Νέα

Τι επίπεδο σπουδών έχουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι επίπεδο σπουδών έχετε;

• Υποχρεωτική (Δημοτικό Γυμνάσιο)

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λύκειο

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Τεχνική σχολή-ΙΕΚ

Ψήφοι: 5 11,6%
  • Πανεπιστήμιο-Πολυτεχνείο

Ψήφοι: 19 44,2%
  • Master

Ψήφοι: 13 30,2%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 4 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δι εντ
Η εξοχότης μου, τελειωσε τον παιδικό σταθμό με άριστα και συνέχισα για ανώτερες σπουδές στο νηπιαγωγείο "Τα ζουζουνάκια". Από εκεί αποφοίτησα με πτυχίο στη γλυπτική (πλαστελίνη) και στη κλασσική μουσική (μελλόντικα, φυσαρμόνικα, τριγωνάκι). Οι δικοί μου με πίεζαν να συνεχίσω στο δημοτικό αλλά ένας Φον δεν τα χρειάζεται τα γράμματα. Έχω γραμματείς (αυτή γράφει τώρα)και είμαι και ωραίο αγόρι, επομένως είμαι κομπλέ...  :sunglasses:

Συνεχίστε να αυνανίζεστε, Φον Σφέρδεκλος ο 89ος

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Δεν ήξερα ότι το σάιτ έχει τόσους επιστήμονες!!!Μπράβο μας!!!Και Πανεπιστήμιο και Master....
Εγω τελείωσα την Τυροκομική Μαραθωνος.Εκανα master  στο Den Haag με θέμα "Feta cheese" Πριν τεσσερα χρόνια ολοκλήρωσα το διδακτορικό μου στην Ρεγκάτιο Ακαδημία με θέμα "Καλτσούλες-Αμασχάλες-Λαδοτύρι"
Ειμαι εξαιρετικα εξειδικευμενο ατομο και πολύ σημαντικος Τυρολόγος.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εγω τελείωσα την Τυροκομική Μαραθωνος.Εκανα master  στο Den Haag με θέμα "Feta cheese" Πριν τεσσερα χρόνια ολοκλήρωσα το διδακτορικό μου στην Ρεγκάτιο Ακαδημία με θέμα "Καλτσούλες-Αμασχάλες-Λαδοτύρι"
Ειμαι εξαιρετικα εξειδικευμενο ατομο και πολύ σημαντικος Τυρολόγος.

Επισκέπτης
Καλως αγαπητε ! Απο τουδε και εις το εξης , σας υποσχομαι ... οτι η δευτερη διδακτορικη μου προσπαθεια , η οποια θα εκπονηθει οσονουπω , θα εχει θεμα ...Η σημασια της κινησης της ουρας της σαρδελλας , στην οικονομικη αναπτυξη της αλιειας της Καλλονης Λεσβου ! Υμετερος !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ειλικρινα πολυ καλο θρεντ, αποδεικνυει περιτρανα οτι ο πουτανιαρης δεν ειναι ενας καμμενος κακομοιρης αλλα εχει πολυ υψηλο επιπεδο εκπαιδευσης ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Εγώ ξεκίνησα Διδακτορικό στη Ρωσολογία/Βυζολογία, αλλά διακόπηκε.... :2funny:

Επισκέπτης
ακριβως,συμφωνω απολυτα.στο ελλαδισταν ειναι συχνο φαινομενο μαλακες-γιδια να ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης και το λεω με απολυτη γνωση του θεματος γιατι η εργασια μου ειναι σε πανεπιστημιακο χωρο και καθε μερα απογοητευομαι απο το πανεπιστημιακο επιπεδο του ελλαδισταν
υγ.το χειροτερο ειναι πως πολλοι απο αυτους με τα πτυχια εχουν και τουπε ενω ειναι πραγματικα για τον πουτσο

ετσι ακριβως

θα εκπλαγειτε με το επιπεδο των στοκων που κυκλοφορει σε ανωτατες σχολες.Οταν ημουν στο πρωτο ετος κ ειδα απο κοντα το επιπεδο ηλιθιοτητας των συμφοιτητων μου κ καποιων καθηγητων μου καταλαβα οτι επρεπε να βρω κ αλλες πηγες ενημερωσεις ιντερνετ ξενη βιβλιογραφια ξενα φορουμς κλπ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπιτι κερο εχι να με πι ο βοθρουλισ , λεσ να νε αροστοσ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε παιδια αλλο ειναι το θεμα μας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το έχω ξαναγράψει νομίζω, έχω Δίπλωμα Οδήγησης.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ έχω αρκετά - δεν τα έχω στον τοίχο πάντως. Τέτοιο ψώνιο δεν είμαι - τα έχω κορνιζαρισμένα μεν, αλλά σε μια σακούλα super market.  :crazy:

Το πιο καύλα είναι αυτό που έχω από ΣΕΤΤΗΛ.  :rockon:

Έκατσα μάλιστα σε θρανίο από όπου είχε περάσει ο Δημητροκάλλης - το θυμάστε το άτομο?   :S

Είχε χαράξει ο πούστης μάλιστα μια στραβή πεντάλφα - γάμησέ τα...  :helpplea:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μηπως να βαλουμε ΑΦΜ, αριθμο τραπεζης κτλ. Ελεος πια  με αυτα τα θρεντ. :headbang: :headbang:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το συμπέρασμα είναι πως οι πουτανιάρηδες έχουν και υψηλό μορφωτικό επίπεδο  :rockon: :rockon: 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οσο περισσοτερο μπλεκεις με βιβλια ,σπουδες ,αγχος ,εξετασεις και λοιπα "πνευματικα" πεφτει η γαμημενη η libido ,περασα ενα διαστημα μεγαλης φορτισης και με το ζορι μου σηκωνοταν ,αλλα τωρα που ειναι πιο λασκα τα πραματα ,ξαναρχιζει το μηχανημα να περνει μπρος ... :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom