Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα την καταλάβεις; ʼντε να δούμε? Χαρακτηρίζεις την ξαδέλφη του Λάκης χωρίς να την γνωρίζεις. Την λες πουτάνα επί πληρωμή ενώ παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που δεν είναι της ποιότητας που θα ήθελε ο ξάδερφος της, επειδή είναι άσχημος και φτωχός και κατά την άποψη του κατώτερος . Δεν την πιάνεις την ρημάδα την διαφορά ; Σου φαίνεται το ίδιο με μια εκδιδόμενη γυναίκα; Τι ακριβώς θεωρείς ότι ειρωνεύεσαι γλυκιέ μου σε αυτήν την περίπτωση ; Μια γυναίκα που επέλεξε να ταιριάξει την ζωή της με κάποιον που θεωρεί γύφτο ο ξάδερφος της;  Να την κρίνουμε από τους άντρες με τους οποίους πήγε λες. Και τι θα ανακαλύψουμε κατά την άποψη σου; Την γυναίκα που έφτυσε το όμορφο, μια χαρά  παλικάρι, με την καλή ψυχή και τα φράγκα,  για ένα φτωχό κακάσχημο, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι πουτάνα. Ενώ η άλλη που θα επιλέξει τον όμορφο φραγκάτο είναι?.; Μπας και είναι το ίδιο στο συγχυσμένο σου μυαλό; Για σκέψου λίγο, για μελέτησε το, τα έχεις μπλέξει κάπως .

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην τα γράφεις για εμένα αυτά....απλά γύφτο...γύφτο...λέω από τσαντίρι θα είναι....διάβασε την δική μου εκδοχή....
Ρε μάγκες,αν εξαιρέσουμε τα μυαλά που έχουν και η ξαδέρφη και ο τύπος δεν απαγορεύεται να είναι μαζί 2 άνθρωποι που δεν ταιριάζουν εμφανισιακά....πόσες και πόσες φορές βλέπουμε έξω άσχημους με ωραίες γυναίκες και άσχημες με ωραίους άνδρες...το πάν είναι η χημεία(γενικά μιλάω)....αν τα βρίσκουν μεταξύ τους γιατί να μην είναι μαζί?Εξάλλου η καρδιά καμιά φορά αγαπάει και δεν ακούει την λογική....και ποιός μου λέει εμένα ότι αν παντρευτούν 2 που είναι εξίσου όμορφοι ότι θα τα βγάλουν πέρα......φυσικά δεν κριτικάρω τον Λάκη...ένα είναι σίγουρο...πώς η ξαδέρφη τον αγάπησε γιατί λεφτά το παλληκάρι δεν έχει....σίγουρα ξέρει πολλά περισσότερα για την συγκεκριμένη περίπτωση....γενικά μιλάω....

Επισκέπτης
Στον τοκ κατι αναφέρομαι. Με μεγάλη υπομονή γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν παλεύεται η βλακεία.

Επισκέπτης
Γράφω αυτό το θέμα μερ αφορμή το ... γάμο μιας ξαδέλφης μου που έγινε πρόσφατα. Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, θα αναφέρω κάποια συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει ασχολούμενος με γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες.

Γενικώς όλοι μας κατηγορούμε τις γυναίκες που δεν έχουν φράγκα και ψάχνουν φραγκάτους ή τέλος πάντως άνδρες με πολύ περισσότερα από αυτές. Δικαίως. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό ταίριασμα δύο ανθρώπων υπάρχει όταν ανήκουν σε παρόμοιο κοινωνικο-οικονομικό status. Οι μεγάλες διαφορές δημιουργούν προβλήματα.

Ωστόσο δεν είναι σπάνια η περίπτωση γυναικών που καταλήγουν με άνδρες πολύ χειρότερους απ' ό,τι αξίζουν.Και δεν αναφέρομαι σε ... φτωχά παληκάρια που είναι ομορφόπαιδα ή έχουν κάποιες προοπτικές τέλος πάντων, αλλά σε ξεφτύλες, που δεν έχουν τίποτε , είναι στον πάτο και πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους επειδή ... πολύ απλά αυτό είναι που τους αξίζει και τίποτε καλύτερο!

