Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχει τα επιμαχα σημεια βαμμενα με μαυρο μελανι,ενω αυτο της 12-07 εχει αφαιρεθει τελειως.Για προφανεις λογους.Δυστυχως δεν μπορεσε η εσωτερικη λογοκρισια του κκε να το αφαιρεσει και απο τις βιβλιθηκες μας.ευτυχως...

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Prvta apola to keimeno ειναι δικο μου.
δευτερον Πρωτα διαβασε καποιο απο τα παραπανω βιβλια,γιατι εγω σε αντιθεση με σενα παραθετω πηγες που μπορει ο καθενας να αντρεξει ανα πασα στιγμη.
τριτον ποιος μιλησε για ΔΣΕ?Εγω ειπα κκε.η μηπως το κκε εκανε ολο το αριστερο και φιλελευθερο κινημα τσιφλικι του?

Και για να μην ακουτε την βλακεια του καθενος ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 47 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Κ.ΚΑΡΑΛΗ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΟΥ,DIABAZOYME:
Τα κομμουνιστικα κοματα που γιννται δεκτα στην διεθνη,θεωρουνται τμημα της και αυτο συνοδευει υποχρεωτικα τον τιτλο τους.Μεσα στους 21 ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ορους εισδοχης ο 16ος επιτασσει "Ολες οι αποφασεις των συνεδριων της Κ.Δ. καθως και της εκτελεστικης επιτροπης ειναι υποχρεωτικες για ολα τα κομματα που ανηκουν στην κδ"

Ειναι αυτο χειραγωγηση βαση των συμφεροντων της ΕΣΣΔ?Η οχι?

Οχι. Είναι κατεύθυνση από την Διεθνή που λειτουργούσε διακρατικά.
Σήμερα οι ντιρεκτίβες από την Ε.Ε ή η επιτοκιακή πολιτική από το ΔΝΤ είναι χειραγώγηση βάση των συμφερόντων του Λ.Οίκου? Η ταύτιση της Διεθνούς με την ΕΣΣΔ είναι εντελώς ατυχής .

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισης ας μην περιφανευεται πολυ το κκε για χουντες και πολυτεχνεια...Πρωτο πρωτο καταδικασε την εξεγερση...Διαβαστε και αυτο το τευχος αγαπητοι κκεδες...ξερετε της πανσπουδαστικης...

ANAKOINVSH PANSPOYDASTIKHS GIA POLITEXNEIO TEYXOS 8

Σαν Υπεύθυνη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πολυτεχνείου καταγγέλλουμε σε όλο το σπουδαστικό κόσμο τη νεολαία και το λαό τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πραχτόρων της να διαστρέψουν, από την αρχή της μεγαλειώδης εκδήλωσης μας του Πολυτεχνείου, τη πορεία και το περιεχόμενο της. Καταγγέλλουμε τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου τη Τετάρτη 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν έτσι να απομονώσουν το κίνημά μας και την εκδήλωση μας του Πολυτεχνείου απ το σύνολο του λαού και της νεολαίας. Για να μπορέσουν παραπέρα κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα της μεμονωμένης εξτρεμιστικής επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης που δεν έχει τη συμπαράσταση του λαού, να ξαναχρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του «επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος» για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν, ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης και τη φοβερά επικίνδυνη για τη τύχη της εξουσίας τους ανάπτυξη των πιο σύνθετων αντιδικτατορικών αγώνων του λαού ενάντια στη πρωτοφανή καθίζηση καθίζηση του βιοτικού του επιπέδου και τη φασιστική σκλαβιά. Απόφαση που ενισχυόταν σημαντικά και από την άσκημη τροπή που πήρε το Μεσανατολικό πρόβλημα για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού, και ειδικότερα του αμερικάνικου κάτω από τα πλήγματα του αγώνα των αραβικών λαών, καθώς και από την όξυνση των αμερικανοευρωπαϊκών αντιθέσεων στον οικονομικό αλλά και πολιτικοστρατιωτικό τομέα από αφορμή το Μεσανατολικό και από το βάθεμα της οικονομικής κρίσης.
Το σχέδιο όμως των Ρουφογάλλη, Καραγιαννόπουλου, Παπαδόπουλου, CIA απέτυχε παταγωδώς. Το οργανωμένο φοιτητικό μας κίνημα δίνοντας την πιο αποφασιστική μάχη του απομόνωσε και συνέτριψε τους προβοκάτορες. Η επίθεση του συρφετού των χαφιέδων και των ψευδοεπαναστατών που σαν κοράκια πολιορκούν χρόνια τώρα να διαβρώσουν τις αντιδικτατορικές, φοιτητικές ιδιαίτερα δυνάμεις (όχι χωρίς επιτυχία πρέπει να ομολογήσουμε εκεί όπου η απειρία, ο ανυπόμονος υπερενθουσιασμός και ο κάλπικος υπερεπαναστατισμός τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες) βρήκε αντιμέτωπο το σπουδαστικό κόσμο που κράτησε σταθερά τη συνεπή χαραγμένη πορεία του.
Έτσι τα συνθήματά μας: Ψωμί Παιδεία; Ελευθερία, 20% για τη παιδεία. Κάτω η χούντα. Έξω οι Αμερικάνοι. Εργάτες, Αγρότες και Φοιτητές, Όλοι Ενωμένοι, Λαϊκή κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία έπνιξαν τις ψευτοεπαναστατικές κραυγές της ΚΥΠ και των χαφιέδων της που αιφνιδιαστικά είχαν προβάλει με πανό και με τη τραμπούκικη κατάληψη δυο μεγαφώνων, συνθήματα όπως: Κάτω το Κράτος, Κάτω η εξουσία, Μάης του 68 και είχαν πρωτοστατήσει σε κάποιες ανεδαφικές εκκλήσεις για άμεση λαϊκή επανάσταση και άμεση γενική απεργία.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εχει τα επιμαχα σημεια βαμμενα με μαυρο μελανι,ενω αυτο της 12-07 εχει αφαιρεθει τελειως.Για προφανεις λογους.Δυστυχως δεν μπορεσε η εσωτερικη λογοκρισια του κκε να το αφαιρεσει και απο τις βιβλιθηκες μας.ευτυχως...

Το κομμάτι που λείπει είναι άρθρο για τους...σιδηροδρομικούς. Κοίτα εγώ αυτό που σου βάζω είναι από την εθνική βιβλιοθήκη.Αφού ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις αυτά που λες θα σε παρακαλούσα΄ή να τα παραθέσεις ή να παραδεχθείς ότι παρασυρόμενος διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντίες που πίστεψες χωρίς πρώτα να τις διασταυρώσεις. Δεν θέλω να σκεφτώ καν ότι γράφεις αυτά τα αποδεδειγμένα ψέματα από πρόθεση.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Επισης ας μην περιφανευεται πολυ το κκε για χουντες και πολυτεχνεια...Πρωτο πρωτο καταδικασε την εξεγερση...Διαβαστε και αυτο το τευχος αγαπητοι κκεδες...ξερετε της πανσπουδαστικης...

ANAKOINVSH PANSPOYDASTIKHS GIA POLITEXNEIO TEYXOS 8

Σαν Υπεύθυνη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πολυτεχνείου καταγγέλλουμε σε όλο το σπουδαστικό κόσμο τη νεολαία και το λαό τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πραχτόρων της να διαστρέψουν, από την αρχή της μεγαλειώδης εκδήλωσης μας του Πολυτεχνείου, τη πορεία και το περιεχόμενο της. Καταγγέλλουμε τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου τη Τετάρτη 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν έτσι να απομονώσουν το κίνημά μας και την εκδήλωση μας του Πολυτεχνείου απ το σύνολο του λαού και της νεολαίας. Για να μπορέσουν παραπέρα κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα της μεμονωμένης εξτρεμιστικής επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης που δεν έχει τη συμπαράσταση του λαού, να ξαναχρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του «επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος» για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν, ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης και τη φοβερά επικίνδυνη για τη τύχη της εξουσίας τους ανάπτυξη των πιο σύνθετων αντιδικτατορικών αγώνων του λαού ενάντια στη πρωτοφανή καθίζηση καθίζηση του βιοτικού του επιπέδου και τη φασιστική σκλαβιά. Απόφαση που ενισχυόταν σημαντικά και από την άσκημη τροπή που πήρε το Μεσανατολικό πρόβλημα για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού, και ειδικότερα του αμερικάνικου κάτω από τα πλήγματα του αγώνα των αραβικών λαών, καθώς και από την όξυνση των αμερικανοευρωπαϊκών αντιθέσεων στον οικονομικό αλλά και πολιτικοστρατιωτικό τομέα από αφορμή το Μεσανατολικό και από το βάθεμα της οικονομικής κρίσης.
Το σχέδιο όμως των Ρουφογάλλη, Καραγιαννόπουλου, Παπαδόπουλου, CIA απέτυχε παταγωδώς. Το οργανωμένο φοιτητικό μας κίνημα δίνοντας την πιο αποφασιστική μάχη του απομόνωσε και συνέτριψε τους προβοκάτορες. Η επίθεση του συρφετού των χαφιέδων και των ψευδοεπαναστατών που σαν κοράκια πολιορκούν χρόνια τώρα να διαβρώσουν τις αντιδικτατορικές, φοιτητικές ιδιαίτερα δυνάμεις (όχι χωρίς επιτυχία πρέπει να ομολογήσουμε εκεί όπου η απειρία, ο ανυπόμονος υπερενθουσιασμός και ο κάλπικος υπερεπαναστατισμός τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες) βρήκε αντιμέτωπο το σπουδαστικό κόσμο που κράτησε σταθερά τη συνεπή χαραγμένη πορεία του.
