Γράφω αυτό το θέμα μερ αφορμή το ... γάμο μιας ξαδέλφης μου που έγινε πρόσφατα. Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, θα αναφέρω κάποια συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει ασχολούμενος με γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες.
Γενικώς όλοι μας κατηγορούμε τις γυναίκες που δεν έχουν φράγκα και ψάχνουν φραγκάτους ή τέλος πάντως άνδρες με πολύ περισσότερα από αυτές. Δικαίως. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό ταίριασμα δύο ανθρώπων υπάρχει όταν ανήκουν σε παρόμοιο κοινωνικο-οικονομικό status. Οι μεγάλες διαφορές δημιουργούν προβλήματα.
Ωστόσο δεν είναι σπάνια η περίπτωση γυναικών που καταλήγουν με άνδρες πολύ χειρότερους απ' ό,τι αξίζουν.Και δεν αναφέρομαι σε ... φτωχά παληκάρια που είναι ομορφόπαιδα ή έχουν κάποιες προοπτικές τέλος πάντων, αλλά σε ξεφτύλες, που δεν έχουν τίποτε , είναι στον πάτο και πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους επειδή ... πολύ απλά αυτό είναι που τους αξίζει και τίποτε καλύτερο!
Ένα τέτοιο κελεπούρι παντρεύτηκε η ξαδέλφη μου! Αυτή ωραία, έχει την προίκα της, έχει δουλειά έτοιμη από τον μπαμπάκα της, είχε το αυτοκίνητό της και πολλές κατακτήσεις, αλλά είχε κολλήσει με αυτόν το γύφτο από το σχολείο. Ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.
Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος. Ήταν συμμαθητής της και κόλλησε επάνω της σαν βδέλα, μέχρι που παντρευτήκαν.
Έτσι φτιάχτηκε ο τύπος. Βρέθηκε με σπίτι, ξεπείνασε και ... εγκατέλειψε το 50άρι παπί 20ετίας με το οποίο κυκλοφορούσε.
Από την άλλη βλέπεις ομορφόπαιδα, με φράγκα, έξυπνους που ... δεν έχουν γυναίκα!
Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεβέντες σαν το νέο μου γαμπρό (!) έχουν ένα τρομερό αβαντάζ με τις γυναίκες.
Τις κυνηγάνε πολύ, με πάθος, χωρίς όρια και χωρίς να προσβάλλονται ή να φρενάρουν με τίποτε.
Κι αυτό γιατί έχουν ... αυτογνωσία!
Ξέρουν ότι είναι στον πάτο. Ξέρουν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους τους κάνει χάρη. Ξέρουν πως ό,τι κι αν έχουν τους πέφτει πολύ, αφού δεν αξίζουν μία.Όταν κυνηγούν κάποια λοιπόν δεν έχουν όρια. Δεν έχουν αξιοπρέπεια. Αν πλησιάσουν μια γυναίκα χωρίς αυτή να ξεράσει, να τους φτύσει, να φωνάξει την αστυνομία, να κλείσει τη μύτη της, να τους πυροβολήσει ή να βάλει να τους δείρουν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια με τίποτε, μέχρι να ... συμβεί τουλάχιστον κάποιο από τα προαναφερόμενα ή να ... τη ρίξουν !!!!!!
Θα μου πείτε ότι όσοι είναι πιο πάνω από τον πάτο, δεν έχουν ανάγκη να κυνηγούν τόσο. Ψάχνουν κάποια που θα πάει μαζί τους εύκολα γιατί γουστάρει και γιατί αναγνωρίζει την αξία τους.Σωστά. Έχετε δίκιο. Αυτή όμως ακριβώς η συμπεριφορά όσων αξίζουν λίγο, είναι που επιτρέπει σε κάτι τελευταίους σαν το νέο μου γαμπρό να επιβιώνουν και να διαιωνίζουν το συνάφι τους!
Σας εύχομαι καλές βουτιές και καλά να περνάτε!