Ένα τέτοιο κελεπούρι παντρεύτηκε η ξαδέλφη μου! Αυτή ωραία, έχει την προίκα της, έχει δουλειά έτοιμη από τον μπαμπάκα της, είχε το αυτοκίνητό της και πολλές κατακτήσεις, αλλά είχε κολλήσει με αυτόν το γύφτο από το σχολείο. Ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.

Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως  (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος. Ήταν συμμαθητής της και κόλλησε επάνω της σαν βδέλα, μέχρι που παντρευτήκαν.

Έτσι φτιάχτηκε ο τύπος. Βρέθηκε με σπίτι, ξεπείνασε και ... εγκατέλειψε το 50άρι παπί 20ετίας με το οποίο κυκλοφορούσε.

Από την άλλη βλέπεις ομορφόπαιδα, με φράγκα, έξυπνους που ... δεν έχουν γυναίκα!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεβέντες σαν το νέο μου γαμπρό (!) έχουν ένα τρομερό αβαντάζ με τις γυναίκες.

Τις κυνηγάνε πολύ, με πάθος, χωρίς όρια και χωρίς να προσβάλλονται ή να φρενάρουν με τίποτε.

Κι αυτό γιατί έχουν ... αυτογνωσία!

Ξέρουν ότι είναι στον πάτο. Ξέρουν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους τους κάνει χάρη. Ξέρουν πως ό,τι κι αν έχουν τους πέφτει πολύ, αφού δεν αξίζουν μία.Όταν κυνηγούν κάποια λοιπόν δεν έχουν όρια. Δεν έχουν αξιοπρέπεια. Αν πλησιάσουν μια γυναίκα χωρίς αυτή να ξεράσει, να τους φτύσει, να φωνάξει την αστυνομία, να κλείσει τη μύτη της, να τους πυροβολήσει ή να βάλει να τους δείρουν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια με τίποτε, μέχρι να ... συμβεί τουλάχιστον κάποιο από τα προαναφερόμενα ή να ... τη ρίξουν !!!!!!

Θα μου πείτε ότι όσοι είναι πιο πάνω από τον πάτο, δεν έχουν ανάγκη να κυνηγούν τόσο. Ψάχνουν κάποια που θα πάει μαζί τους εύκολα γιατί γουστάρει και γιατί αναγνωρίζει την αξία τους.Σωστά. Έχετε δίκιο. Αυτή όμως ακριβώς η συμπεριφορά όσων αξίζουν λίγο, είναι που επιτρέπει σε κάτι τελευταίους σαν το νέο μου γαμπρό να επιβιώνουν και να διαιωνίζουν το συνάφι τους!

Σας εύχομαι καλές βουτιές και καλά να περνάτε!

Ο Τομ Κρουζ στο Μανόλια λέει: "Σεβαστείτε το καβλί και δαμάστε το μουνί" αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα :rockon: :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Με τον ίδιο τρόπο οι γυναίκες κρίνονται από τους άντρες στους οποίους δόθηκαν, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Επισκέπτης
περα απο το αμαξι,τη δουλεια κ την προικα που της εδωσε ο μπαμπας (δν εκανε τπτ η ιδια με κοπο)...

ο ενας δουλευε σε ξενο αφεντικο κ η γκομενα στον μπαμπα ???

Φιλε χαλαρωσε κ απολαυσε τις βουτιες στη θαλασσα ή στην πισινα σου...κ γραφε καμια μ@λ@κι@ στο λαπτοπ...εεεε...συγγνωμη,ιστορια οταν βγαινεις απ'τη βουτια....

Υ/Γ--->Τελικα το πιο πιθανο ειναι τα κομπλεξ σου να διωχνουν μακρια τις ελληνιδες κ μαλλον ολων των εθνικοτητων τις γυναικες...

κ την εχεις βρει τη λυση με την πληρωμη...

Το παληκάρι που τα γράφει αυτά προφανώς δεν αξίζει να τα πάρουμε στα σοβαρά.
Μάλλον είναι είναι από τα παληκάρια που βρίσκει κανείς στα Εξάρχεια ή σε ... antifa πορείες, που νομίζει ότι εντόπισε εδώ κάποιο "αφεντικό" ή άλλου είδους ταξικό εχθρό!
Μπορεί ακόμη να είναι κανένας από τους προστατευόμενους δεινόσαυρους που βρίσκει κανείς στις ΚΟΒΕΣ, τους οποίους πρέπει να περιβάλουμε με στοργή και αγάπη , γιατί χρόνο με το χρόνο κι όσο παιρνούν οι δεκαετίες από το ... 1917 λιγοστεύουν και τείνουν να αφανιστούν.

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά (κάτι που δεν ισχύει) θα τον ρωτούσαμε πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι το φαινόμενο που κουτσομπολεύω με πείραξε προσωπικά;
Σχολιάζουμε μόνο ότι μας ενοχλεί;
Λέτε να ήθελα να πηδήξω ο ίδιος την ξαδέλφη μου και ζηλεύω τον άνδρα της;

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά (υπόθεση που δεν ισχύει είπαμε) θα τον ρωτάγαμε πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι εγώ έχω πρόβλημα με τις γυναίκες και τις διώχνω μακρυά;

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά, θα τον ρωτάγαμε επίσης τι σκατά θέλει σε ένα site αφιερωμένο στις πουτάνες (κάθε μορφής) αν θεωρεί κακό το να πληρώνει κανείς για να πηδήξει. Γιατί σύμφωνα με όσα ο ίδιος γράφει , θεωρεί ότι πληρώνουν για να πηδήξουν μόνο οι αποτυχημένοι που απωθούν μακρυά τους όλες τις γυναίκες.
Τελικα το πιο πιθανο ειναι τα κομπλεξ σου να διωχνουν μακρια τις ελληνιδες κ μαλλον ολων των εθνικοτητων τις γυναικες...

κ την εχεις βρει τη λυση με την πληρωμη...

Γνωρίζοντας όμως τι ... καπνό (!?) φουμάρουν οι λεβέντες των Εξαρχείων καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μπέρδεψε το bourdela.com με το athens.indymedia.org ...

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!

Επισκέπτης
Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Με τον ίδιο τρόπο οι γυναίκες κρίνονται από τους άντρες στους οποίους δόθηκαν, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Με τον Todok δεν θυμάμαι να έχουμε ξανασυμφωνήσει ποτέ και σε τίποτε.

Εδώ όμως συμφωνώ μαζί του με 1000 !!!!

Επισκέπτης
Το παληκάρι που τα γράφει αυτά προφανώς δεν αξίζει να τα πάρουμε στα σοβαρά.
Μάλλον είναι είναι από τα παληκάρια που βρίσκει κανείς στα Εξάρχεια ή σε ... antifa πορείες, που νομίζει ότι εντόπισε εδώ κάποιο "αφεντικό" ή άλλου είδους ταξικό εχθρό!
Μπορεί ακόμη να είναι κανένας από τους προστατευόμενους δεινόσαυρους που βρίσκει κανείς στις ΚΟΒΕΣ, τους οποίους πρέπει να περιβάλουμε με στοργή και αγάπη , γιατί χρόνο με το χρόνο κι όσο παιρνούν οι δεκαετίες από το ... 1917 λιγοστεύουν και τείνουν να αφανιστούν.

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά (κάτι που δεν ισχύει) θα τον ρωτούσαμε πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι το φαινόμενο που κουτσομπολεύω με πείραξε προσωπικά;
Σχολιάζουμε μόνο ότι μας ενοχλεί;
Λέτε να ήθελα να πηδήξω ο ίδιος την ξαδέλφη μου και ζηλεύω τον άνδρα της;

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά (υπόθεση που δεν ισχύει είπαμε) θα τον ρωτάγαμε πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι εγώ έχω πρόβλημα με τις γυναίκες και τις διώχνω μακρυά;

Αν τον παίρναμε στα σοβαρά, θα τον ρωτάγαμε επίσης τι σκατά θέλει σε ένα site αφιερωμένο στις πουτάνες (κάθε μορφής) αν θεωρεί κακό το να πληρώνει κανείς για να πηδήξει. Γιατί σύμφωνα με όσα ο ίδιος γράφει , θεωρεί ότι πληρώνουν για να πηδήξουν μόνο οι αποτυχημένοι που απωθούν μακρυά τους όλες τις γυναίκες.

Γνωρίζοντας όμως τι ... καπνό (!?) φουμάρουν οι λεβέντες των Εξαρχείων καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μπέρδεψε το bourdela.com με το athens.indymedia.org ...

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!

Oσοι με ξερουν(εντος/εκτος site)...απλα γελανε...δν θα σου κανω τη χαρη να σχολιασω τπτ απ'αυτα που γραφεις...
Αδικος κοπος...κ ειλικρινα σε λυπαμαι....

Να'ναι καλα οι πουτανες που σε υπομενουν παληκαρι...

Επισκέπτης
Ε τότε Λάκης ο ξάδελφός σου είναι μια χαρά παιδί και δεν κατάλαβα το νόημα του Θρεντ, Επίσης σύμφωνα με αυτήν την θεωρία όσοι πάνε με εκδιδόμενες είναι για τα μπαζα κτλ..

Επισκέπτης
ειναι απιστευτο το πως σε καθε θεμα που συμμετεχει ο λακης ,τα βαζει με αυτους που συχναζουν εξαρχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λάκη ποιούς εννοείς όταν λές "καταλαβαίνουΜΕ", "ρωταΜΕ"; Εκπροσωπείς και κάποιους άλλους πέραν του εαυτού σου;

Επισκέπτης
Την ξάδελφή σου δεν την σχολιάζω σύμφωνα με τα δεδομένα του τοκ τοκ και τα δικά σου γιατί έχει ένα παλικαρακι ξάδελφο σαν και εσένα που φροντίζει να το κάνει.

Επισκέπτης
Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μουνί που εκδίδεται σε ρδελο και σε ένα μουνί που το πηδάει κάθε μέρα ένας γύφτος.
Πουτανα ->γαμιεται ΚΑΙ με γυφτους...ΚΑΙ με μαλακες...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...χωρις πολλες φορες επιλογη...εκτος μαλλον απο εξαιρεσεις...
Γυναικα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ....ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

Καλοοοοο ???

Επισκέπτης
ειναι απιστευτο το πως σε καθε θεμα που συμμετεχει ο λακης ,τα βαζει με αυτους που συχναζουν εξαρχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!
φαντασου γιαουρτι που θα φαει αν περναει κατα τυχη απο εκει κ μιλαει....
εκει να δεις γελιο....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...........
Αραγε...εχει περασει ποτε απο εκει ?

Επισκέπτης
Oσοι με ξερουν(εντος/εκτος site)...απλα γελανε...δν θα σου κανω τη χαρη να σχολιασω τπτ απ'αυτα που γραφεις...
Αδικος κοπος...κ ειλικρινα σε λυπαμαι....

Να'ναι καλα οι πουτανες που σε υπομενουν παληκαρι...

Φίλε κρίνεσαι απ' όσα γράφεις και δεν μπαλώνονται με τίποτε.
Εγώ έβαλα ένα κουτσομπολίστικο θέμα κι εσύ άρχισες την κλαψούρα για όσους έχουν δουλειά από μπαμπάδες, για όσους έχουν πισίνες , για όσους πηδάνε πουτάνες (σε ένα site που αυτό είναι το κύριο θέμα) και για όσους ... έχουν laptop!

Όλο αυτό , είτε σου αρέσει είτε όχι, βρωμάει αναρχο-αριστερά κόμπλεξ.

Μακάρι για σένα να μην είναι έτσι.

Εκούσια ή ακούσια τέτοια εικόνα έδειξες, αφού εδώ δεν ξέρουμε κανέναν και κρίνουμε απ'όσα διαβάζουμε. Μόνο για τους ... Αμερικάνους , τους ιδιοκτήτες και τος "λαικούς αγωνιστές" της 17Ν δεν ανέφερες για να είσαι 100% copy&paste από τους χασικλοανάρχες του indymedia ...

Επισκέπτης
Ανάγνωση λεγεται Λάκης. Διάβασε παιδί μου τι είπε ο μακλέιν και μετά θα σε πάρουμε στα σοβαρά.

Επισκέπτης
Φίλε κρίνεσαι απ' όσα γράφεις και δεν μπαλώνονται με τίποτε.
Εγώ έβαλα ένα κουτσομπολίστικο θέμα κι εσύ άρχισες την κλαψούρα για όσους έχουν δουλειά από μπαμπάδες, για όσους έχουν πισίνες , για όσους πηδάνε πουτάνες (σε ένα site που αυτό είναι το κύριο θέμα) και για όσους ... έχουν laptop!

Όλο αυτό , είτε σου αρέσει είτε όχι, βρωμάει αναρχο-αριστερά κόμπλεξ.

Μακάρι για σένα να μην είναι έτσι.

Εκούσια ή ακούσια τέτοια εικόνα έδειξες, αφού εδώ δεν ξέρουμε κανέναν και κρίνουμε απ'όσα διαβάζουμε. Μόνο για τους ... Αμερικάνους , τους ιδιοκτήτες και τος "λαικούς αγωνιστές" της 17Ν δεν ανέφερες για να είσαι 100% copy&paste από τους χασικλοανάρχες του indymedia ...

Δν μπαλωνονται ???? Σοβαρα μιλας ?
Οχι ρε γμτ...ενα τζιν ειχα για την οικοδομη κ σκιστηκε σε 2 μεριες....τι θα κανω ο αμοιρος τωρα ?
Αχχχχχ.........ρε μανα....στα βασανα κ τη μιζερη φτωχεια με γεννησες....

Δν γαμιεται....θα ειμαι τρεντυ με το σκισμενο τζιν....θα σκισω κ τη μπλουζα μου...για να μαι τρεντυ στο τετραγωνο....

Τα κουτσομπολιστικα θεματα ειναι για τις κυρατσες....κ για το μεσημερι με τις γλαστρες στην τιβι....ΟΧΙ ΣΤΟ SITE για τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ που σε κανουνε περηφανο γαμια...

Οταν λες αναρχο-αριστερα.....εννοεις οτι εχω επιφερει την αναρχια στην αριστερα ?

Μακαρι η πτωχοι το πνευματι που λενε ? -->μαλακια εγραψα,ζητω συγγνωμη....μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...->διορθωση!!

Αχχχχ...τι μου θυμησες με τους λαικους αγωνιστες κ τη 17Ν.....
Το τι αγωνες εριξα φετος με τους φοιτητες....τι τρεχαλα...τι δακρυγονο...
Ασε το αλλο με τη ρουκετα που τους ριξαμε....
Απο σεπτεμβρη παλι....

Τωρα διακοπες στον Αγιο Ευστρατιο....

Επισκέπτης
Ανάγνωση λεγεται Λάκης. Διάβασε παιδί μου τι είπε ο μακλέιν και μετά θα σε πάρουμε στα σοβαρά.

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει δικά μου παλιά post. Είχα γράψει πολλές φορές παλιότερα ότι με τις γυναίκες που συχνάζουν εδώ μέσα δεν ασχολούμαι και δεν ανοίγω διάλογο. Απλά σε ενημερώνω, έτσι και απευθυνθείς σε εμένα ξανά να μην περιμένεις απάντηση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom