You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Έδωσε κάποιος εξήγηση για τον λόγο πάτερ....και δεν το είδα ;;
Πολλοί έχουμε Nicks εδώ μέσα που τα θεωρούμε φίλους.....τα λέμε με πμ...ξέρουμε αρκετα ό ένας για τον άλλον....με μερικούς έχουμε γνωριστεί κιόλας....
Είναι τόσο κακό και το αναφέρεις έτσι ειρωνικά ; "....και μεις ξέρουμε ότι έχεις για φίλο ένα Nik....."
η εξηγηση ειναι ηδη δημοσιευμενη στο θρεντ που συνηθως δημιουργει τα προβληματα ο ''φιλος'' σου, καθως και σε καποια πμ που εστειλε.
στα υπολοιπα δεν θα σου απαντησω, γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι τα λες εσυ..
και εν τελει, θα σταματησω εδω, καθως δεν υπαρχει καποιος λογος να δινεται συνεχεια..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Φίλε zero....για τον savalas....αφού ηταν δική του απόφαση...δεν ζήτησα περαιτέρω εξηγήσεις.
Για τον dark μόνο ζήτησα.....γιατί δεν έχει δοθεί καμία.
μια γυμνή αλήθεια για τους μοντσ του σαιτ όταν έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολα περιστατικα και δύσκολες ερώτήσεις απο τα μέλη... :o
Συνημμένα
η εξηγηση ειναι ηδη δημοσιευμενη στο θρεντ που συνηθως δημιουργει τα προβληματα ο ''φιλος'' σου, καθως και σε καποια πμ που εστειλε.
στα υπολοιπα δεν θα σου απαντησω, γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι τα λες εσυ..
και εν τελει, θα σταματησω εδω, καθως δεν υπαρχει καποιος λογος να δινεται συνεχεια..
Πάτερ.....τι εννοείς ότι δεν ξέρεις αν τα λέω εγώ ;;;
Θα σταματήσω όμως και γω.
Τώρα το ποιόν συμπαθώ, και με ποιά κριτήρια ίσως τον θεωρήσω φίλο μου....χωρίς παρεξήγηση....ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
Και δεν δέχομαι να το σχολιάζεις...ούτε να το ειρωνέυεσαι.
Μια εξήγηση ζήτησα για το λόγο που έγινε muted το μέλος dark....
Το αν και το γιατί τον θεωρώ εγώ φίλο μου....νομίζω ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες σου ως moderator....
Φιλικά
και το σταματάω και γω εδώ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Πάτερ.....τι εννοείς ότι δεν ξέρεις αν τα λέω εγώ ;;;
Θα σταματήσω όμως και γω.
Τώρα το ποιόν συμπαθώ, και με ποιά κριτήρια ίσως τον θεωρήσω φίλο μου....χωρίς παρεξήγηση....ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
Και δεν δέχομαι να το σχολιάζεις...ούτε να το ειρωνέυεσαι.
Μια εξήγηση ζήτησα για το λόγο που έγινε muted το μέλος dark....
Το αν και το γιατί τον θεωρώ εγώ φίλο μου....νομίζω ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες σου ως moderator....
Φιλικά
και το σταματάω και γω εδώ.
εσένα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες σου να κάνεις έλεγχο και υποδείξεις στους mods.
Αυτή ειναι δουλεία των Admins.
Φιλικά
εσένα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες σου να κάνεις έλεγχο και υποδείξεις στους mods.
Φιλικά
Λοιπόν , για να το κλείσουμε.
Δεν θεωρώ ότι έκανα έλεγχο και υποδείξεις.
Ρώτησα απλά το λόγο της διαγραφής...καλοπροέραιτα....γιατί μου φάνηκε αδιακαιολόγητη.
Είδα κάτι στα τελευταία πόστ του μέλους....αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο άξιο λόγου.
Κατόπιν άρχισε η κριτική για το ποιόν και με ποιά κριτήρια εγώ θεωρώ φίλο μου.
Ε συγγνώμη που είπα στον κύριο πάτερ ότι δεν είναι δουλειά του να το κρίνει...ούτε καν θα έπρεπε να αναφερθεί σε αυτό.
Δεν είναι έτσι ; Νομίζω πως δεν αφορά το θέμα.....
Καλό μεσημέρι....δυστυχώς πρέπει να φύγω.
Τα λέμε πιο μέτά.
Θέλω να προσθέσω κάτι, χωρίς να θέλω να ανακινήσω το θέμα.
Πήρα ένα πμ από τον Dark....όπου μου λέει πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μεταξύ αυτου και κάποιου Μοντ.
