sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μαλακα θα σου απαντησω και θα κλαις....
μαλακα θα σου απαντησω και θα κλαις....
ουτε ξεμαλλιασματα γ αυτα.Ναι σιγά,πολιτικά θέματα δεν έχετε....
πες μας κ τπτ δικο σου ρε...Βασικά εμένα ένα πράγμα που μου την σπάει είναι ότι μπαίνουν εδώ μέσα,θα έλεγα οι γκόμενες αλλά δεν στέκει γιατί οι γκόμενες έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποιά δεν έχουν όσες μπαίνουν εδώ....
Που είδες ξεμαλλιάσματα εσύ;;;ουτε ξεμαλλιασματα γ αυτα.
Γιατί;;;πες μας κ τπτ δικο σου ρε...
Να πάρεις αμάξι,σιγά το θέμα.....επισης μου την σπανε οι γκομενες που δεν ξερουν να κατσουν πανω στην μηχανη..πας να στριψεις και αυτες κανουν τα αδυνατα δυνατα να μην στριψεις...με το σωμα τους..χαχαχα...
εχω ρε..μιαφορα ειχα γαμησει ενα γαλλιδακι πανω στην μηχανη...Να πάρεις αμάξι,σιγά το θέμα.....
Στο αμάξι γαμιέσαι κιόλας,στην μηχανή δεν γίνεται.
Ωχ παναγία μου.....ταλαιπωρία σκέτη.εχω ρε..μιαφορα ειχα γαμησει ενα γαλλιδακι πανω στην μηχανη...
τι λε ρε...θα μαθεις οταν βαρεθεις το κρεβατι..εχεις δρομο ακομη..αν και την γαλλιδουλα που σου λεω ειναι πριν 21 χρονια...Ωχ παναγία μου.....ταλαιπωρία σκέτη.
Το σεξ αν είναι να γίνεται ειδικές αποστολές γαμησέ τα...κρεβάτι κ πάλι κρεβάτι.
Μπαα δεν παίζει,δεν είμαι για ειδικές αποστολές εγώ....τι λε ρε...θα μαθεις οταν βαρεθεις το κρεβατι..εχεις δρομο ακομη..αν και την γαλλιδουλα που σου λεω ειναι πριν 21 χρονια...
Να πάρεις αμάξι,σιγά το θέμα.....
Στο αμάξι γαμιέσαι κιόλας,στην μηχανή δεν γίνεται.
Εγώ μια Ελλεεινίδα πάνω σε μια ελιά, αλλά κατάγδαρα τον κώλο μου ο μαλάκας :-εχω ρε..μιαφορα ειχα γαμησει ενα γαλλιδακι πανω στην μηχανη...
Ξέρεις καμιά Λουκριτία από το ψωλοπόλιταν;Νταξ
εν κινησει ειναι δυσκολο... ;) το πολυ να παιζει κανενα handjob σε νυχτερινη βολτιτσα...
αλλα αν την βαλεις στο κεντρικο σταντ...
c.
ε ναι ρε σιγα μην οδηγω και γαμω ταυτοχρονα..Νταξ
εν κινησει ειναι δυσκολο... ;) το πολυ να παιζει κανενα handjob σε νυχτερινη βολτιτσα...
αλλα αν την βαλεις στο κεντρικο σταντ...
c.
Εγώ μια Ελλεεινίδα πάνω σε μια ελιά, αλλά κατάγδαρα τον κώλο μου ο μαλάκας :-
Φίλε απέφυγέ τες... ειδικά τις συκιές...Σε ελια :o Μου βαζεις ιδεες τωρα.
τυπε αλλη αισθηση η υπαιθρος..Εγώ μια Ελλεεινίδα πάνω σε μια ελιά, αλλά κατάγδαρα τον κώλο μου ο μαλάκας :-