Νέα

Τί θα γίνει επιτέλους με τις ΜΟΝΙΜΕΣ βλάβες στα ξενοδοχεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastelios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
35
Like
3.778
Πόντοι
2.836
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα λοιπόν με γνωστή κορασίδα που δουλεύει σόλο επιλεκτικά.

Εκτός από το συνηθισμένο πρόβλημα με τα νερά που χύνονται έξω από τη ντουζιέρα,το κλιματιστικό δούλευε μια χαρά.

Προσωπικά σε όποιο δωμάτιο έχω πάει τα κλιματιστικά δουλεύουν σε σημείο που μετά από λίγο το κατεβάζω θερμοκρασία.
Φταίνε και οι κυρίες βέβαια για αυτό.:grin:

Το πρόβλημα για μένα είναι πιο σοβαρό στα μπάνια με τα νερά και τις λίμνες που γίνονται λόγω ελλείψεως καμπίνας ή κουρτίνας.

Υπάρχουν βέβαια και κάποια δωμάτια που χρήζουν ανακαίνισης αλλά σε γενικές γραμμές τη δουλειά μας την κάνουμε.
Από το απέναντι πάντως το προτιμώ.
Καλό δωμάτιο αυτό
Στον 5ο;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.404
Πόντοι
41.813
Καί εσείς στον πρώτο όροφο αγαπητέ;
Ίδια μέρα ίδιος όροφος ίδιες ώρες, άλλη φορά νά τά λέμε στό λόμπι παρέα με τά κορίτσια όλοι μαζί :grin::grin:
βουνο με βουνο δεν σμιγει κυριε καθηγητα μου.

ειδες που ειχα δικιο χθες που ελεγα για το αξιο μελος μας που εδινε πονο και μοιραζε ηδονη στο κοριτσι? :grin:

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
25.245
Σήμερα στο πριβέ στο 210 σπασμένη βρύση στην ντουζιέρα,καλά που δεν βγήκε απ τη θεση της

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
25.245
Πήγα μπιλ σήμερα το απόγευμα και πριν καμια ώρα που έφυγα,κατέβηκα απο τις σκάλες,γιατι χάλασε το ασανσερ,πάλι καλά που δεν κλείστηκε καποιος μέσα,δεν μας έφτανε οτι χαλάγανε τα τηλέφωνα του μπανιου και τα ερκοντίσιον,τώρα και το ασανσέρ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.917
Πόντοι
3.506
Πήγα μπιλ σήμερα το απόγευμα και πριν καμια ώρα που έφυγα,κατέβηκα απο τις σκάλες,γιατι χάλασε το ασανσερ,πάλι καλά που δεν κλείστηκε καποιος μέσα,δεν μας έφτανε οτι χαλάγανε τα τηλέφωνα του μπανιου και τα ερκοντίσιον,τώρα και το ασανσέρ
Και να ταν και κανας σκαστός από τη γυναίκα του να ρίξει ενα γρήγορο και να κλειστεί μέσα....

JuicyKlei0

Call-Girl
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
4.233
Ας μη σχολιάσω τον Πρίαμο στο Παγκράτι
Αν είναι δυνατόν να μην δουλεύουν τα συστήματα που βάζουν μέσα το αφρολουτρο στη ντουζιέρα πατάς κ τίποτα κ ποιος ξέρει πόσοι έχουν χώσει το χέρι τους εκεί μέσα για να πάρουν να πλυθούν
Κ αναγκαστικά περνώ αφρολουτρο μαζί μου

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
25.245
Και να ταν και κανας σκαστός από τη γυναίκα του να ρίξει ενα γρήγορο και να κλειστεί μέσα....
Aυτο σκεφτηκα και εγω,οτι έπρεπε να βρει μια καλή δικαιολογια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είναι δυνατόν να μην δουλεύουν τα συστήματα που βάζουν μέσα το αφρολουτρο στη ντουζιέρα πατάς κ τίποτα κ ποιος ξέρει πόσοι έχουν χώσει το χέρι τους εκεί μέσα για να πάρουν να πλυθούν
Ντροπή,λεφτά αφήνει ο κόσμος

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
γιαυτο&εγω παντα παιρνω δικα μου σαμπουαν&αφρολουτρα απο το σπιτι,για να ειμαι σιγουρος

OP
OP
pastelios

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.456
Πόντοι
4.496
Χθεσινή επίσκεψη στο Πρίαμος στην Ηλιούπολη... Δεν είχε ζεστό νερό και το τζακουζι ήταν χαλασμένο... Πήρα τηλέφωνο την ρεσεψιόν... Πήγε να μου πει δικαιολογίες αλλά δυστυχώς της λέω κοπελιά έπεσες σε υδραυλικό... Ευτυχώς στο τέλος μου έδωσαν κάρτα για δωρεάν ημιδιαμονη.... Και μου είπαν ότι έφτιαξαν το πρόβλημα!!! Μακάρι γιατί αυτό πρέπει να κάνουν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom