Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λακη, εφυγαν οι πελατες ??

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ατυχής έκφραση. Σαφώς δεν εννοούσα αεροπορικό βομβαρδισμό. Είχαν ανατινάξει χιλιάδες κτίρια και τα είχαν χτυπήσει με πυροβολικό, διαφόρων ειδών.Φυσικά οι αριστεροί εξυπνάκηδες πάντα καταπιάνονται από ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ για να ακυρώσουν κείμενα σελίδων.

Ο πατέρας σου, αφού δεν τον αναφέρει επώνυμα δεν έχει καμία αξία ως τεκμήριο.Εγώ θα σου αναφέρω επώνυμα θύματα.

βεβαιως για τους τεκμιριωμενους βομβαρδιμους των αγγλων δεν λες τιποτα για τι μαλλον δεν σε συμφερει....

οσο για τον Πατερα μου στην Διαρκεια της χουντας επροκειτο για ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ και οχι για θανατο

ηταν ενα απο τα χιλιαδες  ανωνυμα θυματα της χουντας.....
βεβαια δεν χρειαζεται να σου πω για τις περιγραφες που μου εχει κανει για τα μπουντρουμια και το τι εκαναν σε εγκυους γυναικες ετσι?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
απλα ειστε στο περιθωριο ,εκει που αρμοζει στους νοσταλγους της χουντας!τοσο απλα!!

Τις καλλίτερες θέσεις έχουν τα @@άκια, έννοιά σου... Άλλοι είναι στο περιθώριο γενικώς και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...

Επισκέπτης
μην ανησυχειτε !!ενα 10 τοις εκατα να βγαλει το κκε και θα τους κρεμασουμε στην ομονοια σαν τα κουνελια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν ειμαι νοσταλγος,αλλα και το κκε για χουντα πηγαινε,αλλου τυπου.Σταλινικου.Ξερετε με γκουλαγκ κλπ κλπ.Μου φαινεται λοιπον γελοιο να κανεις παρατηρηση ο ληστης στον κλεφτη,οπως λενε στο χωριο μου.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αχρησιμοποίητο θα μείνει και αυτή τη φορά το τσιγκέλι σου φίλε warhol... αν δεν ρίξεις αρκετά το ποσοστό σας (άκου 10%)... κουνέλι δεν πρόκειται να δεις στον αιώνα τον άπαντα...  :2funny:

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
warhol το βγαλατε το 89 και πηγατε και κανατε συνκυβερνηση με την "δεξια" τι να μας πουνε και οι εθνοπροδοται εβραιομπολσεβικοι. Εγω προσωπικως την Χουντα δεν την συμπαθω γιατι ειναι γεγονος οτι ο Παπαδοπουλος ηταν CIAτζης. επισης οι Χουντες (γιατι ηταν 2) γενικως εξυπηρετησαν τα συμφεροντα των αμερικανοεβραιων.
Ειδικα στη κυπρο οπου ειναι συνενοχοι οι 2 χουντες μαζι με τον αστικο πολιτικο κοσμο.
Εγω προσωπιπως εναν πολιτικο ηγετη θα ηθελα σημερα. Τον Ιωαννη ΜΕταξα. Δηλωνω ευθαρσως οτι στον Ιωαννη Μεταξα η Ελλας οφειλει πολλα και θα επρεπε επιτελους να στηθει ενας αδριαντας ωστε να θυμηζει στους σημερινους πολιτικαντηδες το ηθικο αναστημα του Ανδρος.

Επισκέπτης
σας εχω βρει την λυση!!θα νομιμοποιησουμε ολες τις ρωσιδες με ανταλλαγμα την φηφο στο κομμα  :2funny: :2funny: :2funny:!!και κανενα δωραν γαμησακι εννοοειται  :grin: :grin: :grin:!!λορντ ενας σταλιν για τους νοσταλγους της χουντας ειναι οτι πρεπει  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ποιον από όλους να κρεμάσεις? Τον Μιχαλολιάκο? Τον Περίανδρο? Τον Ανδρεουλάκο? Τις γριές με το λουλακί μαλλί? Αυτούς που εκείνην την εποχή διάβαζαν για τις πανελλήνιες? Ή "απλά κοιτούσαν την δουλειά τους" ? Τους θρησκόληπτους? Τους τραμπούκους? Τους ταρίφες? Τους χρυσαυγίτες? Τον Βορίδη? Τα αδέρφια Καρατζαφέρη? Τους και καλά μπον βιβέρ που συνέτρωγαν με τον κοκό και το παίζουν ιστορία τώρα? Το 60% της χώρας αυτής? Γιατί τόσοι είναι... Ποιον? Γιατί όλους αυτούς τους βλέπω εισοδηματίες, πολιτικούς που παίρνουν αποφάσεις, εργοδότες,  ιδιοκτήτες γης, ανέγγιχτους από τον νόμο και προστατευόμενους από τον Θεό, τον Στρατό, την Αστυνομία...
Άδικος κόπος.  

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σωστος ο Lord. Ατυχως οι συμπαθεστατοι κατα τα αλλα Κνιται λησμονουν οτι αυτα που τραβηξαν οι αριστεροι απο αριστερους ειναι σαφως χειροτερα απο αυτα που τραβηξαν οι αριστεροι απο δεξιους. Φυγανε αρκετοι πολτικοι προσφυγες μετα το περας του συμμοριτοπολεμου στο ανατολικο μπλοκ. Πολλοι εξ αυτων ητο Σταλινικοι. Εχετε υποψην τι επαθαν οταν αλλαξε λογικη η ΕΣΔΔ? Οταν επεσαν στη δυσμενεια του κομματος? η εχετε δει πως μετεφεραν στη σιβηρια με το τραινο στιβασμενους τους αντιφρονουντες. Κατα το μηκος της διαδρομης σε καποιο σημειο δε θυμαμαι πιο σταματουσε ο σιδηροδρομος, τους φορτωναν με δικτυα και γερανους σε πλοια και στη συνεχεια συνεχιζαν παλι με το τρενο. ΝΑ θυμησω την ιστορια με την ΟΠΛΑ που κυριως σκοτωνε τους διαφονουντες με την ηγεσια του ΚΚΕ? τις φαλτσετες με τους αρχειομαρξιστας? η ιστορια αγαπητοι μου του διεθνους Κομμουνισμου του εβραιομαρξισμου ειναι γεματη απο ιντρικες δολοφονιες ασχημιες κτλ και ολα αυτα τα εκαναν μεταξυ των οι μπολσβικοι

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η πτωση της CCCP ειναι η μεγαλυτερη τραγωδια του 20ου αιωνα! Το ειπε και ο Προεδρος Πουτιν!

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
boidotetoie υπηρχε περιπτωση να μεινει ενωμενη οταν η ενωση γινονταν με το ζορι? σκεψου μονο τις βαλτικες δημοκρατιες και θα καταλαβεις

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
οσο για το τι εστι ΚΚΕ σας παραπεμπω να διαβασετε ενα αριστερο βιβλιο. τον αρχηγο των ατακτων του χαριτοπουλου, εκει θα νιωσετε τι εστι ΚΚΕ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Bite εσυ εισαι ;  :rockon:
Για τους Βαλτικους και γενικα για ολους τους ανεξαρτητους τι να πω. Τους εκαναν οι Ρωσοι ανθρωπους τους εδωσαν ρωσικα εδαφη για να κανουν και αυτοι μια αυτονομη δημοκρατια μεσα στην CCCP και αυτοι εκλεψαν τα εδαφη και γιναν ανεξαρτητοι  :tickedoff:
Για παραδειγμα η γεννετειρα της Ρωσιας ειναι το Κιεβο 'Κιεβικη Ρωσια'  που τωρα ειναι στην Ουκρανια!  :idiot:

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ποια εδαφη τους εδωσαν , αυτο ειναι καινουργιο. οι βαλτικες χωρες πριν το WWII ειχαν υποσταση.

Επισκέπτης
βεβαιως για τους τεκμιριωμενους βομβαρδιμους των αγγλων δεν λες τιποτα για τι μαλλον δεν σε συμφερει....

οσο για τον Πατερα μου στην Διαρκεια της χουντας επροκειτο για ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ και οχι για θανατο

ηταν ενα απο τα χιλιαδες  ανωνυμα θυματα της χουντας.....
βεβαια δεν χρειαζεται να σου πω για τις περιγραφες που μου εχει κανει για τα μπουντρουμια και το τι εκαναν σε εγκυους γυναικες ετσι?

Οι Άγγλοι βομβάρδισαν την Ελλάδα; Ο βομβαρτδισμός της Δρέσδης, σαφώς ήταν σφαγή αμάχων.

Εκτός κι αν μιλάς για τη βοήθεια τους στους Έλληνες κατά τα Δεκεμβριανά.
Η μόνο περίπτωση που φάνηκαν χρήσιμοι στην Ελλάδα.
Γραψε ό,τι έχεις να πεις για τους Άγγλους. Δεν έχω καμία συμπάθεια , ούτε διάθεση να τους υπερασπιστώ.

Για τον πατέρα σου, όσο δεν αναφέρεις ονόματα , είναι παραμύθια της χαλιμάς.

Επισκέπτης
ειστε στο περιθωριο ,εκει που αρμοζει στους νοσταλγους της χουντας!τοσο απλα!!

Υπάρχει πιο βρωμερό περιθώριο από το αντιεξουσιαστικό περιθώριο των Εξαρχείων;
Οι πιο βρωμεροί αλήτες της Ελλάδος είναι οι αναρχικοί. Βάνδαλοι, εμπρηστές, ληστές, ανθέλληνες και εγκληματίες δολοφόνοι . Σε ευνομούμενες πολιτείες θα ήταν όλοι φυλακή.

Επισκέπτης
τι εγινε λακη?εχουν παραπονα οι νοσταλογοι της χουντας?δεν ηταν τρυφεροι οι αναρχικοι?δεν τους πηραν αγκαλια μετα το  :knockinb: :knockinb:!! :grin: :grin: :grin:!!εμεις στο κκε διαφερουμε  :grin: :grin: :grin:!!βασιλησες θα  τους εχουμε  :grin: :grin: :grin:!!αντι για ρωσιδες θα βαλουμε αυτους να δουλευουν στα ντελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχει πιο βρωμερό περιθώριο από το αντιεξουσιαστικό περιθώριο των Εξαρχείων;
Οι πιο βρωμεροί αλήτες της Ελλάδος είναι οι αναρχικοί. Βάνδαλοι, εμπρηστές, ληστές, ανθέλληνες και εγκληματίες δολοφόνοι . Σε ευνομούμενες πολιτείες θα ήταν όλοι φυλακή.

Σίγουρα λες για τους αναρχικούς ή για τίποτα κομματικά στελέχη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom