You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και εμενα...τετοια ωρα τετοια λογια.. πω θυμηθηκα οτι μου την σπαει και η ασπρη μποτα στις γκομενες
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η πράσινη;;;τετοια ωρα τετοια λογια.. πω θυμηθηκα οτι μου την σπαει και η ασπρη μποτα στις γκομενες
Στον θεό σας,έχω δει πράσινη μπότα!!!!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γιαυτο ειμαστε ελευθεροι και ωραιοιTι σκατά, όλοι/α σας την σπάνε?
Επισκέπτης
Τύπε αν κρίνω από τις μαλακίες που λένε αυτές, ποιο καλά να μου τον ρουφήξει ο lust που του έχουν πάρει και μερικές πουτάνες και ξέρει πως γίνονται... :-ροκαβλον ποιο απο τα θυλικα που ειναι στο θρεντ γουσταρες να σου παρει μια πιπα τωρα πριν πεσεις για υπνο?
προφανως ο καθενας εχει τα κολληματα του.Tι σκατά, όλοι/α σας την σπάνε?
εγω ας πουμε αυτο που ειδα πριν για το στριφτο τσιγαρο το βρηκα οκ δεν με πειραζει...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αν ρωτήσω τι εννοούμε στριφτό τσιγάρο θα πέσουν φάσκελα,θα με πάρετε με τις πέτρες;;;προφανως ο καθενας εχει τα κολληματα του.
εγω ας πουμε αυτο που ειδα πριν για το στριφτο τσιγαρο το βρηκα οκ δεν με πειραζει...
Επισκέπτης
Έλα παραδέξου ότι τη βρίζεις επειδή της έχεις κάνει πρόταση για DUO με την γκόμενα και σου 'ρίξε χυλόπιταχαχαχα οχι και σεξυ ρε τυπε με τα σγουρα τα μαλλια λες ε?ε οχι ρε τυπε αυτη δε λεει
εισαι και φοιτητης να χεσω την πασπ σου. στριφτο τσιγαρο ρε παπαζολη.Αν ρωτήσω τι εννοούμε στριφτό τσιγάρο θα πέσουν φάσκελα,θα με πάρετε με τις πέτρες;;;
αυτο που το σαλιωνουν..οχι αυτο->
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ααα,ντάξει κατάλαβα,πήρα μπρος...μωρή μαλάκω άσε μην σου πω τι κατάλαβα στην αρχή θα γελάς 5 χρόνια.εισαι και φοιτητης να χεσω την πασπ σου. στριφτο τσιγαρο ρε παπαζολη.
αυτο που το σαλιωνουν..οχι αυτο->
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
πες μου εδω εχω ακουσει αλλα κι αλλα απο σενα εχω συνηθισει πλεον.Ααα,ντάξει κατάλαβα,πήρα μπρος...μωρή μαλάκω άσε μην σου πω τι κατάλαβα στην αρχή θα γελάς 5 χρόνια.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
βαζω λιγο δοντακι,δεν ξερω αν σε πειραζειΤύπε αν κρίνω από τις μαλακίες που λένε αυτές, ποιο καλά να μου τον ρουφήξει ο lust που του έχουν πάρει και μερικές πουτάνες και ξέρει πως γίνονται... :-
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
για ντουο δεν κανω ποτε προταση μονες τους τις ρωταω αμα ψηνονταιΈλα παραδέξου ότι τη βρίζεις επειδή της έχεις κάνει πρόταση για DUO με την γκόμενα και σου 'ρίξε χυλόπιτα
Επισκέπτης
Θα βάλω καπότα τότεβαζω λιγο δοντακι,δεν ξερω αν σε πειραζει
Τύπε πρόσεχε, την έχει σταμπάρει ο Απόλυτος αυτήν... θα βγούνε μαχαίρια :Sγια ντουο δεν κανω ποτε προταση μονες τους τις ρωταω αμα ψηνονται
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
βαζω λιγο δοντακι,δεν ξερω αν σε πειραζει
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτή την μαλακία που έχει η Κρουέλα Ντεβίλ αντί για τσιγάρο,πώς λέγεται αλήθει;;;πες μου εδω εχω ακουσει αλλα κι αλλα απο σενα εχω συνηθισει πλεον.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η ναταλι η πουτσοφαγος που ειναι αληθεια?
αντε νυχτα
αντε νυχτα
Επισκέπτης
Χρόνια έχω να τη δω! Ψάχνει καινούρια θύματα φαίνεται...η ναταλι η πουτσοφαγος που ειναι αληθεια?
αντε νυχτα
Νύχτα κι από 'μενα, πάω να δω ταινία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις