Νέα

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται και για ποιό λογο?

• Είναι καλοί και τηρούνται αρκετά καλά

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην τηρησή τους (πιο αυστηρά πχ)

Ψήφοι: 22 26,5%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην συνταξή τους (πρέπει ορισμένοι κανόνες να αλλάξουν είτε να πρ

Ψήφοι: 14 16,9%
  • Η επιλογή 2 και 3 μαζί

Ψήφοι: 16 19,3%
  • Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν κανόνες στο site

Ψήφοι: 12 14,5%
  • Αλλη απάντηση την οποία αναφέρω στο θρεντ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεταρτη τι ωρα τυποι?

Το λεει και ο δημητρακης στο 0¨43

Παμε φυλης τυποι  :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
την τεταρτη το απογευμα που θα ειναι κλειστο το μαγαζι θα ερθω αθηνα να γαμησω. κανονιστε το. φωναξτε και τον πορνοπαπο, να τον κερασω ενα γαμησι σε μπουρδελο
Τεταρτη απογευμα νομιζω θα ευκαιρω
Εγω ειμαι μεσα και χαιρετιζω την πρωτοβουλια.....
Θα χαρω την γνωριμια ....

Εννημερωστε με με πμ για την ωρα και τον τοπο συνναντησης ....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Nα το δω αυτό(εκτορ,δημήτρης,αλεκος2 μπουρδελότσαρκα)και μετά να αποχωρήσω απ το σάιτ

αααα και πορνοπαππος  :2funny:

τον πορνοπαπο τον θελω κοντα για καλυψη. γνωριζει ολα τα αλλοδαπα που συχναζουν στις περιοχες του κεντρου κι ετσι δεν κινδυνευουμε να μας την πεσει κανας αφγανοπακης. εκτορακος και δημητρης ειναι καλα ατομα, ας γραφουν καμια μαλακια. να μην αναχωρισεις να ερθεις κι εσυ μπουρδελοτσαρκα, αλλα να ειστε ντυμενοι σενια, δε θελω γυφτιες. οπου εμφανιζομαστε δε θα περναμε απαρατηριτοι

μονο να μην καπνιζετε μεσα στην bmw. με ενοχλει ο καπνος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τον πορνοπαπο τον θελω κοντα για καλυψη. γνωριζει ολα τα αλλοδαπα που συχναζουν στις περιοχες του κεντρου κι ετσι δεν κινδυνευουμε να μας την πεσει κανας αφγανοπακης. εκτορακος και δημητρης ειναι καλα ατομα, ας γραφουν καμια μαλακια. να μην αναχωρισεις να ερθεις κι εσυ μπουρδελοτσαρκα, αλλα να ειστε ντυμενοι σενια, δε θελω γυφτιες. οπου εμφανιζομαστε δε θα περναμε απαρατηριτοι
Εγώ κι ο πορνόππαπος είμαστε Θεσσαλονίκη ρε.Λες να κάνουμε 500 χλμ για να γαμήσουμε στη Φυλής?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Tελικα ισχυει το....αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι
Επηλθε ενωσιs αχαχαχαχαχαχαχα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Εγω δεν καπνιζω και μην περιμενετε να με δειτε με δερματινα.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Εγώ κι ο πορνόππαπος είμαστε Θεσσαλονίκη ρε.Λες να κάνουμε 500 χλμ για να γαμήσουμε στη Φυλής?

και που το ξερω εγω που μενετε? θεσαλονικη θα ερθω να γαμησω μια γκομενα απο δω μεσα που με παιζει μπαλα, αλλα δεν ξερω ποτε. ειναι και οι δουλειες και δεν υπαρχει ελευθερος χρονος. πως μας καταντησαν ετσι τα μουνοπανα οι πολιτικοι, να μην εχουμε χρονο για να γαμησουμε :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nα το δω αυτό(εκτορ,δημήτρης,αλεκος2 μπουρδελότσαρκα)και μετά να αποχωρήσω απ το σάιτ

αααα και πορνοπαππος  :2funny:

αρα πρωτα θα κλεισει το σαιτ και μετα θα αποχωρησεις εσυ. πονηρουλη ξερεις τι δηλωσεις κανεις εσυ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αρχοντας ο αλεκαρος...το σωστο να λεγεται..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Αλέκος2 είναι μορφή παίχτη.Το λέω σοβαρά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αρχοντας ο αλεκαρος...το σωστο να λεγεται..

ειδες. καταφερα να τους μονιασω και να μην παρεκτραπουν σε χαρακτηρισμους αναρμοστους.

και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεο και στις αρχες μου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειδες. καταφερα να τους μονιασω και να μην παρεκτραπουν σε χαρακτηρισμους αναρμοστους.

και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεος και στις αρχες μου.
ταυτιζομαι...
θα ρθω κιατο να φαμε παιδακι..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεο και στις αρχες μου.

Ε ναι βέβαια... άλλωστε και ο Ύψιστος είχε δώσει και 11η εντολή, γαμάτε σε μπουρδέλα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom