Νέα

Τι είναι ο βιασμός

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Μηνύματα
784
Like
0
Πόντοι
6
Πολλαί θεωρίαι εδιετύπωσαν απόψεις δια το σεξουαλικόν φαινόμενον του βιασμού. Ελάχιστες όμως ήταν αυτές που προσέγγισαν το όλο θέμα υπό αντικειμενική σκοπιά και χωρίς δογματισμούς, ίσως και λόγω ιδεολογικών φοβιών. Το σεξουαλικό φαινόμενο του βιασμού είναι κατά πολλούς θέμα ταμπού και ως είθισται επαφίεται απερίσκεπτα στα εκάστοτε κοινωνικά πιστεύω. Όμως καθώς η σεξουαλικότητα δύναται από μόνη της να ορίσει την κοινωνία και αντίστροφα η μη εξέταση και ενδελεχής ανάλυση του θέματος θα ήταν τουλάχιστον σφάλμα.

Ο βιασμός ορισμένος ως εξαναγκασμός σε σεξουαλική πράξη δίχως την συγκατάβαση του αντικειμένου (θύμα) είναι μια σεξουαλική επιλογή που φαινομενικώς αρμόζει στον μισογυνισμό. Και θα εξηγήσω αυτό το φαινομενικώς στην συνέχεια.

Εξετάζοντας τις αιτίες που προκαλούν έναν βιασμό οδηγούμαστε εύκολα (και ίσως παιδαριωδώς) σε μια άκρατη σεξουαλική διέγερση. Όμως είναι αλήθεια ότι ο βιασμός είναι μια αποκλειστικότητα του ανδρός. Επομένως περισσότερο σωστά μιλώντας για βιασμό εννοούμε την άκρατη σεξουαλική διέγερση του άντρα. Το επόμενο βήμα είναι να διακρίνουμε πότε αυτή η άκρατη σεξουαλική συμπεριφορά μεταφράζεται σε βιασμό. Ποινικώς κατά την καταγγελία, ηθικώς κατά την ανταπόκριση (από την γυναίκα) στην επαφή, πρακτικώς δε όταν η γυνή αποφασίσει. Εδώ φτάνουμε σε μια διασταύρωση που αρχίζει να αχνοφαίνεται ότι κάποιος ήταν πριν από εμάς εδώ..

Ο βιασμός είναι μια πράξη ενός άντρα που εναπόκειται στις επιλογές της γυναίκας. Ο βιασμός ποινικοποιήθηκε ηθικώς πρώτη φορά από τον πολιτικό φεμινισμό, την αρχική μορφή του φεμινισμού, από άντρες! Η ποινικοποίηση του ήταν τόσο ξεκάθαρη όσο και η επιλογή της γυναίκας να προδώσει τις ίδιες τις αρχές του φεμινισμού διαδίδοντας το περίφημο «όταν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το». Στην ουσία πολλές φορές στο παρελθόν αμφότεροι οι άλλοτε ποινικοποιητές άντρες και «προδότισσες» γυναίκες θέλησαν να απενοχοποιήσουν ένα και μοναδικό άτομο, τον βιαστή.

Εδώ επανερχόμαστε στο αρχικό δεδομένο, την άκρατη σεξουαλική διάθεση, και λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι μερικές γυναίκες θα έπεφταν στην φωτιά για να την αθωώσουν, ρωτάμε : «ποιός ο λόγος να ποινικοποιηθεί;» Η δικαιολογία είναι άκρως ειρωνική : Ψυχική Οδύνη. Η αλήθεια όμως είναι εξοργιστικά συνωμοτική.

Ο άντρας κατά το φαινόμενο του «βιασμού» είναι το εύκολο θύμα. Έχοντας μεγαλύτερες ορμές από την γυναίκα, που η ίδια στην συνέχεια - λόγω της ασφάλειας που της παρείχε το θεσμοθετημένο υπέρ της πλαίσιο κατά του βιασμού – μεγάλωσε αυτήν την διαφορά, ο άντρας πολλές φορές έπεσε και συνεχίζει να πέφτει στον πιο καλοστημένο ιστό που με περίσσια κομψοτεχνία έστησε η πουτάνα φεμινίστρια γυναίκα. Φυσικά μια πουτάνα δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας ούτε τους νόμους της φύσης, μπορεί όμως να πληρωθεί.

Σήμερα οι γυναίκες με την παρακίνηση αντικοινωνικών ιδεών όπως ο φεμινισμός ωθούν τους άντρες στον σωματικό βιασμό εξωθούμενες κι αυτές όμως την ίδια στιγμή στον ψυχικό βιασμό του άντρα. Σε μια προσπάθεια αφαίρεσης κάθε αλληλέγγυου ψυχοπνευματικού στοιχείου από την ερωτική πράξη οι γυναίκες αυτοπεριοριζόμενες είτε για λόγους επικράτησης της εκάστοτε κοσμοπολιτικής τάσης είτε για λόγους πνευματικής ή σωματικής ανεπάρκειας και ενεπνεόμενες από ουτοπικές, πλουτοκρατικές, ψευτοσυναισθηματικές κ.ο.κ. ιδέες τύπου marketing προσπαθούν να επιβάλλουν μια νοοτροπία που όχι μόνο καταλήγει εις βάρος τους, μα δεν είναι καν δικιά τους.

Γιατί ο βιασμός αποτελεί επιλογή του μισογυνισμού
Και εδώ τίθεται ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ φιλοσοφικό ερώτημα : Ο βιαστής ή η πουτάνα προηγήθηκε;
Η απάντηση - όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Matador (παντρεμένος πλέον στην Αγγλία) - κρύβεται στην ερώτηση. Ο βιαστής και η πουτάνα αποτελούν 2 αντιδιαμετρικά αντίθετες εκφάνσεις όμως είναι τόσο κοντά μεταξύ τους που αυθόρμητα θα τους δίναμε έναν συσχετισμό. Αποτελούν τις 2 όψεις του ίδιου αντικοινωνικού νομίσματος. Η πουτανιά είναι το όπλο του φεμινισμού να αποδείξει το ανύπαρκτο, ο βιασμός αντίστοιχα είναι το φονταμενταλιστικό αντίποινο στην πουτανιά. Ποια ιδεολογία δύναται να έχει φονταμενταλιστικά όπλα (που σημαίνει λάθη και ανακρίβειες) και να αντιμάχεται τον φεμινισμό?

Προσωπικά καταδικάζω τόσον τον μισογυνισμό , όσο και τον φεμινισμό. Ο απόλυτος δογματισμός του μισογυνισμού κατά του φεμινισμού δεν μπορεί να αποτελέσει βιώσιμη και υπεύθυνη λύση, πολύ απλά γιατί δεν δύναται να αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο βιασμός. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που ένας σεξουαλικά στερημένος και απερίσκεπτος σκύλος και μια ψυχικά λυσασμένη ανοργασμικιά σκύλα θα κυνηγάνε τις ουρές τους εις αεί*. Πάντα θα νικάει ο ένας. Και ούτως ή άλλως μιας και ομιλούμε περί βιασμού , ο βιαστής δεν χρειάζεται ούτε θα χρειαστεί ποτέ ποινική διευθέτηση για τα εγκλήματά του ή μη. Ο καθένας που σκέφτεται ατομικά τιμωρείται από την κοινωνία ή από κάποιους άλλους που και αυτοί με την σειρά τους σκέφτονται παρομοίως. Μόνη αξιόπιστη και υπεύθυνη λύση θα ήταν μια αξιοκρατική φαλλοκρατία που εκ του πλουραλισμού και των κοινών αξιών θα εναπόθετε ένθεν και ένθεν φεμινισμό ή μισογυνισμό στην θέση που τους αρμόζει. Τότε μόνο η πουτανιά και ο βιασμός θα εξέλειπαν από αυτήν τη Γη γιατί απλούστατα δεν θα είχαν νόημα…

Ένας φαλλοκράτης δεν γίνεται να βιάσει μια τρύπα?
Ερώτημα συχνό μα ταυτόχρονα και λάθος διετυπωμένο. Από την στιγμή που ο βιασμός εναπόκειται στην βούληση και την πρόκληση της γυναίκας όλοι εκτός από τους σωματικά ανάπηρους (ευνούχους, αυνανιστές, στείρους, προβλήματα στύσεως κτλ) μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν «βιαστές». Το θέμα είναι αν έχει το ηθικό δικαίωμα να το κάνει. Είναι αλήθεια πως ένας φαλλοκράτης είθισται να δρα διαφορετικά από έναν ..απλό άνθρωπο ας πούμε. Από την άλλη ένας φαλλοκράτης ως γνήσιος άντρας έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σωματικά και πνευματικά αρκετά υγιής και η σεξουαλικότητα είναι διεπόμενη από τις αρχές της φύσης που ο υγιέστερος αυθόρμητα ζευγαρώνει πιο εύκολα. Επομένως πλην ελαχίστων περιπτώσεων ο βιασμός δεν θα περάσει από το μυαλό ενός φαλλοκράτη (και μιλάω δια της πείρας).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο βιασμός είναι μια επιλογή που στην συντριπτική πλειοψηφία κάνει ο πένητας μιας και ένας εύπορος άντρας έχει την δυνατότητα να αγοράσει μια γυναίκα ακόμα και με σοβαρό σκοπό όπως γάμος, μακροχρόνια σχέση κτλ και να επαναπαυθεί κατά κάποιον τρόπο. Επομένως μην είμεθα απόλυτοι.

Ένας φαλλοκράτης παρ’όλα αυτά όταν οι κοινωνικές περιστάσεις το επιτρέψουν (πάντα υπό τις επιταγές της φύσης, δεν ερμηνεύουμε αλλιώς τα σεξουαλικά φαινόμενα), έχει το ηθικό δικαίωμα προς τον βιασμό. Αλλά ούτως ή άλλως αυτή η «ηθικοποίηση» οφείλεται σε εξίσου «ηθικά» αίτια (μισογυνισμός, φεμινισμός), επομένως υπ’αυτήν την έννοια, τα πάντα ηθικοποιούνται



________________
*εδώ αξίζει να σημειωθεί και μια συζήτηση που είχα σχετικά πρόσφατα με μια πολύ καλή φίλη μου (και το εννοώ), λέει το αγόρι της πως δεν του αρέσει η ξεκολογκαρσόνα και λέω εγώ
-σιγά μωρέ , κρέας..
-Δεν σου επιτρέπω να μου τον χαλάς με τέτοιες απόψεις!
-Κοίτα δεν πιστεύω να στον χαλάω αλλά ένας άντρας με τα όλα του είναι σε θέση να πηδήξει μέχρι και αυτήν εκεί πίσω , «είπα δείχνοντας μια τρύπα με μεγάλα μάγουλα»
-ε όχι ρε συ αυτή δεν έχει ωραιό πρόσωπο..
- μιλάω για γεμάτους άντρες «με νόημα»
-μα για αυτό σας τα’δωσε ο Θεός τα χεράκια :P
-Είδες που ενστικτωδώς ψάχνεις για μαλάκες όμως…
και εσυ και  αυτο που εγραψες ειστε μονο για :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
Dreakx δε θα συμμεριστώ τις διάφορες βρισιές κλπ. Ούτε θα πω επί του θέματος. Γιατί ουσιαστικά δε το κατάλαβα. Κάτι με το βιασμό είχε σχέση.

Απλά θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Με το να γράφεις με πομπώδες ύφος και να λες πολλά δε κάνεις κάτι. Ούτε εντυπωσιάζεις. Να έχεις σαφήνεια και απλότητα στο λόγο σου και το επιχείρημά σου.

Εγώ ομολογώ ότι δε κατάλαβα τίποτα από όσα παρέθεσες. Αν θες ξαναπές τι θέλεις να πεις με πιο απλά λόγια
Καλά εσείς οι mods :rolleyes: αντί να μπανάρετε την κάθε κομπλεξάρα εδώ μέσα που μιλάει για πληρωμένες τρύπες, του ζητάτε να γίνει και πιο σαφής?

Τι να πω ρε πούστη μου...
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι νομιζεις ειναι κανενας νορμαλ εδω μεσα?
 

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Μηνύματα
983
Like
3
Πόντοι
6
σορρυ κιολας αλλα προτιμας να αφαιρεσεις τη ζωη καποιου αντι να βιασεις?
λυπαμαι φιλε αλλα αν το πιστευεις αυτο μαλλον χρειαζεσαι εσυ ψυχιατρο!
Στο κατω κατω δεν υπαρχει κατι πολυτιμοτερο απο την αν8ρωπινη ζωη κ απο βιασμο δε πε8ανε κανεις...
Δεν εγραψα οτι προτιμω.Εγραψα,οτι σε ακραιες συνθηκες θα μπορουσα (οπως νομιζω κι 'ο καθενας μας).Και ακραιες συνθηκες,για παραδειγμα, μπορει να σημαινει, οτι απειλειται οριστικως η ζωη σου και εσυ χρειαζεται να την προστατεψεις. Τοτε, (υποθετω οτι) ολοι λειτουργουν ενστικτωδως και τα παντα ειναι ικανα να συμβουν. Επισης,αλλη μια περιπτωση ειναι ο βρασμος ψυχης. Υπαρχουν ανθρωποι, που στα καλα καθουμενα εκτροχιαστηκαν,εχοντας πισω τους μια νορμαλ ζωη.Δε θα ηθελα ποτε να βρεθω στη θεση τους.Ποτε ομως δεν ξερεις το μελλον τι σου επιφυλασσει...Μια στιγμη μπορει να σου αλλαξει τα παντα. Το κοινο στοιχειο σε αυτα τα δυο παραδειγματα, ειναι οτι τιποτα δεν προσχεδιαζεται και λειτουργεις ετσι, επειδη φτανεις στα ορια σου. Δεν το επικροτω,αλλα μπορω να το καταλαβω. Το εγκλημα του βιασμου ομως προσχεδιαζεται. Αυτο ειναι πολυ διαφορετικο και για να το πραξει καποιος, πρεπει να εχει πεταξει προ πολλου στα σκουπιδια καθε ανθρωπινο στοιχειο του.Επισης,το να καταστρεφεις τη ζωη (και τη σεξουαλικοτητα) καποιας/ου,βιαζοντας την/τον, πιθανολογω οτι μπορει να ειναι και χειροτερο απο το να την/τον σκοτωσεις. Κλεινοντας, κι 'απο μενα sorry,αλλα αν δεν καταλαβαινεις τη χρηση των λεξεων, ζητα διευκρινησεις πριν κανεις χαρακτηρισμους.
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Να πώ και εγώ την άποψη μου επι του θέματος.Ο βιασμός είναι κακούργημα,αηδία,έγκλημα κατα σώματος και ψυχής.Period. (που λένε και οι Αμερικάνοι).Και το θέμα τέλειώνει εδώ.

Απλά θα προσθέσω ένα point.Υπάρχει και ο ψυχικός βιασμός,και ναι πολλές φορές και γυναίκες τον ασκούνε,επειδή είτε έχουνε την ομορφιά,την επιρροή του να είσαι αυτό που λέμε "καύλα".Αν είσαι απο τους άτυχους που τον βιώσανε,ξέρεις τι σημαίνει,και δεν θα το αναλύσω.Ποια είναι η λύση όμως ? Σίγουρα όχι το να βιάσεις,ούτε καν να χτυπήσεις.Και φυλακή θα πάς,και ξύλο θα φας,και θα σε βιάσουνε οι Ρουμάνοι στον Κορρυδαλό.Η λύση είναι σε μια κοινωνία κομμένη και ραμμένη για να θεοποιεί τις ωραίες γκόμενες,ανέπτυξε ψυχικές άμυνες,και σκέψου πολύ καλά πρωτού ερωτευτείς το κάθε τσόλι.Και ναι ελέγχεται αυτό.Μάθε να μην πουλάς την ψυχή σου όπου να ναι,να περνάς καλά και η ίδια η ζωή θα σε ανταμείψει και σε αυτό τον τομέα.Αλλιώς θα είσαι ένας ακόμα αποτυχημένος,και το να βιάσεις πέρα απο όλα τα άλλα θα σου θυμίζει το πόσο αποτυχημένος είσαι.Και αυτό τσούζει πιο πολύ απο όλα.

Πρώτ'απ'όλα δεν έχω υποστεί κανέναν ψυχικό βιασμό παρά το γεγονός ότι δεν έχω γνωρίσει και καμιά κοπέλα που δυνητικά θα τον απέφευγε. Τώρα όσο για αυτά που λες περί βιασμού διαφωνώ καθέτως και αρνούμαι να χαρακτηρίσω έτσι τον βιασμό γιατί θα ήμουν υποχρεωμένος να αποδώσω και τον ίδιο χαρακτηρισμό σε όλες τις κοπέλες που γνώρισα και με τις οποίες έκανα σχέση. Το 'πιασες;
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας.... μόλις ξύπνησα :cheesy:
λοιπόν το θέμα έχει παίξει και εδώ πριν 3 μήνες.
καλό θα ήταν να διαβάσετε και τις απαντήσεις

:2funny:  :2funny: :2funny:


edit:
νομίζω ότι αυτό είναι το original

μιλάμε για ένα τόσο βλακώδες άτομο , ούτως ώστε να προσπαθεί να προσδιορίσει την σαφή ημερομηνία των άθρων και να μην διαβάζει τις ημερομηνίες... να καταλάβετε το iq...
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ υποστηρίζεις ένα έγκλημα.

Το θέμα είναι σαφέστατο. Τιμωρείται ποινικά ή όχι;

Το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα λέει:

1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία ή σε άλλη ασελγή πράξη ή σε ανοχή της τιμωρείται με κάθειρξη.

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.


Αυτός είναι ο νόμος και αν δεν σου αρέσει έξω από την χώρα. Έξω από το φόρουμ.
Και όχι εμείς έξω από τα threads.

Και σταμάτα να αναφέρεσαι στον Dawkins.
Είσαι ένας κοινός παραχαράκτης των θέσεων του, ένας ποταπός και ψυχικά διαταραγμένος ψεύτης.

Δεν προσπαθώ να παραχαράξω κανέναν αποτυχημένο ζωολόγο που ζει βγάζοντας χυδαίες ταινίες περί της αθείας, τον έχουν αφορίσει και όλος ο επιστημονικός κόσμος ξέρει ότι είναι κομπογιαννίτης και απατεώνας λόγω της γελοίας βιολογικής του θεωρίας και της εναλλακτικής φαρμακευτικής που υποστηρίζει

Αυτός είναι ο νόμος τωρα.. δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα εσείς έχετε μιας και είστε αγάμητοι... ανάγκη έχετε και σταματήστε να προσβάλλετε, κοιταχτείτε στον καθρέφτη..
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Όρος απαράβατος της σωστής επικοινωνίας είναι η σαφήνεια, από την οποία το κείμενό σου δεν χαρακτηρίζεται. "Τσιτάρεις" τον Dawkins και τους "οπαδούς του" (??) με ένα ξεκομμένο απόσπασμα το οποίο σε προκαλώ να πεις από πού προέρχεται για να σε αντικρούσω, την έχω όλη τη βιβλιογραφία.
Διάβασε τον πολιτική προπαγάνδα του πλεύρη , μετά το εβραίοι όλη η αλήθεια και μετά το god delusion , αν δεν βρεις ομοιότητες άξιος της μοίρας σου.
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Dreakx δε θα συμμεριστώ τις διάφορες βρισιές κλπ. Ούτε θα πω επί του θέματος. Γιατί ουσιαστικά δε το κατάλαβα. Κάτι με το βιασμό είχε σχέση.

Απλά θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Με το να γράφεις με πομπώδες ύφος και να λες πολλά δε κάνεις κάτι. Ούτε εντυπωσιάζεις. Να έχεις σαφήνεια και απλότητα στο λόγο σου και το επιχείρημά σου.

Εγώ ομολογώ ότι δε κατάλαβα τίποτα από όσα παρέθεσες. Αν θες ξαναπές τι θέλεις να πεις με πιο απλά λόγια
Λέω ότι αντί οι γυναίκες με την "εξουσία της τρύπας" να σας σέρνουν στα δικαστήρια και να ζουνε παραπάνω επειδή έχουν την εξουσία του "να μην τις πειράξει ούτε ο θεός" να αναλάβουν τις ευθύνες τους γενικά για την ξέκωλη τους εμφάνιση, για την πουτανιά τους (ξέρετε τι εννοώ) και να μην ποινικοποιούμε έστω και ηθικά , τόσο πολύ, ένα βιολογικό φαινόμενο. Πχ ότι ο άντρας θέλει να κάνει σεξ , ενώ η γυναίκα δεν θα έλεγα και όχι..

Ο σκοπός μου δεν είναι όμως να γίνω σαφής ή απλοϊκός, είναι να μην λογοκριθώ από μουνόδουλους (ελπίζω να μην ξέρεις τι λέω..).
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Και μονο διαβαζοντας την προταση "Εξετάζοντας τις αιτίες που προκαλούν έναν βιασμό οδηγούμαστε εύκολα (και ίσως παιδαριωδώς) σε μια άκρατη σεξουαλική διέγερση",καταλαβαινεις την "ποιοτητα" του ατομου. Βρωμικος σε ψυχη και σωμα,επικινδυνος απο τα γεννοφασκια του! Θα γουσταρα πολυ να βιωσει την επιβολη στο πετσι του. Και να ειναι τοσο αναρμοστη,ωστε να μη μπορει να ξανααρθρωσει λογο...
Έχω να δηλώσω στις γυναίκες που το βλέπουν και το εκτιμούν ότι είμαι πολύ βρώμικος και επικίνδυνος και φέρτε και τις φίλες σας άμα γουστάρετε...
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Κοπιπειστακιας..........
τι κόπυ πέηστάκιας αφού δικά μου είναι. Ίσα ίσα γράφω ένα κείμενο και συζητιέται για χρόνια. Τι νομίζετε, οι κλασικοί φιλόσοφοι πιάνουν μια μπροστά μου;
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
Έχω να δηλώσω στις γυναίκες που το βλέπουν και το εκτιμούν ότι είμαι πολύ βρώμικος και επικίνδυνος και φέρτε και τις φίλες σας άμα γουστάρετε...
Τωρα κατι πα να πεις,ετσι παρτο λιγο αλλιως μπας και παρουμε χαμπαρι και εμεις
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Το να θελει καποια να γαμηθει,δε σημαινει οτι θελει να γαμηθει με τον πρωτο τυχοντα. Ας της την πεσει καποιος κι αν τον γουσταρει ας την ξεκωλιασει ανηλεως! Αυτο που μας διαχωριζει απο τα ζωα ειναι το μυαλο μας και οτι μπορουμε να φρεναρουμε την ενορμηση μας.

Αποκλείω αυτός ο τύπος να έχει νορμάλ σεξουαλική ζωή. Είτε μουνοσαλιάρης , είτε μικρός μέγεθος, είτε μάπας στο κρεβάτι. Βλάκας εντελώς..

Καμία σχέση με το κείμενό μου. Το κείμενό μου αναφέρεται στον εμπαιγμό της αστικής και φεμινιστικής κοινωνίας ως προς την σεξουαλικότητα του άντρα. Το μυαλό δεν σημαίνει ότι μπορείς να αναστείλεις , πρέπει να είσαι απερίγραπτα βλαμμένος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο. Αυτό είναι η αρχή των μεγαλύτερων διαστροφών που υπήρξαν στον πλανήτη Γη. Αυτό προκάλεσε όλους τους πολέμους και τις αιματοχυσιες. Σε παρακαλώ μην το συνεχίσεις, αυτές οι απόψεις είναι βλακώδεις..
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς όλοι το παίζουμε υπεράνω. Ήθελα αύριο στην ελληνική κοινωνία πάντως υποθετικά ξαφνικά να εξαφανίζοταν όλες οι πουτάνες! Και πάσης φύσης αγοραίος έρωτα. Για να έβλεπα μετά " πολιτισμό" που θα είχαμε... :think:

ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ MODERATOR - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
 

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Μηνύματα
784
Like
0
Πόντοι
6
dreakx συνεχισε ετσι.να ξερεις οτι θα σε μαζεψει η αστυνομια.γραφεις σε ολα τα φορουμ τις ιδιες μαλακιες.ετοιμασου για τσαλακωμα,να κανεις και παρεα στην θωδη.
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
Καλά εσείς οι mods :rolleyes: αντί να μπανάρετε την κάθε κομπλεξάρα εδώ μέσα που μιλάει για πληρωμένες τρύπες, του ζητάτε να γίνει και πιο σαφής?

Τι να πω ρε πούστη μου...
Δεν λες, βρίζεις.. και εσύ μου φαίνεσαι η κομπλεξάρα εδώ μέσα...

Αλήθεια γιατί γράφεις σε ένα φλόρουμ για μπουρδέλα και το παίζεις και συναισθηματίας.. για εξήγα μας , περιέργεια..
 
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
160
Like
0
Πόντοι
1
dreakx συνεχισε ετσι.να ξερεις οτι θα σε μαζεψει η αστυνομια.γραφεις σε ολα τα φορουμ τις ιδιες μαλακιες.ετοιμασου για τσαλακωμα,να κανεις και παρεα στην θωδη.

εσύ γιατί σοβάρεψες; Που ήσουν χθες έβλεπες τσόντα;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom