gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι προαγουν ομως . ...εγω θα ηθελα να προαγω γυναικες....να ειμαι προαγωγος που λενε....ε καποιοι αλλοι αποφοιτησαν τι να κανουμε....χαχαχαχαχα
τι προαγουν ομως . ...εγω θα ηθελα να προαγω γυναικες....να ειμαι προαγωγος που λενε....ε καποιοι αλλοι αποφοιτησαν τι να κανουμε....χαχαχαχαχα
τι προαγουν ομως . ...εγω θα ηθελα να προαγω γυναικες....να ειμαι προαγωγος που λενε....
ΣΤΟΥΝΤΙΟ μαλλον τυπε μου...
και ?που να τους βρει? και αυτοι εδω ειναι.
μια χαρά (χάλια) είμαι , χαρά μου.τσολιακο τι κανεις? καιρο ειχα να σε δω να γραφεις...
και ?
δεν μπορουν να βρεθουν να βγουν δηλαδη ?
Εκτος κι αν εννοεις οτι δεν εχει .......
και ?
δεν μπορουν να βρεθουν να βγουν δηλαδη ?
Εκτος κι αν εννοεις οτι δεν εχει .......
δικαζεται κι η προθεση;αχα....για πες κι αλλα για πες κι αλλα....σου ρχεται 1) διαγραφη απο το φορουμ και 2) το Ηθων μια βολτα σπιτι σου
άντε, η μπάιτ μας λείπει τώρα.
μια χαρά (χάλια) είμαι , χαρά μου.
είχα κάτι δουλειές με φούντες,
πρέπει να έφαγα και κάτι που πείραξε, είμαι και ευαίσθητος άνθρωπος άλλοστε,
και απόφάσισα να απέχω για λίγο.
πάντως με κανένα βλέφαρο που έριχνα που και που, είδα ότι επέστρεψες και το χάρηκα.
άντε, η μπάιτ μας λείπει τώρα.
σ αρεσε ε;
καταβάθος μου έλειψε ο αβράμης, αλλά τον αποζητάω με πλάγιο τρόπο.Ωχ...άντε πάλι σήριαλ.
Ειναι πολυ ασχημο αυτο....εννοει οτι ειναι μαλλον κατι σαν το farmville και το Petville....
φαρμες και ζωακια που τα καλλιεργεις, τα ταιζεις, τα ποτιζεις.....και μετα συνειδητοποιεις οτι ειναι απλα εφαρμογες στο facebook
δικαζεται κι η προθεση;
κι ο αβραμης ονουρ....Ωχ...άντε πάλι σήριαλ.
Ωχ...άντε πάλι σήριαλ.
Ειναι πολυ ασχημο αυτο....
Η μοναξια ειναι κακος συμβουλος για πολλα.........
Καλο θα ηταν να παρθουν πρωτοβουλιες για εβεντ συνφορουμιτων !!!!!
πόσο μ' αρέσει όταν θυμούνται τα γούστα μου.θα της μεταφερω τους αγωνιστικους χαιρετισμους σου
ειδα ενα ποστ σου τις προαλλες και με στεναχωρησες λιγο αλλα τες παν....ελπιζω να σαι καλα
οποτε βλεπω καμια ιρλανδη κοκκινομαλλου σε σκεφτομαι ατιμε
δεν γνωριζω αγγλικα φιλε μου ....frankly, my darling, I do not give a shit.....
καταβάθος μου έλειψε ο αβράμης, αλλά τον αποζητάω με πλάγιο τρόπο.
Tι μαλάκες είστε ρεΆμα την πετύχεις σε κανένα, να μας το πεις όμως, μην τα κρατάς για την πάρτη σου.