lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καθαρο ητανΝαι το από πάνω που ήταν καθαρό σε πείραξε όχι το από κάτω που είχαν ξαπλώσει πριν 10 πάκια και 15 βρωμιάρηδες και ήταν τίγκα στο σπερματοζωάριο![]()
καθαρο ητανΝαι το από πάνω που ήταν καθαρό σε πείραξε όχι το από κάτω που είχαν ξαπλώσει πριν 10 πάκια και 15 βρωμιάρηδες και ήταν τίγκα στο σπερματοζωάριο![]()
δεν ερχεσε στο ετοιμο προς το παρων...εμενα προσωπικα να μου χτισεις ενα τζακι.![]()
ελα ρε βελβυ...που...πιασαμε φωτια.....πλακα κανω ρε αμεσως να πεις την μαλακια σου..Για λύπηση επειδή θες να αγοράσεις μια trendομαλακία να χαίρεσαι? Σβήσε το τζάκι, καίγεται ο σανός στο κεφάλι σου.
παπαζολακι μου εσυέλα ρε μωρό,είναι εδώ οι γλωσσούδες που δεν λεν να το κλείσουν κ ένα γεια δεν είπαμε. :-* :-*
καθαρο ηταν![]()
Ο πρώτος της ήσουν; Αν την ξεπαρθένιασες έπρεπε να βγάλεις το σεντόνι με τα αίματα στο μπαλκόνι όπως κάνουν κι οι γύφτοι τύπεκαθαρο ηταν![]()
ξερω γω κουβαριασμενο μου το δωσε παντωςΤο άλλο το πήρε από τα άπλυτα και σιχάθηκες?![]()
Θα 'ταν αυτό που σκέπαζε τα πόδια της η τύπισσαξερω γω κουβαριασμενο μου το δωσε παντως
ναι ναι χαχαχαΟ πρώτος της ήσουν; Αν την ξεπαρθένιασες έπρεπε να βγάλεις το σεντόνι με τα αίματα στο μπαλκόνι όπως κάνουν κι οι γύφτοι τύπε![]()
και γω διψαω και σκεφτομαι αλλη φορα να βαζω διπλα στο κομοδινο καμμια κανατα να χω να πινω, για να μην σηκωνομαι, αλλα πρεπει να βρω μαυρη κανατα να ταιριαζει, γαμησε τα σιν, μεγαλο προβλημα, ισως πιο μεγαλο απο τα κερακια της σιλβα
πολυ καυλα παντως αυτη η τσατσα η ξανθια με τα γυαλιαΘα 'ταν αυτό που σκέπαζε τα πόδια της η τύπισσα![]()
γενικα το μεγαλο νυχι ειναι απασιο.μου την σπανε και οι γκομενες με το μεγαλο νυχι το ψευτικο που εχουν κανει πλαγιο γαλλικο
ξερω γω κουβαριασμενο μου το δωσε παντως
βελβυ---><----λουστ
![]()
![]()
![]()
γενικα το μεγαλο νυχι ειναι απασιο.
ξερναω και τα ξανατρωω. :S
εμενα ομως με πετυχα ε?Δεν είμαι εγώ αυτό. Βρες κανά πιο girlie και χαρωπό.
Δεν ξέρω ποια είναι το απόγευμα τύπε.πολυ καυλα παντως αυτη η τσατσα η ξανθια με τα γυαλια![]()
![]()
μαυρη κανατα?...ασπρη παρε να την βλεπεις στο σκοταδι....δεν σε πιανω...
εμενα ομως με πετυχα ε?![]()
![]()
![]()
![]()
ροκαβλον ποιο απο τα θυλικα που ειναι στο θρεντ γουσταρες να σου παρει μια πιπα τωρα πριν πεσεις για υπνο?Δεν ξέρω ποια είναι το απόγευμα τύπε.
Το πρωί είναι μια μαυρομάλλα με γυαλιά, κοντή, χοντρή και σέξυ...
χαχαχα οχι και σεξυ ρε τυπεΔεν ξέρω ποια είναι το απόγευμα τύπε.
Το πρωί είναι μια μαυρομάλλα με γυαλιά, κοντή, χοντρή και σέξυ...