Νέα

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται και για ποιό λογο?

• Είναι καλοί και τηρούνται αρκετά καλά

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην τηρησή τους (πιο αυστηρά πχ)

Ψήφοι: 22 26,5%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην συνταξή τους (πρέπει ορισμένοι κανόνες να αλλάξουν είτε να πρ

Ψήφοι: 14 16,9%
  • Η επιλογή 2 και 3 μαζί

Ψήφοι: 16 19,3%
  • Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν κανόνες στο site

Ψήφοι: 12 14,5%
  • Αλλη απάντηση την οποία αναφέρω στο θρεντ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παλι ρομαντικες πιπες. Ο καθενας κανονιζεται και οριζει τα σωστα διαφορετικα. Το σωστο του ενος ειναι λαθος του αλλου. Πρεπει να υπαρχουν κανονες. Κανονες του μαγαζατορα. Το να οριζω εγω τους δικους μου και ο αλλος τους δικους του και ο παραδιπλα αλλους παλι στην ιδια κατασταση θα μας φερει.

υπαρχουν ηδη κανονες φιλτατη.. αλλαγη των κανονων θες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και δεν κατανοω γιατι;

Επισκέπτης
υπαρχουν ηδη κανονες φιλτατη.. αλλαγη των κανονων θες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και δεν κατανοω γιατι;

Στην προταση "Πρεπει να υπαρχουν κανονες" να τονιστει η λεξη "πρεπει" και οχι η λεξη "υπαρχουν". Τοτε θα καταλαβεις και τι ειπα ακριβως φιλτατη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στην προταση "Πρεπει να υπαρχουν κανονες" να τονιστει η λεξη "πρεπει" και οχι η λεξη "υπαρχουν". Τοτε θα καταλαβεις και τι ειπα ακριβως φιλτατη.

εσυ δεν τηρεις αυτους που υπαρχουν ..πως υποστηριζεις οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες φιλτατη;

Επισκέπτης
εσυ δεν τηρεις αυτους που υπαρχουν ..πως υποστηριζεις οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες φιλτατη;

Με το ιδιο σκεπτικο ,οτι  ενω ειμαι καπνιστρια , υποστηριζω πως οντως το τσιγαρο κανει κακο στην υγεια και καλο θα ηταν αν τα καταφερνα να το εκοβα καποια στιγμη.

Edit: φιλτατη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με το ιδιο σκεπτικο που ενω ειμαι καπνιστρια , υποστηριζω οτι οντως το τσιγαρο κανει κακο στην υγεια και καλο θα ηταν αν τα καταφερνα να το εκοβα καποια στιγμη.

Edit: φιλτατη

Θες να σου επιβαλλει καποιος να κοψεις το καπνισμα με το ζορι; Αυτο μας λες εξαιρετικη προσωπικοτητα; (καλα η ευγενεια παει συννεφο..) ρε κοριτσαρα και γιατι δεν μπορεις η ιδια να πεισεις τον εαυτο σου και θες αλλον να σε βαλει να κανεις αυτο που θες;

Επισκέπτης
Θες να σου επιβαλλει καποιος να κοψεις το καπνισμα με το ζορι; Αυτο μας λες εξαιρετικη προσωπικοτητα; (καλα η ευγενεια παει συννεφο..) ρε κοριτσαρα και γιατι δεν μπορεις η ιδια να πεισεις τον εαυτο σου και θες αλλον να σε βαλει να κανεις αυτο που θες;
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις? Αυτο σου λεω τοση ωρα? Σου λεω οτι αυτο που θελω να κανω εγω ειναι διαφορετικο απο αυτο που θες να κανεις εσυ και κατα πασα πιθανοτητα , διαφορετικο απο αυτο που θελει να κανει ο αντμιν. Δεν μπορουμε να λεμε "ας βαλουμε ο καθενας κανονες για τον εαυτο μας" γιατι οι δικοι μου κανονες ειναι διαφορετικοι . Εσενα οι δικοι σου μοιαζουν με των υποδελοιπων?
Γι αυτο το λογο υποστηριζω οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες απο αυτον που εχει το μαγαζι. Αυτος καθοριζει το πως θα λειτουργει το σαϊτ γιατι (κυριε ελεησον δλδ!) ειναι δικο του.

Μπαϊ δε γουεϊ αν εισα πιωμενη η εχεις καποιο προβλημα να καταλαβαινεις τι λεω , καλυτερα να το κοβουμε γιατι βαριεμαι να λεω μαυρο και να καταλααινεις ασπρο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις? Αυτο σου λεω τοση ωρα? Σου λεω οτι αυτο που θελω να κανω εγω ειναι διαφορετικο απο αυτο που θες να κανεις εσυ και κατα πασα πιθανοτητα , διαφορετικο απο αυτο που θελει να κανει ο αντμιν. Δεν μπορουμε να λεμε "ας βαλουμε ο καθενας κανονες για τον εαυτο μας" γιατι οι δικοι μου κανονες ειναι διαφορετικοι . Εσενα οι δικοι σου μοιαζουν με των υποδελοιπων?
Γι αυτο το λογο υποστηριζω οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες απο αυτον που εχει το μαγαζι. Αυτος καθοριζει το πως θα λειτουργει το σαϊτ γιατι (κυριε ελεησον δλδ!) ειναι δικο του.

φιλτατη αγαπημενη συμφορουρουμιτισσα υπαρχουν ηδη κανονες λεμε απο αυτον που εχει το μαγαζι. και ειναι αυτοι που ζεις. Οποτε συμφωνεις με τους κανονες. Γουσταρω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ λέω να υπάρχει μόνο ένας κανόνας, ο εξής:
Επιτρέπονται στο σάιτ όλα όσα μας εξασφαλίζουν περισσότερα φράγκουλα αλλά με τον πιο ασφαλή όμως τρόπο... οι λεπτομέρειες κρίνονται στην προσωπική κρίση του ιδιοχτήτη...  :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
φιλτατη αγαπημενη συμφορουρουμιτισσα υπαρχουν ηδη κανονες λεμε απο αυτον που εχει το μαγαζι. και ειναι αυτοι που ζεις. Οποτε συμφωνεις με τους κανονες. Γουσταρω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνω με οποιονδηποτε κανονα ορισει ο αντμιν. Δεν ειναι δικο μου το σαϊτ , δεν προσδοκω κατι απο το σαϊτ , δεν θα πληγουν τα συμφεροντα μου. Οποτε δεν με νοιαζει και τι κανονες μπαινουν η βγαινουν.  :woldman:

Επισκέπτης
Επιτρέπονται στο σάιτ όλα όσα μας εξασφαλίζουν περισσότερα φράγκουλα αλλά με τον πιο ασφαλή όμως τρόπο... οι λεπτομέρειες κρίνονται στην προσωπική κρίση του ιδιοχτήτη...  :tooth: :tooth:

καλα τα λες κι εσυ. Ο καθενας κουμαντο στο μαγαζι του. Αν δεν γουσταρει ο πελατης , αλλαζει μαγαζι. :rolleyes:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Επιτρέπονται στο σάιτ όλα όσα μας εξασφαλίζουν περισσότερα φράγκουλα αλλά με τον πιο ασφαλή όμως τρόπο... οι λεπτομέρειες κρίνονται στην προσωπική κρίση του ιδιοχτήτη...  :tooth: :tooth:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom