life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δλδ σκοπευειs να την αφηκειs ανασφαλιστη την Ελλεηνιδα ????????????σιγα μη σου δειξω και τους λογαρισμους μου
Δλδ σκοπευειs να την αφηκειs ανασφαλιστη την Ελλεηνιδα ????????????σιγα μη σου δειξω και τους λογαρισμους μου
οχι και ανασφαλιστη εχω φραγκα για εκτρωσεις αβερταΔλδ σκοπευειs να την αφηκειs ανασφαλιστη την Ελλεηνιδα ????????????
ελα ελα.....αντισθενη ριξτου ενα μπαν.....προσβολη κοινωνικης ομαδας.....οχι και ανασφαλιστη εχω φραγκα για εκτρωσεις αβερτα
Ωραια................Αν ειναι να γραψειs τα ακινητα, την φερνουμε και την γκαστρωνειs παλιοχι και ανασφαλιστη εχω φραγκα για εκτρωσεις αβερτα
ελα ελα.....αντισθενη ριξτου ενα μπαν.....προσβολη κοινωνικης ομαδας.....
τι προσβαλαελα ελα.....αντισθενη ριξτου ενα μπαν.....προσβολη κοινωνικης ομαδας.....
3 ακινητα 2 κινητα και 1 πυραυλοκινητοΩραια................Αν ειναι να γραψειs τα ακινητα, την φερνουμε και την γκαστρωνειs παλι
εσενα σε εχουν κανει αγωγη οι κτηνοτροφοι θεσσαλιας και μακεδονιας....απλα δεν σου ρθε ακομα η κληση...Ωχ... λες να φάω κι εγώ διαγραφή αν σου ξαναπώ για τα τυριά?
τα χρηστα ηθη....και νομιζω καπνισες και σε κλειστο χωρο.....τι προσβαλα
Ψεμματα.....Ο καπνοs ητο απο την πιτα....Παλι την εκαψετα χρηστα ηθη....και νομιζω καπνισες και σε κλειστο χωρο.....
Για το ...αργοκινητο δεν μαs νοιαζει....Για τα κινητα και τα ακινητα ομωs........τι προσβαλα 3 ακινητα 2 κινητα και 1 πυραυλοκινητο
αν προσβαλα τα χρηστα ηθη καλωςτα χρηστα ηθη....και νομιζω καπνισες και σε κλειστο χωρο.....
Ψεμματα.....Ο καπνοs ητο απο την πιτα....Παλι την εκαψε
απ'ολα αυτα μονο το αργοκινητο μπορειτε να παρεταιΓια το ...αργοκινητο δεν μαs νοιαζει....Για τα κινητα και τα ακινητα ομωs........
αν προσβαλα τα χρηστα ηθη καλως απ'ολα αυτα μονο το αργοκινητο μπορειτε να παρεται
εσενα σε εχουν κανει αγωγη οι κτηνοτροφοι θεσσαλιας και μακεδονιας....απλα δεν σου ρθε ακομα η κληση...
σιγουρη νικη με καμια δεκαρια ππες η δικηγορος τους τελειωσεΑ, εντάξει... πάνω έχω δικηγόρο
η μανα ειναι του ποινικου.....για αστικο θα σε καψει....Α, εντάξει... πάνω έχω δικηγόρο
Μαλλον δεν θαναι του ποινικου......Του πιπονικου θα ειναιη μανα ειναι του ποινικου.....για αστικο θα σε καψει....
Κανένα πρόβλημα. Επίσης συμφωνώ ότι βασικότερο είναι να μην προκύπτουν και να μην γίνονται "πούστικες ενέργειες" και παραθέσεις...Φιλτατε ρωτησες αν σε θεωρουμε κλωνο και ειπα ναι. Δεν ειπα οτι με ενοχλει και γεννικα δεν με ενοχλουν οι κλωνοι ,φτανει να μην μπαινουν για να βριζουν πουστικα και να λενε αυτα που "ντρεπονται" να πουν με το κανονικο τους νικ.
Αφου δεν εισαι τετοιος, προς το παρον , το οτι σε θεωρω κλωνο ειναι ησσονος σημασιας
Πάντως (νομίζω) ότι και τα μέλη που δεν είναι κλώνοι συμμετέχουν στο σαϊτ με τον "δεύτερο εαυτό" τους που πιθανόν δεν εμφανίζουν καθόλου στη πραγματική ζωή