Δεν θέλω εγώ να πω ποιός. Άλλωστε και οι δύο ενδιαφερόμενοι ξέρουν.
Γύρισα λοιπόν και διάβασα πιο προσεκτικά το θρεντ της ΑΕΚ.........
Πάλι δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό που να έκανε ο Dark.....είδα όμως μια παράκληση του φίλου sony να ηρεμήσουν τα πνέυματα.
Και ότι θα τα βρούν οι δύο μεταξύ τους.
Σεβαστό. Απόλυτα.
Το μόνο που θέλω να πώ είναι το εξής :
Ως τώρα δεν είχα καταλάβει ότι ο Dark τα φαγε με κάποιον Μοντ.......απλά ρωτούσα για να μάθω γιατι διαγράφηκε !
Ήταν τόσο δύσκολο να μου δωθεί αυτή η απάντηση ;;
Αντι λοιπόν να γίνει αυτό.....δέχθηκα ψυχαναλιτική κριτική, σχετικά με το πως επιλέγω τους φίλους μου.
Λες και αφορά κανέναν αν οι φίλοι μου είναι nicknames ή real names (Πολλοί είναι και τα δύο φίλε Πάτερ).
Τουλάχιστον τώρα ξέρω το γιατί τέτοια επιθέτικότητα και ειρωνία.
Φαίνεται πως κάποιοι Μοντς έχουν πάρει πολύ "αστυνομικά" το ρόλο τους...και ενοχλούμε όταν ρωτάμε οτιδήποτε σχετικό με αυτούς.
Ειλικρινά απογοητεύομαι.
Δεν έχω δώσει ποτέ μου δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς εδώ μέσα.
Δεν περίμενα λοιπόν τέτοια αντιμετώπιση.
Μια αντρικια εξήγηση θα ήταν προτιμότερη.
Συγγνώμη από όλα τα παιδιά αν ακούγομαι πικρόχολος....αλλά δεν μπορώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι.
Ότι είχα να πώ το είπα.
Δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα.
Κάποιοι....νομίζω ότι δεν αξίζετε τόση ενασχόληση μαζί σας.
Πήρα ένα πμ από τον Dark....όπου μου λέει πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μεταξύ αυτου και κάποιου Μοντ.
Δεν θέλω εγώ να πω ποιός. Άλλωστε και οι δύο ενδιαφερόμενοι ξέρουν.
Γύρισα λοιπόν και διάβασα πιο προσεκτικά το θρεντ της ΑΕΚ.........
Πάλι δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό που να έκανε ο Dark.....είδα όμως μια παράκληση του φίλου sony να ηρεμήσουν τα πνέυματα.
Και ότι θα τα βρούν οι δύο μεταξύ τους.
Σεβαστό. Απόλυτα.
Το μόνο που θέλω να πώ είναι το εξής :
Ως τώρα δεν είχα καταλάβει ότι ο Dark τα φαγε με κάποιον Μοντ.......απλά ρωτούσα για να μάθω γιατι διαγράφηκε !
Ήταν τόσο δύσκολο να μου δωθεί αυτή η απάντηση ;;
Αντι λοιπόν να γίνει αυτό.....δέχθηκα ψυχαναλιτική κριτική, σχετικά με το πως επιλέγω τους φίλους μου.
Λες και αφορά κανέναν αν οι φίλοι μου είναι nicknames ή real names (Πολλοί είναι και τα δύο φίλε Πάτερ).
Τουλάχιστον τώρα ξέρω το γιατί τέτοια επιθέτικότητα και ειρωνία.
Φαίνεται πως κάποιοι Μοντς έχουν πάρει πολύ "αστυνομικά" το ρόλο τους...και ενοχλούμε όταν ρωτάμε οτιδήποτε σχετικό με αυτούς.
Ειλικρινά απογοητεύομαι.
Δεν έχω δώσει ποτέ μου δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς εδώ μέσα.
Δεν περίμενα λοιπόν τέτοια αντιμετώπιση.
Μια αντρικια εξήγηση θα ήταν προτιμότερη.
Συγγνώμη από όλα τα παιδιά αν ακούγομαι πικρόχολος....αλλά δεν μπορώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι.
Ότι είχα να πώ το είπα.
Δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα.
Κάποιοι....νομίζω ότι δεν αξίζετε τόση ενασχόληση μαζί σας.
δηλωνω την συμπαρασταση μου στον dark.
δεν ειδα να εβρισε κανεναν αλλα μπορει να εχασα καποιο επεισοδιο.ακομα ομως και να εκανε καποιο λαθος η συνολικη παρουσια του στο site απο οσο εχω δει τον καιρο που ειμαι μεσα ειναι ευπραιπεστατη,σε αντιθεση με καποιους που προκαλουν και βριζουν συστηματικα.
μακαρι παντως η ευαισθησια καποιων mods να ηταν αναλογη και σε αλλες πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο του dark..
δεν ειδα να εβρισε κανεναν αλλα μπορει να εχασα καποιο επεισοδιο.ακομα ομως και να εκανε καποιο λαθος η συνολικη παρουσια του στο site απο οσο εχω δει τον καιρο που ειμαι μεσα ειναι ευπραιπεστατη,σε αντιθεση με καποιους που προκαλουν και βριζουν συστηματικα.
μακαρι παντως η ευαισθησια καποιων mods να ηταν αναλογη και σε αλλες πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο του dark..
blade kai panagis ειναι πολυ απλο....
βρισιες εκατερωθεν σε οπαδικο τοπικ (οπως παντα...)
και Muted ο dark.....
δεν μπορω να σας καταλαβω.....σας το λενε παρα πολυ απλα
τον κανανε Muted τα "πηρε" και την εκανε....
και το ξαναλεω γιατι ισως να μην το καταλαβατε....
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ mODS απο μελη....οι mods κανουν την δουλεια τους και οι admin και μελη την δικια τους....
βρισιες εκατερωθεν σε οπαδικο τοπικ (οπως παντα...)
και Muted ο dark.....
δεν μπορω να σας καταλαβω.....σας το λενε παρα πολυ απλα
τι ρωτατε και ξαναρωτατε...?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...?εσένα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες σου να κάνεις έλεγχο και υποδείξεις στους mods.
Φιλικά
τον κανανε Muted τα "πηρε" και την εκανε....
και το ξαναλεω γιατι ισως να μην το καταλαβατε....
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ mODS απο μελη....οι mods κανουν την δουλεια τους και οι admin και μελη την δικια τους....
προσωπικα δεν ρωτησα τιποτα.
την γνωμη μου ειπα.
τον dark δεν ετυχε να τον γνωρισω.(αν και θα τον πετυχω γηπεδο)
ουτε pm εχουμε αλλαξει ουτε τιποτα.
απλα εχω δει τον τροπο με τον οποιο εγραφε στο site,και γενικα ηταν κοσμιος.
παντως ολοι κρινομαστε.και γω και συ και οι mods και οι admin.
την γνωμη μου ειπα.
προσωπικα δεν ρωτησα τιποτα.
την γνωμη μου ειπα.
Σωστά.
Και γω, στην αρχή ρώτησα απλά το λόγο διαγραφής....γιατί δεν τον ήξερα.
Εκνευρίστηκα...γιατί έπεσαν κάτι σχόλια σχετικά με το ότι "είναι φίλος μου ένα Νickname" και τέτοια...λες και είχαν σχέση.
Θα μπορούσε να δωθεί μια απλή απάντηση.
Όπως λέει και ο φίλος....κρινόμαστε όλοι.
απανταω και στους δυο σας....
δεν ειναι στις αρμοδιοτητες σας ελενγχος και υποδειξεις!!!!!!!!!!!
αυτο ειναι δουλεια των admin......
και αν πειραχτηκες που σε ειπανε φιλο με ενα nikname τοτε να κανεις παραπονα σε καποιον admin.....
ευχομαι να καταλαβαινεις τον τροπο που γραφω....
αυτα για τωρα αυριο παλι....
και αν πειραχτηκες που σε ειπανε φιλο με ενα nikname τοτε να κανεις παραπονα σε καποιον admin.....
απανταω και στους δυο σας....
Καλό βράδυ και σε σένα Νικ...
Με πείραξε ο τρόπος που ειπώθηκε...."Εσύ κατάλαβες το λόγο, κι εμείς ότι είσαι φίλος με ένα Nickname..." λες κι αυτό είναι κάτι το υποτιμητικό.
Τι είμαστε όλοι εδώ μεσα ;;
Αλλά κι έτσι να ήταν....είναι αρμοδιότητα τίνος να το κρίνει ;;
Τέλος πάντων καλό βράδυ και πάλι.
Εξακολουθώ να μην έχω εντοπίσει κάποιο σοβαρό ατόπημα του Νταρκ....γι αυτό και μου φάνηκε αδικαιολόγητη η διαγραφή...έχω δει να γράφονται πολύ χειρότερα....εκτός κι αν έχουν σβηστεί ποστ.
Λογικά πρέπει να έχω χάσει επεισόδιο, αφού συνήθως υπάρχει ενημέρωση σε τεχνικά ζητήματα. Παρατήρησα, ότι σε άλλα post που παραθέτω υπάρχει νέος αριθμός και σε άλλα δεν υπάρχει (π.χ. δύο post δικά μου έχουν το νούμερο 185).Όχι πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά ρωτάω γιατί συμβαίνει αυτό και κυρίως πότε συμβαίνει.
Λογικά πρέπει να έχω χάσει επεισόδιο, αφού συνήθως υπάρχει ενημέρωση σε τεχνικά ζητήματα. Παρατήρησα, ότι σε άλλα post που παραθέτω υπάρχει νέος αριθμός και σε άλλα δεν υπάρχει (π.χ. δύο post δικά μου έχουν το νούμερο 185).Όχι πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά ρωτάω γιατί συμβαίνει αυτό και κυρίως πότε συμβαίνει.
Dimo,
Υπάρχουν 2 αριθμήσεις σε κάθε post. Το 186 που βλέπεις αριστερά είναι η αρίθμηση των μηνυμάτων του μέλους. Δηλαδή έχεις postάρει 186 μηνύματα συνολικά.
Σε όλα τα thread.
Το νούμερο αυτό αλλάζει κάθε φορά που ποστάρεις ένα μήνυμα, και αλλάζει ΣΕ ΟΛΑ τα post σου. Δηλαδή όποιο και απο τα 186 post σου να κοιτάξει κανείς, 186 θα γράφει δίπλα. Όταν ποστάρεις ένα ακόμα, το νούμερο (σε όλα) θα γίνει 187.
Επομένως μη σε παραξενεύσει που "δύο post δικά μου έχουν το νούμερο 185".
Το άλλο νούμερο (το 615) είναι ο αριθμός των post που έχει το thread, αρχίζοντας απ το 1.
Σημείωσε, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο σβηστεί ένα post, και τα δυο νούμερα μειώνονται.
Συνημμένα
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Βλέπω οτι αλλαξεη γραμματοσειρα (εχω βάλει την ασπρη εμφανιση για τα εκτος εδρας)!!!
παρατηρω ομως οτι απλωθηκαν οι παραγραφοι και σε καποιες γραμμες χανεται το τελευταιο γραμμα
(πχ στο απο πάνω ποστ στη λέξη κανεις χανεται το ς).
ΑΑΑ και η παλια γραμματοσειρα δεν φαινονταν τοσο καλά στο μαυρο φοντο.
Αυτά
edit φτιαξατε βλέπω και την original εμφανιση πιο ξεκουραστη γραματοσειρα εδω το "κανεις" δεν ειναι τελευταια λέξη και μια χαρα το βλέπω!! (ωραιο που γκριζαρατε και λιγο το φόντο)
παρατηρω ομως οτι απλωθηκαν οι παραγραφοι και σε καποιες γραμμες χανεται το τελευταιο γραμμα
(πχ στο απο πάνω ποστ στη λέξη κανεις χανεται το ς).
ΑΑΑ και η παλια γραμματοσειρα δεν φαινονταν τοσο καλά στο μαυρο φοντο.
Αυτά
edit φτιαξατε βλέπω και την original εμφανιση πιο ξεκουραστη γραματοσειρα εδω το "κανεις" δεν ειναι τελευταια λέξη και μια χαρα το βλέπω!! (ωραιο που γκριζαρατε και λιγο το φόντο)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε παλουκαρια μονο σε μενα συμβαινει ή και σε εσας ???? / για 2 μερες δεν μπορουσα να μπω στο σαϊτ καθολου / μου εβγαζε Server Internal Error / αυτο μου συμβαινει τωρα τελευταια ανα 2 με 3 ημερες / ας πουμε πριν απο λιγο καταφερα να μπω στο σαϊτ και περιμενω κατα την Κυριακη ξανα να εχω προβλημα / τι γινεται ????
Ρε παλουκαρια μονο σε μενα συμβαινει ή και σε εσας ???? / για 2 μερες δεν μπορουσα να μπω στο σαϊτ καθολου / μου εβγαζε Server Internal Error / αυτο μου συμβαινει τωρα τελευταια ανα 2 με 3 ημερες / ας πουμε πριν απο λιγο καταφερα να μπω στο σαϊτ και περιμενω κατα την Κυριακη ξανα να εχω προβλημα / τι γινεται ????
Οχουυυυυ! Πολλα ζητας κι εσυ! Περιμενεις οι μοντ κι οι αντμιν να φτιαξουν το προβλημα? εχουν να ασχοληθουν με σοβαροτερα προβληματα...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K