DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βιασμος ειναι οταν κουναω το κωλαρακη μου περισσοτερο απ οτι πρεπει..... Ευχαριστω και Καληνυχτα σας....
Εσενα αγαπητη DANAHTRANS τα 'θελε το κωλαρακι σου ομως. Αν και το πιο πιθανο, ειναι να θες να ομαδοποιηθεις για να νιωσεις καλυτερα. Ειναι συνηθες και ανθρωπινο...Βιασμος ειναι οταν κουναω το κωλαρακη μου περισσοτερο απ οτι πρεπει..... Ευχαριστω και Καληνυχτα σας....
Βιασμος ειναι οταν κουναω το κωλαρακη μου περισσοτερο απ οτι πρεπει..... Ευχαριστω και Καληνυχτα σας....
Δεν ομιλω στην καθαρευουσα. Δεν χρειαζεται να αμυνεσαι. Εξυπνη εισαι. Καταλαβαινεις.Τι ενοεις να ομαδοποιηθω??? Να κανω παρτουζα στην καθαρευουσα ειναι????
Ευχαριστω πολυ δεν θα μπορεσω αλλο εχω τελειωση 3 φορες σημερα.... Εσεις????
Που το κακο δεν καταλαβαινω ομως το να θελη να κανη παρεες καποιος κοινωνικη ειμαι και μια χαρα ατομο ειμαι γιατι οχι..... ποιον πειραζω???Δεν ομιλω στην καθαρευουσα. Δεν χρειαζεται να αμυνεσαι. Εξυπνη εισαι. Καταλαβαινεις.
Sorry,αλλα δεν καταλαβα τι εγραψες.Που το κακο δεν καταλαβαινω ομως το να θελη να κανη παρεες καποιος κοινωνικη ειμαι και μια χαρα ατομο ειμαι γιατι οχι..... ποιον πειραζω???
Ευχαριστω πολυ δεν θα μπορεσω αλλο εχω τελειωση 3 φορες σημερα.... Εσεις????
θα μας τρελανεις???και γυμνη να βγει η αλλη εξω,τι συμαινει οτι πρεπει να την βιασουν??
Την απαντηση την αφηνω σε σενα.... Τι να πω.... Η οταν βλεπω κατι κοπελες να φορανε κατι φουστιτσες μεχρη τον οφαλο και καθε λιγο την κατεβαζουν να μην φανη το μουνακη τους ..... τι την κατεβαζουν??? Ντρεπονται???θα μας τρελανεις???και γυμνη να βγει η αλλη εξω,τι συμαινει οτι πρεπει να την βιασουν??
Την απαντηση την αφηνω σε σενα.... Τι να πω.... Η οταν βλεπω κατι κοπελες να φορανε κατι φουστιτσες μεχρη τον οφαλο και καθε λιγο την κατεβαζουν να μην φανη το μουνακη τους ..... τι την κατεβαζουν??? Ντρεπονται???
Σορρυ αλλα ουτε και εγω καταλαβα τι ενοουσες... Δεν πειραζη βρε δεν μπηκα να τσακωθουμε για ποιο λογο αλλωστε... Εχουμε να χωρισουμε τιποτα??? Καλο Βραδυ....Sorry,αλλα δεν καταλαβα τι εγραψες.
Το να θελει καποια να γαμηθει,δε σημαινει οτι θελει να γαμηθει με τον πρωτο τυχοντα. Ας της την πεσει καποιος κι αν τον γουσταρει ας την ξεκωλιασει ανηλεως! Αυτο που μας διαχωριζει απο τα ζωα ειναι το μυαλο μας και οτι μπορουμε να φρεναρουμε την ενορμηση μας.Την απαντηση την αφηνω σε σενα.... Τι να πω.... Η οταν βλεπω κατι κοπελες να φορανε κατι φουστιτσες μεχρη τον οφαλο και καθε λιγο την κατεβαζουν να μην φανη το μουνακη τους ..... τι την κατεβαζουν??? Ντρεπονται???
Εχεις δικιο ....Δεν πας για υπνο καλυτερα....
Ολο παπαριες λες...........
Τι σχεση εχει η προβολη με τον βιασμο...??!!!!
Παιδι για υιοθετηση ειμαι να ξερεις.... Μπουμπουκι;)
Αλλη απαντηση περιμενα!!
Τι εννοεις τωρα με αυτο? Ειναι εντελως διαφορετικο θεμα. Σιγουρα θα αυξανονταν οι βιασμοι. Γι 'αυτο τον λογο, κατα καποιον τροπο οι "πουτανες", αποτελουν κοινωνικο εργο. Αυτο δε σημαινει ομως τιποτα για την κατακραυγη του βιαστη. Και για να μην πει καποιος "κι'ο ασχημος που δε μπορει να βρει γκομενα να γαμησει, τι να κανει?",θα σου πω οτι η πλειονοτητα των βιαστων στατιστικως ανηκει στην ανωτερη ταξη και εμφανισιακως κρινονται φυσιολογικοι.Εμείς όλοι το παίζουμε υπεράνω. Ήθελα αύριο στην ελληνική κοινωνία πάντως υποθετικά ξαφνικά να εξαφανίζοταν όλες οι πουτάνες! Και πάσης φύσης αγοραίος έρωτα. Για να έβλεπα μετά " πολιτισμό" που θα είχαμε...