Επισκέπτης
Στο μπάκουρος
]
Και στο συγκεκριμένο φόρουμ προφανώς δεν έγραφε κανείς αναρχικός χασικλής!
Στη σελίδα ...
www.mpakouros.net/index.asp?action=read_article&id=572]http://www.mpakouros.net/index.asp?action=read_article&id=572[/url]
διαβάζουμε ...
Να εξομολογηθώ πάτερ; replied Moby
Wednesday 13 March 2002 (07:55:45)
Έχουν συμβεί κοσμογονικές αλλαγές στη ζωή μου τους τελευταίους 2 μήνες. Η εξής μία: Έκοψα τη φούντα (εδώ οι παλιοί αναγνώστες του site κάνουν "Ααααα") μετά από μούμπλε μούμπλε 8 χρόνια και κάτι και γύρω στα δύο στρέμματα που είχα πιει. Να προσφέρω σαν παππούς και τη δική μου άποψη;(ηλίθιο παραλήρημα γιατί κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει τώρα)
Τα πρώτα χρόνια το απόλαυσα το θέμα. Είχε γέλιο, γνώριζα κόσμο που μάλλον δεν θα γνώριζα οπουδήποτε αλλού, το έπαιζα επαναστάτης (κάτι σαν 60's ένα πράγμα) και γενικά τη γούσταρα τη φάση.
Μετά άρχισαν να σκάνε τα πακέτα: Οι φίλοι κατά έναν περίεργο τρόπο ήταν όλοι και αυτοί στην ίδια φάση και οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από αυτό το θέμα. Τι καλό που είναι το staff ή που θα βρούμε στις δύσκολες εποχές. ʼσε που αν δεν έπαιζε στην παρέα χανόταν ο συνδετικός κρίκος και δεν περνάγαμε και καλά. Από κάποια στιγμή και μετά είχα σταματήσει γενικότερα να περνάω καλά και πάθαινα κάτι αναίτιες κρίσεις κατάθλιψης.
Έκανα χοντράδες: Έστριβα σε όλες τις σκοπιές που είχα κάνει όταν ήμουν στρατό, έστριβα στις τουαλέτες στη δουλειά, είχα πάρει την κοπέλα μου για ψώνια στους γύφτους στο Μενίδι (μέγιστη μαλακία το τελευταίο). Είχα φίλο που είχε κουβάλήσει μισό κιλό στην Αγγλία με το αεροπλάνο (και δεν είμαι παραμυθάς)
Οι παρενέργειες εν τω μεταξύ αυξανόντουσαν. Δεν συγκεντρωνόμουν εύκολα, δεν θυμόμουν τι μου είχε πει ο άλλος την προηγούμενη μέρα και αισθανόμουν ότι χάζευα (τα αποτελέσματα τα βλέπετε μπροστά σας). ʼσε που δεν γινόταν να τραγουδάω "Ζήτω της ευθύνης η αποποίηση" γιατί όσο μεγαλώνεις αυξάνονται και αυτές.
Δεν μετανιώνω για αυτή την περίοδο της ζωής μου.
Μήπως εσύ ήσουν ο ... Moby και το ... ξανάρχισες;