Νέα

Τι επίπεδο σπουδών έχουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι επίπεδο σπουδών έχετε;

• Υποχρεωτική (Δημοτικό Γυμνάσιο)

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λύκειο

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Τεχνική σχολή-ΙΕΚ

Ψήφοι: 5 11,6%
  • Πανεπιστήμιο-Πολυτεχνείο

Ψήφοι: 19 44,2%
  • Master

Ψήφοι: 13 30,2%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 4 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43
OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Εσυ πιστευεις οτι ο μεσος νεαρος σχετικα ανθρωπος στην Ελλαδα δεν χειριζεται υπολογιστη?
Το ποσοστό των νέων που απλά χειρίζονται υπολογιστή είναι περίπου 40%.

Επίσης να διευκρινήσουμε ότι είναι άλλο πράγμα η μόρφωση και άλλο οι σπουδές. Το δεύτερο έχει να κάνει με αποδεικτικά στοιχεία (έχω κάποιο πτυχίο). Δυστηχώς στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα πτυχία δεν συμβαδίζουν με την μόρφωση. Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο να μπορείς να ακούσεις γόνιμη συζήτηση με αντιπαραθέσεις και επιχειρήματα από ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερους τίτλους σπουδών και να ακούς ανθρώπους σπουδαγμένους (με τίτλους και όχι μορφωμένους) οι οποίοι δεν μπορούν να αρθρώσουν ένα λογικό επιχείρημα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία τι επίπεδο σπουδών έχεις, γιατί ως γνωστόν εδωπέρα ότι δηλώσεις είσαι...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία τι επίπεδο σπουδών έχεις, γιατί ως γνωστόν εδωπέρα ότι δηλώσεις είσαι...
σωστοοοοοοοοοοοος. δεν θυμαμαι καπου ειχα διαβασει οτι καπου το 20% των ελληνων ειναι προεδροι σε καποια εταιρια,οργανωση,κινημα,συνδικαλιστικη ομαδα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
σωστοοοοοοοοοοοος. δεν θυμαμαι καπου ειχα διαβασει οτι καπου το 20% των ελληνων ειναι προεδροι σε καποια εταιρια,οργανωση,κινημα,συνδικαλιστικη ομαδα
Ναι, κι εγώ (ως γνωστόν) είμαι η βασίλισσα της Αγγλίας
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
Καταρχην αλλο τι γνωσεις εχει καποιος και αλλο ποσα λεφτα βγαζει. Ξερω πολλους "αγραμματους" που "κονομανε" χοντρα λεφτα αλλα δεν παυουν να ειναι ατομα χωρις επιπεδο και κουλτουρα. Η γνωση βεβαια δεν ερχετε μονο απο το σχολειο ή το πανεπιστιμιο, πουποθετει να εχεις ανοιχτους οριζοντες να εχεις διψα για μαθηση και να ψαχνεσε. Προσωπικα λυπαμε γιατι δεν σπουδασα και εμεινα ακαλλιεργητος, αλλα η νεανικη τεμπελια πληρωνεται με περισσοτερες ωρες εργασιας οταν μεγαλωνεις.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Αλλη μια αποδειξη οτι bourdel members και γενικα οι χρηστες Net ειναι πολυυυυυυυυυυ πιο πανω απο το μέσο ορο!!!

"Μόνο Γυμνάσιο έχει τελειώσει ένας στους τρεις Έλληνες 30-40 ετών"

Νομιζω οτι ο "μεσος" Ελληνας δεν ειναι όπως νομίζουμε!!!

ΥΓ στις σπουδες σας πιστευω στα χρηματα ετσι και ετσι στο ποσες γκομενες πηραμε ΚΑΘΟΛΟΥ

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
ΥΓ στις σπουδες σας πιστευω στα χρηματα ετσι και ετσι στο ποσες γκομενες πηραμε ΚΑΘΟΛΟΥ
Πιστεύω ότι τα ποσοστά ψεύδους είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις κατηγορίες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α και εχω να προσθεσω και ενα κομματι απο σημερινο αρθρο που λεει

Ένας στους τρεις Έλληνες που βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία των 30-40 ετών έχει φοιτήσει μόνο ως το Γυμνάσιο, σύμφωνα με μελέτη για τη φτώχεια και τις εκπαιδευτικές ανισότητες την οποία παρουσίασαν ερευνητές του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ.

Όπως σημείωσαν οι ερευνητές, ως το Λύκειο κατάφερε να φθάσει επίσης ένας στους τρεις Έλληνες, ενώ το υπόλοιπο 30% του παραγωγικού δυναμικού της χώρας διαθέτει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

φανταζομαι οτι με βαση τα αποτελεσματα αυτο το 30% δεν ειναι μελος του bourdela.com

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
α και εχω να προσθεσω και ενα κομματι απο σημερινο αρθρο που λεει

Ένας στους τρεις Έλληνες που βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία των 30-40 ετών έχει φοιτήσει μόνο ως το Γυμνάσιο, σύμφωνα με μελέτη για τη φτώχεια και τις εκπαιδευτικές ανισότητες την οποία παρουσίασαν ερευνητές του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ.

Όπως σημείωσαν οι ερευνητές, ως το Λύκειο κατάφερε να φθάσει επίσης ένας στους τρεις Έλληνες, ενώ το υπόλοιπο 30% του παραγωγικού δυναμικού της χώρας διαθέτει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

φανταζομαι οτι με βαση τα αποτελεσματα αυτο το 30% δεν ειναι μελος του bourdela.com

Mαλακίες στατιστικές (το εννοώ).
1/3 = 33,3%.
και το άλλο 1/3 = 33,3%
Σύνολο 67%.
και 30% = 97%
Άρα σύμφωνα με αυτή τη στατιστική, το 97% έχει τελειώσει Γυμνάσιο ή Λύκειο ή ΑΕΙ.

Και μένει ένα 3%.
Άρα αυτοί που έχουν τελειώσει μόνο το δημοτικό ή δεν έχουν πάει καθόλου σχολείο, είναι (συνολικά) μόνο 3%.

Δε γαμιόμαστε λέω εγώ?

Υ.Γ: Τα μέλη του μπουρδέλα κομ είναι ΠΟΛΥ πάνω απο το μέσο όρο της κενωνίας!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εχω φοιτησει σε παντος ειδους σχολεια,σχολες,σεμιναρια κλπ...δημοτικο.γυμνασιο.λυκειο,πανεπιστημιο,ωδεια,ξενες γλωσσες,ντοπιες γλωσσες κλπ.. :grin:,αλλα η πραγματικη μου φοιτηση επηλθε στην νυκτερινη και ασωτη ζωη μου και οχι στην ημερησια! :rockon: :rockon:

υ.γ. με λιγα λογια ημερησια ενημερωση για stripclubs! :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ έχω μεταπτυχιακό στην Μπουρδελοτσαρκικήν με αντικείμενο ειδίκευσης ΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ...
...που είναι και αδύνατα, κυρίως φυσικά ξανθά με βαθύ-μπλέ ή πράσινα μάτια με βυζάκια
φυσικά που κοιτούν τον ουρανό (Βύζοι Άνω Θρώσκοντες) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ από την πρώην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ (Μάνα ΡΟΥΣΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ταπεινά προσκυνώ)...

Επισκέπτης
Έχω μεταπτυχιακό στις ανατολικές και διδακτορικό στα Ρωσίδια  :grin: Η διατριβή μου ήταν στα κοντοπούτανα μεγαλόβυζα   :boobies:

Επισκέπτης
Εγω παιρνω το 2.

Για να σερφαρεις στο Ιντερνετ χρειαζονται καποιες στοιχειωδεις γνωσεις(π.χ. πρεπει να ξερεις να γραφεις και να διαβαζεις)και γενικα ειναι ενα"χομπυ"που εξασκουν οι νεωτερες και με υψηλοτερο μορφωτικο επιπεδο γενεες.

Αρα το να συγκρινουμε το μορφωτικο επιπεδο των μελων με το γενικο μορφωτικο επιπεδο της Ελληνικης κοινωνιας ειναι εξ'αρχης λαθος.

Ας μην παραευλογαμε τα γενια μας.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω παιρνω το 2.

Για να σερφαρεις στο Ιντερνετ χρειαζονται καποιες στοιχειωδεις γνωσεις(π.χ. πρεπει να ξερεις να γραφεις και να διαβαζεις)και γενικα ειναι ενα"χομπυ"που εξασκουν οι νεωτερες και με υψηλοτερο μορφωτικο επιπεδο γενεες.

Αρα το να συγκρινουμε το μορφωτικο επιπεδο των μελων με το γενικο μορφωτικο επιπεδο της Ελληνικης κοινωνιας ειναι εξ'αρχης λαθος.

Ας μην παραευλογαμε τα γενια μας.
καλισπερα σε ολα τα πολι καλα πεδια ,σασ εφχαριστο που με μεθενετε πολα πραματα και ασ μι με αγαπατε εγο σας αγαπο ολουσ
το επιπεδο το μοφοτικο το δικο μου δε το εχετε βαλι πουθενασ αλα δε πιραζι εγο εβαλα το διμοτικο-γιμνασιο και μετα πιγα κανα χρονο σε τκνικι σχολι αλα βαρεθικα (με βαραθικανε) και δε τελιοσα
τα κομπιοτερακια μου αρεσανε ομοσ πολι ιχα μικροσ και σπεκτουρ και αμιγκα και επεζα  πεχνιδια πολι ορεα,ποδοσφερακια κομαντους ραλακια αλα τα μπλιμπλικακια μαρεσανε πιο πολι ,ιδικα ο πακμασ και το παγκοσμιο κιπελο αλα τελικα κατελιξα ναμαρεσι να πεζο πιο πολι χαρτια και αλογατακια παρολο που ο πατερασ δε με αφινε αλα αφτος επεζε σινεχια.
ισαστε ολι πολι καλα πεδια
εγο παντοσ δε βλεπο πολι ελινικι κινονια βλεπο περισοτερο δοριφορικα και οπου εχι μπαλα

Επισκέπτης
εγο ιμον κομονιστεις απω μικρους κεπροτειμοσα ταιτρεις,γαμοτα πεχνηδεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom