Νέα

Τι επίπεδο σπουδών έχουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι επίπεδο σπουδών έχετε;

• Υποχρεωτική (Δημοτικό Γυμνάσιο)

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λύκειο

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Τεχνική σχολή-ΙΕΚ

Ψήφοι: 5 11,6%
  • Πανεπιστήμιο-Πολυτεχνείο

Ψήφοι: 19 44,2%
  • Master

Ψήφοι: 13 30,2%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 4 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το 5ο αλλά μόνο έμμεσα μου χρησίμευσε.

Επισκέπτης
Μπαγάσηδες σαν να το ΄ξερα όλοι Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο έχετε τελειώσει. Το μέχρι στιγμής ποσοστό αυτής της επιλογής είναι 4πλασιο από το μέσο όρο της Ελληνικής κοινωνίας.
Άλλο επίπεδο το σαιτ!
:rockon: :rockon: :rockon:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
καλα τι αλλο θεμα θα δουμε...
μερικοι εδω μεσα προκειμενου να εχει το σαιτ επισκεψιμοτητα θα εφευρουν κ θεμα...
"τι μυκητα κολλησαμε το καλοκαιρι στην αμμο" η
"ποσα απιδια ποιανουμε"...

φτανει πια με παπαροθεματα, καταναλωστε φαια ουσια σε πληροφορηση γυρω απο το θεμα μας!!!! κ αφηστε τις ...πρωινες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μερικοι εδω μεσα προκειμενου να εχει το σαιτ επισκεψιμοτητα θα εφευρουν κ θεμα...

φτανει πια με παπαροθεματα, καταναλωστε φαια ουσια σε πληροφορηση γυρω απο το θεμα μας!!!! κ αφηστε τις ...πρωινες.
η συνταγη ειναι απλη: ΄΄ο,τι ΔΕΝ γουσταρουμε, ΔΕΝ το διαβαζουμε''

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Αισύ γιατή διαβάζις τώται τα ωπαδικά αφού δεν σε νοιαζουν;μπωυα,α,χ,α,χα,χα,χα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τόσο καιρό μας έλειψε η γραφή του ρε γαμώτο.
Πάντως παίδες θέλει προσπάθεια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να γράφεις έτσι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τόσο καιρό μας έλειψε η γραφή του ρε γαμώτο.
Πάντως παίδες θέλει προσπάθεια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να γράφεις έτσι.

Γιατοί, πός γραφουμαι δειλαδύ;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι μου θυμίσατε τώρα!Είχαμε μια μορφή στον στρατό και σε μια αναφορά του τάγματος μετά από σχετικη ερώτηση του ταγματάρχη είχε βρωντοφωνάξει "απόφοιτος δημοτικού"!!!!!
Ένα ολόκληρο τάγμα έπεσε κάτω από τα γέλια... :2funny:

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΒΑ εχω, αλλα δε μου χρησιμευσε, αμεσα, στη δουλεια μου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εΓΌ??
Ανοτατι κολομουνογαμετικί, τορα κανο το μεταπτιχιακο μου στ Πανεπιστιμιο της Φυλής :bigdick: :bigdick: :bigdick: :humpleg: :knockinb: :sperm: :thumbsup: :thumbsup:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

πριν κανεις παρατηρηση στους αλλους που ποσταρουν ασχετα με το θεμα μας οπως λες,μηπως πρεπει να κανεις πρωτα την αυτοκριτικη σου και να δεις ποσο εχεις προσφερει εσυ σε αυτο.
Ποσες ενημερωσεις εχεις κανει λοιπον?
Ποσες κριτικες εχεις στον καταλογο?
Εισαι εδω 16 μηνες αλλα πληροφοριες για το θεμα μας δεν σε βλεπω να δινεις.

Μηπως λοιπον δεν πρεπει να κανεις τετοιου ειδους κριτικη?

φιλικα παντα

Επισκέπτης
Εγω πήγα στις καλόγριες και λυπούμαι πολύ που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Foogy

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τελειωσα γυμνασιο με το ζορι και εβγαλα μια σχολη ΤΕΕ Ηλεκτρονικων. Φυσικα Δεν θυμαμαι τιποτα. Τωρα απο μονος μου εχω μαθει 2 γλωσσες προγραμματισμου και φυσικα δουλευω πανω σε αυτο.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγω είμαι πυρηνικός υδραυλικός. Αυτό είναι ή ΙΕΚ ή ΤΕΙ  απο το university of Bourdela

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Έχω το ίδιο επίπεδο σπουδών με του "Ζήκου"  :jerking:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δουλεύω νυχτοφύλακας και ανάλογα με τα κέφια κάνω και μεροκάματο στο λιμάνι μιας και τα χρήματα είναι πολύ καλά.

vaz

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω ΜΒΑ και Πολυτεχνείο και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου χρησίμευσαν (πνευματικά, κοινωνικά και κυρίως οικονομικά) κάθε άλλο…..Οι σπουδές και οι συνεπακόλουθες εμπειρίες είναι κάτι που δεν στο παίρνει ποτέ κανείς σε αντίθεση με τα λεφτά κτλ….

Επισκέπτης
Έχω ΜΒΑ και Πολυτεχνείο και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου χρησίμευσαν (πνευματικά, κοινωνικά και κυρίως οικονομικά) κάθε άλλο…..Οι σπουδές και οι συνεπακόλουθες εμπειρίες είναι κάτι που δεν στο παίρνει ποτέ κανείς σε αντίθεση με τα λεφτά κτλ….

Ξυπνατεεε ρεε..Το παν ειναι τα λεφτα.Ολα τα αλλα τι να τα κανεις?
Οι σπουδες αξιζουν μονο για ενα κολοχαρτο που μπορει να σου δωσει μια καλη δουλεια και απο εκει να βγαζεις λεφτα να τα τρως οπου γουσταρεις.Αλλα και αυτο αχρηστο ειναι πια αυτο στην Ελλαδα που ζουμε το "μεσο" δινει και παιρνει.
Οσο για πνευματικα και κοινωνικα οι Ελληνικες σπουδες δεν προσφερουν τιποτα.Μονο νευρωτικα ατομα φτιαχνουν.Γνωσεις που πρακτικα δεν θα σου χρειαστουν πουθενα.Σε αντιθεση με το εξωτερικο που σε οτι σπουδαζεις κανεις μαθηματα που εχουν πρακτικη εφαρμογη.

vaz

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Διαφων Φίλε Whitey. Οι σπουδές σου διαμορφώνουν ένα τρόπο σκέψhς που δεν μπορείς να το καταλάβεις αν είσαι απ’έξω.  Εξάλλου προτιμώ να είμαι πχ δικηγόρος με λεφτά παρά μανάβης με λεφτά….και δεν το λέω καθόλου ρατσιστικά για την συμπαθή τάξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom