You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε troll υπαρχει θρεντ με τη θεματολογια που βλεπεις.
ριξε μια ματια να ενημερωθεις.. ;)
ριξε μια ματια να ενημερωθεις.. ;)
Επισκέπτης
Πατερ θα φτιαχτει το site γιατι θα χασω τα ματακια μου γαμω την ασπριλα μου την Hi class .
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Πατερ θα φτιαχτει το site γιατι θα χασω τα ματακια μου γαμω την ασπριλα μου την Hi class .
αμα θες να μη χασεις τα ματακια σου, πρεπει να πετας τιποτε ματια εξω..
Μέχρι να φτιαχτεί πήγαινε: menu, ρυθμίσεις, εμφάνιση, underground ;)
Επισκέπτης
Εχω βαρεθη sonyp900 να το κανω .Μέχρι να φτιαχτεί πήγαινε: menu, ρυθμίσεις, εμφάνιση, underground ;)
Επισκέπτης
Ok
ρε παιδια μου βγαζει οτι εχω ολα τα πμ ως νεα....τι γινεται?ξερει καποιος κατι?μονο σε εμενα το κανει?μηπως χαλασε το μηχανημα μου?δεν ειδα κανεναν αλλον να το λεει οτι του σημβαινει.θα ξαναφτιαξει?επισης δεν ειδα καθολου να συζητατε το οτι συνεχεια ειμαι σε περιβαλλον hi class χωρις να το θελω..ξερει κανεις τιποτα?γιατι δεν λετε ρε παιδια?
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
...μπουρδελο το κανατε
Επισκέπτης
και εμενα το ιδιο κανει!μαλλον απο τιν ιπερβολικι δοσι καυλας το σαιτ εχει χασει το μπουσουλα!!!μπουαχαχχχαχαχααχ!!!!ρε παιδια μου βγαζει οτι εχω ολα τα πμ ως νεα....τι γινεται?ξερει καποιος κατι?μονο σε εμενα το κανει?μηπως χαλασε το μηχανημα μου?δεν ειδα κανεναν αλλον να το λεει οτι του σημβαινει.θα ξαναφτιαξει?επισης δεν ειδα καθολου να συζητατε το οτι συνεχεια ειμαι σε περιβαλλον hi class χωρις να το θελω..ξερει κανεις τιποτα?γιατι δεν λετε ρε παιδια?
Επισκέπτης
απο το πολυ πιτσιλισμα κολλησε..και εμενα το ιδιο κανει!μαλλον απο τιν ιπερβολικι δοσι καυλας το σαιτ εχει χασει το μπουσουλα!!!μπουαχαχχχαχαχααχ!!!!
pitsi δεν θελω ορθογραφικα λαθη..
κε αιμαινα τω οιδειω κανοι επρεπε να γραψεις..μην μας το χαλας..
Επισκέπτης
τα προσωπικα μνμ κανε να λεει το 0 διπλα απ'το νεα...γιατι ειναι ψιλομαλακια που ειναι χωρισμενα...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν βγαζει τα νεα θεματα απ τη τελευταια επισκεψη μας... παει στην αρχικη του φορουμ...
δεν βγαζει τα νεα θεματα απ τη τελευταια επισκεψη μας... παει στην αρχικη του φορουμ...
Διορθώθηκε
Επισκέπτης
προτομαστορα τισ ιδονις!!!τα σεβοι μου!!!Διορθώθηκε
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K