Lord_Of_The_Strings
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Αρθρο του Νεου Κοσμου ,του περιοδικου σας για την πολυτιμη συμβολη σας στην μικρασια...
TKS φίλεφιλε πρεπει να τα κατεβασεις.πατας στο κουμπακι free περιμενεις καποια δευτερολεπτα που σου λεει,γραφεις ενα κωδικο που σου δινει(ξερεις για να μην κατεβαζουν 500 μαζι και στο κατεβαζει).ενα λεπτο υποθεση.
ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.ολα πλαστα.ειπαμε ο λαοσ σας εκρινε και σας εδωσε το ποσοστο που πρεπει...η μηπως ειναι και αυτο πλαστο?
φιλε πρεπει να τα κατεβασεις.πατας στο κουμπακι free περιμενεις καποια δευτερολεπτα που σου λεει,γραφεις ενα κωδικο που σου δινει(ξερεις για να μην κατεβαζουν 500 μαζι και στο κατεβαζει).ενα λεπτο υποθεση.
ενω στην αμερικη και στην ευρωπη ζουσαν την εποχη της αμφισβητησης,των κινηματων για ελευθερια ,ισοτητα ,δικαιοσυνη ,στην ελλαδα ασχολιομασταν με την χουντα και τους ηλιθιους συνταγματαρχες!!ολες οι χωρες προχωρησαν και η ελλαδα εμεινε στασιμη!!
παραληλα χαθηκε η ΚΥΠΡΟΣ και πεθαναν αθωοι ΕΛΔΥΚαριοι...Μετά όμως ήρθε ο Ανδρέας με τη Μιμή και πήγαμε πολύ μπροστά.Σε 8 χρόνια συσσώρευσαν περισσότερα χρέη από όσα είχαν μαζέψει όλοι οι προηγούμενοι από το 1831 μέχρι το 1981.Βέβαια τα λεφτά αυτά έπιασαν τόπο γιατί έγιναν μισθοί πρασινοφρουρών οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους θα στηρίζουν για πάντα το κίνημα, προκειμένου να τους διαδεχθούν και τα παιδιά τους στους θρόνους των αργόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Παρεπιπτόντως επί 7ετίας η Ελληνική Οικονομία πήρε 3 βραβεία από το ΟΟΣΑ. Δεν γνωρίζω να έχει συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο.Επιπλέον εκείνη την 7ετία δεν υπήρξαν σοβαρές πυρκαγιές, αφού σε ένα βράδυ δεν υφίσταντο 170 αυταναφλέξεις σε δάση με αποτέλεσμα ισάριθμες πυρκαγιές.
Από ναρκωτικά δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ εκείνη την 7ετία.
λακη εγω χωροφυλακα στη ζωη μου δεν γουσταρω!!οι συνταγματαρχες ηταν ηλιθιοι και καθυστερημενοι οπως και οι νοσταλγοι τους!
Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναχασω την ψυχραιμια μου για αυτο τον λογο....Τα περί βασανιστηρίων και εγκλημάτων είναι παραμύθια, με εξαίρεση τους 12 νεκρούς στα πέριξ του πολυτεχνείου. Κανείς άλλος δεν σκοτώθηκε από τη Χούντα. Αν έχετε στοιχεία περί του αντιθέτου, σας προκαλώ να αναφέρετε στοιχεία ατόμων που σκοτώθηκαν, που σκοτώθηκαν και σε ποιά ακριβώς περίσταση. Γενικόλογα να λέει ο καθένας ότι οι χουντικοί βασάνισαν 10.000 σκότωσαν 20.000 είναι εύκολο. Για τα θύματα των κομμουνιστών π.χ. κατά το συμμοριτοπόλεμο μπορώ να σας παραθέσω χιλιάδες ονόματα, ημερομηνίες θανάτου, τρόπο, ηλικία θύματος, επάγγελμα, τόπο κατοικίας, που βρίσκεται θαμμένος κτλ με πλήρη ακρίβεια. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το ίδιο για τα θύματα που ισχυρίζεστε ότι σκότωσε η χούντα; Αν ναι, εδώ είμαστε να σας διαβάσουμε.
Με τα λεφτά του σχεδίο Μάρσαλ τέλος, έγιναν εθνικές οδοί, όλα σχεδόν τα λιμάνια πλην του πειραιώς, τα αεροδρόμια της επαρχίας, ξαναχτίστηκαν τα δημόσια κτίρια και σχολεία που είχαν βομβαρδίσει οι συμμορίτες, έγιναν βιομηχανίες όπως η πειραική πατραική , τα ναυπηγεία. Με τα λεφτά της ΕΟΚ τηε δεκαετίας του '80 που ήταν υπέπολλαπλάσια τί έγινε πέρα από τις BMW ορισμένων ΠΑΣΟΚων και τα σπίτια που αγόρασαν στην Κηφησιά;
λακη νοσταλγεις καθυστερημενους που επρεπε να ηταν στο πικπα.....οπως ειπε και ο ζερο οι ομιλιες τους ηταν για γελια!!
τα σημαδια στα ποδια του συγχωρεμενου Πατερα μου ?
επειδη ηταν συνδικαλιστης Μουσικος?
ασε μεγαλε τωρα .....
οσο για τον εμφυλιο και τα σχολεια που "βομβαρδισαν" οπως λες οι "συμμορίτες" να σε ενημερωσω οτι εχεις αγνοια για το ζητημα και δεν γνωριζεις οτι το ΕΑΜ και ο ΕΔΕΣ δεν ειχαν αεροπλανα....