polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το 5ο αλλά μόνο έμμεσα μου χρησίμευσε.
Άλλο επίπεδο το σαιτ!Μπαγάσηδες σαν να το ΄ξερα όλοι Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο έχετε τελειώσει. Το μέχρι στιγμής ποσοστό αυτής της επιλογής είναι 4πλασιο από το μέσο όρο της Ελληνικής κοινωνίας.
η συνταγη ειναι απλη: ΄΄ο,τι ΔΕΝ γουσταρουμε, ΔΕΝ το διαβαζουμε''καλα τι αλλο θεμα θα δουμε...
μερικοι εδω μεσα προκειμενου να εχει το σαιτ επισκεψιμοτητα θα εφευρουν κ θεμα...
"τι μυκητα κολλησαμε το καλοκαιρι στην αμμο" η
"ποσα απιδια ποιανουμε"...
φτανει πια με παπαροθεματα, καταναλωστε φαια ουσια σε πληροφορηση γυρω απο το θεμα μας!!!! κ αφηστε τις ...πρωινες.
η συνταγη ειναι απλη: ΄΄ο,τι ΔΕΝ γουσταρουμε, ΔΕΝ το διαβαζουμε''
η συνταγη ειναι απλη: ΄΄ο,τι ΔΕΝ γουσταρουμε, ΔΕΝ το διαβαζουμε''
Τόσο καιρό μας έλειψε η γραφή του ρε γαμώτο.
Πάντως παίδες θέλει προσπάθεια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να γράφεις έτσι.
Τόσο καιρό μας έλειψε η γραφή του ρε γαμώτο.
Πάντως παίδες θέλει προσπάθεια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να γράφεις έτσι.
καλα τι αλλο θεμα θα δουμε...
μερικοι εδω μεσα προκειμενου να εχει το σαιτ επισκεψιμοτητα θα εφευρουν κ θεμα...
"τι μυκητα κολλησαμε το καλοκαιρι στην αμμο" η
"ποσα απιδια ποιανουμε"...
φτανει πια με παπαροθεματα, καταναλωστε φαια ουσια σε πληροφορηση γυρω απο το θεμα μας!!!! κ αφηστε τις ...πρωινες.
Εγω είμαι πυρηνικός υδραυλικός.
Έχω ΜΒΑ και Πολυτεχνείο και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου χρησίμευσαν (πνευματικά, κοινωνικά και κυρίως οικονομικά) κάθε άλλο…..Οι σπουδές και οι συνεπακόλουθες εμπειρίες είναι κάτι που δεν στο παίρνει ποτέ κανείς σε αντίθεση με τα λεφτά κτλ….
Δουλεύω νυχτοφύλακας και ανάλογα με τα κέφια κάνω και μεροκάματο στο λιμάνι μιας και τα χρήματα είναι πολύ καλά.