LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Η κυκλοθυμία που τις διέπει...
Μία έτσι, μία αλλιώς...Νυσάφι πιά!
Η κυκλοθυμία που τις διέπει...
Μία έτσι, μία αλλιώς...Νυσάφι πιά!
Εχμ...που οταν αργησεις να πας σπιτη ..σε ρωταν που ησουν....αι γαμησου οπου γουσταρω ημουν...
δεν εχω τετοια προβληματα...Εχμ...
Ενω αν δεν ρωτησουν, το σπαστικο θα ηταν "γιατι η καριολα με γραφει στο μουνι της και δεν ρωταει που ημουνα?"
αν φτασετε να μενετε μαζι σημαινει οτι υπαρχει η απαραιτητη οικιοτητα γ τετοιου ειδους ερωτησεις.που οταν αργησεις να πας σπιτη ..σε ρωταν που ησουν....αι γαμησου οπου γουσταρω ημουν...
οχι να μην ρωταει ουτε απο οικιοτητα γιατι η πρεπει να απαντησεις η να τσακωθεις...εγω ποτε δε ρωταω ...αν φτασετε να μενετε μαζι σημαινει οτι υπαρχει η απαραιτητη οικιοτητα γ τετοιου ειδους ερωτησεις.
τονιζω:αλλο μια απλη ερωτηση και αλλο ελεγχος.
δλδ αν πεις:ημουν εκει.οχι να μην ρωταει ουτε απο οικιοτητα γιατι η πρεπει να απαντησεις η να τσακωθεις...εγω ποτε δε ρωταω ...
μια φορα ετυχε να παω στο φαρμακειο και μου λεει μια τυπισα αααα παρε μου και ενα πακετο σερβιετες...ουστττττττττττ ..εννοηται δεν της πηρα τιποτα...αυτη πηρε το πουλο....μετα απο λιγο καιρο..
μια φορα ετυχε να παω στο φαρμακειο και μου λεει μια τυπισα αααα παρε μου και ενα πακετο σερβιετες...ουστττττττττττ ..εννοηται δεν της πηρα τιποτα...αυτη πηρε το πουλο....μετα απο λιγο καιρο..
να σου εξηγησω τι θα γινει..ενα..θα το παρει κολαει και θα σε ρωταει καθε τρεις και λιγο...δυο..αν της πεις π.χ ημουν με κατι φιλαρακια και υπιαμε ενα ποτο θα σου ζαλισει τα παπαρια..3..οταν εγω δεν την ρωταω που ειναι και τι κανει..απαιτω ουτε και αυτη να ρωταει ...και το χειροτεςρο να μην σου σπαει τα αρχιδια στο κινητο καθε τρεις και λιγο και που εισαι και τι ωρα θα ερθεις..δλδ αν πεις:ημουν εκει.
τι θα γινει;;;;;
τι μλκς ειναι αυτες;;;;;
γιατι ξυνησες?:S :S :S
που πατε και τις βρισκετε ρε πουστη μου;!να σου εξηγησω τι θα γινει..ενα..θα το παρει κολαει και θα σε ρωταει καθε τρεις και λιγο...δυο..αν της πεις π.χ ημουν με κατι φιλαρακια και υπιαμε ενα ποτο θα σου ζαλισει τα παπαρια..3..οταν εγω δεν την ρωταω που ειναι και τι κανει..απαιτω ουτε και αυτη να ρωταει ...και το χειροτεςρο να μην σου σπαει τα αρχιδια στο κινητο καθε τρεις και λιγο και που εισαι και τι ωρα θα ερθεις..
Σωστά ξηγήθηκες. Άκου σερβιέτες, τα ταμπόν δεν τα 'χει ξανακούσει;