ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ψαρακι παρακαλω. το κρεας περιεχει διοξινες και ο αλεκος προσεχει το σπερμα του
το δοκιμαζεις να δεις αν εκοψε και η γευση?
ψαρακι παρακαλω. το κρεας περιεχει διοξινες και ο αλεκος προσεχει το σπερμα του
Ε ναι βέβαια... άλλωστε και ο Ύψιστος είχε δώσει και 11η εντολή, γαμάτε σε μπουρδέλα...
ταυτιζομαι...
θα ρθω κιατο να φαμε παιδακι..
εσενα θα το σκεφτω αν θα σε παρουμε κοντα. το φιλο σου το νατσο παντως δεν τον παιρνουμε που να χτυπιετε
εσενα θα το σκεφτω αν θα σε παρουμε κοντα. το φιλο σου το νατσο παντως δεν τον παιρνουμε που να χτυπιετε
καλα που το ειπες..να διευκρινισω στον αντι οτι εννοω παϊδάκι και οχι παιδάκι!!!όχι ρε, ψάρι ή προβατίνα λέμε
Και τον ρωτάς αν έρχεται?
ειμαστε ηδη εκει. εχω ηδη παρει και στραγαλια να πεταω στον δημητρη να τσαντιζεται.
κατσε φρονιμα ρε ...αν δεν ερθει και ο νατσος εγω θα μουρλανω στη φαπα και το στραγαλι τον δημητρη και θα χαλασω την εκδρομη. στο λεω να το ξερεις.
Στραγγαλομαχιες στην φυλης
Εδώ και το μεταφορικό μέσο
Στραγγαλομαχιες στην φυλης
εγω παντως τρωω παιδακια....καλα που το ειπες..να διευκρινισω στον αντι οτι εννοω παϊδάκι και οχι παιδάκι!!!
μη φαω κανα μπαν στα καλα καθουμενα... :S
Αυτο επρεπε να εχει γινει απο καιρο....το φυλης, βγαινει απο το φιλος-φιλια. ολο μαζι ΔΕΝ βγαζει 11888, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι εκει θα συναντηθουν εξεχοντα μελη του σαιτ και θα φιλιωσουν.
Πα"ι"δακια εννοεις .....εγω παντως τρωω παιδακια....
Πα"ι"δακια εννοεις .....
Και ναι τρελαινομαι για πα'ι'δακια....
ο καταλύτης για να γίνει το φΥλής σε φΊλος είναι ο πιτσιλιστίς έτσι;το φυλης, βγαινει απο το φιλος-φιλια. ολο μαζι ΔΕΝ βγαζει 11888, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι εκει θα συναντηθουν εξεχοντα μελη του σαιτ και θα φιλιωσουν.
τι γραφω ρε ατομο? μηπως να γραψω και βιβλιο?
Προσοχή!!!!!! Κίνδυνος διαγραφής.
ο πιτσι ειναι ωραιος τυπος......ο καταλύτης για να γίνει το φΥλής σε φΊλος είναι ο πιτσιλιστίς έτσι;
είναι του μάρκετινγκ τα κόλπα και τα χούγια που μετατρέπουν τις πατάτες σε αγγούρια
Tι λες μωρε <<αντε μην γαμησω κανενα γερικο κωλαρακι>>
εγω παντως τρωωπαιδακιαπουλακια....