Έτσι τα συνθήματά μας: Ψωμί Παιδεία; Ελευθερία, 20% για τη παιδεία. Κάτω η χούντα. Έξω οι Αμερικάνοι. Εργάτες, Αγρότες και Φοιτητές, Όλοι Ενωμένοι, Λαϊκή κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία έπνιξαν τις ψευτοεπαναστατικές κραυγές της ΚΥΠ και των χαφιέδων της που αιφνιδιαστικά είχαν προβάλει με πανό και με τη τραμπούκικη κατάληψη δυο μεγαφώνων, συνθήματα όπως: Κάτω το Κράτος, Κάτω η εξουσία, Μάης του 68 και είχαν πρωτοστατήσει σε κάποιες ανεδαφικές εκκλήσεις για άμεση λαϊκή επανάσταση και άμεση γενική απεργία.

Χμ ...βλέπω ότι συνεχίζεται η δημοσίευση πλαστών κειμένων. Το παραπάνω κείμενο είναι πασίγνωστη προβοκάτσια που κυκλοφόρησε η ΚΥΠ και καμμιά σχέση δεν έχει με την Πανσπουδαστική που το αποκύρηξε από την πρώτη στιγμή με βδελυγμία.

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εβγαλαν ολοκληρο τευχος πλαστο?Βρε τα τσακαλια!
Αληθεια το συμφωνο ιωαννιδη δασκαλωφ ,και αυτο πλαστο?
και ο ραφαηλιδης και ο χαριτοπουλος και ο χατζης και τοσοι συγγραφεις ψευτες?

μαλιστα ,η αριστερα ξαναγραφει την ιστορια!
φιλε μου ο λαος εχει κρινει το κκε.Βασικα και ο λαος ΤΟΥ εχει κρινει το κκε.γιαυτο ψηφιζει συν.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω βεβαια τι σχεση εχουν ολα αυτα με την χουντα???
το θρεντ ειναι για τυχον λαθη του κκε η για την εθνικη προδοσια της χουντας???
δικαστικαν και καταδικαστικαν για εσχατη προδοσια η οχι?

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το κομμάτι που λείπει είναι άρθρο για τους...σιδηροδρομικούς. Κοίτα εγώ αυτό που σου βάζω είναι από την εθνική βιβλιοθήκη.Αφού ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις αυτά που λες θα σε παρακαλούσα΄ή να τα παραθέσεις ή να παραδεχθείς ότι παρασυρόμενος διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντίες που πίστεψες χωρίς πρώτα να τις διασταυρώσεις. Δεν θέλω να σκεφτώ καν ότι γράφεις αυτά τα αποδεδειγμένα ψέματα από πρόθεση.
στα παρεθεσα,τι παραπανω να κανω.Παρε αν εχεις τα βιβλιοδεμενα τευχη του ριζοσπαστη,εκδοση 81 αν βρεις καπου.Υπαρχουν μεσα.Κοιταξε προς μοναστηρακι μερια.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην με αναγκασεις να κατεβασω να πληκτρολογω τον Βουρνα...

Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις τίποτε ,μια απλή παράθεση των εφημερίδων που ισχυρίζεσαι ότι τα γράφουν θα ήταν αρκετή αν και λίγο δύσκολο μιας και η μια δεν γράφει τίποτε τέτοιο και η άλλη δεν κυκλοφόρησε καν ποτέ!

Τίποτε δεν παρέθεσες . Εγραψες απλά κάτι όπως μπορεί κάποιος να γράψει πχ :

"O Kαρατζαφέρης είναι ποδολάγνος.

Κίμωνας Κουλούρης Εθνος 11-09-2003"

Είναι αυτό "ντοκουμέντο"?

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εθνικο λαθος ειναι το συμφωνο ιωαννιδη-δασκαλωφ ή προδοσια?
Επρεπε να ξερεις την ιστορια την γραφουν οι νικητες.Αρα σημερα οι απριλιανοι ειναι πραξικοματιες και προδοτες.Προσωπικα τους αναγνωριζω τις εντιμες προθεσεις.Απλα δεν ειχαν καταλαβει οτι η χωρα δεν διοικειται οπως ο σταρτος.Δεν καναν για κυβερνηση.Για μενα η δουλεια τους επρεπε να περιοριστει στην εκτελεση των πολιτικων και του βασιλια και μετα να παραδωσουν παλι την εξουσια.Δηλ για 48ωρες μαξ.
Τεσπα...

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?Τευχος κυκλοφορησε,στο παρεθεσα,σου εβαλα και βιβλια που το αναφερουν,και συ μου βαζεις το τευχος με 2 σελιδες μαυρες!παιζουμε?βαλτο ολο να δεις αυτα που λεω.Εγω δεν εχω σκαννερ να στο βαλω.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εβγαλαν ολοκληρο τευχος πλαστο?Βρε τα τσακαλια!
Αληθεια το συμφωνο ιωαννιδη δασκαλωφ ,και αυτο πλαστο?
και ο ραφαηλιδης και ο χαριτοπουλος και ο χατζης και τοσοι συγγραφεις ψευτες?

μαλιστα ,η αριστερα ξαναγραφει την ιστορια!
φιλε μου ο λαος εχει κρινει το κκε.Βασικα και ο λαος ΤΟΥ εχει κρινει το κκε.γιαυτο ψηφιζει συν.

Περίεργο γιατί μεθαύριο 600.000 Ελληνες ψηφοφόροι θα αποδείξουν το αντίθετο....

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?Τευχος κυκλοφορησε,στο παρεθεσα,σου εβαλα και βιβλια που το αναφερουν,και συ μου βαζεις το τευχος με 2 σελιδες μαυρες!παιζουμε?βαλτο ολο να δεις αυτα που λεω.Εγω δεν εχω σκαννερ να στο βαλω.

Η εθνική βιβλιοθήκη λέει ότι δεν κυκλοφόρησε το 1935. Ποιόν να πιστέψω ,έναν ανώνυμο αντικομμουνιστή στο νετ ή την εθνική βιβλιοθήκη αφ ενός? Για το άλλο του 1925 είναι φανερό ότι στο σκισμένο κομμάτι συνεχίζει το άρθρο για τους σιδηροδρομικούς αλλά παρ όλα αυτά σου ζήτησα να μας το παραθέσεις.Δεν το ζητώ φυσικά για μένα ,εγώ έχω ξεφυλίσσει τα επίμαχα φύλλα που φυσικά δεν γράφουν τίποτα από αυτά που ισχυρίζεσαι.
Το ζήτημα είναι άλλο και σωστά αναρωτιούνται εδώ οι περισσότεροι αναγνώστες που φυσικά μόνο ηλίθιοι δεν είναι.
Πώς γίνεται σε ένα νήμα για την χούντα κατά πάγια τακτική τα χουντικά σταγονίδια να επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά τις γνωστές αντικομμουνιστικές ανοησίες για να δικαιολογήσουν κάποιες επίορκες μαριονέττες που οδήγησαν το Ελληνικό έθνος στην μεγαλύτερη καταστροφή μετά το 1922.

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Pare και ενα αρθρο απο τον Γ.ΜΑρινο,οικονομικο ταχυδρομο και την απαντηση του κκε σχετικα με το συμφωνο ιαννιδη δασκαλωφ.Και αυτο πλαστο πηγαν να το βγαλουν και τον ...ΜΑρινο πρακτορα...α ρε κκε...αθανατο..με τις προβοκατσιες και τους χαφιεδες...

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η εθνική βιβλιοθήκη λέει ότι δεν κυκλοφόρησε το 1935. Ποιόν να πιστέψω ,έναν ανώνυμο αντικομμουνιστή στο νετ ή την εθνική βιβλιοθήκη αφ ενός? Για το άλλο του 1925 είναι φανερό ότι στο σκισμένο κομμάτι συνεχίζει το άρθρο για τους σιδηροδρομικούς αλλά παρ όλα αυτά σου ζήτησα να μας το παραθέσεις.Δεν το ζητώ φυσικά για μένα ,εγώ έχω ξεφυλίσσει τα επίμαχα φύλλα που φυσικά δεν γράφουν τίποτα από αυτά που ισχυρίζεσαι.
Δηλαδη θες να σου γραψω τις 2 σελιδες που λειπουν!

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επισης η εθνικη βιβλιοθηκη δεν λεει οτι δεν κυκλοφορησε αγαπητε ιστορικε παραχαρακτη.LEEI DEN EINAI διαθεσιμο.Ασφαλως καταλαβαινεις της διαφορα τσι?

Και αν δεις δεν εχει καθολου τευχη 1935.μηπως το 35 δεν βγηκε ριζοσπαστης?

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη θες να σου γραψω τις 2 σελιδες που λειπουν!

imageshack και σε 2 λεπτάκια έχεις "ντοκουμέντο" να το τρίβεις στα μούτρα τον "ανθελλήνων" "κατσαπλιάδων". Δεν νομίζω ότι θα σε κούραζε ιδιαίτερα προκειμένου να ικανοποιήσεις το αντικομμουνιστικό σου μένος. Φυσικά είναι κομμάτι δύσκολο να σκανάρεις κάτι που δεν υπάρχει. Μετά το πλαστό φυσικά χαρτί της Πανσπουδαστικής και το πασίγνωστο πλαστό σύμφωνο Ιωαννίδη με το ...ΚΚ Βουλγαρίας (φυσικά ΚΚ Βουλγαρίας δεν υπήρξε ποτέ!) βάλε και τον πλαστό λόγω του Βελουχιώτη στην Λαμία (που αναφέρει πράγματα που συνέβησαν μετά τον θάνατο του!) και το άλλο σύμφωνο με τον πασίγνωστο πια Κάλτσεφ (ανύπαρκτο πρόσωπο) για να κλείσουμε.
Είστε τόσο προβλέψημοι πλέον που έχει πάψει να είναι έστω διασκεδαστικό.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επισης η εθνικη βιβλιοθηκη δεν λεει οτι δεν κυκλοφορησε αγαπητε ιστορικε παραχαρακτη.LEEI DEN EINAI διαθεσιμο.Ασφαλως καταλαβαινεις της διαφορα τσι?

Α μάλιστα άρχισαν και οι χαρακτηρισμοί. Ε μιας και λες ότι είμαι παραχαράκτης τότε τρίψε μου στη μούρη τα επίμαχα τεύχη. Παραχάραξη είναι ως γνωστόν να λες ότι κάτι γράφτηκε χωρίς να έχει γραφτεί .Εγώ ισχυρίζομαι ότι δεν έχουν γραφτεί αυτές οι ανοησίες. Αφού εσύ λες ότι γράφτηκαν ας τα δούμε το λοιπόν.
Αναμένουμε ,φυσικά όχι με αγωνία μιας και η ίδια συζήτηση έχει γίνει σε δεκάδες φόρα (δεν γνωρίζω εάν είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο με πολλά νικς ή κάποια ομάδα) και παρ όλα αυτά ουδέποτε παρουσιάστηκε κανένα ντοκουμέντο. Και είναι λογικό. Εαν πράγματι υπήρχαν τέτοια ντοκουμέντα ,τα ακροδεξιά προ πολλούθα τα είχαν καταθέσει στην Βουλή και θα γινόταν χαλασμός. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ,όπως δεν συνέβει και το 1982 όταν η βουλή ζήτησε να παρουσιαστεί έστω και μια καταγγελία απαγωγής παιδίου στο περίφημο "παιδομάζωμα" και δεν παρουσιάστηκε ούτε μια έτσι ώστε σύσσωμη ψήφισε ότι παιδομάζωμα δεν έγινε ποτέ.

Και αν δεις δεν εχει καθολου τευχη 1935.μηπως το 35 δεν βγηκε ριζοσπαστης?

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.ολα πλαστα.ειπαμε ο λαοσ σας εκρινε και σας εδωσε το ποσοστο που πρεπει...η μηπως ειναι και αυτο πλαστο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom