You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Nα το δω αυτό(εκτορ,δημήτρης,αλεκος2 μπουρδελότσαρκα)και μετά να αποχωρήσω απ το σάιτ
αααα και πορνοπαππος
Εγώ θα κάνω τον τσάτσο
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τεταρτη απογευμα νομιζω θα ευκαιρωτην τεταρτη το απογευμα που θα ειναι κλειστο το μαγαζι θα ερθω αθηνα να γαμησω. κανονιστε το. φωναξτε και τον πορνοπαπο, να τον κερασω ενα γαμησι σε μπουρδελο
Εγω ειμαι μεσα και χαιρετιζω την πρωτοβουλια.....
Θα χαρω την γνωριμια ....
Εννημερωστε με με πμ για την ωρα και τον τοπο συνναντησης ....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ρε μιτσιμπονα εσυ δεν μας αποχεραιτησες προχτες??? πάλι εδω βόσκεις???
Ναι, αλλά τον προλάβαμε και δεν έβαλε το αγαπημένο του nickname.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Nα το δω αυτό(εκτορ,δημήτρης,αλεκος2 μπουρδελότσαρκα)και μετά να αποχωρήσω απ το σάιτ
αααα και πορνοπαππος
τον πορνοπαπο τον θελω κοντα για καλυψη. γνωριζει ολα τα αλλοδαπα που συχναζουν στις περιοχες του κεντρου κι ετσι δεν κινδυνευουμε να μας την πεσει κανας αφγανοπακης. εκτορακος και δημητρης ειναι καλα ατομα, ας γραφουν καμια μαλακια. να μην αναχωρισεις να ερθεις κι εσυ μπουρδελοτσαρκα, αλλα να ειστε ντυμενοι σενια, δε θελω γυφτιες. οπου εμφανιζομαστε δε θα περναμε απαρατηριτοι
μονο να μην καπνιζετε μεσα στην bmw. με ενοχλει ο καπνος
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ κι ο πορνόππαπος είμαστε Θεσσαλονίκη ρε.Λες να κάνουμε 500 χλμ για να γαμήσουμε στη Φυλής?τον πορνοπαπο τον θελω κοντα για καλυψη. γνωριζει ολα τα αλλοδαπα που συχναζουν στις περιοχες του κεντρου κι ετσι δεν κινδυνευουμε να μας την πεσει κανας αφγανοπακης. εκτορακος και δημητρης ειναι καλα ατομα, ας γραφουν καμια μαλακια. να μην αναχωρισεις να ερθεις κι εσυ μπουρδελοτσαρκα, αλλα να ειστε ντυμενοι σενια, δε θελω γυφτιες. οπου εμφανιζομαστε δε θα περναμε απαρατηριτοι
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Εγω δεν καπνιζω και μην περιμενετε να με δειτε με δερματινα.....τον πορνοπαπο τον θελω κοντα για καλυψη. γνωριζει ολα τα αλλοδαπα που συχναζουν στις περιοχες του κεντρου κι ετσι δεν κινδυνευουμε να μας την πεσει κανας αφγανοπακης. εκτορακος και δημητρης ειναι καλα ατομα, ας γραφουν καμια μαλακια. να μην αναχωρισεις να ερθεις κι εσυ μπουρδελοτσαρκα, αλλα να ειστε ντυμενοι σενια, δε θελω γυφτιες. οπου εμφανιζομαστε δε θα περναμε απαρατηριτοι
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Tελικα ισχυει το....αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι
Επηλθε ενωσιs αχαχαχαχαχαχαχα
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Εγώ κι ο πορνόππαπος είμαστε Θεσσαλονίκη ρε.Λες να κάνουμε 500 χλμ για να γαμήσουμε στη Φυλής?
και που το ξερω εγω που μενετε? θεσαλονικη θα ερθω να γαμησω μια γκομενα απο δω μεσα που με παιζει μπαλα, αλλα δεν ξερω ποτε. ειναι και οι δουλειες και δεν υπαρχει ελευθερος χρονος. πως μας καταντησαν ετσι τα μουνοπανα οι πολιτικοι, να μην εχουμε χρονο για να γαμησουμε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αααα και πορνοπαππος
αρα πρωτα θα κλεισει το σαιτ και μετα θα αποχωρησεις εσυ. πονηρουλη ξερεις τι δηλωσεις κανεις εσυ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αρα πρωτα θα κλεισει το σαιτ και μετα θα αποχωρησεις εσυ. πονηρουλη ξερεις τι δηλωσεις κανεις εσυ
Για την ταμπακέρα τίποτα? Τετάρτη απόγευμα που θα είσαι?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο Αλέκος2 είναι μορφή παίχτη.Το λέω σοβαρά.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για την ταμπακέρα τίποτα? Τετάρτη απόγευμα που θα είσαι?
ειμαστε ηδη εκει. εχω ηδη παρει και στραγαλια να πεταω στον δημητρη να τσαντιζεται.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μη τους λες τέτοια ρε,είναι ικανοί να μην κοιμηθούν απόψε κι αύριο βράδυειμαστε ηδη εκει. εχω ηδη παρει και στραγαλια να πεταω στον δημητρη να τσαντιζεται.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αρχοντας ο αλεκαρος...το σωστο να λεγεται..
ειδες. καταφερα να τους μονιασω και να μην παρεκτραπουν σε χαρακτηρισμους αναρμοστους.
και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεο και στις αρχες μου.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ταυτιζομαι...ειδες. καταφερα να τους μονιασω και να μην παρεκτραπουν σε χαρακτηρισμους αναρμοστους.
και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεος και στις αρχες μου.
θα ρθω κιατο να φαμε παιδακι..
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ειδες. καταφερα να τους μονιασω και να μην παρεκτραπουν σε χαρακτηρισμους αναρμοστους.
και δεν ειμαι μορφη οπως γραφει ο φιλτατος, ειμαι απλα πιστος στον θεο και στις αρχες μου.
Ε ναι βέβαια... άλλωστε και ο Ύψιστος είχε δώσει και 11η εντολή, γαμάτε σε μπουρδέλα...
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ταυτιζομαι...
θα ρθω κιατο να φαμε παιδακι..
ψαρακι παρακαλω. το κρεας περιεχει διοξινες και ο αλεκος προσεχει το σπερμα του
Παρόμοια θέματα