Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μηπως το γλυψιμο που λες, ανηκει στο μπλα μπλα. Αρα εχει και αυτος κατι απο αυτα που αναφερεις  :think:

Το γλύψιμο ανήκει στο να παρακαλάει την άλλη να τον παντρευτεί και να είναι υπάκουη φιλιπιννέζα στο σπίτι. Το μπλά μπλά όπως το εννοώ εγώ είναι η ικανότητα κάποιου να ψήνει κάποια που μόλις γνώρισε για να τη γαμήσει το ταχύτερο. Αυτόν δεν τον είδαμε να κάνει κάτι τέτοιο. Την (ηλίθια) ξαδέλφη μου την έχει από το σχολείο, άρα 10ετία και βάλε.

Σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις, όπως μου φάνηκε και εμένα όταν τον πρωτοείδα τον τύπο, αλλά είναι όπως το ακούς. Απλά δεν έχει τίποτε.

Επισκέπτης
O Skidoo τα είπε πολύ ωραία. Με κατανόησε πλήρως.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αρα βρηκαμε κατι που εχει...
Ειναι καλος στο γλυψειμο!!!
Παντως ολα τα χαραχτηριστικα που περιγραφεις ειναι λιγο βγαλμενα απο περιοδικο του Κωστοπουλου
Δηλαδη ή λεφτας, ή τυπας, γαμιάς, ή κοινωνικος τυπος που μιλαει και του ανοιγονται οι πορτες.
Πιστευω πως υπαρχουνε και ανθρωποι που διαλεγουνε συντροφο μονο και μονο επειδη αισθανονται ομορφα μαζι του και χωρις να ανηκει σε καποια απο τα προηγουμενα προτυπα.
Ειδικα αν μου λες οτι η ξαδερφη δεν ειχε αλλες εμπειριες σημαινει πως ειναι ενας ηρεμος ανθρωπος που απλα θελει να περναει χαλαρα και να κανει οικογενεια.
Και να σου πω... προτιμω αυτη τη γυναικα απο την καθε βαρεμενη που για να στο δωσει πρεπει να τις αποδειξης οτι μετρας.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Λάκη οι γυναίκες δεν έχεις καταλάβει πώς λειτουργούν γι'αυτό δεν χωνευεις το γάμο της ξαδέρφης. Γι'αυτές δε μετράνε τα χρήματα, η εξωτερική ομορφιά, το λέγειν, η ψωλή του και το στύλ. Θέλουν απλά να είναι το επίκεντρο ενός άντρα και να ασχολείται μαζί τους. Προφανώς αυτό το "παραθυράκι" έχει καταλάβει εδώ και καιρό ο γύφτος αυτός. Κ να σου πώ το άλλο? Μπορεί να την αγαπάει και να ζήσουνε μαζί για πάντα ευτυχισμένοι. Γιατί προδικάζεις εσύ κ οι θείες σου το αποτέλεσμα?

Είδαμε και τους λεφτάδες-πουτσαράδες που παντρεύονται τις κοπελίτσες και τις χωρίζουν στο άψε-σβήσε.

Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπορείς και δε θέλεις να έρθεις στη θέση της ξαδέρφης σου. Κάτσε να δούμε πώς θα πάει ο τύπος σε ποιό βασικά θέματα του γάμου και μετά έλα να μιλήσουμε. Όλα τα υπόλοιπα μου ακούγονται κατινιές.

Επισκέπτης
βρε το θέμα μας αυτό είναι και μέσα  είσαι. Απλά να σου πω κάτι και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Μήπως , με αυτό που είπες πριν για το ότι "πρέπει να κάνει τούμπες κάποιος κλπ κλπ" σημαίνει ότι καλά έκανε ο τύπος αυτός και ότι συμφωνείς ότι είναι σωστή συμπεριφορά? Μήπως πράγματι πολλές γυναίκες θα το θελαν αυτό γιατί τους αρέσει να τις παρακαλάνε και νομίζουν έτσι ότι είναι κάποιες? Αποκτούν έτσι αξία, που ενδεχομένως αλλιώς ποτέ να μην είχαν?

και μήπως εδώ στο σάιτ όσοι μπαίνουν, και εξ ορισμού, απλά δε μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία? Έχουν καταλάβει ότι το θέμα σεξ είναι τελικά κάτι το πιο απλό και όχι η θεωρία της σχετικότητας? Και έχουν βαρεθεί να ξεφτιλίζονται και να "κάνουν τούμπες" απλά για να ικανοποιήσουν τα ψυχοπαθολογικά της κάθε κατίνας?

Δεν ξέρω αν είναι σωστό σκίντο. Αν αυτοί είναι οκ εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Και να σου πω και του Λάκη δεν του πέφτει λόγος για το τι επέλεξε η ξαδέλφη του. Και της ξαδέλφης του για το τι επιλέγει ο Λάκης. Επίσης δεν με απασχολούν όσοι ψωνίζονται και όσοι επιλέγουν να πορευτούν την ζωή τους στην άγνοια, την βλακεία, την σκέψη εγώ είμαι κάποια ή κάποιος. Γνωρίζω ότι συμβαίνει, λυπάμαι για αυτό, δεν το θεωρώ προνόμιο αντρών ή γυναικών.
Ναι πολλές γυναίκες και άντρες θα ήθελαν να συμβαίνει αυτό. Οι γυναίκες όμως την πατάνε γιατί το κυνήγι είναι μεγάλο αφροδισιακό για αυτές και η εξουσία που τους φαίνεται ότι έχουν χάνεται ?.στα τέσσερα χαχαχαχαχαχ
Οι άντρες συγνώμη που το λέω αλλά συμβαίνει, αν τους κυνηγήσεις για σεξ θα σου φάει ? αναλόγως την εμφάνιση λιγότερο χρόνο.
Το θέμα του σεξ δεν είναι τόσο απλό. Για τους άντρες γιατί αναγκάζονται να πληρώνουν. Για τις γυναίκες γιατί μεγαλώνουν με φοβίες για αυτό.
Και να σου πω ως γυναίκα που θέλει να το χαίρεται επαρκώς, θα πρόσθετα ότι η πολυπλοκότητα του και η πολυσχιδής του  φύση εμένα προσωπικά με εξιτάρει. Γιατί εμείς τα κοριτσάκια δεν είμαστε σπίρτο που με μιας ανάβει. Οπότε η διαδικασία φέρνει για εμάς το επιθυμητό αποτέλεσμα που εσείς έχετε με πολύ πιο απλούς τρόπους.
Δεν θεωρώ ξεφτίλα, καμία συμπεριφορά που ο ποιών έχει την συνείδηση των πραττομένων του. Το θεωρώ πονηριά.
Τα ψυχοπαθολογικά της κάθε Κατίνας τα τρως/ τε και όταν πληρώνεις/ ετε συχνά, από όσο βλέπω.
Η γυναίκα γλυκιε μου ταλανίζεται από τις ορμόνες της. Και αυτές είναι που σε προσελκύουν, μην της υποτιμάς λοιπόν ? μάθε να προσαρμόζεσαι.

Επισκέπτης
Γιατί προδικάζεις εσύ κ οι θείες σου το αποτέλεσμα?

Μην μου βάζεις στο στόμα λόγια που δεν είπα! Το ίδιο και ... οι θείες! Δεν είπαν ότι δεν θα πάει καλά ο γάμος. Ούτε ευχήθηκαν κάτι τέτοιο. Απλά η θεία, χήρα στα 80 είπε ότι ούτε τώρα στα 80 της δεν θα πήγαινε με ένα τέτοιο κακάσχημο, χοντρό, μικροκαμωμένο γύφτο. Μιλά σωστά, γιατί ο μακαρίτης ο μπάρμπας ήταν ομορφάντρας και 2 μέτρα, οπότε λογικά απορεί με τη μαλακισμένη της νέας γενιάς !!!!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ σκέφτηκα και μια άλλη εκδοχή...

Θέλω να ρωτήσω τον Λάκη αν την άποψη της θείας (περί γύφτου κλπ) την είχαν και γονείς η παρέες ..θέλω να καταλήξω ότι η ξαδέρφη σου μπορεί να ήθελε να παντρευτεί τον τύπο μόνο και μόνο από αντίδραση για τα λεγόμενα των άλλων...μπορεί να αμφισβήτησαν την επιλογή της και να το πήρε εγωιστικά το θέμα...ξέρω.. φαίνεται απίθανο αλλά έχουμε εξαντλήσει τις πιθανές εκδοχές νομίζω...!

Επισκέπτης
Διαβασα ολα τα ποστ...αλλα δν ειδα/προσεξα παρομοια γνωμη με τη δικη μου...

Μηπως,λεω μηπως,η ξαδερφη σου lakis33...περα απο το αμαξι,τη δουλεια κ την προικα που της εδωσε ο μπαμπας (δν εκανε τπτ η ιδια με κοπο)...κ την ομορφια που ειχε την τυχη να της χαρισει ο Θεος...εχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ με το φτωχο κ τιμιο (μαλλον) πλην οχι κ τοσο ωραιο παληκαρι που παντρευτηκε ?
Μηπως ειχαν τα ιδια ιδανικα ? Μηπως ερωτευτηκαν κ ειχαν κ κοινη πορεια,μονο που ο ενας δουλευε σε ξενο αφεντικο κ η γκομενα στον μπαμπα ??? Μηπως ζοριζεσαι πολυ που ειναι ευτυχισμενοι ? Μηπως δν καταλαβαινεις τα αυτονοητα για καποιους?(ελαχιστους εδω μεσα...αλλα υπαρχουν πολλοι εκει εξω!!!)!!!!

Φιλε χαλαρωσε κ απολαυσε τις βουτιες στη θαλασσα ή στην πισινα σου...κ γραφε καμια μ@λ@κι@ στο λαπτοπ...εεεε...συγγνωμη,ιστορια οταν βγαινεις απ'τη βουτια....

Υ/Γ--->Τελικα το πιο πιθανο ειναι τα κομπλεξ σου να διωχνουν μακρια τις ελληνιδες κ μαλλον ολων των εθνικοτητων τις γυναικες...κ την εχεις βρει τη λυση με την πληρωμη...

Αντε,Καλη Λευτερια κ καλη Ανασταση....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μάγκες,αν εξαιρέσουμε τα μυαλά που έχουν και η ξαδέρφη και ο τύπος δεν απαγορεύεται να είναι μαζί 2 άνθρωποι που δεν ταιριάζουν εμφανισιακά....πόσες και πόσες φορές βλέπουμε έξω άσχημους με ωραίες γυναίκες και άσχημες με ωραίους άνδρες...το πάν είναι η χημεία(γενικά μιλάω)....αν τα βρίσκουν μεταξύ τους γιατί να μην είναι μαζί?Εξάλλου η καρδιά καμιά φορά αγαπάει και δεν ακούει την λογική....και ποιός μου λέει εμένα ότι αν παντρευτούν 2 που είναι εξίσου όμορφοι ότι θα τα βγάλουν πέρα......φυσικά δεν κριτικάρω τον Λάκη...ένα είναι σίγουρο...πώς η ξαδέρφη τον αγάπησε γιατί λεφτά το παλληκάρι δεν έχει....σίγουρα ξέρει πολλά περισσότερα για την συγκεκριμένη περίπτωση....γενικά μιλάω....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, μπορεί να είχαν ακριβώς το ίδιο μυαλό με το ίδιο νοητικό επίπεδο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και φανταστείτε πως αισθάνεται το καλό, εμφανίσημο, μορφωμένο παιδί που πλησιάζει την ξαδέλφη -γιατί οι γυναίκες γουστάρουν να κουνάνε την ουρά- νομίζοντας ότι πρόκειται για γυναίκα που αξίζει, για να βλέπει να επεμβαίνει με κτητικότητα το κολλητήρι ο γύφτος. Κι εκείνη να βάζει το κεφάλι κάτω και να πηγαίνει μαζί του για να της το βάλει στον κώλο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί τα φαινόμενα απατούν, και οι γυναίκες πρέπει να κρίνονται από πολλούς παράγοντες, και μεταξύ αυτών και με ποιούς γαμιούνται ή γαμήθηκαν.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πω,πω,πω...θα τους τρώει ο λαιμός τους και την ξαδέρφη και τον...γύφτο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και φανταστείτε πως αισθάνεται το καλό, εμφανίσημο, μορφωμένο παιδί που πλησιάζει την ξαδέλφη -γιατί οι γυναίκες γουστάρουν να κουνάνε την ουρά- νομίζοντας ότι πρόκειται για γυναίκα που αξίζει, για να βλέπει να επεμβαίνει με κτητικότητα το κολλητήρι ο γύφτος. Κι εκείνη να βάζει το κεφάλι κάτω και να πηγαίνει μαζί του για να της το βάλει στον κώλο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί τα φαινόμενα απατούν, και οι γυναίκες πρέπει να κρίνονται από πολλούς παράγοντες, και μεταξύ αυτών και με ποιούς γαμιούνται ή γαμήθηκαν.

Θέλω να δω τι θα κάνεις εσύ αν σε κρίνουν με τον ίδιο τρόπο..
Αλλα θα μου πεις τι ανάγκη έχεις εσύ. Πληρώνεις και έχεις. Μόνο που κάτι δεν θα το αποκτήσεις ποτέ με τέτοιες σκέψεις. Μάντεψε!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γράφω αυτό το θέμα μερ αφορμή το ... γάμο μιας ξαδέλφης μου που έγινε πρόσφατα. Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, θα αναφέρω κάποια συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει ασχολούμενος με γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες.

Γενικώς όλοι μας κατηγορούμε τις γυναίκες που δεν έχουν φράγκα και ψάχνουν φραγκάτους ή τέλος πάντως άνδρες με πολύ περισσότερα από αυτές. Δικαίως. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό ταίριασμα δύο ανθρώπων υπάρχει όταν ανήκουν σε παρόμοιο κοινωνικο-οικονομικό status. Οι μεγάλες διαφορές δημιουργούν προβλήματα.

Ωστόσο δεν είναι σπάνια η περίπτωση γυναικών που καταλήγουν με άνδρες πολύ χειρότερους απ' ό,τι αξίζουν.Και δεν αναφέρομαι σε ... φτωχά παληκάρια που είναι ομορφόπαιδα ή έχουν κάποιες προοπτικές τέλος πάντων, αλλά σε ξεφτύλες, που δεν έχουν τίποτε , είναι στον πάτο και πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους επειδή ... πολύ απλά αυτό είναι που τους αξίζει και τίποτε καλύτερο!

Ένα τέτοιο κελεπούρι παντρεύτηκε η ξαδέλφη μου! Αυτή ωραία, έχει την προίκα της, έχει δουλειά έτοιμη από τον μπαμπάκα της, είχε το αυτοκίνητό της και πολλές κατακτήσεις, αλλά είχε κολλήσει με αυτόν το γύφτο από το σχολείο. Ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.

Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως  (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος. Ήταν συμμαθητής της και κόλλησε επάνω της σαν βδέλα, μέχρι που παντρευτήκαν.

Έτσι φτιάχτηκε ο τύπος. Βρέθηκε με σπίτι, ξεπείνασε και ... εγκατέλειψε το 50άρι παπί 20ετίας με το οποίο κυκλοφορούσε.

Από την άλλη βλέπεις ομορφόπαιδα, με φράγκα, έξυπνους που ... δεν έχουν γυναίκα!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεβέντες σαν το νέο μου γαμπρό (!) έχουν ένα τρομερό αβαντάζ με τις γυναίκες.

Τις κυνηγάνε πολύ, με πάθος, χωρίς όρια και χωρίς να προσβάλλονται ή να φρενάρουν με τίποτε.

Κι αυτό γιατί έχουν ... αυτογνωσία!

Ξέρουν ότι είναι στον πάτο. Ξέρουν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους τους κάνει χάρη. Ξέρουν πως ό,τι κι αν έχουν τους πέφτει πολύ, αφού δεν αξίζουν μία.Όταν κυνηγούν κάποια λοιπόν δεν έχουν όρια. Δεν έχουν αξιοπρέπεια. Αν πλησιάσουν μια γυναίκα χωρίς αυτή να ξεράσει, να τους φτύσει, να φωνάξει την αστυνομία, να κλείσει τη μύτη της, να τους πυροβολήσει ή να βάλει να τους δείρουν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια με τίποτε, μέχρι να ... συμβεί τουλάχιστον κάποιο από τα προαναφερόμενα ή να ... τη ρίξουν !!!!!!

Θα μου πείτε ότι όσοι είναι πιο πάνω από τον πάτο, δεν έχουν ανάγκη να κυνηγούν τόσο. Ψάχνουν κάποια που θα πάει μαζί τους εύκολα γιατί γουστάρει και γιατί αναγνωρίζει την αξία τους.Σωστά. Έχετε δίκιο. Αυτή όμως ακριβώς η συμπεριφορά όσων αξίζουν λίγο, είναι που επιτρέπει σε κάτι τελευταίους σαν το νέο μου γαμπρό να επιβιώνουν και να διαιωνίζουν το συνάφι τους!

Σας εύχομαι καλές βουτιές και καλά να περνάτε!

Καλορίζικος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θέλω να δω τι θα κάνεις εσύ αν σε κρίνουν με τον ίδιο τρόπο..
Αλλα θα μου πεις τι ανάγκη έχεις εσύ. Πληρώνεις και έχεις. Μόνο που κάτι δεν θα το αποκτήσεις ποτέ με τέτοιες σκέψεις. Μάντεψε!

To μουνί που μαγάρισε ο καλικάντζαρος;

Και δεν εμποδίζει κανείς τις γυναίκες να κρίνουν με τον ίδιο τρόπο. ʼλλο αν αυτές γουστάρουν τους κατάλληλους ώστε να έχουν εξασφαλισμένο άλλοθι ότι δε φταίνε αυτές που τις γάμησαν και τις παράτησαν και τις εκμεταλεύτηκαν και τους πήραν ότι είχαν να δώσουν.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μουνί που εκδίδεται σε ρδελο και σε ένα μουνί που το πηδάει κάθε μέρα ένας γύφτος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έχει παλαμάρι μισό μέτρο. Πρόσεχε λάκη μη σκοντάψεις μπροστά του...

Θα παίξει και σε τσόντες και θα βγάλει και χρήμα :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα τα έχει σκεφτεί η δαιμόνια ξαδέρφη :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μουνί που εκδίδεται σε ρδελο και σε ένα μουνί που το πηδάει κάθε μέρα ένας γύφτος.
Συγνώμη...αλλά δεν έχω καταλάβει....για γύφτο από...τσαντίρι μιλάμε τόση ώρα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom