pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εεεε σβήστο το ρημάδι,άντε πια!!!!βαριεμε ρε τυπε..δεν εχω ορεξη...με εχει ζαβλακωση η ζεστη απο το τζακι...
Εεεε σβήστο το ρημάδι,άντε πια!!!!βαριεμε ρε τυπε..δεν εχω ορεξη...με εχει ζαβλακωση η ζεστη απο το τζακι...
Σε πέτυχε κουκουλωμένο τύπε; Μπας και σε είχε πάρει ο ύπνος κιόλας;ηταν χαλασμενο το ερκον ρε ρουλη
Μπορεί να παίζει στο κινητό και να της μιλάει ο άλλος. Ίδιο πράγμα με το 7) που είπες, αλλά πρόλαβα και το έσβησα και τώρα βαριέμαι να το κοπιάρω.
Καλή σου κι εσένα!Καληνυχτα κυριοι και κυριες !!!
ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...ελα ρε σε ζηλευωωωωωω!!!
η μονη φωτια που εχω κοντα μου ειναι τα αρωματικα κερια που ειναι αναμμενα! :'(
δεν εχω δυναμη να σηκωθο να παω στο κρεβατι..με βλεπε να κοιμαμε καναπε αποψε...Εεεε σβήστο το ρημάδι,άντε πια!!!!
Όχι τύπε, έχει γκόμενο αλλά την έχει στο κλάσιμο κυριολεκτικά γι' αυτό άναψε τα αρωματικά, να σπάσει λίγο η βρώμακαι εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....
εμενα προσωπικα να μου χτισεις ενα τζακι.ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...
καλα αυτο με το κινητο μου την σπαει σε αντρες και γυναικες
ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...
σιγα μη σκεπαστηκα με το βρωμοσεντονοΣε πέτυχε κουκουλωμένο τύπε; Μπας και σε είχε πάρει ο ύπνος κιόλας;
Γι' αυτό δεν έκατσε πολύ στο δωμάτιο, έφαγε ώρα μέχρι να σε ξυπνήσει
ρε πουστη μου ειστε για λυπηση πραγματικα..η μια κρυωνει και σκεφτεται να αγοραση κουβερτα..και εσυ εχεις αναψει κερακια να κανεις ατμοσφαιρα στην μοναξια σου.....τι να σας κανω...
Μια χαρά είναι τα χάλια μου τύπε, γι' αυτό βρίζω τις γκόμενεςΜου αρεσει που λετε για τις γκομενες.δεν κοιτατε τα δικα μας τα χαλια.
Όχι τύπε, έχει γκόμενο αλλά την έχει στο κλάσιμο κυριολεκτικά γι' αυτό άναψε τα αρωματικά, να σπάσει λίγο η βρώμα
δεν κρατηθηκες τελικα!Για λύπηση επειδή θες να αγοράσεις μια trendομαλακία να χαίρεσαι? Σβήσε το τζάκι, καίγεται ο σανός στο κεφάλι σου.
ντροπη να το λες αυτο,πραγματικα.Μου αρεσει που λετε για τις γκομενες.δεν κοιτατε τα δικα μας τα χαλια.
Αυτό πάντως συνήθως συμβαίνει με τους άντρες.....με τις γυναίκες πολύ σπάνιο,βασικά δεν μου έχει τύχει.Άλλο λέω.
Να παίζεις, να προσπαθείς να βγάλεις τη ρημαδοπίστα και μπίρι μπίρι ο άλλος. Δε θέλω να πατήσω pause, ε μα πια!
ελα μωρη καυλαΑυτό πάντως συνήθως συμβαίνει με τους άντρες.....με τις γυναίκες πολύ σπάνιο,βασικά δεν μου έχει τύχει.
Τώρα πρέπει να απαντήσει κ ο λόρδος από την Λευκάδα να αποκτήσει ενδιαφέρον η βραδιά!!!!δεν κρατηθηκες τελικα!
Ναι το από πάνω που ήταν καθαρό σε πείραξε όχι το από κάτω που είχαν ξαπλώσει πριν 10 πάκια και 15 βρωμιάρηδες και ήταν τίγκα στο σπερματοζωάριοσιγα μη σκεπαστηκα με το βρωμοσεντονο
έλα ρε μωρό,είναι εδώ οι γλωσσούδες που δεν λεν να το κλείσουν κ ένα γεια δεν είπαμε. :-* :-*ελα μωρη καυλα