να πονάς, αλλά μην ρίχνεις το επίπεδό σου χαμηλότερα από το δικό τους. Η περηφάνια σου, η χάραξη νέας πορείας και η ενσυνείδητη αδιαφορία σου είναι η πραγματική σου δύναμη.
Αδιαφόρησε λοιπόν και συγχώρησε τους, όχι από αδυναμία, αλλά από δύναμη.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.906
Πόντοι
3.506
και γω αυτα σκεφτομαι :confused:
Το αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθερος :confused::confused::confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το αστείο είναι ότι όλοι οι συγγενείς και περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι και συνέχεια μου λένε ποσο τυχερός είμαι που είμαι ελεύθερος :confused::confused::confused:
εμενα συνέχεια μου λενε ποτε θα παντρευτω

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Στη θέση σου θα απέφευγα πλέον τις συναναστροφές μαζί της...μάλλον δεν έχεις τη δυνατότητα να φύγεις από το σπίτι και ακόμα μένετε μαζί...όσο μένεις μαζί της θα νιώθεις χάλια...κοίτα να φύγεις..βρες ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και τιγκανα... Φθείρεις διαρκώς τον εαυτό σου, όσο ακόμα στγκατοικεις...

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Όχι ....μετά τόσα χρόνια πρέπει να φάει και άλλη πουτσα η γυναίκα σου μην είσαι εγωιστής....και τι έγινε ....την γαμισε δεν την κρέμασε ..χαρά εδώ στην γυναίκα σου ....εσύ δεν έχεις κάνει τέτοια η εάν σου γινόταν φάση δεν θα έκανες. ...η γυναίκα σου ηλικία ...σώμα κιλά ...πως είναι ...κτλ ....εάν απαντήσεις θα έχω και συνέχεια τι να κανεις
μαλλον λαθος εστειλες........

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

εμενα συνέχεια μου λενε ποτε θα παντρευτω
Και μένα μου έλεγαν πότε θα παντρευτώ... Τους έλεγα ότι δεν ταίριαξα με κάποια κ δεν με πίστευαν.. πολύ δύσκολα τα πράγματα για γάμους πλέον..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Φαντασοτ να μην ταιριάζεις καθόλου με τη γυναίκα και να υπάρχουν διαρκώς διαφωνίες ..γκρίνιες και καυγάδες σε καθημερινή βάση ή έστω συχνά...δεν αντέχεται...μόνο με ψυχοφαρμακα θα μπορούσα να υπομείνω μια τέτοια φάση... κόλαση...και να έχει και εραστή και να το ξέρεις... Με τίποτα...καλύτερα μόνος κι έρημος...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω θέλω μια φορα να παω σε κανενα τραπεζι με συγγενεις να εχει γριές γερους ξαδερφες ξαδερφια και να με ρωτησουν ποτε θα παντρευτω...και θα τους πω τοτε "ποτέ......μαρεσει να ΓΑΜΑΩ πολλες και διαφορετικες και να γαμαω και στα μπουρδελακια" ...ετσι να τους πεσει η μπουκια απο το στομα :wanker:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Σήμερα εάν κάποιος θέλει να ρισκάρει σε ακραίο βαθμό , και πέρα από κάθε όριο και λογική , βασικά έχει δυο επιλογές .

1 Το να πηδήξει μέσα σε έναν λάκκο , με εκατό πεινασμένους κροκόδειλους

2 Το να νυμφευτεί

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Χωρίς παρεξήγηση και με κάθε καλή διάθεση, επειδή βλέπω έχεις και μεγάλα παιδιά.
Αν ο γιος σου σου έλεγε πως η γκόμενα του τον κερατώνει τι συμβουλή θα του έδινες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom