Νέα

Τι επίπεδο σπουδών έχουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι επίπεδο σπουδών έχετε;

• Υποχρεωτική (Δημοτικό Γυμνάσιο)

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λύκειο

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Τεχνική σχολή-ΙΕΚ

Ψήφοι: 5 11,6%
  • Πανεπιστήμιο-Πολυτεχνείο

Ψήφοι: 19 44,2%
  • Master

Ψήφοι: 13 30,2%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 4 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλά αυτό που λες για το άστρο είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι άνθρωποι όμως εκτός από άστρο έχουν και πολύ εύστροφο μυαλό. Οι περισσότεροι που δεν τα πήγαν καλά με τα σχολεία και τη μόρφωση γενικά διέπρεψαν στον τομέα τους. Θες να σου πω το πιο απλό παράδειγμα; Einstein. Στα μαθηματικά ήταν ολίγον σκράπας και για να κάνει τις πράξεις στους υπολογισμούς του είχε τη βοήθεια ενός φίλου του μαθηματικού να του τις κάνει. Όμως αυτό δεν τον απέτρεψε να γίνει ο πιο σημαντικός επιστήμονας (και όχι μόνο) του προηγούμενου αιώνα.
σωστος . σε λιγο καιρο θα ακουσετε και το ονομα μου. ερευνω την θεωρια της ασχετικοτητας. :dancing: :dancing: :dancing:
περαν της πλακας ετσι ειναι φιλε

Επισκέπτης
Καλά αυτό που λες για το άστρο είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι άνθρωποι όμως εκτός από άστρο έχουν και πολύ εύστροφο μυαλό. Οι περισσότεροι που δεν τα πήγαν καλά με τα σχολεία και τη μόρφωση γενικά διέπρεψαν στον τομέα τους. Θες να σου πω το πιο απλό παράδειγμα; Einstein. Στα μαθηματικά ήταν ολίγον σκράπας και για να κάνει τις πράξεις στους υπολογισμούς του είχε τη βοήθεια ενός φίλου του μαθηματικού να του τις κάνει. Όμως αυτό δεν τον απέτρεψε να γίνει ο πιο σημαντικός επιστήμονας (και όχι μόνο) του προηγούμενου αιώνα.

E????

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οι περισσότεροι που δεν τα πήγαν καλά με τα σχολεία και τη μόρφωση γενικά διέπρεψαν στον τομέα τους. Θες να σου πω το πιο απλό παράδειγμα; Einstein. Στα μαθηματικά ήταν ολίγον σκράπας και για να κάνει τις πράξεις στους υπολογισμούς του είχε τη βοήθεια ενός φίλου του μαθηματικού να του τις κάνει. Όμως αυτό δεν τον απέτρεψε να γίνει ο πιο σημαντικός επιστήμονας (και όχι μόνο) του προηγούμενου αιώνα.

παιρνεις ενα παραδειγμα και γενικευεις.
Εγω ξερω πιο πολλους  σκραπες που τα φερνουν δυσκολα απο αυτους που διεπρεψαν.

τα περι αστρου και λοιπα τα θεωρω φαιδρα...Η τυχη σιγουρα βοηθαει αλλα τα περι αστρου που λετε εμενα μου θυμιζουν τα περι πεπρωμενου και αλλα μοιρολατρικα που ακουω κατα καιρους

σε λιγο θα ακουσουμε οτι η ευφυια και οι γνωσεις δεν αποτελουν εφοδιο

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
εριναλ συγκεκριμενοποίησε το Ε μπας και μπορέσουμε να λύσουμε την απορία.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εγω ξερω πιο πολλους  σκραπες που τα φερνουν δυσκολα απο αυτους που διεπρεψαν.

τα περι αστρου και λοιπα τα θεωρω φαιδρα...Η τυχη σιγουρα βοηθαει αλλα τα περι αστρου που λετε εμενα μου θυμιζουν τα περι πεπρωμενου και αλλα μοιρολατρικα που ακουω κατα καιρους

πιο πανω φιλαρακι ειπα αυτο οτι παιζουν ρολο οι γνωσεις αλλα εγω προσωπικα πιστευω και στο αστρο. τωρα αν ειμαι λαθος η οχι δεν το ξερεις ουτε εγω . ειναι καθαρα η αποψη μου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ξερω πιο πολλους  σκραπες που τα φερνουν δυσκολα απο αυτους που διεπρεψαν.

Καλά αυτό είπα εγώ;;;
ΟΚ

Επισκέπτης
Τι δεν κατάλαβες;
Αυτό που λες ειναι ακριβές; Ο αινστάιν απλώς σε κάποια μαθήματα στο πανεπιστήμιο αν δεν κάνω λάθος στην Ελβετία..δεν τα πήγε καλά και απο εκεί βγήκε η δήθεν φήμη, μαζί με το γεγονός ότι ήταν αυτοδίδακτος. Ο αινστάιν διάβαζε ακόμα και το διάστημα στην δουλεια του (δημόσιος υπάλληλος). Και στην συνέχεια αφιέρωνε όλο τον χρόνο του στο να διαβάζει φυσική και μαθηματικά.
Για εξήγησε μου πόσοι και ποιοι ειναι οι περισσότεροι στην ιστορία του πολιτισμού και της επιστήμης που διεπρεψαν στον τομέα τους χωρις μορφωση, γνώση και διάβασμα;
Για πες μου ποιοι ακριβώς ειναι οι περισσότεροι ;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αιγό πεδηά ίμε πωλί μωρφομαίνως. Ακούσται:
1 χρώνω Νιπειαγογήω
6 χρώνηα Δυμωτηκό
3 χρώνηα Γιμνάσυω
3 χρώνηα Λοίκηο
4 χρώνηα Παναιπυστίμοιο (Δυοίκυσι Αιπηχοιρίσαιον)
2 χρώνηα Μαιταπτιχυακώ (Δυοίκυσι Αιπηχοιρίσαιον)
Κε μαιτά απ'ώλα αφτά ποίρα τω μακρίταιρω...
Ψείναιτε κανίς ν'ανείξουμαι κανά ρδαίλω να κωνωμίσουμαι;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
πιο πανω φιλαρακι ειπα αυτο οτι παιζουν ρολο οι γνωσεις αλλα εγω προσωπικα πιστευω και στο αστρο. τωρα αν ειμαι λαθος η οχι δεν το ξερεις ουτε εγω . ειναι καθαρα η αποψη μου

το λαθος και το σωστο δεν το ξερει κανεις.

ο καθενας εχει την αποψη του
καλα εκανες και ειπες την δικη σου και εγω την δικη μου

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που λες ειναι ακριβές; Ο αινστάιν απλώς σε κάποια μαθήματα στο πανεπιστήμιο αν δεν κάνω λάθος στην Ελβετία..δεν τα πήγε καλά και απο εκεί βγήκε η δήθεν φήμη, μαζί με το γεγονός ότι ήταν αυτοδίδακτος. Ο αινστάιν διάβαζε ακόμα και το διάστημα στην δουλεια του (δημόσιος υπάλληλος). Και στην συνέχεια αφιέρωνε όλο τον χρόνο του στο να διαβάζει φυσική και μαθηματικά.

Είχε μια υπερβολικά έξυπνη ιδέα (το αναλοίωτο της ταχύτητας του φωτός) αλλά μεγάλο μέρος της δουλειάς προϋπήρχε π.χ. μετασχηματισμοί lorentz

www.live-pedia.gr/index.php/Μετασχηματισμός_Lorentz]http://www.live-pedia.gr/index.php/Μετασχηματισμός_Lorentz[/url]

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για εξήγησε μου πόσοι και ποιοι ειναι οι περισσότεροι στην ιστορία του πολιτισμού και της επιστήμης που διεπρεψαν στον τομέα τους χωρις μορφωση, γνώση και διάβασμα;
Για πες μου ποιοι ακριβώς ειναι οι περισσότεροι ;

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ο Einstein ήταν αυτοδίδακτος.
Έπειτα με ένα search στο google αν κάποιος θέλει να δει πόσοι διάσημοι (όχι απαραίτητα επιστήμονες) έγιναν εκατομμυριούχοι και παγκοσμίως γνωστοί χωρίς τη συνδρομή κάποιου πτυχίου, είναι εύκολο.
Τέλος να πω ότι ποτέ δεν υποστήριξα ότι αυτοί που διέπρεψαν στον τομέα τους ήταν αμόρφωτοι.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ο Einstein ήταν αυτοδίδακτος.
Έπειτα με ένα search στο google αν κάποιος θέλει να δει πόσοι διάσημοι (όχι απαραίτητα επιστήμονες) έγιναν εκατομμυριούχοι και παγκοσμίως γνωστοί χωρίς τη συνδρομή κάποιου πτυχίου, είναι εύκολο.
Τέλος να πω ότι ποτέ δεν υποστήριξα ότι αυτοί που διέπρεψαν στον τομέα τους ήταν αμόρφωτοι.

:-) Bill Gates? Τέλος πάντων είναι αληθές ότι η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κονόμα αρκετών ανθρώπων αφού ακόμα και σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις που αποδείχτηκαν κερδοφόρες έγιναν τελείως συμπτωματικά ενώ ερευνούσαν κάτι τελείως άσχετο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
:-) Bill Gates? Τέλος πάντων είναι αληθές ότι η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κονόμα αρκετών ανθρώπων αφού ακόμα και σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις που αποδείχτηκαν κερδοφόρες έγιναν τελείως συμπτωματικά ενώ ερευνούσαν κάτι τελείως άσχετο.

Σωστό. Αυτό όμως δεν αλλάζει την ιστορία.

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος που έχει λίγες γνώσεις στατιστικής και θεωρώντας δεδομένο ότι το επίπεδο των συναθλητών που είναι μέλη είναι σαφώς ανώτερο το μέσου όρου (αφού τουλάχιστον στοιχειωδώς χειρίζονται ενάν υπολογιστή) το 20-30% αυτών που ψήφισαν δήλωσαν ψέματα. Επειδή η αναγωγή στην αλήθεια με αυτή την παραδοχή είναι σχετικά εύκολη μόλις οι ψηφοφόροι ξεπεράσουν το 0.5% των μελών του site περίπου 180 άτομα θα σας δώσω τα διορθωμένα αποτελέσματα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Καλα, μαστερ ειναι των 4ρων ετων σπουδες στη μπανανια, μαστερ ειναι και των 8. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος που έχει λίγες γνώσεις στατιστικής και θεωρώντας δεδομένο ότι το επίπεδο των συναθλητών που είναι μέλη είναι σαφώς ανώτερο το μέσου όρου (αφού τουλάχιστον στοιχειωδώς χειρίζονται ενάν υπολογιστή) το 20-30% αυτών που ψήφισαν δήλωσαν ψέματα. Επειδή η αναγωγή στην αλήθεια με αυτή την παραδοχή είναι σχετικά εύκολη μόλις οι ψηφοφόροι ξεπεράσουν το 0.5% των μελών του site περίπου 180 άτομα θα σας δώσω τα διορθωμένα αποτελέσματα.

Εσυ πιστευεις οτι ο μεσος νεαρος σχετικα ανθρωπος στην Ελλαδα δεν χειριζεται υπολογιστη?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ειτε πολυτεχνειο ειτε δημοτικο σε αυτην την χωρα δεν εχει μεγαλη διαφορα το επιπεδο σπουδων :dancing:
ακριβως,συμφωνω απολυτα.στο ελλαδισταν ειναι συχνο φαινομενο μαλακες-γιδια να ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης και το λεω με απολυτη γνωση του θεματος γιατι η εργασια μου ειναι σε πανεπιστημιακο χωρο και καθε μερα απογοητευομαι απο το πανεπιστημιακο επιπεδο του ελλαδισταν
υγ.το χειροτερο ειναι πως πολλοι απο αυτους με τα πτυχια εχουν και τουπε ενω ειναι πραγματικα για τον πουτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom