Επισκέπτης
Νωντα έχεις σοβαρές ελπίδες να γίνεις.Έγινε και ο Σταμάτης γιατί όχι κι εσύ.
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??????????
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
Νωντα έχεις σοβαρές ελπίδες να γίνεις.Έγινε και ο Σταμάτης γιατί όχι κι εσύ.
ο νωντας οσο ειμαι εγω στο σαιτ δεν εχει καμια ελπιδα....Νωντα έχεις σοβαρές ελπίδες να γίνεις.Έγινε και ο Σταμάτης γιατί όχι κι εσύ.
Παλι ρομαντικες πιπες. Ο καθενας κανονιζεται και οριζει τα σωστα διαφορετικα. Το σωστο του ενος ειναι λαθος του αλλου. Πρεπει να υπαρχουν κανονες. Κανονες του μαγαζατορα. Το να οριζω εγω τους δικους μου και ο αλλος τους δικους του και ο παραδιπλα αλλους παλι στην ιδια κατασταση θα μας φερει.
Ούτε η poustiki kithara?ο νωντας οσο ειμαι εγω στο σαιτ δεν εχει καμια ελπιδα....
μηπως εγω δασκαλε?ο νωντας οσο ειμαι εγω στο σαιτ δεν εχει καμια ελπιδα....
Ούτε η poustiki kithara?
υπαρχουν ηδη κανονες φιλτατη.. αλλαγη των κανονων θες.. και δεν κατανοω γιατι;
Στην προταση "Πρεπει να υπαρχουν κανονες" να τονιστει η λεξη "πρεπει" και οχι η λεξη "υπαρχουν". Τοτε θα καταλαβεις και τι ειπα ακριβως φιλτατη.
αυτη οσο ειμαι στο σαιτ εχει εναν μονιμο συμμαχο....και αμα λαχει θα γινει τιμημενη καποτε....Ούτε η poustiki kithara?
εσυ δεν τηρεις αυτους που υπαρχουν ..πως υποστηριζεις οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες φιλτατη;
σοκολατοπιτα δεν ειδα ακομη.....μηπως εγω δασκαλε?
Με το ιδιο σκεπτικο που ενω ειμαι καπνιστρια , υποστηριζω οτι οντως το τσιγαρο κανει κακο στην υγεια και καλο θα ηταν αν τα καταφερνα να το εκοβα καποια στιγμη.
Edit: φιλτατη
θα κανω ντιλιβερι σε λιγο αν πανε καλα οι δουλειεςσοκολατοπιτα δεν ειδα ακομη.....
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις? Αυτο σου λεω τοση ωρα? Σου λεω οτι αυτο που θελω να κανω εγω ειναι διαφορετικο απο αυτο που θες να κανεις εσυ και κατα πασα πιθανοτητα , διαφορετικο απο αυτο που θελει να κανει ο αντμιν. Δεν μπορουμε να λεμε "ας βαλουμε ο καθενας κανονες για τον εαυτο μας" γιατι οι δικοι μου κανονες ειναι διαφορετικοι . Εσενα οι δικοι σου μοιαζουν με των υποδελοιπων?Θες να σου επιβαλλει καποιος να κοψεις το καπνισμα με το ζορι; Αυτο μας λες εξαιρετικη προσωπικοτητα; (καλα η ευγενεια παει συννεφο..) ρε κοριτσαρα και γιατι δεν μπορεις η ιδια να πεισεις τον εαυτο σου και θες αλλον να σε βαλει να κανεις αυτο που θες;
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις? Αυτο σου λεω τοση ωρα? Σου λεω οτι αυτο που θελω να κανω εγω ειναι διαφορετικο απο αυτο που θες να κανεις εσυ και κατα πασα πιθανοτητα , διαφορετικο απο αυτο που θελει να κανει ο αντμιν. Δεν μπορουμε να λεμε "ας βαλουμε ο καθενας κανονες για τον εαυτο μας" γιατι οι δικοι μου κανονες ειναι διαφορετικοι . Εσενα οι δικοι σου μοιαζουν με των υποδελοιπων?
Γι αυτο το λογο υποστηριζω οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες απο αυτον που εχει το μαγαζι. Αυτος καθοριζει το πως θα λειτουργει το σαϊτ γιατι (κυριε ελεησον δλδ!) ειναι δικο του.
φιλτατη αγαπημενη συμφορουρουμιτισσα υπαρχουν ηδη κανονες λεμε απο αυτον που εχει το μαγαζι. και ειναι αυτοι που ζεις. Οποτε συμφωνεις με τους κανονες. Γουσταρω
Εγώ λέω να υπάρχει μόνο ένας κανόνας, ο εξής:
Επιτρέπονται στο σάιτ όλα όσα μας εξασφαλίζουν περισσότερα φράγκουλα αλλά με τον πιο ασφαλή όμως τρόπο... οι λεπτομέρειες κρίνονται στην προσωπική κρίση του ιδιοχτήτη...
..............Εγώ λέω να υπάρχει μόνο ένας κανόνας, ο εξής:
Επιτρέπονται στο σάιτ όλα όσα μας εξασφαλίζουν περισσότερα φράγκουλα αλλά με τον πιο ασφαλή όμως τρόπο... οι λεπτομέρειες κρίνονται στην προσωπική κρίση του ιδιοχτήτη...
Ο καθενας κουμαντο στο μαγαζι του. Αν δεν γουσταρει ο πελατης , αλλαζει μαγαζι.