Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατανοώ πάντα όσους ανθρώπους αδυνατούν να διαλεχθούν, δυσκολευονται με το αλλο φύλλο και χρησιμοποιούν την απαξία ως άμυνα. Και το σέβομαι γιατί είναι αλήθεια δύσκολο να έχεις τέτοια δύναμη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oσοι με ξερουν(εντος/εκτος site)...απλα γελανε...δν θα σου κανω τη χαρη να σχολιασω τπτ απ'αυτα που γραφεις...
Αδικος κοπος...κ ειλικρινα σε λυπαμαι....

Να'ναι καλα οι πουτανες που σε υπομενουν παληκαρι...

Kαλά, τώρα πήγαινε να εντρυφήσεις στην κουλτούρα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κατανοώ πάντα όσους ανθρώπους αδυνατούν να διαλεχθούν, δυσκολευονται με το αλλο φύλλο και χρησιμοποιούν την απαξία ως άμυνα. Και το σέβομαι γιατί είναι αλήθεια δύσκολο να έχεις τέτοια δύναμη.

Μία μπούρδα χωρίς νόημα, από αυτές που οι γυναίκες συνηθίζουν. Διότι αδυνατούν να ξεχωρίσουν τη λογική από τη συναισθηματική φόρτιση που δημιουργούν οι αυξομειώσεις των ορμονών τους.

Επισκέπτης
Μία μπούρδα χωρίς νόημα, από αυτές που οι γυναίκες συνηθίζουν. Διότι αδυνατούν να ξεχωρίσουν τη λογική από τη συναισθηματική φόρτιση που δημιουργούν οι αυξομειώσεις των ορμονών τους.

Συνεχίζω να συμφωνώ μαζί σου!

Επισκέπτης
ασχημο πραγμα η γενικευση......

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ζήλεια κοπλεξ κτλ κτλ... εγω αμα δω καποιον με καμια μουνάρα τον θαυμάζω δε ψαχνω να δω αν του λειπει κανα δοντι αν εχει κληρονομίσει τον βγάζουν φλώρο αδερφή κτλ κτλ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-οπως λενε στην Ελλάδα λες να ψοφίσει ο γάϊδαρος του δίπλα.

Δε μιλάω γι αυτον που εβγαλε το θέμα δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αρα δε μπορώ να τον κρίνω.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
κονομησε σπιτακι τι αλλο και δεν πληρωνει σαν και μενα δοση σπιτιου δοση αμαξιου κλπ.αλλα δε γαμιεται εμενα ειναι δικα μου

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε lakis33, μας γράφεις για ένα τύπο τελειωμένο χωρίς αυτοεκτίμηση, που παρακαλάει μια γυναίκα σε όλη του τη ζωή, και καταλήγει να την παντρευτεί κι'όλας.
Δεν βλέπω λοιπόν κάτι θετικό προς αυτόν στην όλη υπόθεση.Εκανέ στη μέχρι τώρα ζωή του, αυτό που κάθε άντρας (εκτός εξαιρέσεων) αποφεύγει δια ροπάλου.
Να χαίρεσαι για την ξαδέρφη σου που τον έχει του χεριού της.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Λάκη μη μιλάς καθόλου. Πάλι καλά να λές !
Για φαντάσου να παντρευότανε η ξαδέλφη σου κανέναν αναρχοαυτόνομο των Εξαρχείων, απο αυτούς που συμπαθείς, να την σέρνει σε πάρτυ στη Villa Amalias, σε Antifa πορείες και όποτε βρισκόσασταν μαζί να σου έλεγε για να νέα που έγραψε το Indymedia ...

Για αυτό σου λέω, πάλι καλά να λες..

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και εγώ ξέρω την κολλητή της πρώην μου που πήγε και παντρεύτηκε τον χειρότερο πρεζάκια αληταρά και κοντεύει να κάνει και την φίλη της σαν τα μούτρα της...και να πω ότι δεν περάσανε και καλά παιδιά από δίπλα της ??? μάλλον αυτός της άξιζε...μαλακισμένες είναι όλες..άμυαλες και κουτές..κοινώς κότες

Επισκέπτης
Λάκη σε συγχαίρω για την σταθερότητα των απόψεων σου που σε ωθούν να μου μιλάς ακόμα. Και για τον αρραβώνα σου καλό μου. Σου εύχομαι στην πορεία της ζωής σου, να μάθεις  να σέβεσαι και να ζεις. Γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς ζεις μέσα σε μια κοινωνία, θα αναπαραχθείς και ελπίζω να έχεις δίπλα ένα άνθρωπο ο οποίος θα σε αγαπήσει και θα σε βοηθήσει.  :)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γράφω αυτό το θέμα μερ αφορμή το ... γάμο μιας ξαδέλφης μου που έγινε πρόσφατα. Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, θα αναφέρω κάποια συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει ασχολούμενος με γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες.

Γενικώς όλοι μας κατηγορούμε τις γυναίκες που δεν έχουν φράγκα και ψάχνουν φραγκάτους ή τέλος πάντως άνδρες με πολύ περισσότερα από αυτές. Δικαίως. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό ταίριασμα δύο ανθρώπων υπάρχει όταν ανήκουν σε παρόμοιο κοινωνικο-οικονομικό status. Οι μεγάλες διαφορές δημιουργούν προβλήματα.

Ωστόσο δεν είναι σπάνια η περίπτωση γυναικών που καταλήγουν με άνδρες πολύ χειρότερους απ' ό,τι αξίζουν.Και δεν αναφέρομαι σε ... φτωχά παληκάρια που είναι ομορφόπαιδα ή έχουν κάποιες προοπτικές τέλος πάντων, αλλά σε ξεφτύλες, που δεν έχουν τίποτε , είναι στον πάτο και πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους επειδή ... πολύ απλά αυτό είναι που τους αξίζει και τίποτε καλύτερο!

Ένα τέτοιο κελεπούρι παντρεύτηκε η ξαδέλφη μου! Αυτή ωραία, έχει την προίκα της, έχει δουλειά έτοιμη από τον μπαμπάκα της, είχε το αυτοκίνητό της και πολλές κατακτήσεις, αλλά είχε κολλήσει με αυτόν το γύφτο από το σχολείο. Ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.

Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως  (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος. Ήταν συμμαθητής της και κόλλησε επάνω της σαν βδέλα, μέχρι που παντρευτήκαν.

Έτσι φτιάχτηκε ο τύπος. Βρέθηκε με σπίτι, ξεπείνασε και ... εγκατέλειψε το 50άρι παπί 20ετίας με το οποίο κυκλοφορούσε.

Από την άλλη βλέπεις ομορφόπαιδα, με φράγκα, έξυπνους που ... δεν έχουν γυναίκα!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεβέντες σαν το νέο μου γαμπρό (!) έχουν ένα τρομερό αβαντάζ με τις γυναίκες.

Τις κυνηγάνε πολύ, με πάθος, χωρίς όρια και χωρίς να προσβάλλονται ή να φρενάρουν με τίποτε.

Κι αυτό γιατί έχουν ... αυτογνωσία!

Ξέρουν ότι είναι στον πάτο. Ξέρουν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους τους κάνει χάρη. Ξέρουν πως ό,τι κι αν έχουν τους πέφτει πολύ, αφού δεν αξίζουν μία.Όταν κυνηγούν κάποια λοιπόν δεν έχουν όρια. Δεν έχουν αξιοπρέπεια. Αν πλησιάσουν μια γυναίκα χωρίς αυτή να ξεράσει, να τους φτύσει, να φωνάξει την αστυνομία, να κλείσει τη μύτη της, να τους πυροβολήσει ή να βάλει να τους δείρουν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια με τίποτε, μέχρι να ... συμβεί τουλάχιστον κάποιο από τα προαναφερόμενα ή να ... τη ρίξουν !!!!!!

Θα μου πείτε ότι όσοι είναι πιο πάνω από τον πάτο, δεν έχουν ανάγκη να κυνηγούν τόσο. Ψάχνουν κάποια που θα πάει μαζί τους εύκολα γιατί γουστάρει και γιατί αναγνωρίζει την αξία τους.Σωστά. Έχετε δίκιο. Αυτή όμως ακριβώς η συμπεριφορά όσων αξίζουν λίγο, είναι που επιτρέπει σε κάτι τελευταίους σαν το νέο μου γαμπρό να επιβιώνουν και να διαιωνίζουν το συνάφι τους!

Σας εύχομαι καλές βουτιές και καλά να περνάτε!

Τους μόνους που λυπάμαι πραγματικά είναι όλα κείνα τα καλά παιδιά και άξια παλικάρια, με σπουδές, προοπτικές και αξιοπρεπή εμφάνιση και ενδεχομένως χρήματα, που όλα αυτά τα χρόνια φλέρταραν την ξαδέλφη του Λάκη, κάποια ίσως και να καψουρεύτηκαν και να προσπάθησαν πιο εντατικά και είδαν τελικά για χάρη ποιου τους απέρριψε...
Τουλάχιστον αν χάσεις μια γκόμενα από έναν χαϊχλίδογλου φραγκάτο ή κανά κουκλόπαιδο λες "υπέρτερες εχθρικές δυνάμεις" και αποδέχεσαι την ήττα σου..
Όταν χάνεις γκόμενα από τυροβρωμίκουλα βλαχαδερό, αμόρφωτο, άξεστο και πανάσχημο, τί κάνεις;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για μένα, πάντως, που μπροστά μου ο Κουασιμόδος έχει την κορμοστασιά του Μάικλ Τζόρνταν και τη γοητεία του Σων Κόννερι, το post του Λάκη απετέλεσε μια (αμυδρή,έστω) φλόγα στα σκοτάδια της μίζερης ύπαρξής μου...κάποτε θα ξημερώσει και για μας... :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μαγκιά του τύπου.

Αντε και στα δικά σας οι ανύπαντροι

Επισκέπτης
Τους μόνους που λυπάμαι πραγματικά είναι όλα κείνα τα καλά παιδιά και άξια παλικάρια, με σπουδές, προοπτικές και αξιοπρεπή εμφάνιση και ενδεχομένως χρήματα, που όλα αυτά τα χρόνια φλέρταραν την ξαδέλφη του Λάκη, κάποια ίσως και να καψουρεύτηκαν και να προσπάθησαν πιο εντατικά και είδαν τελικά για χάρη ποιου τους απέρριψε...
Τουλάχιστον αν χάσεις μια γκόμενα από έναν χαϊχλίδογλου φραγκάτο ή κανά κουκλόπαιδο λες "υπέρτερες εχθρικές δυνάμεις" και αποδέχεσαι την ήττα σου..
Όταν χάνεις γκόμενα από τυροβρωμίκουλα βλαχαδερό, αμόρφωτο, άξεστο και πανάσχημο, τί κάνεις;

ΓΕΛΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Δεν κάνω πλάκα, σκας στα γέλια. Όταν αξίζεις και πιστεύεις στον εαυτό σου και δεν κάνεις τη μαλακία να πέσεις σε απελπισία για να αφήσεις τον εαυτό σου να βουλιάξει στα σκατά, τότε αργά ή γρήγορα η αξία σου φανεί.

Και όταν δεις την μαλακισμένη που σε έκλασε για χειρότερό σου και δει και αυτή ποιά βρήκες τότε θα γελάς υπεροπτικά.

Μου έχει συμβεί, μιλώ εκ πείρας! Ένα βλαχαδερό που μου προξένευε συμφοιτητής μου, χωριανή της τωρινής γυναίκας του, το οποίο με έφτυσε, το συνάντησα στο γάμο του συμφοιτητού μου. Εγώ με την αρραβωνιαστικιά μου κι αυτή με το βοσκό που κατάντησε. Την είχα μπανίσει από μακρυά να χαζεύει την τσάντα και τα παππούτσια της δικιάς μου που μιλούσε με μια άλλη ενώ εγώ ήμουν παραπέρα. Μετά από λίγο πάω και την παίρνω από το χέρι τη δικιά μου να πάμε (δήθεν) να μιλήσουμε σε κάτι άλλα παιδιά. Έπρεπε να δεις το ύφος της άλλης όταν με είδε !!!!!!!

Πολλά λεφτά απόλαυση.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αμα δεις καμμιά βάρκα πάνω σε σκεπή να σκεφτείς ότι κάποιο μουνί την έσυρε μέχρι εκεί.

Η περιγραφή σου ρε lakis είναι για έναν καπάτσο τύπο. Με τον Α ή Β τρόπο πείραξε την ευαίσθητη χορδή της ξαδέλφης. Μεγιά του με χαρά του και στην τελική η ξαδέλφη μπορεί να το εκανε κι από αντίδραση αν δεν ήθελε κανέναν με ρόλο νταβατζή στις αποφάσεις της. Φαντάσου να της τα έχουν κάνει τσουρέκια του στυλ -μη, -τι πας να κάνεις, -είναι λάθος. -δε βρίσκεις κανένα καλλίτερο και τέτοια;;; Περί ορέξεως...

Ξέρω κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Μετά από λίγο καιρό παίζει το αγαπημένο ποτό, ''το κέρατο του Τάρανδου''. ʼλλες ξυπνάνε μετά τον πρώτο-δεύτερο λούτσο και το ξεσκίζουν, άλλες γύρω στα 40 και διαπρέπουν.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αμα δεις καμμιά βάρκα πάνω σε σκεπή να σκεφτείς ότι κάποιο μουνί την έσυρε μέχρι εκεί.

Η περιγραφή σου ρε lakis είναι για έναν καπάτσο τύπο. Με τον Α ή Β τρόπο πείραξε την ευαίσθητη χορδή της ξαδέλφης. Μεγιά του με χαρά του και στην τελική η ξαδέλφη μπορεί να το εκανε κι από αντίδραση αν δεν ήθελε κανέναν με ρόλο νταβατζή στις αποφάσεις της. Φαντάσου να της τα έχουν κάνει τσουρέκια του στυλ -μη, -τι πας να κάνεις, -είναι λάθος. -δε βρίσκεις κανένα καλλίτερο και τέτοια;;; Περί ορέξεως...

Ξέρω κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Μετά από λίγο καιρό παίζει το αγαπημένο ποτό, ''το κέρατο του Τάρανδου''. ʼλλες ξυπνάνε μετά τον πρώτο-δεύτερο λούτσο και το ξεσκίζουν, άλλες γύρω στα 40 και διαπρέπουν.

Λες όλο αυτό με τον ρεζίλη τύπο να ήταν το "ξεκάρφωμα", για να κάνει τη ζωή της ;
Αν ισχύει αυτό......πολύ ξύπνια η γκόμενα !
Κι αυτός βέβαια...σιγά μην διαμαρτυρηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom