Νέα

τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μπορεί να παίζει στο κινητό και να της μιλάει ο άλλος. Ίδιο πράγμα με το 7) που είπες, αλλά πρόλαβα και το έσβησα και τώρα βαριέμαι να το κοπιάρω.

καλα αυτο με το κινητο μου την σπαει σε αντρες και γυναικες

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ελα ρε σε ζηλευωωωωωω!!! :(
η μονη φωτια που εχω κοντα μου ειναι τα αρωματικα κερια που ειναι αναμμενα! :'(
ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...
εμενα προσωπικα να μου χτισεις ενα τζακι. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μου αρεσει που λετε για τις γκομενες.δεν κοιτατε τα δικα μας τα χαλια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα αυτο με το κινητο μου την σπαει σε αντρες και γυναικες

Άλλο λέω.
Να παίζεις, να προσπαθείς να βγάλεις τη ρημαδοπίστα και μπίρι μπίρι ο άλλος. Δε θέλω να πατήσω pause, ε μα πια!

Για λύπηση επειδή θες να αγοράσεις μια trendομαλακία να χαίρεσαι? Σβήσε το τζάκι, καίγεται ο σανός στο κεφάλι σου.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σε πέτυχε κουκουλωμένο τύπε; Μπας και σε είχε πάρει ο ύπνος κιόλας;
Γι' αυτό δεν έκατσε πολύ στο δωμάτιο, έφαγε ώρα μέχρι να σε ξυπνήσει :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μη σκεπαστηκα με το βρωμοσεντονο :birdman: :birdman: :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

και γω διψαω και σκεφτομαι αλλη φορα να βαζω διπλα στο κομοδινο καμμια κανατα να χω να πινω, για να μην σηκωνομαι, αλλα πρεπει να βρω μαυρη κανατα να ταιριαζει, γαμησε τα σιν, μεγαλο προβλημα, ισως πιο μεγαλο απο τα κερακια της σιλβα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Για λύπηση επειδή θες να αγοράσεις μια trendομαλακία να χαίρεσαι? Σβήσε το τζάκι, καίγεται ο σανός στο κεφάλι σου.
δεν κρατηθηκες τελικα! :2funny:
Μου αρεσει που λετε για τις γκομενες.δεν κοιτατε τα δικα μας τα χαλια.
ντροπη να το λες αυτο,πραγματικα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άλλο λέω.
Να παίζεις, να προσπαθείς να βγάλεις τη ρημαδοπίστα και μπίρι μπίρι ο άλλος. Δε θέλω να πατήσω pause, ε μα πια!
Αυτό πάντως συνήθως συμβαίνει με τους άντρες.....με τις γυναίκες πολύ σπάνιο,βασικά δεν μου έχει τύχει. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom