Νέα

Τι κάνετε για να καλμάρετε τα νεύρα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γαμημενε λαιον θα με αφησεις να πω καμια ατακα πρωτος για τον μπολντι;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
  Αθλητικό παπουτσάκι, φορμίτσα και ...περπάτημα.

Δύο ώρες περπάτημα διπλα στη θάλασσα είναι το καλύτερο καταπραυντικό. Όταν βρέχει, τραβάς λίγο ζόρι αλλά ο καιρός εδώ στην Ελλάδα είναι γενικά καλός και  ενδείκνυται για τέτοια δραστηριότητα.

ακριβώς η βόλτα με ποδηλατάκι αν το αντέχεις!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Όταν έχετε νεύρα τι κάνετε για να ηρεμήσετε; Με ποιό τρόπο διώχνετε από το μυαλό σας σκέψεις που σας θυμώνουν;

Εξαιρούνται από απαντήσεις ναρκωτικά, αλκοόλ και σεξ ως κοινότοπες (αν και δεν ξέρω ποιός μπορεί να γαμήσει όταν έχει νεύρα).

Mετραω αριθμους, μεχρι να χαλαρωσω!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πάω βόλτα με το σκύλο μου.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πριν παθω τενοντιτιδα οταν ειχα νευρα κρεμιομουνα απο μονοζυγο κ δεν σταματαγα,γτ αυτο την πατησα ομως :jerking:.Στη συνεχεια το ριξα στα ουισκακια  :jerking: κ τωρα παιρνω το αμαξι κ οταν εχω νευρα απιστευτα βγαινω βολτα να ξεφυγω,αλλα δεν μου βγηκε σε καλο γτ απο τοτε που το κανω αυτο την μια εσπασα τον καθρεφτη μου...κ πριν δεκα μερες ειχα τετοια νευρα κ βγηκα βολτα το βραδακι καθημερινη κ πηγα κ εσκασα πισω απο ενα αλλο οχημα ευτυχως οχι με πολλα,κ η τραγικη ειρωνεια το αμαξι που τρακαρα ητανε η αδερφη της πρωην μου πριν 6 χρονια κ οταν με ειδε κοκκαλοσε :2funny:,εν τελει μου βγηκε σε καλο γτ ανταλαξαμε τηλ κ καλα για ασφαλιστικες μην γινει τιποτα,και εγινε :fuck1: :cum: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Mετραω αριθμους, μεχρι να χαλαρωσω!

με αύξουσα ή φθίνουσα σειρά;
λένε ότι η αύξουσα ψιλοαγχνώνει ενώ η φθίνουσα χαλαρώνει τελειώς (9,8,7,6,...κλπ)

εγώ μετράω τετράκις εκατομμύρια ευρώ:

εκατόν εβδομήντα πέντε τετράκις εκατομμύρια, τριακόσια είκοσι δύο τρισεκατομμύρια, οχτακόσια ενενήντα έξι δισεκατομμύρια, πεντακόσια σαράντα οκτώ εκατομμύρια, εφτακόσιες είκοσι έξι χιλιάδες, εκατόν ενενήντα ευρώ και τριάντα δύο λεπτά
εκατόν...... κλπ    :grin:

με χαλαρώνει τελειώς
τόσα είναι τα λεφτά που σκοπεύω να έχω σε μια δεκαετία... :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
παω βολτα με το αμαξι μου και του γαμαω τα πρεκια...ολο με τις πορτες μπαινω παντου...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή άμα νευριάζω δεν μπορεί κανείς να με ηρεμήσει το έχω κόψει και φροντίζω να μη συμβεί γιατί θα την πληρώσουν ακόμα και άσχετοι :uglystupid: :tickedoff: :think: :rockon:

Συνημμένα

• unbreak.jpg
    unbreak.jpg
    191,9 KB · Εμφανίσεις: 45

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Νηστεία και προσευχή.

Επισκέπτης
εμένα ένα πράμα με ηρεμεί πραγματικά:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Demonoid

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλή πράξη. Ή αν πρόκειται για άλλο άτομο, ακόμα και αν δεν έφταιξα, γυρνάω το μάγουλο και από την άλλη. Το να αγαπάς τον εχθρό σου είναι ό,τι πιο δύσκολο. Και με το να πετυχαίνεις κάτι δύσκολο, αποκτάς ηρεμία και τη χαρά ότι πέτυχες κάτι. Αν ο άλλος δεν καταλάβει το λάθος του και δεν διορθωθεί, κακό για αυτόν.

Κυρίως έχει κανείς νεύρα όταν κάποιος τον αδικεί  ή του κάνει τη ζωή δύσκολη. Όπως και σε έναν καυγά, ο πιο πολιτισμένος είναι αυτός που πρώτος υποχωρεί. Η αδικία, έχει πάντα έναν περίεργο τρόπο να χτυπάει πισώπλατα, αυτόν που την εξασκεί χωρίς να μετανοήσει.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μπουνιες και κλοτσιες σε τοιχους..

Αυτό το κάνω κι εγώ.

βγενεις με κανεναν φιλο σου για καφε του λες το προβλημα σου μηπως και σου σου προτεινει μια λυση το παν ειναι να μην το κρατας μεσα γιατι δεν ξερεις ποιος θα πληρωσει την νυφη.. :happy: :happy: :happy:

Σωστές παρατηρήσεις. Τις προάλλες παρολίγο να τσακωθώ με κάποιον στο δρόμο.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Η αδικία, έχει πάντα έναν περίεργο τρόπο να χτυπάει πισώπλατα, αυτόν που την εξασκεί χωρίς να μετανοήσει.

Αυτά είναι μαλακίες στο τετράγωνο. Η μόνη δικαιοσύνη που υπάρχει είναι αυτή που επιβάλλουμε δια της ισχύς.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

1. Περπάτημα δύο ώρες με φαρδιά αθλητικά ρούχα και παπούτσια δίπλα στη θάλασσα.
 2. Ένα πολύ γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής μισής ώρας με λίγα βάρη και πολλές επαναλήψεις. Δέκα ασκήσεις για τις βασικές ομάδες μυών σε όλο το σώμα.
 3. Αποθεραπεία με λίγες ασκήσεις γιόγκα διάρκειας 10 λεπτών.

4. Ένα ζεστό μπάνιο και πολύ γερό τρίψιμο με ειδικό τρίχινο σφουγγάρι.
 5. Μία κούπα ζεστό γάλα με δύο κουταλιές του γλυκού θυμαρίσιο μέλι καί λίγο κανέλα.

... και 8 ώρες ύπνο με ωτασπίδες ώστε να μην σας ενοχλήσει κανένας εξωτερικός θόρυβος.

Υ.Γ.  Θα λεγα και για ένα χαμάμ με τρίψιμο που χα δοκιμάσει στην Καζαμπλάνκα πριν δύο χρόνια αλλά δεν υπάρχει ανάλογο μαγαζί με τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα, οπότε τρώει άκυρο...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom