loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ξέρεις καμιά Λουκριτία από το ψωλοπόλιταν;
Επώδυνη αίσθηση όμως πολλές φορές... :-τυπε αλλη αισθηση η υπαιθρος..
αχρηστος σε ολα του παιδι μου...τι περιμενεις?!Δεν το λες καλα. Κοσμοψωληταν ειναι το σωστο.
αν δεν εχεις συνηθησει ναι...το καταλαβαινω..Επώδυνη αίσθηση όμως πολλές φορές... :-
Σας βαρέθηκα,είστε τόσο λίγοι απεναντί μου,πάω για μπανάκι,είμαι εξοδούχος απόψε.αχρηστος σε ολα του παιδι μου...τι περιμενεις?!
αχρηστος σε ολα του παιδι μου...τι περιμενεις?!
Μπα στην ύπαιθρο μεγάλωσα, αλλά όπως και να το κάνεις είσαι πιο επιρρεπής στα ατυχήματα εκεί.αν δεν εχεις συνηθησει ναι...το καταλαβαινω..
Σας βαρέθηκα,είστε τόσο λίγοι απεναντί μου,πάω για μπανάκι,είμαι εξοδούχος απόψε.
εχεις χρονο γ χασιμο ?Τον νεο θα τον παρω υπο την επιβλεψη μου και σε λιγες μερες θα τον κανω αλλο ανθρωπο. Εχουμε κανονισει για το 2012 εντατικα μαθηματα μπυροποσιας, χασισοποτιας και ειδηκης εκπαιδευσης στα ορεινα της Αχαιας.
τι εγινε?εφερες καλους βαθμους κ σου επετρεψε η μαμα βολτα??Σας βαρέθηκα,είστε τόσο λίγοι απεναντί μου,πάω για μπανάκι,είμαι εξοδούχος απόψε.
η ελπιδα πεθαινει τελευταια...εγω παντως πιστευω οτι ολες αυτες οι γκομενες κανουν καλες πιπες
εχεις χρονο γ χασιμο ?
τι εγινε?εφερες καλους βαθμους κ σου επετρεψε η μαμα βολτα??
η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
:-ακομα και τωρα που διαβαζεις αυτο το μηνυμα το μουνακι σου σπαρταραει απο ηδονη, αλλα τι να κανουμε ο πουτσος ειναι παντα εκλεκτικος
Ρε άχρηστο πλάσμα δεν δίνουν τώρα βαθμούς...τι εγινε?εφερες καλους βαθμους κ σου επετρεψε η μαμα βολτα??
Πίπες.εγω παντως πιστευω οτι ολες αυτες οι γκομενες κανουν καλες πιπες
τοτε τι?συμμαζεψες το δωματιο σου;Ρε άχρηστο πλάσμα δεν δίνουν τώρα βαθμούς...
Πίπες.
Α στα διάλα ρε,είμαι ένας ανεξάρτητος,ωραίος,μπατίρης φοιτητής!!!τοτε τι?συμμαζεψες το δωματιο σου;
Πες κ κλείνω.την ξερεις την ιστορια με την Νανα και την Πιπα ?
Αυτό παίζει και να 'ναι αλήθεια τύπε, αφού το ξύδι βοηθά στη δίαιτα.Ξινες λες κι εχουν συμπεριλαβει στο διαιτολογιο τους ενα μπουκαλι ξιδι την ημερα....