Νέα

Τι είναι ο βιασμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι εννοεις τωρα με αυτο? Ειναι εντελως διαφορετικο θεμα. Σιγουρα θα αυξανονταν οι βιασμοι. Γι 'αυτο τον λογο, κατα καποιον τροπο οι "πουτανες", κανουν κοινωνικο εργο. Αυτο δε σημαινει ομως τιποτα για την κατακραυγη του βιαστη. Και για να μην πει καποιος "κι'ο ασχημος που δε μπορει να βρει γκομενα να γαμησει, τι να κανει?",θα σου πω οτι η πλειονοτητα των βιαστων στατιστικως ανηκει στην ανωτερη ταξη και εμφανισιακως κρινονται φυσιολογικοι.

Θέλω να πω ότι εμείς που το παίζουμε ηθικοί ενδεχομένως σε τέτοιες συνθήκες να γινόμασταν βιαστές. Πολύ πιθανό. Βάζω και εμένα μέσα και οποιονδήποτε άλλο. Η κόκκινη κλοστή που χωρίζει το νορμάλ από την τρέλα είναι πολύ λεπτή...
Και τότε θα ψάχναμε δικαιολογίες κλπ. Ας μη κρίνουμε τόσο εύκολα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οι Βιαστες δηλαδη δεν πηγαινουν με γυναικες φυσιολογικα???  Ολες τις Βιαζουν??  Καποιες συγκεκριμενες βιαζουν συνηθως...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
και κατι αλλο....  Εχετε σκεφτη ποτε σε ποσες γυναικες ειναι φαντασιωση τους να της Βιαζουν????

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Θέλω να πω ότι εμείς που το παίζουμε ηθικοί ενδεχομένως σε τέτοιες συνθήκες να γινόμασταν βιαστές. Πολύ πιθανό. Βάζω και εμένα μέσα και οποιονδήποτε άλλο. Η κόκκινη κλοστή που χωρίζει το νορμάλ από την τρέλα είναι πολύ λεπτή...
Οχι φιλε. Αν καποιος καταλαβαινει τι σημαινει βιασμος και εχει μεγαλωσει με καποιες αρχες,δε θα βιασει ποτε. Σημαντικο το γαμισι στη ζωη μας,αλλα οχι για παραδειγμα οπως το φαγητο,που θα κλεψεις για να φας. Δεν θα πεθανεις χωρις γαμισι. Και παντα θα βρεις κατι αναλογο στη ζωη σου να κανεις σεξ,ασχετως της οποιασδηποτε καταστασης σου. Αν εισαι νορμαλ,δε θα βιασεις ποτε. Αν το σκεφτεις εστω και ξωφαλτσα,χρειαζεσαι ψυχιατρο...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
και κατι αλλο....  Εχετε σκεφτη ποτε σε ποσες γυναικες ειναι φαντασιωση τους να της Βιαζουν????
Στη φαντασιωση,ο βιαστης εχει τα χαρακτηριστικα που γουσταρεις και δρα αναλογα με το δικο σου γουστο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στη φαντασιωση,ο βιαστης εχει τα χαρακτηριστικα που γουσταρεις και δρα αναλογα με το δικο σου γουστο.
Δηλαδη αν την πλησιαση ενας πραγματικος Βιαστης μεσα στη νυχτα και την Βιαση θα της κακοπεση λες εεεε???? Της συγκεκριμενης....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι φιλε. Αν καποιος καταλαβαινει τι σημαινει βιασμος και εχει μεγαλωσει με καποιες αρχες,δε θα βιασει ποτε. Σημαντικο το γαμισι στη ζωη μας,αλλα οχι για παραδειγμα οπως το φαγητο,που θα κλεψεις για να φας. Δεν θα πεθανεις χωρις γαμισι. Και παντα θα βρεις κατι αναλογο στη ζωη σου να κανεις σεξ,ασχετως της οποιασδηποτε καταστασης σου. Αν εισαι νορμαλ,δε θα βιασεις ποτε. Αν το σκεφτεις εστω και ξωφαλτσα,χρειαζεσαι ψυχιατρο...

μακάρι να τα όπως τα λες.. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα όμως... ότι ο περισσότερος κόσμος κάθε άλλο παρά νορμάλ είναι... Εδώ γίνονται φόνοι για ψύλου πήδημα. Εδώ ο άνθρωπος κάνει πολέμους και σφάζεται.
Στο βιασμό θα κολλούσε? Φυσικά κάθε άλλο παρά τον δικαιολογώ. Είναι αποτρόπαιο. Αλλά αυτά μη τα λες τώρα. Να τα έλεγες σε συνθήκες έλλειψης αγοραίου έρωτα. Είναι δύσκολο πράγμα ο έλεγχος των παθών ειδικά των πιο σκοτεινών και άγριων ενστίκτων. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είναι ραφιναρισμένος ακόμη. Άμα ξύσεις την πολιτισμένη του επιφάνεις, βρίσκεις ένα αποκρουστικό κτήνος από κάτω.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δηλαδη αν την πλησιαση ενας πραγματικος Βιαστης μεσα στη νυχτα και την Βιαση θα της κακοπεση λες εεεε???? Της συγκεκριμενης....
Τωρα θελω να πιστευω οτι κανεις χιουμορ. Επαναλαμβανω,δε σε θεωρω ανοητη...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

ενδεχομένως σε τέτοιες συνθήκες να γινόμασταν βιαστές????δεν παμε καλα.τι αλλο θα ακουσουμε πια :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μακάρι να τα όπως τα λες.. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα όμως... ότι ο περισσότερος κόσμος κάθε άλλο παρά νορμάλ είναι... Εδώ γίνονται φόνοι για ψύλου πήδημα. Εδώ ο άνθρωπος κάνει πολέμους και σφάζεται.
Στο βιασμό θα κολλούσε? Φυσικά κάθε άλλο παρά τον δικαιολογώ. Είναι αποτρόπαιο. Αλλά αυτά μη τα λες τώρα. Να τα έλεγες σε συνθήκες έλλειψης αγοραίου έρωτα. Είναι δύσκολο πράγμα ο έλεγχος των παθών ειδικά των πιο σκοτεινών και άγριων ενστίκτων. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είναι ραφιναρισμένος ακόμη. Άμα ξύσεις την πολιτισμένη του επιφάνεις, βρίσκεις ένα αποκρουστικό κτήνος από κάτω.
Ετσι ειναι.....

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αδελφε,αν θελουμε να φτιαξουμε εναν καλυτερο κοσμο,θα το κανουμε ο καθενας ατομικα. Δε μπορουμε να επιβαλλουμε τιποτα ο ενας στον αλλον,μπορουμε να δειξουμε ομως τον δρομο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια τα ζω και σας μιλαω... Το τι εχει ο καθενας στο μυαλο του ειναι Αββυσσος... Και δυστυχως δεν τα λυνη κανενας ψυχιατρος.... Θελουν να τα κουβαλανε μονιμα ολοι....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αδελφε,αν θελουμε να φτιαξουμε εναν καλυτερο κοσμο,θα το κανουμε ο καθενας ατομικα. Δε μπορουμε να επιβαλλουμε τιποτα ο ενας στον αλλον,μπορουμε να δειξουμε ομως τον δρομο...

