You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι είναι ο βιασμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
εγο τι ιμε ρε σι;;;;;εγο δε ιμε γιατροσ
θα το βαλο κε ινε κελεγετε πρασινο!!!!!!!!!!Βόθρε - τι έγινε το βυτίο ρε?
Μήπως το άδειασες έξω από το σπίτι του μαλάκα εδώ?
γιατροςεγο τι ιμε ρε σι;;;;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Βόθρε - τι έγινε το βυτίο ρε?
Μήπως το άδειασες έξω από το σπίτι του μαλάκα εδώ?
για πες σε πιο μαλακα αναφερεσε;;;;;;; για πεσ για πεσ
σεμενα ιμε οτι κακο ιπαρχι στο σαιτγια πες σε πιο μαλακα αναφερεσε;;;;;;; για πεσ για πεσ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
μιν ααντασ ρε σι ασε να παρουμε επιστιμονικι απαντισισεμενα ιμε οτι κακο ιπαρχι στο σαιτ
Τώρα που ήρθε κι ο βόθρος, πουτάνα θα του κάνουμε όλα τα μαλακο-thread που φτιάχνει.για πες σε πιο μαλακα αναφερεσε;;;;;;; για πεσ για πεσ
[size=16pt]Μώνω ei Αιφτά Adαίρφοϊα![/size]
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΚΑΛΙΝΙΧΤΑ κε ποτε να μικανετε κακα πραματα μου το πε ο γιατροσ μου στο ιδριμα!!!!!!!!!!!!
Βοθρούλη μας έλειψες..
πάμε μαζί σε στριπτιτζάδικο pls.
μα δε ιπαρχουν μαλακολογι, μαλακσ γενιεσεμιν ααντασ ρε σι ασε να παρουμε επιστιμονικι απαντισι
κοπελα σε στριπ...Βοθρούλη μας έλειψες..
πάμε μαζί σε στριπτιτζάδικο pls.
Δέφεσθαι τα μάλα εάν ενομίσατε πως θα διαβάλλετε το πνεύμα μου λόγω του εξεπεσμένου σας ανδρισμού. Πούτσα και Slayer γιατί αυτό θέλουν οι γυναίκες να τις λιώνεις σαν το βούτυρο και να τις πατάς σαν το σκουλήκι. Πούτσα και Slayer λοιπόν!
ισε πολι του θρασ μεταλΔέφεσθαι τα μάλα εάν ενομίσατε πως θα διαβάλλετε το πνεύμα μου λόγω του εξεπεσμένου σας ανδρισμού. Πούτσα και Slayer γιατί αυτό θέλουν οι γυναίκες να τις λιώνεις σαν το βούτυρο και να τις πατάς σαν το σκουλήκι. Πούτσα και Slayer λοιπόν!
καλως το δασκαλοΔέφεσθαι τα μάλα εάν ενομίσατε πως θα διαβάλλετε το πνεύμα μου λόγω του εξεπεσμένου σας ανδρισμού. Πούτσα και Slayer γιατί αυτό θέλουν οι γυναίκες να τις λιώνεις σαν το βούτυρο και να τις πατάς σαν το σκουλήκι. Πούτσα και Slayer λοιπόν!
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ισε πολι του θρασ μεταλ
Δώσε, αρχηγέ. Δώσεεεεεεεεεεεεεεε......
εγο ιμε δουλοπαρκινικοσΔώσε, αρχηγέ. Δώσεεεεεεεεεεεεεεε......
ισε πολι του θρασ μεταλ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο ρυθμιστηκε αδερφε.Δε ξερω αν το χεις μαθει αλλα πλεον οι καπνιστες δεν μπορουν να καπνισουν σε χωρους μη καπνιζωντων.Προχωρουν οι κοινωνιες...[/quote]Υπάρχουν και παρα υπάρχουν δικαιώματα που λειτουργούνε εις βάρος άλλων. Το δικαίωμά σου να κανπίζεις μπορείς να μου στερήσει όντας παθητικός καπνιστής δικαίωμα να ζήσω μέρες από την ζωή μου.
Ναι?Για πες μου ενα?Οχι παλι με το τσιγαρο.Μας τελειωσε αυτο....[/quote]Και αν ορίσουμε το δικαίωμα κοινωνικά (που υποτίθεται ότι εσείς οι ατομιστές σκέφτεστε κοινωνικά) δεν υπάρχει κανένα ατομικό δικαίωμα που να μην καταπατά συλλογικές ελευθερίες.
Και που ξερεις εσυ τι θελει η κοινωνια?Την εχεις δει?Που μενει πως τη λενε?Ξερεις τι εισαι?Ενα ακομα ασημαντο μελος της κοινωνιας που θα ηθελες να τη καπελωσεις και να μιλησεις εκ μερους της.Θελει αρκετη μαεστρια το σπορ αυτο και οσοι το καταφερνουν λεγονται πολιτικοιΤο δικαίωμά σου να καπνίζεις, να μαλακίζεσαι, να μην σκέφτεσαι , όλα αυτά σημαίνουν θάνατο για την κοινωνία.
Κατι πας να πεις τωρα...Και για να χουμε καλο ρωτημα που το πουλανε αυτον τον οδηγο?Τσαμπα ειναι?Τι σε νοιαζει εσενα θα μου πεις?Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι δεν ειναι ο δικος σου οδηγος.Παντως τον οδηγο να ξερεις δε τον υπολογιζουν ολα τα μελη της κοινωνιας.Θα μου πεις βεβαια παλι οτι τον υπολογιζουν δυστυχως τα γκομενακια που γουσταρεις και δε σου καθονται.[/quote]Ως δικαίωμα ορίζεται κάτι που η ίδια η κοινωνία παραχωρεί στα μέλη της ως οδηγό για την αυτοπροστασία της.
Σιγα μη νοιαστουν οι συντακτες του οδηγου για την αυτοπροστασια των μελων.Οσοι δε τη παλευουν ας παρουν το μπουλο και οι υπολοιποι μερακληδες ας βγαζουν την οργη τους ανοιγοντας thread στο bourdela.tv [/quote]Όχι για την αυτοπροστασία των μελών της.
Σε αυτη τη κοινωνια απλα η γυναικα θα πρεπει να μεινει κατω απο τη σολα του παπουτσιου του αντρα.Δεν εχει δικαιωμα να σηκωθει και το ξερει οποτε δε τιθεται θεμα παραβιασης μη υπαρκτου δικαιωματος στη συγκεκριμενη κοινωνια[/quote]Τα μέλη μπορεί να νοιώθουν την απαράμιλλη αδικία πάνω στην πλάτη τους των δικαιωμάτων που τους έχουν δωθεί. (πχ το δικαίωμα του μουσουλμάνου άντρα να πατάει κάτω μια γυναίκα καταπατά το δικαίωμα της γυναίκας να σηκωθεί όρθια).
Καλα..τωρα .... νταξει ναουμ...Δηλαδη οταν λεει οτι δε θελει μπορει να μην το εννοει και στην ουσια να θελει να τη πλακωσεις στα μπουνιδια,να τη γαμησεις απ το κωλο και μετα να τη δεσεις στο προφυλακτηρα και να της φερεις μερικες βολτες.Για φαντασου....και γω ο χαζος που νομιζα οτι πραγματικα δε θελανε....[/quote]Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος η μη συναίνεση είναι υποκειμενικός παράγοντας και όχι αντικειμενικός όπως θες να το προβάλλεις εσύ.
Και που ξερεις ποιος ειμαι εγω?Εγω ειμαι παραγω γος της τηλεορασης και μεγαλοεκδοτης και κατι γκομενακια που το δινουν μετα απο δεκα ραντεβου σε λιωμενα αγορακια(ελπιζω να μην εισαι ενα απο αυτα ) με το που με βλεπουν αρχιζουν χωρις δευτερη κουβεντα να με πιπωνουν εγω μετα τα στριβω τα γαμω απο το κωλο και μετα τα στελνω να μου παρουν τσιγαρα και εφημεριδα.Ζηλευεις φιλε? Εεε γινε και συ μαγκας σα και μενα να γαμας αλλιως πνιξε το καημο σου στο bourdela.tv.Και αφου που λες τα κανουν ολα αυτα ειναι ελευθερες να πανε να παιξουν με τα νευρα καθε κακομοιρη που τις παιρνει στα σοβαρα[/quote]Δεδομένων των μεγαλύτερων ορμών του άντρα (που εσύ δεν αναφέρεις καθόλου) θα πρέπει να επανεξετάσουμε περαιτέρω τις συμβουλές που δίνουν τα περιοδικά που διαβάζει η δικιά σου και της λένε να στο δώσει μετά το 10 ραντευβού για να λιώσεις στην μαλακία. Εκτός και αν από τον συλλογισμό της σκέψης σου δεν έχεις και καμιά αντίρρηση.
Καλα εσυ λεγε οτι θελεις αλλα εγω -που σαν μεγαλοεκδοτης βγαζω απο το ταρατατα μεχρι το Παπυρο Λαρους- θα πλερωσω κατι φτωχομπινεδες πανεπιστημιακους να μου γραψουν κατι βιβλια -να με το συμπαθιο- που θα λενε ποσο γαματοι ειναι ολοι αυτοι οι φλακηδες νεοι και αυτες οι ξεκωλονεες και ποσο κομπλεξικα ειναι κατι ατομακια σαν και σενα που κατα βαθος θα ηθελαν να ειναι κωλος και βρακι με αυτα τα μαλακιστηρια, ενω θα επρεπε απλα να τα αγνοουν,αλλα αυτα επειδη δε τα παιζουν κανουν και καλα μετα οτι τα μισουν.Μιλαμε,ναααα κατι βιβλια που θα τα διδασκουν στα σχολεια και θα εξηγουν ποσο γαματοι ημασταν εμεις και η κλικα μου και θα αισθανονται περηφανα και τα τρισεγγονα μου τα οποια θα ειναι παμπλουτα.Όσο για την τελευταία πρόταση θα συμφωνήσω απολύτως. Και η ιστορία θα κρίνει αν οι κοινωνικές συνθήκες για αυτήν την αυνανιζόμενη κοινωνία όπου οι τρύπες έχουν το δικαίωμα να αποτυγχάνουν ελεύθερα σε όλους τους τομείς λόγω και της ανεπάρκειάς τους, όπου η αυνανιζόμενη νεολαία "γαμάει" απ'το facebook, οι μισοί είναι ανωμαλάρες και δροσεροί και ο θεσμός του γάμου μαζί με τις γεννήσεις πάνε κατά διαόλου, αν λοιπόν αυτές οι κοινωνικές συνθήκες πρέπει ή όχι να αλλάξουν. Εγώ λέω ότι πρέπει να αλλάξουν.
ΖΗΛΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΕΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣ??????????
οποτε ισε προδεφτικο τιπακι κε δε τεριαζουν με τι παρτι σου η γενικολογιεσ!!!!!!!!!και ντεθ και μπλακ
απο διο κε μπροσ ισε φιλοσ μου!!!!!!!!!ισε βοθρομπαρισ λιξισ1!!!11
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 74