Νέα

τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
πιπα τσιγαρου παπαζολ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτή την μαλακία που έχει η Κρουέλα Ντεβίλ αντί για τσιγάρο,πώς λέγεται αλήθει;;; :think:

cruela_510_355.jpg
δεν μπορω να θυμηθω τωρα ρε γμτ! :-
μονο εσυ μπορουσες να κανεις τετοιο συνειρμο!!! :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε παει αλλο ρε...γονατισα...νυχτααααααααααααααααααααααααααα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Να σας πω και εμενα τι με νευριαζει στις γυναικες...
1) ο τροπος που ποιανουνε το τσιγαρο πολλες φορες λες και ειναι ντιβες....α στο διαλο...
2) οταν βριζουνε η γενικα μιλανε με τσαμπουκα νταλικερη
3) οταν πχ βγω 1η φορα με γκομενα...οταν ειναι να πληρωσουμε και δεν κανει ΚΑΝ την κινηση να πληρωσει...ξαναλεω....οχι να πληρωσει...αλλα την γαμημενη την κινηση να βαλει το χερι και να κανει πως ανοιγει την τσαντα
4) Οταν μου φυσανε στα μουτρα τον καπνο απο το τσιγαρο...
5) οταν ειναι χοντρες και μου φορανε γοβες....γιατι βρε ζωα....γιατι ??? αφου η γοβα θελει λεπτο και ωραιο ποδι....οχι χοντρο και αρτσουμπαλο...
Αυτα προς το παρων...ειναι και αλλα αλλα βαριεμαι να γραφω...Μιλαω με γκομενακι στο fb  :2funny: :2funny: :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Να σας πω και εμενα τι με νευριαζει στις γυναικες...
1) ο τροπος που ποιανουνε το τσιγαρο πολλες φορες λες και ειναι ντιβες....α στο διαλο...
2) οταν βριζουνε η γενικα μιλανε με τσαμπουκα νταλικερη
3) οταν πχ βγω 1η φορα με γκομενα...οταν ειναι να πληρωσουμε και δεν κανει ΚΑΝ την κινηση να πληρωσει...ξαναλεω....οχι να πληρωσει...αλλα την γαμημενη την κινηση να βαλει το χερι και να κανει πως ανοιγει την τσαντα
4) Οταν μου φυσανε στα μουτρα τον καπνο απο το τσιγαρο...
5) οταν ειναι χοντρες και μου φορανε γοβες....γιατι βρε ζωα....γιατι ??? αφου η γοβα θελει λεπτο και ωραιο ποδι....οχι χοντρο και αρτσουμπαλο...
Αυτα προς το παρων...ειναι και αλλα αλλα βαριεμαι να γραφω...Μιλαω με γκομενακι στο fb  :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος!!!!!!! συν η Ελληνικοτητα τους  :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα μου την σπαει πολυ αυτο το δηθεν υφακι που προσπαθουν να πλασαρουν.......
Το οτι ρωτανε - τι δουλεια κανεις ? - ΑΜΕΣΩΣ !!!

Στα γραφεια που παω ετυχε μια οταν ανεβηκε οροφους (προαγωγη και καλα) να μην μου μιλαει εκει που μου μιλουσε οποτε με εβλεπε
Μιλαω για φασεις οπου ημασταν στο ασανσερ και προσωπο με προσωπο αλλα και στο γραφειο και αυτη ουτε καλημερα
Ε σταματησα κι εγω να της μιλαω και την αγνοουσα επιδεικτικα παντου στο εξης......

Σε καποια στιγμη με πιανει στο ασανσερ μονο μου και μου λεει -γεια σου -γιατι δεν μου μιλας ?
Της απανταω κι εγω λοιπον στα ισια - ΠΡΕΠΕΙ ?
Εσυ ξεκινησες να μην μου μιλας ......
Μου λεει ημουν με γενικους διευθυντες κτλ
Της απαντω κι εγω παλι - μπραβο σου !!!!! Συνεχισε ετσι λοιπον !!!!!
Την καλημερα μου !!!!!!

Σε ενα ψωνιο τι αλλο θα μπορουσε κανεις να πει ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτή την μαλακία που έχει η Κρουέλα Ντεβίλ αντί για τσιγάρο,πώς λέγεται αλήθει;;; :think:

cruela_510_355.jpg
Πιπα ειναι ρε !!!!!
Αντι για καπνο βαζεις το τσιγγαρο μπροστα και το φιλτραρει νομιζω...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το πρώτον και σημαντικότερον είναι το γεγονός ότι είναι πολύ κοκορόμυαλες,πολύ χαριέ και δεν σε καυλώνουν με την καμμία και ας έχεις 55 πίεση στα αρχίδια από την αγαμία..Το δεύτερον είναι ότι έχουν αγνωσία για το 95% της παγκόσμιας θεματολογίας και πλήρη βαρεμάρα...το ότι τρώνε στο έβερεστ μιά κουρού το πρωί και κάθονται και για ενα καφέ μπορεί να αναλώσει την μιάμιση από τις 2 ώρες μιάς κουβέντας τους..Μιλάμε είναι τραγωδία να τις ακούς..καθόλου χιούμορ ή μάλλον χιούμορ της πλάκας,άκρως επιφανειακές,δεν διεισδύουν σε κανένα άλλο θέμα πέραν του κλειστου κύκλου τους,γάμησέ τα δηλ...κάποιες λίγες ξεφεύγουν λιγάκι αλλά κατα μεγάλο ποσοστό θα είναι χοντρές,μπουλούκες και μπουκαλόποδες...δηλ. προτιμώ να τον παίξω.Άσε που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και δεν έχουν αλλάξει καθόλου μυαλά με την φτώχεια που είναι πρό των πυλών μας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το πρώτον και σημαντικότερον είναι το γεγονός ότι είναι πολύ κοκορόμυαλες,πολύ χαριέ και δεν σε καυλώνουν με την καμμία και ας έχεις 55 πίεση στα αρχίδια από την αγαμία..Το δεύτερον είναι ότι έχουν αγνωσία για το 95% της παγκόσμιας θεματολογίας και πλήρη βαρεμάρα...το ότι τρώνε στο έβερεστ μιά κουρού το πρωί και κάθονται και για ενα καφέ μπορεί να αναλώσει την μιάμιση από τις 2 ώρες μιάς κουβέντας τους..Μιλάμε είναι τραγωδία να τις ακούς..καθόλου χιούμορ ή μάλλον χιούμορ της πλάκας,άκρως επιφανειακές,δεν διεισδύουν σε κανένα άλλο θέμα πέραν του κλειστου κύκλου τους,γάμησέ τα δηλ...κάποιες λίγες ξεφεύγουν λιγάκι αλλά κατα μεγάλο ποσοστό θα είναι χοντρές,μπουλούκες και μπουκαλόποδες...δηλ. προτιμώ να τον παίξω.Άσε που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και δεν έχουν αλλάξει καθόλου μυαλά με την φτώχεια που είναι πρό των πυλών μας...
εισαι υπερβολλικος ρε παθος...δεν ειναι ολες ετσι...υπαρχουν απειρες κοπελες αξιολογες και στο μυαλο κ εμφανισιακα.
βεβαια παμπολλες ειναι κ αυτο που περιγραφεις... :-

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Οι ελλεινίδες είναι
1/φουλ κομπλεξικές
2/την έχουν δει
3/παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες (πχ θέλουν αμάξι, κρίνουν το ντύσιμο, απαιτούν μπουκάλι στον Πλούταρχο κτλ)
4/σε γενικές γραμμές δεν αξίζει να χάνεις χρόνο και χρήμα σε αυτές

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οι ελλεινίδες είναι
2/την έχουν δει
3/παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες (πχ θέλουν αμάξι, κρίνουν το ντύσιμο, απαιτούν μπουκάλι στον Πλούταρχο κτλ)
αυτές
εσεις δε τα κανετε?

Επισκέπτης
Που μιλανε με τις ωρες στο τηλεφωνο. Συνηθως με τη μαμα ή τις φιλες τους.
Που βαφονται εντονα και ειναι σαν στοκαρισμενες.
Που φορανε κατι παπουτσια με μεγαλα τακουνια και περπατανε σαν να ειναι σε βαρκα.
Που ειναι αγυμναστες και δεν μπορουν να πηδηξουν μια λουμπα με λασπονερα ή να ανεβουν σε μια μηχανη enduro.
Που βλεπουν πολλες ωρες τηλεοραση και ξερουν ολες και ολους τους μαιντανους που εμφανιζονται σε κατι χαζο-εμπομπες.
Που δεν κλεινουν το στομα τους οταν πρεπει.
Που χαλανε λεφτα σε μαλακιες, αλλα ξεχνανε να αγορασουν τις μπυρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυποι θα μου πει κανεις
πως μπορω να γραψω το κρας?  :-

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Η κυκλοθυμία που τις διέπει...
Μία έτσι, μία αλλιώς...Νυσάφι πιά!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
που οταν αργησεις να πας σπιτη ..σε ρωταν που ησουν....αι γαμησου οπου γουσταρω ημουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom