You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι κάνετε για να καλμάρετε τα νεύρα σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Είναι όλοι αυτοί άφραγκοι που χρωστάνε μισό μύριο; Τέλος πάντως, δεν το έχω δέσει κόμπο ότι θα με χώσουν μέσα, αλλά η ανασφάλεια για το μέλλον με αγχώνει.
τύπε άμα όντως χρωστάς μισό μύρριο, διάβασε οπωσδήποτε το παρακάτω:
www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=106851&option=com_virtuemart&Itemid=89&lang=el]http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=106851&option=com_virtuemart&Itemid=89&lang=el[/url]
και φυσικά μην περιμένεις να σε βοηθήσουν συμβουλές από δω,
ούτε με το ντουζ διαγράφονται τα χρέη, ούτε με τον ύπνο, ούτε αλλάζοντας την οπτική σου για τον κόσμο όπως είπε κάποιος, ούτε περιμένοντας να περάσουν
περισσότερη βοήθεια ψάξε και εδώ:
www.daneiakartes.info/]http://www.daneiakartes.info/[/url]
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Εναλλαγες σε κρύο και ζεστό νερό στο ντουζ!Βοηθάει πολλές φορές!
Και μετά που έρχεται ο λογαριασμός του νερού γίνεσαι χειρότερα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Να παρεις ηλιακο η καλυτερη επενδυσηΚαι μετά που έρχεται ο λογαριασμός του νερού γίνεσαι χειρότερα
Καλά στην Ελλάδα του 2013 και δεν έχετε ΟΛΟΙ σας ηλιακά;;;;Να αυτά μας έφαγαν..Να παρεις ηλιακο η καλυτερη επενδυση
εγώ αν πιω εχω περισσότερη υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμήθω
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
1) Ποδήλατο ή μπάσκετ
2) Αμάξι και μουσική
3) ζεστό μπάνιο και ταινία
2) Αμάξι και μουσική
3) ζεστό μπάνιο και ταινία
Επισκέπτης
Ενα ποτηρι κρασι με τσιγαρο, η ενα τσιγαρακι με λιγο μπαφο.
και μετά μπαίνεις εδώ μέσα και κάνεις τα νεύρα των αλλωνών τσατάλι...
Δεν οδηγω, ουτε σερφαρω στο ιντερνετ πιωμενος.και μετά μπαίνεις εδώ μέσα και κάνεις τα νεύρα των αλλωνών τσατάλι...
Το αναφερει και στις οδηγιες χρησης.
Εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω κανά μπάφο;;δεν με πιάνει;;δεν το κατεβάζω;; τι στο καλό συμβαίνει;Ενα ποτηρι κρασι με τσιγαρο, η ενα τσιγαρακι με λιγο μπαφο.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν το κατεβαζεις??????δεν το ξερεις αυτο?Εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω κανά μπάφο;;δεν με πιάνει;;δεν το κατεβάζω;; τι στο καλό συμβαίνει;
μπουρουχα θα ειναι τοτε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
μπουνιες και κλοτσιες σε τοιχους..ειχα σπασει ολα μου τα δαχτυλα παλια πολλες φορες...τα τελευταια χρονια εχω καλμαρει χρησιμοποιωντας το μυαλο...
Βλέπω σε λίγο να την ξαναπληρώνουν οι τοίχοι
Μετά λέγαμε να φτιαξουμε τα περιβόητα σοκολατάκια που θα με πιάναν στα σίγουρα αλλά το αφήσαμε..δεν το κατεβαζεις??????δεν το ξερεις αυτο?
μπουρουχα θα ειναι τοτε
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
βγενεις με κανεναν φιλο σου για καφε του λες το προβλημα σου μηπως και σου σου προτεινει μια λυση το παν ειναι να μην το κρατας μεσα γιατι δεν ξερεις ποιος θα πληρωσει την νυφη..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
βγενεις με κανεναν φιλο σου για καφε του λες το προβλημα σου μηπως και σου σου προτεινει μια λυση το παν ειναι να μην το κρατας μεσα γιατι δεν ξερεις ποιος θα πληρωσει την νυφη..
Και φροντίζεις ο φίλος σου να μην είναι ο μπόλντεμορτ γιατί μετά μαθαίνει το πρόβλημα σου όλο το ίντερνετ
Επισκέπτης
Και φροντίζεις ο φίλος σου να μην είναι ο μπόλντεμορτ γιατί μετά μαθαίνει το πρόβλημα σου όλο το ίντερνετ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Φιλος του μπολντεμορτ εισαι και εσυ;βγενεις με κανεναν φιλο σου για καφε του λες το προβλημα σου μηπως και σου σου προτεινει μια λυση το παν ειναι να μην το κρατας μεσα γιατι δεν ξερεις ποιος θα πληρωσει την νυφη..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 146
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 15K