εγώ μαζί σου είμαι αν δε το κατάλαβες. Απλα δε στρουθοκαμηλίζω. Το ότι νομίζω πως θα γίνουν έτσι δε σημαίνει ότι θέλω να γίνουν. Όταν ξυπνήσω και δω σύννεφα, μπορεί να μισώ τη βροχή. Αλλά θα πω ότι θα βρέξει.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καληνυχτα παιδια και χαρηκα που τα ειπαμε...  Καλο Βραδυ...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
εγώ μαζί σου είμαι αν δε το κατάλαβες. Απλα δε στρουθοκαμηλίζω. Το ότι νομίζω πως θα γίνουν έτσι δε σημαίνει ότι θέλω να γίνουν. Όταν ξυπνήσω και δω σύννεφα, μπορεί να μισώ τη βροχή. Αλλά θα πω ότι θα βρέξει.
Δεν ειναι στρουθοκαμηλισμος να θες να ζησεις μια ζωη με ηρεμια και αξιοπρεπεια. Και για να γινω πιο σαφης,σου λεω οτι σε ακραιες συνθηκες,θα μπορουσα να σκοτωσω καποιον,αλλα να βιασω το αποκλειω κατηγορηματικως. Μπορω να φτυσω τη ζωη καποιου,αλλα οχι την ανταρσια του...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ειναι στρουθοκαμηλισμος να θες να ζησεις μια ζωη με ηρεμια και αξιοπρεπεια. Και για να γινω πιο σαφης,σου λεω οτι σε ακραιες συνθηκες,θα μπορουσα να σκοτωσω καποιον,αλλα να βιασω το αποκλειω κατηγορηματικως. Μπορω να φτυσω τη ζωη καποιου,αλλα οχι την ανταρσια του...

Δε μιλάμε για σένα αλλά γενικά για την κοινωνία.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δε μιλάμε για σένα αλλά γενικά για την κοινωνία.
Σου ειπα, οτι την κοινωνια εμεις την φτιαχνουμε. Γινε εσυ πιο ανθρωπινος κι'ολο και καποιοι θα ερθουν μαζι σου. Αν υπομενουμε στωικα ολα οσα συμβαινουν γυρω μας,πιο πιθανο ειναι αυτα να μας αλλοτριωσουν, παρα εμεις να συμβαλλουμε σε κατι ελπιδοφορο.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055

σορρυ κιολας αλλα προτιμας να αφαιρεσεις τη ζωη καποιου αντι να βιασεις?
λυπαμαι φιλε αλλα αν το πιστευεις αυτο μαλλον χρειαζεσαι εσυ ψυχιατρο!
Στο κατω κατω δεν υπαρχει κατι πολυτιμοτερο απο την αν8ρωπινη ζωη κ απο βιασμο δε πε8ανε κανεις...

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Να πώ και εγώ την άποψη μου επι του θέματος.Ο βιασμός είναι κακούργημα,αηδία,έγκλημα κατα σώματος και ψυχής.Period. (που λένε και οι Αμερικάνοι).Και το θέμα τέλειώνει εδώ.

Απλά θα προσθέσω ένα point.Υπάρχει και ο ψυχικός βιασμός,και ναι πολλές φορές και γυναίκες τον ασκούνε,επειδή είτε έχουνε την ομορφιά,την επιρροή του να είσαι αυτό που λέμε "καύλα".Αν είσαι απο τους άτυχους που τον βιώσανε,ξέρεις τι σημαίνει,και δεν θα το αναλύσω.Ποια είναι η λύση όμως ? Σίγουρα όχι το να βιάσεις,ούτε καν να χτυπήσεις.Και φυλακή θα πάς,και ξύλο θα φας,και θα σε βιάσουνε οι Ρουμάνοι στον Κορρυδαλό.Η λύση είναι σε μια κοινωνία κομμένη και ραμμένη για να θεοποιεί τις ωραίες γκόμενες,ανέπτυξε ψυχικές άμυνες,και σκέψου πολύ καλά πρωτού ερωτευτείς το κάθε τσόλι.Και ναι ελέγχεται αυτό.Μάθε να μην πουλάς την ψυχή σου όπου να ναι,να περνάς καλά και η ίδια η ζωή θα σε ανταμείψει και σε αυτό τον τομέα.Αλλιώς θα είσαι ένας ακόμα αποτυχημένος,και το να βιάσεις πέρα απο όλα τα άλλα θα σου θυμίζει το πόσο αποτυχημένος είσαι.Και αυτό τσούζει πιο πολύ απο όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom