Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο μπάκουρος

]

Και στο συγκεκριμένο φόρουμ προφανώς δεν έγραφε κανείς αναρχικός χασικλής!

Στη σελίδα ...
www.mpakouros.net/index.asp?action=read_article&id=572]http://www.mpakouros.net/index.asp?action=read_article&id=572[/url]

διαβάζουμε ...

Να εξομολογηθώ πάτερ; replied Moby
Wednesday 13 March 2002 (07:55:45)
Έχουν συμβεί κοσμογονικές αλλαγές στη ζωή μου τους τελευταίους 2 μήνες. Η εξής μία: Έκοψα τη φούντα (εδώ οι παλιοί αναγνώστες του site κάνουν "Ααααα") μετά από μούμπλε μούμπλε 8 χρόνια και κάτι και γύρω στα δύο στρέμματα που είχα πιει. Να προσφέρω σαν παππούς και τη δική μου άποψη;(ηλίθιο παραλήρημα γιατί κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει τώρα)
Τα πρώτα χρόνια το απόλαυσα το θέμα. Είχε γέλιο, γνώριζα κόσμο που μάλλον δεν θα γνώριζα οπουδήποτε αλλού, το έπαιζα επαναστάτης (κάτι σαν 60's ένα πράγμα) και γενικά τη γούσταρα τη φάση.
Μετά άρχισαν να σκάνε τα πακέτα: Οι φίλοι κατά έναν περίεργο τρόπο ήταν όλοι και αυτοί στην ίδια φάση και οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από αυτό το θέμα. Τι καλό που είναι το staff ή που θα βρούμε στις δύσκολες εποχές. ʼσε που αν δεν έπαιζε στην παρέα χανόταν ο συνδετικός κρίκος και δεν περνάγαμε και καλά. Από κάποια στιγμή και μετά είχα σταματήσει γενικότερα να περνάω καλά και πάθαινα κάτι αναίτιες κρίσεις κατάθλιψης.
Έκανα χοντράδες: Έστριβα σε όλες τις σκοπιές που είχα κάνει όταν ήμουν στρατό, έστριβα στις τουαλέτες στη δουλειά, είχα πάρει την κοπέλα μου για ψώνια στους γύφτους στο Μενίδι (μέγιστη μαλακία το τελευταίο). Είχα φίλο που είχε κουβάλήσει μισό κιλό στην Αγγλία με το αεροπλάνο (και δεν είμαι παραμυθάς)
Οι παρενέργειες εν τω μεταξύ αυξανόντουσαν. Δεν συγκεντρωνόμουν εύκολα, δεν θυμόμουν τι μου είχε πει ο άλλος την προηγούμενη μέρα και αισθανόμουν ότι χάζευα (τα αποτελέσματα τα βλέπετε μπροστά σας). ʼσε που δεν γινόταν να τραγουδάω "Ζήτω της ευθύνης η αποποίηση" γιατί όσο μεγαλώνεις αυξάνονται και αυτές.
Δεν μετανιώνω για αυτή την περίοδο της ζωής μου.

Μήπως εσύ ήσουν ο ... Moby και το ... ξανάρχισες;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
....Η μέση Ελληνίδα είναι ένα ασουλούπωτο, χοντροκομμένο, γλυκανάλατο, 50% συντηρητικό, 50% ξέκωλο, επενδυτικό πακέτο που αναζητεί εναγωνίως το ΜΑΛΑΚΑ χρηματοδότη. Τελεία και παύλα.....
Αυτή φίλε είναι δικιά σου εκδοχή και είναι σεβαστή...αλλά όλες δεν είναι ίδιες.....υπάρχουν και αξιολογότατες κοπέλες....δεν θα μιλήσω για ποσοστά γιατί απλά δεν ξέρω....αυτή είναι δικιά μου άποψη και ελπίζω να γίνει σεβαστή....

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είπα η μέση Ελληνίδα.

Υπάρχει και το 5% που αξίζει πραγματικά και το 30% της απόλυτης ξεφτίλας.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οχι καλό μου. Εγώ δεν ζω με νοίκια για να γράφω σε σαράντα φόρα τις ίδιες μαλακίες και ποστάρω ελάχιστα ,κυρίως χαζεύω. Αλλά οκ είναι συγκινητικό να ξαναπετυχαίνεις τον Κατέλλη του Ελληνικού ίντερνετ. Για πες στα παιδιά που κατηγορείς το ανθρωπάκι που παίρνει 500 ευρώ και παντρεύτηκε η ξαδέρφη σου ,ως οδοντίατρος που σε έστειλαν για σπουδές στην Ιταλία ,σφράγισμα έχεις κάνει σε άνθρωπο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ζήτημα δεν είναι ότι είσαι γελοίος , εσύ το διατυμπανίζεις κι όλας!!!

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο ,ούτε με ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση του τύπου.
Απλά θεώρησα on topic να γνωρίζουν οι αναγνώστες το ποιόν του συγγραφέα.... ;)

Αν χαλάνε το νήμα τα πόστς μου φυσικά δεν θα με ενοχλήσει να διαφραφούν.

Επισκέπτης
Είπα η μέση Ελληνίδα.

Γενικά συμφωνώ, αλλά τα νούμερα θα τα έβαζα διαφορετικά.
Θα έλεγε ότι αυτές που αξίζουν πραγματικά είναι λιγότερες , γύρω στο 1% , οι απολύτως ξεφτυλισμένες κάπου οι μισές και ο μέσος όρος οι υπόλοιπες.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Είπα η μέση Ελληνίδα.

Δεν θα μιλήσω με ποσοστά όπως σου προανέφερα....απλά δεν πιστεύω να είναι μόνο 5%...

Εκτος του οτι ειστε off topic με τα πολιτικα ,η κοντρα δε προκειτε να οδηγησει πουθενα και το ξέρετε.
Χαλαρωστε το λοιπον λιγακι μαγκες
;)
Δεν τσακωνόμαστε ρε Σαβάλα...συζήτηση κάνουμε....και όχι πολιτική...απλά μιλάμε για το...μέλλον μας....χεχεχεχεχε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γενικά συμφωνώ, αλλά τα νούμερα θα τα έβαζα διαφορετικά.
Θα έλεγε ότι αυτές που αξίζουν πραγματικά είναι λιγότερες , γύρω στο 1% , οι απολύτως ξεφτυλισμένες κάπου οι μισές και ο μέσος όρος οι υπόλοιπες.

Αν οι μισές είναι οι απόλυτα ξεφτυλισμένες, τότε θα αποτελούν και το μέσο όρο, ως ... πλειοψηφόν κομμάτι!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, τελικά όντως ο Λάκης είναι αυτός στο mpakouros.net ή υπήρξε κατηγορηματική διάψευση;

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
1.  ʼν ένας άντρας κάνει τούμπες για την παρτυ σου διαρκώς, συνεχώς και σταθερά (και ασχέτως αν κάνει ότι άλλο με όποια άλλη, το κρύβει - δηλαδή δεν τον βλεπεις να είναι γυναικας γενικα)  στατιστικά 90% θα σε πη.....
3. Οι μοναδικές περιπτώσεις να κολλήσει μια γυναίκα με άντρα που την φτύνει είναι να είναι τελείως ανασφαλής,(δεν με θες άρα είσαι καλύτερος απο εμένα) ή βιτσιόζα  (χτύπα με μου αρέσει, φτύσε με γουστάρω κτλ), ή να την έχει πηδ? πολύ πολύ πολύ καλά.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και στα 2 παραπανω και να τα θεωρησω εξαιρεσεις
1. Αν κανεις τουμπες συνεχεια για μια γυναικα σε θεωρει δεδομενο κ ευκολο κ δεν κρυβεις καθολου μυστηριο για αυτη.Μαλλον θα σε γραψει κανονικα. ΚΑι αν σου κατσει, μαλλον μιλαμε για mercy-fuck!
3. Οι περισσοτερες γυναικες ειναι ανασφαλης και τα περισσοτερα καμακια στηριζονται στην ανασφαλεια των γυναικων (να και κατι που ισως δεν ηξερες!). Η παροιμια οτι η γυναικα ειναι σαν το γραμματοσημο δεν ειναι τυχαια

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έχει παλαμάρι μισό μέτρο. Πρόσεχε λάκη μη σκοντάψεις μπροστά του...

Το Θεμα τοτε ειναι πως εφτασε η κοπελα να δει το παλαμαρι του βαρκαρη? Το ειχε τυλιξει σαν κασκολ κ το επιδεικνυε? Αν φτασει να δει η γκομενα το παλαμαρι, τοτε εχει ηδη μπει το νερο στο αυλακι!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Stories

Νέο!