Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Στα λόγια μου έρχεσαι, οι μπαρμπάδες όπως τους λες, έγραψαν την σύγχρονη ιστορία, αυτοί ψήφιζαν στην "δημοκρατία μας" την κυβέρνηση για το μέλλον μας. Όποιος τους τάξει τα περισσότερα, με το λιγότερο ιδρώτα, της ελάχιστης προσπάθειας δηλαδή. Φταίμε όλοι μας διότι τους ψηφίζαμε να μας κυβερνήσουν και να περνάμε καλά χωρίς να δουλεύουμε και να κλέβουμε ο ένας τον άλλον διότι κλέβαμε το κράτος παράλληλα. Και ήρθε ο λογαριασμός να πληρωθεί. Είναι όλοι προδότες αυτοί που ψηφίζαμε και μας κυβερνουσαν 50 χρόνια. Ήρθε ο καιρός να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, καινούργιο και να τους περάσουμε το μήνυμα ότι τους σιχαθηκαμε. Αυτό θέλω να πω εγώ προτείνοντας να ψηφίσουμε κάτι άλλο, μικρό κόμμα κατά την κρίση του καθενός.Εχεις δίκιο τυπε, γιατί να διαβάζουμε ιστορία; Αφού μπορούμε να ρωτήσουμε τους μπαρμπάδες στα χωριά που πρώτα έφαγαν με την κουτάλα τις επιδοτήσεις και έκαναν ζωάρα
Και τώρα που δεν έχουν λεφτά θέλουν να έρθει ένας δικτάτορας να τους φτιάξει πάλι γιατί το καγιέν καίει πολύ.
Δεν είναι ναζί αλλά ούτε και πατριώτες. Και οποίος σήμερα φυτοζωεί και αντί να προσπαθήσει στη ζωή του περιμενει εναν δικτάτορα να του δώσει παραπάνω λεφτά δεν είναι πατριώτης επίσης.
Εσύ τι προτείνεις να ψηφίσουν οι Έλληνες; Διότι δεν σε έχω καταλάβει από τα λεγόμενά σου.