hanibaldux
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι το πάρκο κλείνει στις 11. Τις τελευταίες δε μέρες ήταν/είναι κλειστό λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
Μπορεί να άρχισε από την Κυψέλη,να πήγε μέχρι το κλασσικό περίπτερο στο άγαλμα που φτάνει Αλεξάνδρας.Και παλι πισω στην Μαυροματαιων...χαχαχαχαΟ Αρθογράφος δεν έκανε τον κόπο να κοιτάξει απλά τους χάρτες του Γούγλη. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε το πιο πάνω μέλος, όταν περπατάς στην Αλεξάνδρας, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρεθείς στην οδό Κυψέλης. Η Οδός Κυψέλης βρίσκει σε ένα και μόνο σημείο το Πεδίο του Άρεως, στην Οδό Ευελπίδων, λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση με τη Μαυροματαίων, κι εκεί είναι οι Εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ψωνιζόταν στο παρκάκι, και δεν την πλήρωσαν. Για να τους εκδικηθεί, κατήγγειλε βιασμό. Αλλά εγώ είμαι καλοπροαίρετος, και σε πιστεύω αδελφή μου
Τυπε μου αν περάσεις περαστικός μέρα, έχει κάτι κάγκελα που τα χουν ανοίξει σε κάποια σημεία.Με το που τα βλέπω το πουλί μου γίνεται φασόλι από τον τρόμο και για το τι γίνεται εκεί μέσα.Μαλλον στην Αλεξανδρας εγινε το συμβαν στην πυλη του Πεδιου απο την Αλεξανδρας . Εγω νομιζα οτι πια κατα τις 12 κλεινει το παρκο . Η Κυψελης ειναι στην αλλη εντελως πλευρα του Παρκου και δεν ξερω που ειναι η εισοδος του παρκου απο την Κυψελης.
Μα δεν νομίζω ότι κάποιο μέλος επικρότησε το γεγονός. Όλοι μας σχολιάσαμε το κατά πόσο η περιγραφή του άρθρου μπορεί να ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Αν ας πούμε το άρθρο έγραφε ότι εκπορνευόμενη Τρανς δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της με την απειλή μαχαιριού, θα συμφωνούσαμεοπως και να χει να την πεφτουν τρεις σε εναν/μία με μαχαιρια καταδικαστεο ειναι. δεν το μειωνει αυτο αν ηταν το θυμα staight gay trans ή οτιδηποτε.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ενδιαφέρον σου για τα έντομα (bugs) φίλτατε.Ο Αρθογράφος δεν έκανε τον κόπο να κοιτάξει απλά τους χάρτες του Γούγλη. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε το πιο πάνω μέλος, όταν περπατάς στην Αλεξάνδρας, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρεθείς στην οδό Κυψέλης. Η Οδός Κυψέλης βρίσκει σε ένα και μόνο σημείο το Πεδίο του Άρεως, στην Οδό Ευελπίδων, λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση με τη Μαυροματαίων, κι εκεί είναι οι Εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ψωνιζόταν στο παρκάκι, και δεν την πλήρωσαν. Για να τους εκδικηθεί, κατήγγειλε βιασμό. Αλλά εγώ είμαι καλοπροαίρετος, και σε πιστεύω αδελφή μου
Χωριατης είμαι ρε τύπε από το χωριό που να ξέρω.Μην δείτε γυναίκα με πούτσα κατευθείαν να την πείτε τραβελι... Ρε τι είστε εσείς!
Μια από τις (πολλές) ιδιαιτερότητες που έχωΜου κάνει μεγάλη εντύπωση το ενδιαφέρον σου για τα έντομα (bugs) φίλτατε.
θα προσπαθήσω να βάλω το λιθαράκι μου, με τα λίγα ελληνικά που ξέρω, από τα συμφραζόμεναΡε μάγκες επειδή μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι καλά ,μόνο πανεπιστήμιο έχω βγάλει , τελικά κοπέλα η τραβελι βιάστηκε ;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΗ ΠΑΠΑΡΙΑ Η ΚΑΜΑΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ήταν στην Αλεξάνδρας, ξαφνικά βρέθηκε στην Κυψέλης, και πήγε ανάποδα προς το Πεδίον του Άρεως...
Μετά, της επιτέθηκαν και τη βίασαν πάρα φύσει (όχι πάρα ΦΥΣΗ, Τουρκαλβανέ δημοσιογράφε) και ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ
ΠΟΥ; ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;
Το μουνί της ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ Τουρκαλβανοί δημοσιογράφοι. Δεν ξέρετε τη γεωγραφία και τα τοπωνύμια της πόλης σας. Δε γράφετε σωστά ελληνικά. Δε διασταυρώνετε ποτέ την ακρίβεια των πληροφοριών σας
ΓΑΜΙΕΣΤΕ!
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
Καμία μόνηθα προσπαθήσω να βάλω το λιθαράκι μου, με τα λίγα ελληνικά που ξέρω, από τα συμφραζόμενα
1. Το άρθρο γράφει ότι ήταν τρανς, άρα όχι γυναίκα
2. Το άρθρο γράφει ότι βιάστηκε κατά φύση. Κι επειδή δεν είναι εύκολο μια πούτσα να μπήκε μέσα σε άλλη πούτσα, θεωρώ ότι το όν που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ότι βιάστηκε έχει κόψει το παπάρι του, κι έχει μετατρέψει την αρχιδοσακούλα του σε ομοίωμα εισόδου γυναικείου Κόλπου
3. Μετά από αυτή τη διαδικασία, οποιοσδήποτε άντρας κάνει τα παραπάνω ονομάζεται γυναίκα, και είναι γυναίκα. Αν κάποιο άλλο άτομο διαφωνήσει, ο όχλος με τα μπλε, ροζ, φούξια, πράσινα μαλλιά θα κάνει διαδήλωση για να πολεμήσει το misgendering που κάνει η Πατριαρχία
εκτός κι αν είναι 12χρονο κορίτσι, το οποίο απήγαγε και βίασε κάποια Λεσβία. Δεν έγινε κάποια διαδήλωση για την Μαρκέλλα, αν θυμάμαι καλάΚαμία μόνη
Πως τολμάς σεξιστή εκπρόσωπε της πατριαρχίας ;εκτός κι αν είναι 12χρονο κορίτσι, το οποίο απήγαγε και βίασε κάποια Λεσβία. Δεν έγινε κάποια διαδήλωση για την Μαρκέλλα, αν θυμάμαι καλά
η προφητεία του Όργουελ επαληθεύεται σιγά σιγά. Αν και δεν ήταν προφητεία, με την πραγματική έννοια. Είχε δει καθαρά που θα οδηγούνταν το Σύστημα. Ένα από τα εργαλεία του θα ήταν η αλλαγή των λέξεων, ώστε να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε. Η λέξη γυναίκα βρίσκεται υπό διωγμό. Είναι Birthing People, Vagina owners, menstruators κλπ. Στην οικογένεια είναι ο Lactaiting Parent, θα δούμε πολλά τραγικά ακόμα. Και γι αυτή τη νέα Αμερικάνικη Μόδα, έχει ήδη γίνει μια τέτοια παρουσία στη χώρα μας. Αλίμονο να μην τους αντιγράφαμεΠως τολμάς σεξιστή εκπρόσωπε της πατριαρχίας ;
Η καταπίεση που υπέστη η κυρία από το λευκό ανδρικό προνόμιο την οδήγησε σε αυτή την πράξη.
Και όπως είναι η νέα μόδα στην Αμερική , οι παιδόφιλοι πρέπει να ονομάζονται άτομα που έλκονται από ανήλικους.
Για αυτό στέλνουμε και τις τρανς στα σχολεία να διδάξουν τα παιδιά