You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ευλογησον τεκνον μου.. και το πρωι σε περιμενω στην εκκλησια να καταθεσεις τον οβολο σου γιατι στεγνωσαμε. ουτε βενζινη για τη τζαγκουαρ δεν εχουμε να βαλουμε..
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Συνέβη ένα σφάλμα!
Η τελευταία δημοσίευση από την ΙP σας έγινε πριν από λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι αργότερα.
αυτο μου βγαζει οταν παω να ποσταρω μετα απο καποιο πόστ.πχ πολλες φορες εχουν περασει 10λεπτα κ εξακολουθεί να το βγάζει..
τι εχει?
Κανε αποσυνδεση, καθαρισε τα κουκις απο bourdela.com,
και ξανακανε συνδεση.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια και μενα τις τελευτες μερες μου εκανε νερα...!!! την ωρα που ποσταρα και πατουσα αποστολη not found....!!!και κανα 2 φορες μπηkα και τα ιδια...!!αλλα με το που εκλεινα το firefox και το ανοιγα κυριλε...!δεν πολυεδωσα σημασια........!
Επισκέπτης
σε ολους μας προφανως συμβαινει το ιδιο & γενικα κατι δεν λειτουργει σωστα..πχ οταν πατας στο μενου-φορουμ-δειξε μου ανανεωσεις σε θρεντ οπου εχω συμμετασχει σε πηγαινει οπου του καυλωσει & μαλιστα καθε φορα σε πηγαινει αλλου..Αγαπητή διαχείρηση, σήμερα μου έβγαλε όλα τα παλιά εισερχόμενα μηνύματά μου ως μη αναγνωσμενα και επιμένει να μου εμφανίζει "xx νέα μηνύματα" κάτω από το avatar μου. Τι(ς) πταίει;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
θα το κοιτάξουν σήμερα οι admins και ελπιζω να το διορθώσουν,
Επισκέπτης
να αλλαξουν και το χρωμα του warned..δεν αντεχω αυτο το σκατοχρωμα..θα το κοιτάξουν σήμερα οι admins και ελπιζω να το διορθώσουν,
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σε κοκκινο βγαινει σε ban.. ψηνεσαι ??να αλλαξουν και το χρωμα του warned..δεν αντεχω αυτο το σκατοχρωμα..
Επισκέπτης
κόκκινο το πυρ της κολάσεως πάτερ μου.σε κοκκινο βγαινει σε ban.. ψηνεσαι ??
κόκκινο το πυρ της κολάσεως πάτερ μου.
νομιζω οτι το κοκκινο σαν ban ειναι απλα μια παροτρινση... σε βγαζουν απο το site κακην κακος και σου λενε οτι ειναι καιρος να πας σε κανα αλλο κοκκινο γιατι μας τα πριξες...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τι ειναι αυτα που λες βρε ??νομιζω οτι το κοκκινο σαν ban ειναι απλα μια παροτρινση... σε βγαζουν απο το site κακην κακος και σου λενε οτι ειναι καιρος να πας σε κανα αλλο κοκκινο γιατι μας τα πριξες...
ΕΔΩ ΡE ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ!
Επισκέπτης
ψηνομαι,δεν ψηνομαι αλλοι αποφασιζουν..κατεθεσα ενα αιτημα..αν δεν γινεται δεκτο,δεν τρεχει τιποτε..σε κοκκινο βγαινει σε ban.. ψηνεσαι ??
ευλογησον..
κι εμενα το ιδιο μου κανει σημερα..Αυτο μπηκα να ρωτησω αλλα με προλαβες μιας και ξυπνησες νωριτερα....μπουχαχααχχααχχαΑγαπητή διαχείρηση, σήμερα μου έβγαλε όλα τα παλιά εισερχόμενα μηνύματά μου ως μη αναγνωσμενα και επιμένει να μου εμφανίζει "xx νέα μηνύματα" κάτω από το avatar μου. Τι(ς) πταίει;
και ναι στο μενου αν πατησεις να δεις οτι εχασες πχ σε βγαζει οπου γουσταρει...τι σκατα....
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ακριβως..υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα;;, Ας μας ενημερωσει παρακαλω καποιος..Ευχαριστω.Κατά κάποιο τρόπο το σύστημα βγάζει τα μυνήματα που υπάρχουν στο inbox σας συνολικά και όχι τα νέα όπως πριν.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K