Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ζέστη γλυκιέ μου σκίντο η ζέστη..χαχαχχα Το θέμα μας νόμιζα ότι ήταν (μπας και δεν διαβάζω καλά;) το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες..ε; οχι; ναι; Ανέφερα κάποια πραγματα για το "αβαντάζ". Αλλά κιόλας έλαβα και κάποια σχετικά πμ και είπα να απαντήσω στο κοινό. Ε τώρα.. μπορεί να είμαι και εκτός θέματος. Συγχώρεσε με για την βλακεία μου   :)

Επισκέπτης
Λέω ότι όσο σούπερ και να είναι η τύπισσα (και δεν με νοιάζει που μετά έρχονται στην παρέα και λένε πω ρε τι έκανα με τον αθλιο...χαχαχα στερνή μου γνώση, η γυναίκα έχει αδύναμο σημείο....  Αυτό λέω. Και αυτό το έχω δει τόσες φορές να συμβαίνει.. μα τόσες.. και σε τόσες.
Πολύ σας ανοιξα τα μάτια, αν και μερικοί επιμένουν να τα έχουν κλειστά. χαχαχαχαχ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Erinal_w...να τολμήσω να ρωτήσώ την ηλικία σου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ζέστη γλυκιέ μου σκίντο η ζέστη..χαχαχχα Το θέμα μας νόμιζα ότι ήταν (μπας και δεν διαβάζω καλά;) το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες..ε; οχι; ναι; Ανέφερα κάποια πραγματα για το "αβαντάζ". Αλλά κιόλας έλαβα και κάποια σχετικά πμ και είπα να απαντήσω στο κοινό. Ε τώρα.. μπορεί να είμαι και εκτός θέματος. Συγχώρεσε με για την βλακεία μου  :)

βρε το θέμα μας αυτό είναι και μέσα  είσαι. Απλά να σου πω κάτι και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Μήπως , με αυτό που είπες πριν για το ότι "πρέπει να κάνει τούμπες κάποιος κλπ κλπ" σημαίνει ότι καλά έκανε ο τύπος αυτός και ότι συμφωνείς ότι είναι σωστή συμπεριφορά? Μήπως πράγματι πολλές γυναίκες θα το θελαν αυτό γιατί τους αρέσει να τις παρακαλάνε και νομίζουν έτσι ότι είναι κάποιες? Αποκτούν έτσι αξία, που ενδεχομένως αλλιώς ποτέ να μην είχαν?

και μήπως εδώ στο σάιτ όσοι μπαίνουν, και εξ ορισμού, απλά δε μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία? Έχουν καταλάβει ότι το θέμα σεξ είναι τελικά κάτι το πιο απλό και όχι η θεωρία της σχετικότητας? Και έχουν βαρεθεί να ξεφτιλίζονται και να "κάνουν τούμπες" απλά για να ικανοποιήσουν τα ψυχοπαθολογικά της κάθε κατίνας?

Επισκέπτης
Λέω ότι όσο σούπερ και να είναι η τύπισσα (και δεν με νοιάζει που μετά έρχονται στην παρέα και λένε πω ρε τι έκανα με τον αθλιο...χαχαχα στερνή μου γνώση, η γυναίκα έχει αδύναμο σημείο....  Αυτό λέω. Και αυτό το έχω δει τόσες φορές να συμβαίνει.. μα τόσες.. και σε τόσες.
Πολύ σας ανοιξα τα μάτια, αν και μερικοί επιμένουν να τα έχουν κλειστά. χαχαχαχαχ

Αν νομίζεις ότι είσαι σε θέση να ανοίξεις τα μάτια ανδρών σχετικά με το πως πέφτουν οι γυναίκες τότε είσαι πολύ πιο βαθιά νυχτωμένη από όσο φάνηκε εξαρχής.Κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι έχουν προσπαθήσει να ρίξουν γκόμενα καθοδηγούμενοι από γυναικείες συμβουλές. Ουδέποτε πέτυχαν. Ανώδυνος τρόπος, εύκολος και μάγκικος είναι να ρίξεις την άλλη με το που σε βλέπει. Να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, να εντυπωσιαστεί και να το εκμεταλευτείς στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα σε δει, όταν είσαι ο γοητευτικός άγνωστος που τράβηξε την προσοχή της. Τότε λειτουργεί με το ένστικτο. ʼπαξ κι αρχίσει και σκέφτεται, επειδή είναι σίγουρο ότι θα σκέφτεται μαλακίες, ο χρόνος λειτουργεί αρνητικά ...

Επισκέπτης
26 ποδολάγνος δεν έχω την εμπειρια του αιώνα ομολογουμένως αλλά βλεπω τις γυναίκες εκ των εσω, και αυτά βλεπω. Και άλλα βλεπω βέβαια και επειδή σήμερα έχω κέφια όπως ανέφερα, τρελά, ρωτήστε άφοβα θα σας απαντήσω ότι μπορώ και ξέρω φυσικά.
:)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Και εμενα μια γνωστη μου κουκλαρα και καλη κοπελα παντρευτηκε εναν ξεφτυλα 10-15  χρονια μεγαλυτερο. Και αυτο γιατι αφησε τα χρονια να περασουν, ενω ηταν αραβωνιασμενη με εναν μαλακα τον οποιο χωρισε στα 35. Οποτε βρεθηκε μονη σε αυτη την ηλικια και πηρε τον πρωτο που βρηκε μπροστα της.
Καλα να παθει...

Επισκέπτης
Αν νομίζεις ότι είσαι σε θέση να ανοίξεις τα μάτια ανδρών σχετικά με το πως πέφτουν οι γυναίκες τότε είσαι πολύ πιο βαθιά νυχτωμένη από όσο φάνηκε εξαρχής.Κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι έχουν προσπαθήσει να ρίξουν γκόμενα καθοδηγούμενοι από γυναικείες συμβουλές. Ουδέποτε πέτυχαν. Ανώδυνος τρόπος, εύκολος και μάγκικος είναι να ρίξεις την άλλη με το που σε βλέπει. Να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, να εντυπωσιαστεί και να το εκμεταλευτείς στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα σε δει, όταν είσαι ο γοητευτικός άγνωστος που τράβηξε την προσοχή της. Τότε λειτουργεί με το ένστικτο. ʼπαξ κι αρχίσει και σκέφτεται, επειδή είναι σίγουρο ότι θα σκέφτεται μαλακίες, ο χρόνος λειτουργεί αρνητικά ...

χαλάρωσε λακη παιδί μου. Δεν έχω σκοπό να δώσω σε κανένα συμβουλη. Δεν είμαι τόσο έμπειρη ούτε τα ξέρω όλα, ούτε έχω το αλάθητο του πάπα. Έλεος.
Μια εικόνα γυναικεία φέρνω και κάψτην αν θές φυσικά.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
26 ποδολάγνος δεν έχω την εμπειρια του αιώνα ομολογουμένως αλλά βλεπω τις γυναίκες εκ των εσω, και αυτά βλεπω. Και άλλα βλεπω βέβαια και επειδή σήμερα έχω κέφια όπως ανέφερα, τρελά, ρωτήστε άφοβα θα σας απαντήσω ότι μπορώ και ξέρω φυσικά.
Απλά σε βλέπω αρκετά ενημερωμένη....εγώ πάντως τούμπες για γυναίκα δεν έχω κάνει...και θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνω....αλλά ποτέ δεν ξέρεις...ποτέ μην λές ποτέ....να σου κάνω άλλη μία ερώτηση?
Πεντικιούρ κάνεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα το θέμα μας δεν είναι η ερίνα.

Επισκέπτης
χαλάρωσε λακη παιδί μου. Δεν έχω σκοπό να δώσω σε κανένα συμβουλη. Δεν είμαι τόσο έμπειρη ούτε τα ξέρω όλα, ούτε έχω το αλάθητο του πάπα. Έλεος.
Μια εικόνα γυναικεία φέρνω και κάψτην αν θές φυσικά.

Θα σε παρακαλούσα αν θες να ανοίξεις διάολο και να δίνεις συμβουλές σε άνδρες μα ανοίξεις δικό σου θέμα με τίτλο "26χρονη σας συμβουλεύει/απαντά στις ερωτήσεις σας" και να μην το κάνεις εδώ. Όπως βλέπεις κάθε θέμα έχει έναν τίτλο που καλό θα ήταν να σεβαστούμε.Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Μην μου απαντήσεις σε αυτό αν δεν έχεις κάτι σχετικό με το θέμα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα σε παρακαλούσα αν θες να ανοίξεις διάολο και να δίνεις συμβουλές σε άνδρες μα ανοίξεις δικό σου θέμα με τίτλο "26χρονη σας συμβουλεύει/απαντά στις ερωτήσεις σας" και να μην το κάνεις εδώ. Όπως βλέπεις κάθε θέμα έχει έναν τίτλο που καλό θα ήταν να σεβαστούμε.Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Μην μου απαντήσεις σε αυτό αν δεν έχεις κάτι σχετικό με το θέμα.
:2funny: :2funny: :2funny:....θα τρελλαθώ από το γέλιο....... :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχαχαχαχχα το θέμα μας δεν είναι η ερίνα.
Πές 1 ναι ή 1 όχι καλέ.....γιατί ο Λάκης δίνει ιδέες..... :dancing: :dancing: :dancing:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έχει παλαμάρι μισό μέτρο. Πρόσεχε λάκη μη σκοντάψεις μπροστά του...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδες μερικες φορες ειμαστε και εμεις οι αντρες πολυ περιεργοι.
Οταν καποιος ειναι φραγκατος πιστευουμε οτι γαμαει για τα λεφτα του.
Οταν καποιος ειναι με τρυπιες τσεπες ειναι και αυτος μαλακας αχρηστος και δεν θα επρεπε να τον κοιταει καμμια.
Δηλαδη μονο τα μεσαια εισοδηματα ειμαστε και γαμω τα παιδια και πρπει να γαμαε αβερτα?
Εγω παντως του βγαζω το καπελο του μαγκα.
Αφου πηρε ωραια γυναικα και με προικα οπως λες μαγκια του.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο Λάκης προφανώς δε θέλει να κριτικάρει τον άντρα αλλά την ξαδέλφη του- και κατ επέκταση και τις υπόλοιπες γυναίκες γενικά.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ναι εχεις δικιο σε αυτο.
Αλλα πιστευω πως η ξαδερφη του ειναι εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα.
Ειδικα για γαμο δυσκολα να σε παρει καποια χωρις να εχεις να τις προσφερεις οικονομικες ανεσεις η τουλαχιστον τα βασικα.
Τωρα με 500 ευρω που λεει οτι βγαζει αυτος δεν πας πολυ μακρια.
Μην μου πειτε πως υπαρχει ταση των γυναικων να κυνηγανε τετοιους τυπους?
Τεσπα εγω διαφωνω πως εχουνε καποιο αβανταζ τετοιοι τυποι, αβανταζ εχουνε ολοι οσοι ειναι στη γυρα και κυνηγανε ατακτα πορνιδια και δεν καθονται σπιτι να κλαιγονται οτι δεν εχουνε γκομενα.

Επισκέπτης
Οταν καποιος ειναι φραγκατος πιστευουμε οτι γαμαει για τα λεφτα του.
Οταν καποιος ειναι με τρυπιες τσεπες ειναι και αυτος μαλακας αχρηστος και δεν θα επρεπε να τον κοιταει καμμια.
Δηλαδη μονο τα μεσαια εισοδηματα ειμαστε και γαμω τα παιδια και πρπει να γαμαε αβερτα?

Πρόσεξε γιατί κάνεις ένα λάθος.
Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα που συνθέτουν το ποιός είναι και τι ψάρια πιάνει.

Το πόσα βγάζει πόσα έχει είναι 1 από αυτά.
ʼλλος παράγοντας είναι αν είναι ωραίος.
ʼλλος είναι αν έχει μπλα μπλα και είναι δυνατός σε δημόσιες σχέσεις.
ʼλλος είναι αν είναι ψωλαράς με πούτσα αλογίσια που στέκει όρθια 3 μέρες χωρίς να πέσει!
ʼλλος είναι αν έχει το στυλ του James Bond.
Αλλος είναι η εξυπνάδα.

Κάποιοι έχουν 1 από τα παραπάνω. Κάποιοι περισσότερα. Μερικοί τυχεροί τα έχουν όλα! Έχω δει τύπους που είναι και πλούσιοι και όμορφοι και έξυπνοι. Μερικοί ατυχείς δεν έχουν τίποτε. ʼδικο και σκληρό αλλά συμβαίνει. Το ... γαμπρό μας το νεο λυπάμαι αλλά τον κόβω για τέτοια περίπτωση.

Με το γλύψιμο όμως και το τσατσιλίκι του τελικά παντρεύτηκε την ηλίθια ...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ʼλλος είναι αν έχει μπλα μπλα και είναι δυνατός σε δημόσιες σχέσεις.
Με το γλύψιμο όμως και το τσατσιλίκι του τελικά παντρεύτηκε την ηλίθια ...
Μηπως το γλυψιμο που λες, ανηκει στο μπλα μπλα ; Αρα εχει και αυτος κατι απο αυτα που αναφερεις  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε δίνει έμφαση στο οικονομιό ο Λάκης και κακώς ίσως το αναφέρει. Αλλά σε χαρακτήρα, εμφάνιση κλπ κλπ. Και θέλει να πει ότι ενώ οι γυναίκες ρητά έχουν όλο απαιτήσεις και καλά και κάθονται οι άλλοι και μπαίνουν στο τριπάκι να τις ικανοποιήσουν, τελικά θα πάνε με κάποιον που δεν ικανοποιεί καμία από τις απαιτήσεις αυτές παρά μόνο μία. Να κάθεται και να την παρακαλάει για να νιώσει αυτή ότι και καλά είναι κάποια.

Επίσης θέλει να τονίσει ότι αυτά τα παρακάλια, τα καραγκιοζιλίκια και τις γελοιότητες τα κάνουν μόνο κάτι τύποι που είναι τελευταίοι γενικώς ( και ΟΧΙ οικονομικά). Επομένως γιατί οι γυναίκες μας ζαλίζουν τα @@ με διάφορες απαιτήσεις αφού τελικα θα πάνε με τον τελευταίο? Τα βλέπω κι εγώ αυτά από γυναίκες του κοντινού μου περιβάλλοντος. Εντυπωσιάζοντια με κάτι κάφρους και κάγκουρες μόνο και μόνο επειδή σαλιαρζίοζουν όλοι την ώρα για πάρτη τους σε βαθμό γελοιότητας και καταντάνε και γλοιώδεις στην τελική.

Διαφωνώ με αυτό που λες να βγεις στη γύρα κλπ. Γενικώς διαφωνώ με τη λογική ότι για να γαμήσεις θες προσπάθεια, να πληρώσεις κλπ κλπ. Όσο ανάγκη έχει ο άντρας το γαμήσι, τόση το έχει και η γυναίκα. Δε μας κάνουν δλδ καμία χάρη που μας "κάθονται". ʼπλα με τρόπο το περνάνε έτσι ώστε να καρπωθούν και άλλα οφέλη. Στην ουσία το μόνο που δίνεις και πρέπει να δίνεις για να γαμήσεις είναι αυτό: γαμήσι. Τις προσφέρεις ακριβώς αυτό που θες και εσύ. Το ίδιο το θέλει και εκείνη. Απλά πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom