Νέα

Τί έλκει τις γυναίκες;; Οι διαφορές ανάμεσα στη γυναικεία και την αντρική έλξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε όσοι με λέτε ναυάγιο και τρολ,πόσοι απο εσάς έχετε στον περίγυρό σας ζευγάρια που γνωρίστηκαν με καμάκι;Και όχι μέσω παρέας,δουλειάς,σχολής κτλ; 
Εχεις δικιο, σε εχουμε αδικησει, συνεχισε ετσι, μην μας δινεις σημασια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πήγαινα κάποτε.Σταμάτησα γιατί δεν γνώρισα καμία.Όσες καλές έβλεπες εκεί,ψωνισμένες και αδιάφορες για παιχνίδι.Μόνο εαν ήσουν ιδιοκτήτης σου μιλούσαν.
Τύπε τα εχουμε ξαναπει.
Εσυ εδω μεσα δεν μπαινεις για να βρεις λυση στο προβλημα σου.
Μπαινεις για να βρεθει καποιος πού και πού να σου πει οτι "εχεις δικιο" και να δικαιωσεις την εσφαλμενη οπτικη που εχεις για τα πραγματα.
Ειλικρινα δεν ξερω πώς μπορει αυτο να αλλαξει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πήγαινα κάποτε.Σταμάτησα γιατί δεν γνώρισα καμία.Όσες καλές έβλεπες εκεί,ψωνισμένες και αδιάφορες για παιχνίδι.Μόνο εαν ήσουν ιδιοκτήτης σου μιλούσαν.

εγω την σημερινη μου γκομενα την γνωρισα στο γυμναστηριο (κολυμβητηριο) 3 βδομαδες αφοτου γραφτηκα,

και δεν ειμαι κορμι, ειμαι κοντοχοντρος, ουτε εχω bmw, ενα hyundai δεκαετιας εχω,

εχω τα διπλα κιλα απο την γκομενα μου και επιπλεον 4,

πως το εξηγεις?

ΑΠΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΕΠΕΣΑ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ Η 1

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τύπε τα εχουμε ξαναπει.
Εσυ εδω μεσα δεν μπαινεις για να βρεις λυση στο προβλημα σου.
Μπαινεις για να βρεθει καποιος πού και πού να σου πει οτι "εχεις δικιο" και να δικαιωσεις την εσφαλμενη οπτικη που εχεις για τα πραγματα.
Ειλικρινα δεν ξερω πώς μπορει αυτο να αλλαξει.

Διαβασε όσα του εγραψα και εγώ πριν λίγες ώρες.
Αυτός νομίζει ότι θέλουμε το κακό του ή ότι είμαστε μουνόδουλοι...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
εγω την σημερινη μου γκομενα την γνωρισα στο γυμναστηριο (κολυμβητηριο) 3 βδομαδες αφοτου γραφτηκα,

και δεν ειμαι κορμι, ειμαι κοντοχοντρος, ουτε εχω bmw, ενα hyundai δεκαετιας εχω,

πως το εξηγεις?

ΑΠΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΕΠΕΣΑ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ Η 1
εσυ ειναι γνωστο οτι γαμας μονο γριες, αναπηρες και χοντρες
αμα δεν ειναι χοντρη η τωρινη σου γκομενα (οπως λες) σιγουρα θα ειναι γρια που γραφτηκε γυμναστηριο λογω κρισης ηλικιας η αναπηρη που γραφτηκε γυμναστηριο για αποκατασταση
στη λεξη μπαζογαμιας στο λεξικο εχει φωτο σου

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

πως το εξηγεις?

Καλή ή καμια μέτρια?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

πως το εξηγεις?

Η γκόμενα πόσα κιλά είναι;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειναι αληθεια οτι με το προηγουμενο προφιλ σου (νοκτισουλεντ) εγραφες οτι μεχρι τα 20 τραβαγες μαλακια και ετρωγες θερμοπυρηνικες χυλοπιτες μεχρι που ο χοντρος κεφτες (μπουρδελιωτης) σου εμαθε το μπου.κομ (τον αποκαλουσες πατερα σου στο μπου σε παλιοτερα μηνυματα) κι ετσι γαμησες για πρωτη φορα και ειδες θεου προσωπο κι εσυ;
να αρχισω να ποσταρω;
θελεις κι αλλο ξεφτιλικι;
Το να προσπαθει να ξεφτιλισει ενας ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΜΕΝΟΣ..
Ειναι σαν να σε βριζει πρεζακι επειδη δεν του έδωσες 1 ευρω να παρει τυροπιτα ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Το να προσπαθει να ξεφτιλισει ενας ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΜΕΝΟΣ..
Ειναι σαν να σε βριζει πρεζακι επειδη δεν του έδωσες 1 ευρω να παρει τυροπιτα ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018
ασε το παρασυνθημα και λεγε
να ποσταρω τα ποστ που αποθεωνες των μπουρδελιωτη (πατερα σου στο μπου.κομ) που σου εμαθε το σαη και γαμησες επιτελους;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ασε το παρασυνθημα και λεγε
να ποσταρω τα ποστ που αποθεωνες των μπουρδελιωτη (πατερα σου στο μπου.κομ) που σου εμαθε το σαη και γαμησες επιτελους;

Αρρωστημενε που ζεις στο παιδικο σου δωματιο και ξεκοκαλιζεις πατρικες συνταξεις.
Ποσταρε να δούμε ποσο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι ψαχνοντας ποσταρισματα ετων..
Σιγουρα εχεις αρκετο χρόνο ωστε να ψαξεις ΟΛΟ το fb για να βρεις το προφιλ μου
Καλο σαπισμα
Οταν βρωμισεις θα σε βρουνε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
οι  γυναικες εχουν τον χορηγο και εναν δευτερο αντρα  για να της γαμαει  το χειροτερο μουνοδουλος  τους σιχαινονται οι γυναικες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλή ή καμια μέτρια?

μιλφ χωρις κυτταριτιδες λογω γυμναστηριων-κολυμβητηριων-διαιτων κλπ, ξανθια πρασινοματα, στα 42 της δεν την λες σεξοβομβα οπως στα 25 αλλα απο πισω πχ ειναι οπως ηταν στα 25.

το θεμα ειναι οτι ουτε μουρατος ειμαι λογω φραγκων ή εμφανισης και βρισκω γκομενες που με ικανοποιουν,

τωρα αν αντικειμενικα ομορφες ειναι οι 5, και οι αλλες 10 ειναι μετριες και οι αλλες 20 μπαζα, ενταξει αν ημουν πιο προσεγμενος εμφανισιακα ή ειχα πολλα φραγκα θα εβρισκα και αλλες 20 α κλας, αλλα οποιος την ψαχνει και χωνεται βρισκει εστω και λιγες αλλα βρισκει, εχω πολλα παραδειγματα εμφανισιμων φιλων που στα 40 τους εχουν παει με 1-2-3 γυναικες γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΧΝΑ,

ε αμα πας στο γυμναστηριο και μονο της κοιτας ολες ξινομουρες θα σου φαινονται, μιλα τες και θα δεις απο τις 20 ξινομουρες, οι 10 συζητανε και οι 5 κανουν χαβαλε και 1-2 θα σου κατσουν.

αν χαζευεις τα ψαρια απο εξω και δεν βουτηξεις να βρεξεις τον κωλο σου ψαρια δεν πιανεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Αρρωστημενε που ζεις στο παιδικο σου δωματιο και ξεκοκαλιζεις πατρικες συνταξεις.
Ποσταρε να δούμε ποσο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι ψαχνοντας ποσταρισματα ετων..
Σιγουρα εχεις αρκετο χρόνο ωστε να ψαξεις ΟΛΟ το fb για να βρεις το προφιλ μου
Καλο σαπισμα
Οταν βρωμισεις θα σε βρουνε
να ποσταρω αυτο που ελεγες οτι μικρος δε γαμουσες ουτε το ρολο απο το κωλοχαρτο του μπανιου η αυτο που αποκαλουσες τον νικ1410 (πρωην μπουρδελιωτη) πατερα σου στο μπου;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
να ποσταρω αυτο που ελεγες οτι μικρος δε γαμουσες ουτε το ρολο απο το κωλοχαρτο του μπανιου η αυτο που αποκαλουσες τον νικ1410 (πρωην μπουρδελιωτη) πατερα σου στο μπου;

Ποσταρε ΑΡΡΩΣΤΕ να γελασουμε με των ποσων ετων ποσταρισματα εψαχνες

Δεν πηρες τυχαια τον τιτλο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ 2018
Μπορούσες και χρυσος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Ποσταρε ΑΡΡΩΣΤΕ να γελασουμε με των ποσων ετων ποσταρισματα εψαχνες

Δεν πηρες τυχαια τον τιτλο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ 2018
Μπορούσες και χρυσος
δε θα σε ξεφτιλισω ακομα
φοβαμαι μην κανεις καμια τρελα εκει στα ξενα που εισαι ξεχασμενος απο θεο κι ανθρωπους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δε θα σε ξεφτιλισω ακομα
φοβαμαι μην κανεις καμια τρελα εκει στα ξενα που εισαι ξεχασμενος απο θεο κι ανθρωπους

Καταρχην σπασε απο θρεντ

Μιλαει για ελξη και εσυ εισαι ασχετος

Αν θες διαβασε μπας και αποκτησεις αυτογνωσια
Αλλα η αυτογνωσια μπορει να σε οδηγησει σε φουνταρισμα οποτε απλα ΣΠΑΣΕ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Καταρχην σπασε απο θρεντ

Μιλαει για ελξη και εσυ εισαι ασχετος

Αν θες διαβασε μπας και αποκτησεις αυτογνωσια
Αλλα η αυτογνωσια μπορει να σε οδηγησει σε φουνταρισμα οποτε απλα ΣΠΑΣΕ
διωξε με εσυ απο το θρεντ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δε θα σε ξεφτιλισω ακομα

Το Αμβούργο μια χαρα ειναι
Ειδικα με τοσες μουναρες γερμανιδες που ενδεχεται να γαμησω

Αλλα εσυ δεν πρόκειται να γαμησεις ΠΟΥΘΕΝΑ
για αυτο και εχεις αραξει στο παιδικο σου δωματιο
Δεν υπαρχει λογος να βγεις απο αυτο

Συνημμένα

• DSC_0068.JPG
    DSC_0068.JPG
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories