You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι είναι ο βιασμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Tombola!
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κοπελα σε στριπ...
κοπέλα με βόθρο..
τέτοια τιμή..
ούτε ο Κάρολος να μου ΄σφιγγε το χέρι..
σεμνα γνωστε αγνωστεTombola!
ο καρολοσ ο σκιλοσ μου δε εχι χερι,4 ποδια εχικοπέλα με βόθρο..
τέτοια τιμή..
ούτε ο Κάρολος να μου ΄σφιγγε το χέρι..
Αυτο ρυθμιστηκε αδερφε.Δε ξερω αν το χεις μαθει αλλα πλεον οι καπνιστες δεν μπορουν να καπνισουν σε χωρους μη καπνιζωντων.Προχωρουν οι κοινωνιες...Ναι?Για πες μου ενα?Οχι παλι με το τσιγαρο.Μας τελειωσε αυτο....Και που ξερεις εσυ τι θελει η κοινωνια?Την εχεις δει?Που μενει πως τη λενε?Ξερεις τι εισαι?Ενα ακομα ασημαντο μελος της κοινωνιας που θα ηθελες να τη καπελωσεις και να μιλησεις εκ μερους της.Θελει αρκετη μαεστρια το σπορ αυτο και οσοι το καταφερνουν λεγονται πολιτικοιΚατι πας να πεις τωρα...Και για να χουμε καλο ρωτημα που το πουλανε αυτον τον οδηγο?Τσαμπα ειναι?Τι σε νοιαζει εσενα θα μου πεις?Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι δεν ειναι ο δικος σου οδηγος.Παντως τον οδηγο να ξερεις δε τον υπολογιζουν ολα τα μελη της κοινωνιας.Θα μου πεις βεβαια παλι οτι τον υπολογιζουν δυστυχως τα γκομενακια που γουσταρεις και δε σου καθονται.Σιγα μη νοιαστουν οι συντακτες του οδηγου για την αυτοπροστασια των μελων.Οσοι δε τη παλευουν ας παρουν το μπουλο και οι υπολοιποι μερακληδες ας βγαζουν την οργη τους ανοιγοντας thread στο bourdela.tv Σε αυτη τη κοινωνια απλα η γυναικα θα πρεπει να μεινει κατω απο τη σολα του παπουτσιου του αντρα.Δεν εχει δικαιωμα να σηκωθει και το ξερει οποτε δε τιθεται θεμα παραβιασης μη υπαρκτου δικαιωματος στη συγκεκριμενη κοινωνια Καλα..τωρα .... νταξει ναουμ...Δηλαδη οταν λεει οτι δε θελει μπορει να μην το εννοει και στην ουσια να θελει να τη πλακωσεις στα μπουνιδια,να τη γαμησεις απ το κωλο και μετα να τη δεσεις στο προφυλακτηρα και να της φερεις μερικες βολτες.Για φαντασου....και γω ο χαζος που νομιζα οτι πραγματικα δε θελανε....Και που ξερεις ποιος ειμαι εγω?Εγω ειμαι παραγω γος της τηλεορασης και μεγαλοεκδοτης και κατι γκομενακια που το δινουν μετα απο δεκα ραντεβου σε λιωμενα αγορακια(ελπιζω να μην εισαι ενα απο αυτα ) με το που με βλεπουν αρχιζουν χωρις δευτερη κουβεντα να με πιπωνουν εγω μετα τα στριβω τα γαμω απο το κωλο και μετα τα στελνω να μου παρουν τσιγαρα και εφημεριδα.Ζηλευεις φιλε? Εεε γινε και συ μαγκας σα και μενα να γαμας αλλιως πνιξε το καημο σου στο bourdela.tv.Και αφου που λες τα κανουν ολα αυτα ειναι ελευθερες να πανε να παιξουν με τα νευρα καθε κακομοιρη που τις παιρνει στα σοβαρα Καλα εσυ λεγε οτι θελεις αλλα εγω -που σαν μεγαλοεκδοτης βγαζω απο το ταρατατα μεχρι το Παπυρο Λαρους- θα πλερωσω κατι φτωχομπινεδες πανεπιστημιακους να μου γραψουν κατι βιβλια -να με το συμπαθιο- που θα λενε ποσο γαματοι ειναι ολοι αυτοι οι φλακηδες νεοι και αυτες οι ξεκωλονεες και ποσο κομπλεξικα ειναι κατι ατομακια σαν και σενα που κατα βαθος θα ηθελαν να ειναι κωλος και βρακι με αυτα τα μαλακιστηρια, ενω θα επρεπε απλα να τα αγνοουν,αλλα αυτα επειδη δε τα παιζουν κανουν και καλα μετα οτι τα μισουν.Μιλαμε,ναααα κατι βιβλια που θα τα διδασκουν στα σχολεια και θα εξηγουν ποσο γαματοι ημασταν εμεις και η κλικα μου και θα αισθανονται περηφανα και τα τρισεγγονα μου τα οποια θα ειναι παμπλουτα.
ΖΗΛΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΕΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣ??????????
Ομολογώ πως μετά από αυτήν την απαράμιλλη παράγραφο βλακείας θα μπορούσε κανείς να μείνει άφωνος. Αλλά όπως φαίνεται μόνο εσύ έχυσες (και μόνος σου) συνεπώς θα συνεχίσω να ομιλώ σοβαρά.
Τα δικαιώματα της γυναίκας και του άντρα ορίζονται με βάση επιστημονικές, ανθρωπιστικές και κοινωνιολογικές αξίες. Από εκεί και πέρα εσύ που μέχρι πρότινος έμπαινες μαζί με την "κλίκα" σε όλα τα θέματά μου για να βρίσεις μην τυχόν και προσβληθεί η "ασπασία" και να τρολλάρεις μόνο μεγαλοεκδότης δεν δύναται να είσαι. Αλλά επιπρόσθετα παραδέχομαι ότι όλοι αυτοί οι "πανεπιστημιακοί" και οι "διανοούμενοι" που κάθονται και χύνουν γαλόνια μελάνι για να υπερασπιστούν τις τρύπες προφανώς το κάνουν επειδή γεννήθηκαν με λειψοί ως άνδρες και είναι υπό την επήρεια της παντόφλας ή και του χρήματος..
Αλλά επανέρχομαι στα δικαιώματα όπου σου συνιστώ να διαβάσεις τις φιλοσοφικές βάσεις του εθνικοσοσιαλισμού (Όττο Ντιτρίχ), να μελετήσεις καλά τον Σοπενχάουερ και τον Νίτσε και να αφουγκραστείς καλά την μεταπλατωνική αρχαίοελληνική φιλοσοφία για να μην μιλάω άλλο με κούτσουρα.
Ο "οδηγός" που αναφέρεσαι δεν είναι ένα μέσο διαπραγμάτευσης αλλά η αναμφισβήτητη επιβίωση του ανθρώπου και της κοινωνίας. Και επειδή υπεισέρχεται και ο κοινωνικός παράγων δεν μπορεί να είναι υποκειμενικός (πχ αν υπήρχε ένα μόνο άτομο). Στην κοινωνική περίπτωση πρέπει όλες οι βιολογικές ιδιαιτερότητες ένθεν και ένθεν να ληφθούν σοβαρά υπ'όψιν. Η συναίνεση που άλλοτε επικαλείσαι δεν θεωρείται αντικειμενικός παράγοντας για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπουμε συχνά άτομα να διαφωνούν με το φαινόμενο της βαρύτητας, έτσι λοιπόν δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει όχι με τον βιασμό αλλά με την αναπαραγωγή και τις αναπαραγωγικές ανάγκες του άντρα. Οι αναπαραγωγικές ανάγκες της γυναίκας ή αν θες καλύτερα του θηλυκού γαμέτη για να το καταλάβεις ευκολότερα είναι λιγότερες επομένως μνεία πρέπει να δοθεί στον αρσενικό γαμέτη και τας ανάγκας του.
Το φαινόμενο του βιασμού παρουσιάζεται στις αντρικές φυλακές, όχι όμως και στις γυναικείες. Συναινούν στις γυναικείες. Σαφέστατα και όχι και από αυτήν την απλή παραδοχή πρέπει να ξεκινήσουμε για τον εκ νέου επαναπροσδιορισμό των σεξουαλικών δικαιωμάτων την γυναικών. Ε
Στο επίπεδο δε της σεξουαλικότητας μόνο για αστείο θα μπορούσε κανείς να πει λέω αυτά επειδή κάποια δεν μου κάθεται, όχι γιατί δεν ισχύει αλλά γιατί όπως διαπιστώνω αν όντως δεν μου κάθονταν καμία θα έλεγα άλλα. Όσο για το χρήμα που λες και βλακωδώς το συγχέεις με το σεξ ή την ευτυχία ή την μαγκιά , το χρήμα είναι μια άλλη όψη του υλισμού, η πρώτη που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μίζερη και αποτυχημένη είναι λέγεται φεμινισμός. Και ο υλισμός είναι ένα θανατηφόρο νόμισμα με πολλές όψεις που μαστίζει την σύγχρονη κοινωνία. Επομένως αν θέλετε κάποτε να βρείτε μια διέξοδο από τα προβλήματα που σας βασανίζουν και να πάψετε πια να το βγάζετε έξω δια της συκοφαντίας, αρχίστε από εκεί! Είτε είστε τρύπα , είστε είστε άνθρωπος.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Και ομως..... ειμαι μεγαλοεκδοτης που σκοπος της ζωης μου- αντι να γαμαω τις μοντελες μου στο γιωτ-ειναι να παρακολουθω και να τρολαρω μερα νυχτα επαναστατικα μυαλα σα τα δικα σου.Πω πω πως θα τη παλεψω αραγε?Αντε το πολυ πολυ να σε βαλω να γραφεις καμμια στηλη για μαγειρικη για να μη μου ζαλιζεις και τα αρχιδια δηλαδη[/quote]Τα δικαιώματα της γυναίκας και του άντρα ορίζονται με βάση επιστημονικές, ανθρωπιστικές και κοινωνιολογικές αξίες. Από εκεί και πέρα εσύ που μέχρι πρότινος έμπαινες μαζί με την "κλίκα" σε όλα τα θέματά μου για να βρίσεις μην τυχόν και προσβληθεί η "ασπασία" και να τρολλάρεις μόνο μεγαλοεκδότης δεν δύναται να είσαι.
Ωπα ρε τσακαλε,το πηρες και συ πρεφα?Αιντε τωρα να κανεις και συ κομποδεμα,να τους το ακουμπησεις και να δεις για ποτε γραφουν οτι γουσταρεις και πιο καλα απο σενα,για σενα[/quote]Αλλά επιπρόσθετα παραδέχομαι ότι όλοι αυτοί οι "πανεπιστημιακοί" και οι "διανοούμενοι" που κάθονται και χύνουν γαλόνια μελάνι για να υπερασπιστούν τις τρύπες προφανώς το κάνουν επειδή είναι υπό την επήρεια του χρήματος..
Τελικα σεξουαλικες αναγκες, η αναπαραγωγικες αναγκες εχει περισσοτερες ο αντρας απο τη γυναικα?Καλα το πρωτο εννοεις βεβαια σε συγχωρω και δεχομαι αυτη την αποψη.Μαλιστα.Οποτε πρεπει για καθε ανδρα να υπαρχει εκ νομου μια γυναικα που θα τεκνοποιησει το σπερμα του.Ρε φιλε αυτο σημαινει οτι οι αρχηγοι θα θεωρουσαν χρησιμο για τη κοινωνια(τα συμφεροντα τους δηλαδη) ολοι να χουμε παιδια και γυναικες και μεγαλες οικογενειες.Ααααα εδω κολλαει ο εθνικοσοσιαλισμος.δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει όχι με τον βιασμό αλλά με την αναπαραγωγή και τις αναπαραγωγικές ανάγκες του άντρα. Οι αναπαραγωγικές ανάγκες της γυναίκας ή αν θες καλύτερα του θηλυκού γαμέτη για να το καταλάβεις ευκολότερα είναι λιγότερες επομένως μνεία πρέπει να δοθεί στον αρσενικό γαμέτη και τας ανάγκας του.
Μονο που βρησκανε σε ολους γυναικες με σκοπο.Ξερεις ποιος ηταν ο σκοπος ε?Και οταν ο σκοπος απετυχε χασαν παιδια,σπιτια,τις ιδιες τους τις ζωες.Και τις πολυποθητες γυναικες τους τις πηδαγανε ρωσσοι και σκυλαραπες αμερικανοι που καναν ντου στις διαλυμενες πολεις.
Γιατι νομιζεις οτι βρηκαν γυναικα οι αξιωματουχοι στο καθε τελειωμενο γερμανο?Για να την απολαυσει σε ειρηνικη ζωη?Δε παει ετσι το συστημα φιλαρακο...[/quote]
Μμμμ καλα αυτο δε το ξερουμε....[/quote]Στο επίπεδο δε της σεξουαλικότητας μόνο για αστείο θα μπορούσε κανείς να πει λέω αυτά επειδή κάποια δεν μου κάθεται, όχι γιατί δεν ισχύει αλλά γιατί όπως διαπιστώνω αν όντως δεν μου κάθονταν καμία θα έλεγα άλλα.
Βλακωδως?Σεξ και χρημα δεν εχουν σχεση?Μμμμμ....μαλλον δεν εχεις πολυ σχεση με το σεξ[/quote]Όσο για το χρήμα που λες και βλακωδώς το συγχέεις με το σεξ
Πες μου τωρα οτι οι γυναικες βγαλαν και το φεμινισμο για να ολοκληρωθει το ανεκδοτο.Ο προπαππους μου ρε που ηταν επισης μεγαλοεκδοτης το εβγαλε και εψησε κατι χαιβανια που λεγοντουσαν αντρες οτι ειναι καλο πραμα ναουμ κτλ.Τα κοριτσακια καθοντουσαν σπιτι και επλεκαν και πηγαν αυτοι οι μαντραχαλοι και τους ειπαν:΄΄ουρτ παλιοτεμπελες ,τραβατε να δουλεψετε και να σπουδασετε,να μας φερετε και μας κανα μπικικινιΜετα βεβαια τα κοριτσια κρατησαν τα μπικικινια για τη παρτη τους και οι αντρες πηραν τα αρχιδια τους.Και μετα επειδη μαζευαν και πιο πολλα ουτε το μουνι τους δε διναν στους μαλακες που τις εκπορνευσαν.Και καλα τους κανουν εδω που τα λεμε.Ας μην ηντουσαν χαιβανια εξαρχης.[/quote]η πρώτη που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μίζερη και αποτυχημένη είναι λέγεται φεμινισμός.
Σ αυτο συμφωνω.ΑμηνΚαι ο υλισμός είναι ένα θανατηφόρο νόμισμα με πολλές όψεις που μαστίζει την σύγχρονη κοινωνία.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Λέω ότι αντί οι γυναίκες με την "εξουσία της τρύπας" να σας σέρνουν στα δικαστήρια και να ζουνε παραπάνω επειδή έχουν την εξουσία του "να μην τις πειράξει ούτε ο θεός" να αναλάβουν τις ευθύνες τους γενικά για την ξέκωλη τους εμφάνιση, για την πουτανιά τους (ξέρετε τι εννοώ) και να μην ποινικοποιούμε έστω και ηθικά , τόσο πολύ, ένα βιολογικό φαινόμενο. Πχ ότι ο άντρας θέλει να κάνει σεξ , ενώ η γυναίκα δεν θα έλεγα και όχι..
Ο σκοπός μου δεν είναι όμως να γίνω σαφής ή απλοϊκός, είναι να μην λογοκριθώ από μουνόδουλους (ελπίζω να μην ξέρεις τι λέω..).
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Γιατί πέρα από την αναπαραγωγική ιδιότητα και το πως γίνεται, αν άφαιρέσουμε αυτό το στοιχείο από πίσω υπάρχει ο άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου.
Ο δρόμος που προτείνεις πάει την ανθρωπότητα πολύ πίσω. Εδώ μιλάμε ότι σε λίγες δεκαετίες η προοπτική είναι να μην υπάρχει το σεξ, με γενετικές, βιολογικές παρεμβάσεις και η ανθρώπινη αναπαραγωγή να συντελείται σε υπερεξελιγμένα εργαστήρια ( ήδη υπάρχουν οι " εξωσωματικές" κλπ... η τάση πάει για εκεί πάντως, η γενετική είναι το μέλλον της ανθρωπότητας- το άλλο που ελπίζω να γίνει αλλά δε προχωράει τόσο , τουλάχιστον φανερά, είναι το διάστημα...).
Εξάλλου πόθεν τεκμαίρεται ότι ο άντρας έχει μεγαλύτερες ορμές?
Το ζήτημα είναι ο άντρας να βελτιώνεται. Να κυριαρχεί στις ζωώδεις ορμές του. Να τις πηγαίνει και να μη τον πηγαίνουν. Αυτή είναι η οδός της εξέλιξης. Το υλικό, ενστικτώδες, άυλο να τιθασευτεί από τη λογική να γίνει άυλο. Ο παράγοντας τύχη και ένστικτο να αντικατασταθεί από τον παράγοντα ορθός λόγος.
Ο αγοραίος έρωτας βοηθά στο να καναλιζαριστεί κάπως αυτή η εξέλιξη. Να ομαλοποιηθεί. Αυτή πρέπει να είναι η σωστή χρήση του και όχι να γίνεται ένα υποκατάστατο του πάθους. Από εκεί και πέρα μια κοινωνία πρέπει να ωθήσει τα μέλη της στην εξέλιξη και την αποβολή του κτηνώδους στοιχείου και την προοδευτική εισαγωγή δομών βάση του ορθού λόγου. Και όχι να την οδηγήσει συντονισμένα και ορθολογικότατα στη βαρβαρότητα, την αποκτήνωση και την αυτοκαταστροφή.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά εσείς οι mods αντί να μπανάρετε την κάθε κομπλεξάρα εδώ μέσα που μιλάει για πληρωμένες τρύπες, του ζητάτε να γίνει και πιο σαφής?
Τι να πω ρε πούστη μου...
Φίλε μου απαντάω δημόσια ,όχι για να το παίξω κάποιος αλλά να καταλάβετε και εσείς ορισμένα πράγματα. ώστε να ξέρετε " τι να πείτε ρε πούστη"...
Όταν έχεις να συντονίσεις τέτοιου είδους συζητήσεις, η εύκολη λύση είναι το "μπαν". Είναι ωραίο να πατάς ένα κουμπάκι και να φιμώσεις τον άλλο. Το μπαν γίνεται σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις όπου υπάρχει απειλή για διατάραξη της λειτουργίας του φόρουμ.
Προσωπικά δε μου αρέσει το μπαν και η διαγραφή σχολίων. Προτιμώ την επέμβαση διά συμμετοχής. Ούτως ώστε να κάνω αντιπαράθεση επιχειριμάτων. Να δείξω και να συμβάλλω ώστε να καταφανεί και δημόσια το τι είναι ο άλλος. Ουσιαστικά έτσι εκθέτεις περισότερο τον άλλο, "κάνοντάς τον κόσκινο" . Είναι πολύ χειρότερο και για τον ίδιο από το μπαν. Η εύκολη λύση του " μπαν" επειδή κάτι δε μας αρέσει, δείχνει ανωριμότητα και φυγοπονία κατ εμέ.
Και για μένα θα ταν καλύτερο να πατήσω ένα κουμπάκι να διαγράψω και να σβήσω και να κάνω μπαν. Από το να κάθομαι να γράφω κατεβατά και να συντονίσω μια συζήτηση. Όμως κοιτάω τι είναι πιο ουσιώδες για το φόρουμ και τα μέλη.
γιαυτο εγω φιλε σεβαλιε εφτασα στο 5.το οποιο μπορει να γινει και 6Όταν έχεις να συντονίσεις τέτοιου είδους συζητήσεις, η εύκολη λύση είναι το "μπαν". Είναι ωραίο να πατάς ένα κουμπάκι και να φιμώσεις τον άλλο. Το μπαν γίνεται σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις όπου υπάρχει απειλή για διατάραξη της λειτουργίας του φόρουμ.
Προσωπικά δε μου αρέσει το μπαν και η διαγραφή σχολίων. Προτιμώ την επέμβαση διά συμμετοχής. Ούτως ώστε να κάνω αντιπαράθεση επιχειριμάτων. Να δείξω και να συμβάλλω ώστε να καταφανεί και δημόσια το τι είναι ο άλλος. Ουσιαστικά έτσι εκθέτεις περισότερο τον άλλο, "κάνοντάς τον κόσκινο" . Είναι πολύ χειρότερο και για τον ίδιο από το μπαν. Η εύκολη λύση του " μπαν" επειδή κάτι δε μας αρέσει, δείχνει ανωριμότητα και φυγοπονία κατ εμέ.
Και για μένα θα ταν καλύτερο να πατήσω ένα κουμπάκι να διαγράψω και να σβήσω και να κάνω μπαν. Από το να κάθομαι να γράφω κατεβατά και να συντονίσω μια συζήτηση. Όμως κοιτάω τι είναι πιο ουσιώδες για το φόρουμ και τα μέλη.
καλη λευτερια βρε!!!γιαυτο εγω φιλε σεβαλιε εφτασα στο 5.το οποιο μπορει να γινει και 6
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σωστος ο αρκανςγιαυτο εγω φιλε σεβαλιε εφτασα στο 5.το οποιο μπορει να γινει και 6
φιλε σεβαλιε δεν το λεω με κακια να ξερεις.εγω μπορει να φτασω και στο arcans100000 αλλα αυτο που ειναι να το πω θα πω.εδω και 3 μερες βρεθηκε ενας τρελος και λεει οτι ναναι και την εχει πει σε ολους βριζει το σαιτ στα ισα και τα μελη του. και δεν λεω να τον μπαναρετε αλλα ενας απο εσας δεν μπηκε ουτε καν στο κοπο να του απαντησει.εκατσα ασχοληθικα μαζι του για να δω τι νταλκα βαραει και αν δεις το θρεντ απο την αρχη θα καταλαβεις τι ειναι,διοτι τον ψαρωσα και τσιμπισε,και ξεβρακωθηκε απο μονος του.γιαυτο και επαψα να ασχολουμε μαζι του.αλλα ενας απο εσας πρεπει να τον βαλει στην θεση του οχι με μπαν αλλα να του απαντησει και να του το βουλωσει.παρολα αυτα ο τυπος συνεχιζει να λεει τα τρελα του και οι υπολοιποι καθεστε να τα κανετε αναλυση στις παπαριες που λεει.
(μετα απο αυτα πιστευω να μην εμφανιστων με το arcans6).
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
φιλε σεβαλιε δεν το λεω με κακια να ξερεις.εγω μπορει να φτασω και στο arcans100000 αλλα αυτο που ειναι να το πω θα πω.εδω και 3 μερες βρεθηκε ενας τρελος και λεει οτι ναναι και την εχει πει σε ολους βριζει το σαιτ στα ισα και τα μελη του. και δεν λεω να τον μπαναρετε αλλα ενας απο εσας δεν μπηκε ουτε καν στο κοπο να του απαντησει.εκατσα ασχοληθικα μαζι του για να δω τι νταλκα βαραει και αν δεις το θρεντ απο την αρχη θα καταλαβεις τι ειναι,διοτι τον ψαρωσα και τσιμπισε,και ξεβρακωθηκε απο μονος του.γιαυτο και επαψα να ασχολουμε μαζι του.αλλα ενας απο εσας πρεπει να τον βαλει στην θεση του οχι με μπαν αλλα να του απαντησει και να του το βουλωσει.παρολα αυτα ο τυπος συνεχιζει να λεει τα τρελα του και οι υπολοιποι καθεστε να τα κανετε αναλυση στις παπαριες που λεει.
Κουβέντα στην κουβέντα, θα το πάμε και θα πέσει μόνος του στη λούμπα. Μόνος του θα αποκαλύψει τις αντιφάσεις και τους παραλογισμούς. Δε χρειάζονται βρισιές και ιντερνετοτσαμπουκάδες. Και εγώ έκατσα και ασχολήθηκα για αυτό. Ξέρω τι κάνω, δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω άσκοπα και ανούσια πράγματα.
στη λουμπα εχει πεσει παρα πολλες φορες ηδη.Κουβέντα στην κουβέντα, θα το πάμε και θα πέσει μόνος του στη λούμπα. Μόνος του θα αποκαλύψει τις αντιφάσεις και τους παραλογισμούς. Δε χρειάζονται βρισιές και ιντερνετοτσαμπουκάδες. Και εγώ έκατσα και ασχολήθηκα για αυτό. Ξέρω τι κάνω, δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω άσκοπα και ανούσια πράγματα.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Δεν εγραψα οτι προτιμω.Εγραψα,οτι σε ακραιες συνθηκες θα μπορουσα (οπως νομιζω κι 'ο καθενας μας).Και ακραιες συνθηκες,για παραδειγμα, μπορει να σημαινει, οτι απειλειται οριστικως η ζωη σου και εσυ χρειαζεται να την προστατεψεις. Τοτε, (υποθετω οτι) ολοι λειτουργουν ενστικτωδως και τα παντα ειναι ικανα να συμβουν. Επισης,αλλη μια περιπτωση ειναι ο βρασμος ψυχης. Υπαρχουν ανθρωποι, που στα καλα καθουμενα εκτροχιαστηκαν,εχοντας πισω τους μια νορμαλ ζωη.Δε θα ηθελα ποτε να βρεθω στη θεση τους.Ποτε ομως δεν ξερεις το μελλον τι σου επιφυλασσει...Μια στιγμη μπορει να σου αλλαξει τα παντα. Το κοινο στοιχειο σε αυτα τα δυο παραδειγματα, ειναι οτι τιποτα δεν προσχεδιαζεται και λειτουργεις ετσι, επειδη φτανεις στα ορια σου. Δεν το επικροτω,αλλα μπορω να το καταλαβω. Το εγκλημα του βιασμου ομως προσχεδιαζεται. Αυτο ειναι πολυ διαφορετικο και για να το πραξει καποιος, πρεπει να εχει πεταξει προ πολλου στα σκουπιδια καθε ανθρωπινο στοιχειο του.Επισης,το να καταστρεφεις τη ζωη (και τη σεξουαλικοτητα) καποιας/ου,βιαζοντας την/τον, πιθανολογω οτι μπορει να ειναι και χειροτερο απο το να την/τον σκοτωσεις. Κλεινοντας, κι 'απο μενα sorry,αλλα αν δεν καταλαβαινεις τη χρηση των λεξεων, ζητα διευκρινησεις πριν κανεις χαρακτηρισμους.
εξακολουθω να θεωρω παραλογα αυτα που λες κ ενας βιασμος δε νομιζω οτι γινεται προσχεδιασμενα παντα κ αυτο μπορει να συμβει εν βρασμω οπως το θετεις αλλα επιμενω οτι δεν υπαρχει τπτ χειροτερο απο το θανατο γιατι ειναι το μονο μη αναστρεψιμο γεγονος ολες οι πληγες γιατρευονται εκτος απ αυτην
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[...] Όταν έχεις να συντονίσεις τέτοιου είδους συζητήσεις, η εύκολη λύση είναι το "μπαν".
[...] Προσωπικά δε μου αρέσει το μπαν και η διαγραφή σχολίων. Προτιμώ την επέμβαση διά συμμετοχής. [...] Να δείξω και να συμβάλλω ώστε να καταφανεί και δημόσια το τι είναι ο άλλος. Ουσιαστικά έτσι εκθέτεις περισότερο τον άλλο [...] Η εύκολη λύση του " μπαν" επειδή κάτι δε μας αρέσει, δείχνει ανωριμότητα και φυγοπονία κατ εμέ.
[...] Όμως κοιτάω τι είναι πιο ουσιώδες για το φόρουμ και τα μέλη.
Ωραίο μοδερέισον. Με το να εξοργιζόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, εκθέτουμε και τους εαυτούς μας ως "ορνιθολέοντες". Αλίμονο αν φιμώναμε όσες φωνές δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Σωστός ο παίκτης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις