Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που πατε και τις βρισκετε ρε πουστη μου;!
Σωστα. Εσυ εισαι πολυ καλυτερη
τι ατυχια που δεν εχουμε γνωρισει
εσενα ακομη... :-
ενδιαφερον βρε συ σου δειχνει......να σου εξηγησω τι θα γινει..ενα..θα το παρει κολαει και θα σε ρωταει καθε τρεις και λιγο...δυο..αν της πεις π.χ ημουν με κατι φιλαρακια και υπιαμε ενα ποτο θα σου ζαλισει τα παπαρια..3..οταν εγω δεν την ρωταω που ειναι και τι κανει..απαιτω ουτε και αυτη να ρωταει ...και το χειροτεςρο να μην σου σπαει τα αρχιδια στο κινητο καθε τρεις και λιγο και που εισαι και τι ωρα θα ερθεις..
ελα ντεεεεεεεεεεπου πατε και τις βρισκετε ρε πουστη μου;!
Σωστά ξηγιέσαι,έτσι κάνουν οι άντρες,όσοι δεν το κάνουν είναι φλωράκια.να σου εξηγησω τι θα γινει..ενα..θα το παρει κολαει και θα σε ρωταει καθε τρεις και λιγο...δυο..αν της πεις π.χ ημουν με κατι φιλαρακια και υπιαμε ενα ποτο θα σου ζαλισει τα παπαρια..3..οταν εγω δεν την ρωταω που ειναι και τι κανει..απαιτω ουτε και αυτη να ρωταει ...και το χειροτεςρο να μην σου σπαει τα αρχιδια στο κινητο καθε τρεις και λιγο και που εισαι και τι ωρα θα ερθεις..
Άσε τύπε, στα είκοσί μου τα είχα με μια που όποτε είχε περίοδο έπεφτε ξερή. Ε ρε σερβιέτα που είχα αγοράσει εκείνη την εποχή... Heavy Flow μάλιστα... Εμπειρίες, εμπειρίες... :-μια φορα ετυχε να παω στο φαρμακειο και μου λεει μια τυπισα αααα παρε μου και ενα πακετο σερβιετες...ουστττττττττττ ..εννοηται δεν της πηρα τιποτα...αυτη πηρε το πουλο....μετα απο λιγο καιρο..
τυπε μπηκε η λουκρητια τωρα
και ειναι ορεξατη για κουβεντες
λιγο πριν βγει αποψε... παμε να την κανουμε?
γιατι βαριεμαι αφορητα. Τα ιδια και τα ιδια
γτ δε το βρηκα τραγικο.τωρα γτ το βρηκες εσυ ας πουμε..οκ...δε με απασχολει.γιατι ξυνησες?
δεν ειμαι πριξαρχιδα παντως και δεν ελεγχω κανεναν.ουτε τηλεφωνα ουτε πριξιμο ουτε φυσικα απαγορευσεις.Σωστα. Εσυ εισαι πολυ καλυτερη
τυπε μπηκε η λουκρητια τωρα
και ειναι ορεξατη για κουβεντες
λιγο πριν βγει αποψε... παμε να την κανουμε?
γιατι βαριεμαι αφορητα. Τα ιδια και τα ιδια
Σωστα. Εσυ εισαι πολυ καλυτερη
οχι..εχω αλλη φιλοσοφια για τις σχεσεις διαφερει απο την πεπατημενη...ενδιαφερον βρε συ σου δειχνει......
Εσενα δηλαδη δεν σε ενδιαφερει που ειναι και τι κανει ? :S
Πάμε τύπε. Ξεκίνα κι ακολουθώ αλλά μην τρέχεις
γτ δε το βρηκα τραγικο.τωρα γτ το βρηκες εσυ ας πουμε..οκ...δε με απασχολει.δεν ειμαι πριξαρχιδα παντως και δεν ελεγχω κανεναν.ουτε τηλεφωνα ουτε πριξιμο ουτε φυσικα απαγορευσεις.
αλλα το βρισκω απειρα λογικο να ρωτησω τα νεα της ημερας του ανθρωπου μου.
Και ο ανθρωπός της απαντάει με ένα γουβ-γουβ....δεν ειμαι πριξαρχιδα παντως και δεν ελεγχω κανεναν.ουτε τηλεφωνα ουτε πριξιμο ουτε φυσικα απαγορευσεις.
αλλα το βρισκω απειρα λογικο να ρωτησω τα νεα της ημερας του ανθρωπου μου.
φιρι φιρι το πας εσυ απο χτες αλλα ...Και ο ανθρωπός της απαντάει με ένα γουβ-γουβ....
γτ εισαι φορτσατος σημερα ?!α δεν εισαι και πριξαρχιδα??? μιλαμε μας κανεις τρομερη
χαρη εσυ!!!! Μπραβο μπραβο
ποιου ανθρωπου σου μωρε κακομοιρα... ποιου ανθρωπου σου
γτ εισαι φορτσατος σημερα ?!
Αλλά έχεις δεχτεί την ανδρική ανωτεροτητά...έχεις καταλάβει κοριτσάκι ότι δεν σε παίρνει.φιρι φιρι το πας εσυ απο χτες αλλα ...
1.εγω τι σου φταιω κ τα ακουω γαμω;!ειπα να αλλαξω λιγο συμπεριφορα...
εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια παντως
καλα ειλικρινα στο κοσμοπολιταν μεσα
πως μπαινετε??? μαλακα ακομη και αν ηξερα
πως θα βγαλω γκομενα απλα δεν υπηρχε περιπτωση
προτιμω (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) να παιξω πλευστεησον !
1.εγω τι σου φταιω κ τα ακουω γαμω;!
2.εχει πιο σοβαρα θεματα στο κοσμο απο οτι εδω ....(καποια δλδ ειναι οντως.)
μαλακα θα σου απαντησω και θα κλαις....Αλλά έχεις δεχτεί την ανδρική ανωτεροτητά...έχεις καταλάβει κοριτσάκι ότι δεν σε παίρνει.
Ναι σιγά,πολιτικά θέματα δεν έχετε....2.εχει πιο σοβαρα θεματα στο κοσμο απο οτι εδω ....(καποια δλδ ειναι οντως.)