Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Λες όλο αυτό με τον ρεζίλη τύπο να ήταν το "ξεκάρφωμα", για να κάνει τη ζωή της ;
Αν ισχύει αυτό......πολύ ξύπνια η γκόμενα !
Κι αυτός βέβαια...σιγά μην διαμαρτυρηθεί.

Ξέρω γω...μπορεί και δε θαταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία

Επισκέπτης
Γειά σου Erinal_w.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Εσένα ποιός σε γαμάει; (δεν εννοώ όνομα)
Σε γαμάει καλά;
ή μήπως είσαι αγάμητη για καιρό;
Ελπίζω χρυσό μου, να μου απαντήσεις όμορφα και ωραία.
Επίσης καλό μου, θέλω να σου πω,ότι η μόνη δύναμη που
έχεις επάνω σου είναι το μουνί σου,όσο και αν θέλεις να
πιστεύεις ότι είναι το μυαλό σου.

Γειά σου Χάρτινε.
Πόνεσε ε; χαχαχαχαχαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Την είχα μπανίσει από μακρυά να χαζεύει την τσάντα και τα παππούτσια της δικιάς μου που μιλούσε με μια άλλη ενώ εγώ ήμουν παραπέρα.

Πολλά λεφτά απόλαυση.

Τι λες ρε μεγάλε, και τι τσαντικό κρατούσε η "αρραβωνιαστικιά" σου, που φαντάζομαι ότι εσύ θα της το είχες κάνει δώρο; Κανένα Ερμουδάκι:
www.forbes.com/2007/03/26/handbags-extravagant-expensive-forbeslife-cx_hp_0327handbags_slide_2.html]http://www.forbes.com/2007/03/26/handbags-extravagant-expensive-forbeslife-cx_hp_0327handbags_slide_2.html[/url]

Και τι πατούμενα της είχες πάρει και τα ζαχάρωνε το "βλαχαδερό"; Κανένα Manolo Blahnik;

Μετά από λίγο πάω και την παίρνω από το χέρι τη δικιά μου να πάμε (δήθεν) να μιλήσουμε σε κάτι άλλα παιδιά. Έπρεπε να δεις το ύφος της άλλης όταν με είδε !!!!!!!

Τι λες ρε παλληκάρι πήρες (δήθεν) την δικιά σου από το χέρι για να ζηλέψει η άλλη που σε είχε φτύσει;
Ρε εσύ, αυτές τις κατινιές τις κάνουν κάποιες καριόλες και μετά τις κράζουμε εδώ στο forum αλλά και στην ζωή.

Εδώ μιλάμε για μπουρδέλα, CGs, CTs, ΑΤΜ, gapes και sperm swapping. Και όχι πως θα κάνουμε να ζηλέψει η γκόμενα που μας έφτυσε...

Το θέαμα που περιγράφεις μόνον αναγούλα μπορεί να προκαλέσει σε έναν συνειδητό μπουρδελιάρη / πουτανόβιο. ʼκου στο προαύλιο της εκκλησίας να μοστράρουμε την "αρραβωνιαστικιά"......

Έχει μάλλον δίκιο ο συναγωνιστής Warhol, αλλά όχι μόνον από τα Εξάρχεια, και από Φυλής/ Μεταξουργείο να περάσεις θα σε πάρουνε με τα γιαούρτια..

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
κοιταξε... προφανώς το βλαχαδερο του αρεσε στην αρχη του Λακη... αλλα μετα της αξιζε τσοπανης Περιεργο.
Αυτο που εγω βρισκω πιο εκενυριστικο ειναι το να κανεις φιγουρα σε γαμους και δη στο προαυλιο της εκκλησιας.
Ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο και υβριστικο και προς την ορθοδοξη Εκκλησια μας και προς την Ελληνορθοδοξη παιδεια που τουλαχιστον ο συγκεκριμενος διαθετει ( sic)

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Α εντάξει....Ο τύπος εδώ (Μάλλον είναι είναι από τα παληκάρια που βρίσκει κανείς στα Εξάρχεια ή σε ... antifa πορείες, που νομίζει ότι εντόπισε εδώ κάποιο "αφεντικό" ή άλλου είδους ταξικό εχθρό!
Μπορεί ακόμη να είναι κανένας από τους προστατευόμ ενους δεινόσαυρου ς που βρίσκει κανείς στις ΚΟΒΕΣ, τους οποίους πρέπει να περιβάλουμε με στοργή και αγάπη , γιατί χρόνο με το χρόνο κι όσο παιρνούν οι δεκαετίες από το ... 1917 λιγοστεύουν και τείνουν να αφανιστούν.)
βγάζει κανονικά τη μάσκα. Κάποιο φασιστοειδές που τα βρήκε έτοιμα που φρίκαρε επειδή η ξαδέλφη του πήρε κάποιον μάλλον φυσιολογικό άνθρωπο. Προφανώς σιχάθηκε τη φάρα τους ,γνωρίζοντας τι κουμάσια είναι και διάλεξε τον δρόμο του φυσιολογικού ανθρώπου.

99% είναι ο γραφικός εισοδηματίας που έγραφε στο mpakouros και στο phorum.gr.

Μην ψαρώνετε....

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε κρίνεσαι απ' όσα γράφεις και δεν μπαλώνονται με τίποτε.
Εγώ έβαλα ένα κουτσομπολίστικο θέμα κι εσύ άρχισες την κλαψούρα για όσους έχουν δουλειά από μπαμπάδες, για όσους έχουν πισίνες , για όσους πηδάνε πουτάνες (σε ένα site που αυτό είναι το κύριο θέμα) και για όσους ... έχουν laptop!

Όλο αυτό , είτε σου αρέσει είτε όχι, βρωμάει αναρχο-αριστερά κόμπλεξ.

Μακάρι για σένα να μην είναι έτσι.

Εκούσια ή ακούσια τέτοια εικόνα έδειξες, αφού εδώ δεν ξέρουμε κανέναν και κρίνουμε απ'όσα διαβάζουμε. Μόνο για τους ... Αμερικάνους , τους ιδιοκτήτες και τος "λαικούς αγωνιστές" της 17Ν δεν ανέφερες για να είσαι 100% copy&paste από τους χασικλοανάρχες του indymedia ...

Ασε ρε Χίτη και σε πήραμε πρέφα. Πάνε να εισπράξεις τα νοίκια από τις πολυκατοικίες που κληρονόμησες από τις λίρες των Γερμανών.Μικρή η αγορά με τα φόρα τελικά....

Επισκέπτης
Το θέαμα που περιγράφεις μόνον αναγούλα μπορεί να προκαλέσει σε έναν συνειδητό μπουρδελιάρη / πουτανόβιο. ʼκου στο προαύλιο της εκκλησίας να μοστράρουμε την "αρραβωνιαστικιά"......

Έχει μάλλον δίκιο ο συναγωνιστής Warhol, αλλά όχι μόνον από τα Εξάρχεια, και από Φυλής/ Μεταξουργείο να περάσεις θα σε πάρουνε με τα γιαούρτια..

Γράφοντας στο γάμο, δεν εννοούσα στο προαύλιο της εκκλησίας, ούτε μέσα στην εκκλησία, ούτε κατά τη διάρκεια που ... ο γαμπρός συμφοιτητης μου χόρευε το χορό του Ησαία!

Εκτός κι το ακόλουθο σκηνικό σου μοιάζει να διαδραματίστηκε εντός της εκκλησίας κατά τη διάρκεια γάμου ...

Την είχα μπανίσει από μακρυά να χαζεύει την τσάντα και τα παππούτσια της δικιάς μου που μιλούσε με μια άλλη ενώ εγώ ήμουν παραπέρα. Μετά από λίγο πάω και την παίρνω από το χέρι τη δικιά μου να πάμε (δήθεν) να μιλήσουμε σε κάτι άλλα παιδιά

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πουτάνας γιέ που γαμιέσαι οικογενειακ ώς 10 γενιές πριν και δέκα μετά (παππούδες-προππαπούδες-παιδιά-εγγόνια κτλ)
Μαρεσει που δινεις και επεξηγηση στην παρενθεση για τις βρισιες !!!  :cheesy:

Επισκέπτης
Κάποιο φασιστοειδές που τα βρήκε έτοιμα που φρίκαρε επειδή η ξαδέλφη του πήρε κάποιον μάλλον φυσιολογικό άνθρωπο. Προφανώς σιχάθηκε τη φάρα τους ,γνωρίζοντας τι κουμάσια είναι και διάλεξε τον δρόμο του φυσιολογικού ανθρώπου.

Κάποιος ... antifa από αυτούς που διαδηλώνουν υπέρ των Πακιστανών κωλωμπαράδων που απήχθησαν και έχασαν ψωλές οι βρωμόκωλοί τους ...

Ξέρετε, από τους χασικλήδες αλήτες των Εξαρχείων που αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί".

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μόνος σου τα έχεις γράψει σε άλλα φόρα και καμάρωνες.Για να βρίζεις πάει να πει ότι το παραδέχεσαι.Να σε χαίρονται οι βιζιτούδες που τα δίνεις το λοιπόν και άσε την ξαδελφούλα σου να ζήσει όπως επέλεξε χωρίς να την κάνεις ρόμπα διαδικτυακώς.Αλλά ποιός να περιμένει αξιοπρέπεια?

(Απολαύστε τώρα που αποκαλύφθηκε παραλήρημα)..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
:headbang: :headbang: ρε τι παθαμε με την ξαδερφη! Θα ανακινηθει η συνθηκη της Γιαλτας

Επισκέπτης
Μόνος σου τα έχεις γράψει σε άλλα φόρα και καμάρωνες.Για να βρίζεις πάει να πει ότι το παραδέχεσαι.Να σε χαίρονται οι βιζιτούδες που τα δίνεις το λοιπόν και άσε την ξαδελφούλα σου να ζήσει όπως επέλεξε χωρίς να την κάνεις ρόμπα διαδικτυακώς.Αλλά ποιός να περιμένει αξιοπρέπεια?

Μόνος μου είχα γράψει τι;
Ότι πήρε κάποιος δικός μου στο παρελθόν λεφτά από ... Γερμανούς;

Σοβαρότητα και αξιοπρέπεια από τα σκατά των Εξαρχείων φυσικά δεν περιμένει κανείς που ... δεν ανήκει στα σκατά των Εξαρχείων ...

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μόνος μου είχα γράψει τι;
Ότι πήρε κάποιος δικός μου στο παρελθόν λεφτά από ... Γερμανούς;

Σοβαρότητα και αξιοπρέπεια από τα σκατά των Εξαρχείων φυσικά δεν περιμένει κανείς που ... δεν ανήκει στα σκατά των Εξαρχείων ...

Καλά...Οποιος θέλει μπορεί να ψάξει στο phorum.gr για νικ νέιμ "Χίτης". Τον έχουν διαγράψει προ πολλού βέβαια μιας και τον είχε κάνει ρόμπα ένας αριστερός.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: ρε τι παθαμε με την ξαδερφη! Θα ανακινηθει η συνθηκη της Γιαλτας
Η συνθήκη των...Εξαρχείων θα έλεγα.....

...99% είναι ο γραφικός εισοδηματίας που έγραφε στο mpakouros και στο phorum.gr.
Μην ψαρώνετε....
Εδώ έχουμε είδηση...αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μπορεί να το κάνει.....

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η συνθήκη των...Εξαρχείων θα έλεγα.....
Εδώ έχουμε είδηση...αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μπορεί να το κάνει.....

Μυθομανής.Στο μπάκουρος νομίζω έγραφε ως sniper.Τρελό γέλοιο.Μόνο για χαβαλέ αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Καλά θυμόμουν :

Eίναι κλασσική γραφική φιγούρα...Τον καταλαβαίνει κάποιος με τη μια. :uglystupid:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μυθομανής.Στο μπάκουρος νομίζω έγραφε ως sniper.Τρελό γέλοιο.Μόνο για χαβαλέ αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Τον crhysargo που έγραφε εδώ μέσα και τον δούλευε ολο το site τον πρόλαβες?Γιατί έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο χρόνο....αν και οι πληροφορίες μου λένε για...δρομοκαϊτειο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Αξιόλογο φόρουμ βλέπω!

www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67866]http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67866[/url]
www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67833]http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67833[/url]
www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67853]http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=67853[/url]

Δεν πρέπει να συχνάζουν καθόλου αναρχοαριστερά σκατά των Εξαρχείων !

Επίσης δεν φαίνεται να έχει κανένα copy&paste από το ιδεολογικό όργανο των αναρχικών χασικλήδων , το Athens.indymedia !!!!!!!!!!

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οχι μωρέ.Αν και είμαι από πολύ καιρό μέλος σπάνια χαζεύω.Επειδή δεν παίζω με αγοραίο (όχι ότι κατακρίνω όσους ασχολούνται με το άθλημα) ,κοιτάζω μόνο θέματα "κοινωνικού" περιεχομένου.... :sunglasses:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά είχατε δεν είχατε το γαμήσατε πάλι!

Από τη μία οι..."περήφανοι γαμιάδες" που πληρώνουν για να γαμήσουν - θα προτιμήσω την ατίμωση της οικονομικής αγαμίας!

Από την άλλη οι δρες Ρουθ-Μπουθ-Τζους και σία.

Και να σου λίγο παραπέρα και τα κοκοράκια που σήμερα πρωτοεμφανίστηκαν να πουλάνε μόστρα και υψηλή θεωρία.

Το συμπέρασμα είναι πολλάκις διατυπωθέν και υπεράνω θεωρητικής αμφισβήτησης μια που επιβεβαιώτικα από την καθημερινή ζωή:

Η μέση Ελληνίδα είναι ένα ασουλούπωτο, χοντροκομμένο, γλυκανάλατο, 50% συντηρητικό, 50% ξέκωλο, επενδυτικό πακέτο που αναζητεί εναγωνίως το ΜΑΛΑΚΑ χρηματοδότη. Τελεία και παύλα.

Απλά, ο χρηματοδότης άλλοτε έχει λεφτά, άλλοτε έχει λέγειν, άλλοτε τύχη και άλλοτε πλήρη επίγνωση του κενού αέρος που φέρει ενδοεγκεφαλικά η υποψήφια γκόμενα.

Τι το κουράζετε λοιπόν;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Το συμπέρασμα είναι πολλάκις διατυπωθέν και υπεράνω θεωρητικής αμφισβήτησης μια που επιβεβαιώτικα από την καθημερινή ζωή:

Η μέση Ελληνίδα είναι ένα ασουλούπωτο, χοντροκομμένο, γλυκανάλατο, 50% συντηρητικό, 50% ξέκωλο, επενδυτικό πακέτο που αναζητεί εναγωνίως το ΜΑΛΑΚΑ χρηματοδότη. Τελεία και παύλα.

Απλά, ο χρηματοδότης άλλοτε έχει λεφτά, άλλοτε έχει λέγειν, άλλοτε τύχη και άλλοτε πλήρη επίγνωση του κενού αέρος που φέρει ενδοεγκεφαλικά η υποψήφια γκόμενα.

Τι το κουράζετε λοιπόν;
απιστευτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom