MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
υπουργε ειχα το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες..ειδικοτερα με το φαιρφοξ δεν εμπαινε αλλα με εχπλορερ δεν ειχα προβλημα
Ρε παλουκαρια μονο σε μενα συμβαινει ή και σε εσας ???? / για 2 μερες δεν μπορουσα να μπω στο σαϊτ καθολου / μου εβγαζε Server Internal Error / αυτο μου συμβαινει τωρα τελευταια ανα 2 με 3 ημερες / ας πουμε πριν απο λιγο καταφερα να μπω στο σαϊτ και περιμενω κατα την Κυριακη ξανα να εχω προβλημα / τι γινεται ????
Αυτο που εννοει ο αγαπητος DIMO ειναι κατι που το εχω παρατηρησει και εγω,απλα μου ειναι ασημαντο για να ασχοληθω,αν και τωρα θα το κανω για να σας βοηθησω να καταλαβετε τι εννοει ο φιλος.Θελει να πει οτι ενω εχει κανει εισοδο σε καποιο θρεντ και πριν ποσταρει κατι νεο,εχει δει τον αριθμο των ποστ του και ειναι για παραδειγμα 22,οταν ποσταρει ενα ή και δυο ή και παραπανω μηνυματα πολλες φορες τυχαινει και ο αριθμος των ποστ να μην αλλαζει και να παραμενει ο αρχικος,δηλ. 22,αυτο γινεται οσες φορες και αν ανανεωσεις την σελιδα αλλα δεν γινεται καθε φορα που ειναι καποιος συνδεδεμενος.Αυτο μαλλον εννοουσε ο φιλος και μακαρι να βοηθησα να ξεκαθαριστει....Φιλικα. ;)Λογικά πρέπει να έχω χάσει επεισόδιο, αφού συνήθως υπάρχει ενημέρωση σε τεχνικά ζητήματα. Παρατήρησα, ότι σε άλλα post που παραθέτω υπάρχει νέος αριθμός και σε άλλα δεν υπάρχει (π.χ. δύο post δικά μου έχουν το νούμερο 185).Όχι πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά ρωτάω γιατί συμβαίνει αυτό και κυρίως πότε συμβαίνει.
Υπάρχει όντως αυτό το πρόβλημα, αλλά συμβαίνει πολύ σπάνια. Δεν το έχει αναφέρει κανένα άλλο μέλος.
Σε περίπτωση που σου το ξαναεμφανίσει, κάνετε delete τα cookies στον browser σου και ξαναπροσπάθησε. Αυτό όσπου να φτιαχτεί
Παιδες μαλλον ηταν ο browser το ανοιξα το σαιτ με explorer και παιζει κανονικα. μαλλον θα απεγκαταστησω τον firefox και θα τον ξαναεγκαταστησω.