Νέα

Τι είναι ο βιασμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε μου απαντάω δημόσια ,όχι για να το παίξω κάποιος αλλά να καταλάβετε και εσείς ορισμένα πράγματα. ώστε να ξέρετε " τι να πείτε ρε πούστη"...

Και για μένα θα ταν καλύτερο να πατήσω ένα κουμπάκι να διαγράψω και να σβήσω και να κάνω μπαν. Από το να κάθομαι να γράφω κατεβατά και να συντονίσω μια συζήτηση. Όμως κοιτάω τι είναι πιο ουσιώδες για το φόρουμ και τα μέλη.
Διαφωνώ, αλλά σέβομαι το δικαίωμά σου να διαφωνείς κι εσύ μαζί μου. Topics από διαταραγμένες προσωπικότητες (έχουν Internet Access και στα ψυχιατρεία?) αυτο-χαρακτηριζόμενες ως φαλλοκράτες, όπου διαφημίζουν απόψεις υπέρ της βίας και αποκαλώντας τις πόρνες πληρωμένες τρύπες, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μη γίνονται tolerated σε καμία περίπτωση.

Ακόμα και για δεοντολικούς λόγους αν θες - όμως αυτά είναι τα "καλά" της δημοκρατίας. Δίνουμε βήμα ακόμα και σ' αυτούς που ανοιχτά υποστηρίζουν την ανατροπή της.

Ερώτηση - πιστεύεις πραγματικά ότι το συγκεκριμένο άτομο και οι "ιδέες" του θα λείψουν σε κανέναν εδώ μέσα?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Διαφωνώ, αλλά σέβομαι το δικαίωμά σου να διαφωνείς κι εσύ μαζί μου. Topics από διαταραγμένες προσωπικότητες (έχουν Internet Access και στα ψυχιατρεία?) αυτο-χαρακτηριζόμενες ως φαλλοκράτες, όπου διαφημίζουν απόψεις υπέρ της βίας και αποκαλώντας τις πόρνες πληρωμένες τρύπες, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μη γίνονται tolerated σε καμία περίπτωση.

Καλά όλες τις γυναίκες τις λέει τρύπες,
αυτό δεν είναι τπτ.
Εξάλλου δεν έχει πει ότι δεν εγκρίνει τον
αγοραίο έρωτα,οπότε νομίζω το μόνο π απομένει
είναι να αρχίσει να γράφει καμιά κριτική
να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. :rockon: :2funny:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όμως αυτά είναι τα "καλά" της δημοκρατίας. Δίνουμε βήμα ακόμα και σ' αυτούς που ανοιχτά υποστηρίζουν την ανατροπή της.

[...] Συμφωνώ. Απλώς, όσο δύσκολο και αν μου είναι, το "καλά" το εννοώ χωρίς τα εισαγωγικά.

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε dreakx τι γραφεις κατεβατα,ποιο το νοημα που τα γραφεις? τι θελεις να αποδειξης?
Θες να τα δει ο τυπος ο αρκανς και να τα παρει στην κρανα.
τον arcans τον ενοχλούν και οι τρίχες, εγώ θα του μείνω απαρατήρητος..;

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σεξ και χρημα δεν εχουν σχεση?Μμμμμ....μαλλον δεν εχεις πολυ σχεση με το σεξ

έλα ρε κωλοβρέχτη δεν βαρέθηκες να λες @@ριες. Δεν εννοούσα πως υπάρχουν τρύπες που θέλουν να παραμείνουν απλήρωτες, για την πλευρά του άντρα μιλάω.

Να σταματήσει η μ@@α πάραυτα !

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Γιατί πέρα από την αναπαραγωγική ιδιότητα και το πως γίνεται, αν άφαιρέσουμε αυτό το στοιχείο από πίσω υπάρχει ο άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου.

Ο δρόμος που προτείνεις πάει την ανθρωπότητα πολύ πίσω. Εδώ μιλάμε ότι σε λίγες δεκαετίες η προοπτική είναι να μην υπάρχει το σεξ, με γενετικές, βιολογικές παρεμβάσεις και η ανθρώπινη αναπαραγωγή να συντελείται σε υπερεξελιγμένα εργαστήρια ( ήδη υπάρχουν οι " εξωσωματικές" κλπ... η τάση πάει για εκεί πάντως, η γενετική είναι το μέλλον της ανθρωπότητας- το άλλο που ελπίζω να γίνει αλλά δε προχωράει τόσο , τουλάχιστον φανερά, είναι το διάστημα...).

Εξάλλου πόθεν τεκμαίρεται ότι ο άντρας έχει μεγαλύτερες ορμές?
Το ζήτημα είναι ο άντρας να βελτιώνεται. Να κυριαρχεί στις ζωώδεις ορμές του. Να τις πηγαίνει και να μη τον πηγαίνουν. Αυτή είναι η οδός της εξέλιξης. Το υλικό, ενστικτώδες, άυλο να τιθασευτεί από τη λογική να γίνει άυλο. Ο παράγοντας τύχη και ένστικτο να αντικατασταθεί από τον παράγοντα ορθός λόγος.

Άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου δεν υπήρξε , δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ. Η διαφορά του άντρα από την γυναίκα είναι πολύ περισσότερη από μια τρύπα και 2 @@. Ο άντρας με την γυναίκα διαφέρει όχι μόνο σωματικά, αλλά ψυχικά και πνευματικά. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δεν έχεις ασχοληθεί ούτε με τον εαυτό σου ούτε με το άλλο φύλο, και δεν εννοώ το σεξ.

Η τιθάσευση των ορμών και των ορμέφυτων ενστίκτων (τα οποία είναι απολύτως υλικά στοιχεία) δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ σε τουλάχιστον μαζικό επίπεδο γιατί σημαίνει και καταδίκη κάθε πάθους και συναισθήματος.:= Ψυχοσωματικές διαδικασίες οι οποίες προστατεύουν την αναπαραγωγή και την εξέλιξη από βλακώδεις σκέψεις σαν και τις δικές σου (βλέπεις και οι πιο πασιφιστές, ειρηνοποιοί καλοκάγαθοι και μαλάκες "διανοούμενοι" θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να γαμήσουν και να πατήσουν και κάτω, και εννοείται κάθε κυρία που σέβεται τον εαυτό της και την κλάση της και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της έχει περάσει από την φάση και περνάει συνεχώς όπου εκλιπαρεί να γλείψει αρχιδάκι..)

Ο άντρας δεν είναι σαφές ότι έχει μεγαλύτερες ορμές που ρωτάς. Αλλά αναμφίβολα έχει εντονότερες ορμές. πχ το φαινόμενο του βιασμού που υφίσταται μόνο στις αντρικές και όχι στις γυναικείες φυλακές, και το φαινόμενο της τρυπολατρείας. Δεν αξηγούνται αλλιώς, και ούτως ή άλλως αυτό είναι εμφανές και πρόδηλο.

η τελεταία σου παράγραφος που περιέχει και λέξεις που δεν υπάρχουν θα μείνει ασχολίαστη γιατί σέβομαι το δικαίωμά σου να διαφημίζεις το site/επιχείρησή σου.
Ο αγοραίος έρωτας βοηθά στο να καναλιζαριστεί κάπως αυτή  η εξέλιξη. Να ομαλοποιηθεί. Αυτή πρέπει να είναι η σωστή χρήση του και όχι να γίνεται ένα υποκατάστατο του πάθους. Από εκεί και πέρα μια κοινωνία πρέπει να ωθήσει τα μέλη της στην εξέλιξη και την αποβολή του κτηνώδους στοιχείου και την προοδευτική εισαγωγή δομών βάση του ορθού λόγου. Και όχι να την οδηγήσει συντονισμένα και ορθολογικότατα στη βαρβαρότητα, την αποκτήνωση και την αυτοκαταστροφή.

Αλλά μέχρι και ένα παιδί γνωρίζει ότι ο αγοραίος έρωτας είναι έκφυλο και αντικοινωνικό φαινόμενο που θα εκλείψει με την εξέλιξη της κοινωνίας και θα αποτελούσε αποστροφή για κάθε σωστή κοινωνία..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τον arcans τον ενοχλούν και οι τρίχες, εγώ θα του μείνω απαρατήρητος..;
Oxι ρε ο αρανς ειναι τομπρος.Αλλα απαντησε μου τι ψαχνεις γραφοντας αυτα εδω?
Ακροατηριο?καποιους που αυτα που λες  να τα συμεριζονται? περνας την ωρα σου γελοντας ασχετα αν αυτα που λες τα πιστευεις

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλίμονο αν φιμώναμε όσες φωνές δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Σωστός ο παίκτης.

Τι αλίμονο ; Έχω φάει άπειρα ban από mods και η διαγραφή είναι πάγια τακτική σε όλα τα σοβαρά φόρουμς (εννοώ χωρίς προειδοποιητικό, χωρίς προηγούμενα με τις αρχές και χωρίς άσεμνο περιεχόμενο). Οπότε τι αλίμονο;

Εγώ επιμένω πως ο κανόνας είναι αλίμονο αν αφήνανε να ακουστεί κάτι που να μην είναι δημοκρατικό/φεμινιστικό/ε2λεικτικό που να θίγει άμεσα κάτι.

..ίσως εδώ να είναι η εξαίρεση (χμ..)

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Oxι ρε ο αρανς ειναι τομπρος.Αλλα απαντησε μου τι ψαχνεις γραφοντας αυτα εδω?
Ακροατηριο?καποιους που αυτα που λες  να τα συμεριζονται? περνας την ωρα σου γελοντας ασχετα αν αυτα που λες τα πιστευεις
να δω αν θα μου κάνουν ban επειδή δεν αντέχουν τις απόψεις μου, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα φόρουμς... περιέργεια δηλαδή... είναι φυσικό να μπαίνεις σε ένα site από περιέργεια.. έτσι δεν είναι;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι αλίμονο ; Έχω φάει άπειρα ban από mods και η διαγραφή είναι πάγια τακτική σε όλα τα σοβαρά φόρουμς (εννοώ χωρίς προειδοποιητικό, χωρίς προηγούμενα με τις αρχές και χωρίς άσεμνο περιεχόμενο). Οπότε τι αλίμονο;

Εγώ επιμένω πως ο κανόνας είναι αλίμονο αν αφήνανε να ακουστεί κάτι που να μην είναι δημοκρατικό/φεμινιστικό/ε2λεικτικό που να θίγει άμεσα κάτι.

..ίσως εδώ να είναι η εξαίρεση (χμ..)
Ετσι ειναι εδω ειναι η εξαιρεση.Και εγω δεν γουσταρω οταν μπαναρουν καποιον,και ειδικα οταν ειναι αδικο το μπαναρισμα,δηλαδη δεν υπαρχει ισοτητα στο ποιον μπαναρουν

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
και αποκαλώντας τις πόρνες πληρωμένες τρύπες, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μη γίνονται tolerated σε καμία περίπτωση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως να τις λέω ρε φίλε; ιερόδουλες; επι χρήμασι εκδιδόμενες γυναίκες; του δρόμου; της πιάτσας; κοινές; πουτανάκια του τάληρου;  για το ηθών;

Αν τις έλεγα πουτάνες δλδ δεν θα σε προσέβαλλε;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
να δω αν θα μου κάνουν ban επειδή δεν αντέχουν τις απόψεις μου, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα φόρουμς... περιέργεια δηλαδή... είναι φυσικό να μπαίνεις σε ένα site από περιέργεια.. έτσι δεν είναι;
Ετσι ειναι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
έλα ρε κωλοβρέχτη δεν βαρέθηκες να λες @@ριες. Δεν εννοούσα πως υπάρχουν τρύπες που θέλουν να παραμείνουν απλήρωτες, για την πλευρά του άντρα μιλάω.

Να σταματήσει η μ@@α πάραυτα !
Καλα τραβα τωρα να μισησεις καμμια γυναικα μπας και αποκτησεις λογο να ζεις

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενταξει ηθικολογους της πουτσας θα βρεις πολλους εδω,που τους ταιριαζειη παροιμια δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατιες

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ειναι εδω ειναι η εξαιρεση.Και εγω δεν γουσταρω οταν μπαναρουν καποιον,και ειδικα οταν ειναι αδικο το μπαναρισμα,δηλαδη δεν υπαρχει ισοτητα στο ποιον μπαναρουν
Όχι συνήθως οι μods banάρουν όποιον δεν τους αρέσει ή όποιον τους χαλάει την σούπα. Οι κανόνες είναι άσχετοι με την συμπεριφορά των mods , απλά γράφονται για εθιμοτυπικούς λόγους.

Για να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο για όλα αυτά που γράφεις, όλα τα υπόλοιπα sites κοινωνικής δικτύωσης στρέφονται σε ένα target group ανδρικό που δημιιουργεί άνετο περιβάλλον για τις γυναίκες (που είναι λιγότερες στο internet) Τα πιο πολλά clics έρχονται από άντρες, για να μην πω η συντριπτική πλειοψηφία. Το βιολογικό γεγονός ότι ο άντρας έχει εντονότερες ορμές το εκμεταλλεύονται οι mods βάζοντας τις γυναίκες μπροστά (υπό ένα περίεργο πέπλο προστασίας πχ) ως ένα αντικείμενο που προσελκύει άντρες (δηλαδή clics). Ότι προσβάλλει τις γυναίκες επομένως είναι σαν να προσβάλλει και την "αξιοπρέπεια"/συμφέρον του site του ίδιου.

Εδώ η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική δεδομένου ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε site κοινωνικής δικτύωσης* (και το αντικείμενο της πορνείας είναι αυτό που ίσως και να δημιουργεί μια αποστροφή στις γυναίκες*) αλλά έχει κόσμο που έρχεται για άλλους λόγους σχετικούς με το σεξ. Με λίγα λόγια είναι ένας πλανήτης όπου οι απόψεις μου μπορούν τα κειμενάκια και οι απόψεις μου να βρουν λίγο ήλιο και αέρα για να φωτοσυνθέσουν

* = Αν και από ότι βλέπεις και βλέπω , πολλοί και πολλές γράφουν - μέχρι και εδώ μέσα - για να βροον την γκόμενο/α της ζωής τους , τον καβαλάρη και την πριγκίπισσα των ονείρων τους , ούτως ώστε και οι mods να δέχονται μια πίεση ενάντια σε κάθε τι που ξεφεύγει από την ε2λειξία

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλα τραβα τωρα να μισησεις καμμια γυναικα μπας και αποκτησεις λογο να ζεις
γιατί μου το λέτε αυτό συνέχεια. Δεν μισώ τις γυναίκες, αντιθέτως τις αγαπάω..  :smitten: δείξτε μου ένα μέρος του κειμένου μου που να αποδεικνύει το αντίθετο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αλλά μέχρι και ένα παιδί γνωρίζει ότι ο αγοραίος έρωτας είναι έκφυλο και αντικοινωνικό φαινόμενο που θα εκλείψει με την εξέλιξη της κοινωνίας και θα αποτελούσε αποστροφή για κάθε σωστή κοινωνία..

Τρούπα εδώ...
εγώ δεν το ξέρω αυτό, γιατί είναι έκφυλο και αντικοινωνικό φαινόμενο;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί μου το λέτε αυτό συνέχεια. Δεν μισώ τις γυναίκες, αντιθέτως τις αγαπάω..  :smitten: δείξτε μου ένα μέρος του κειμένου μου που να αποδεικνύει το αντίθετο..

Ναι, ούτε εγώ έχω καταλάβει ότι τις μισείς (αλήθεια).
Απλώς έχεις λίγο παράξενες και δυσνόητες για μένα απόψεις για αυτές... προσπαθώ, ειλικρινά, να καταλάβω...  :boobies: :boobies: :boobies:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πρεπει να του γνωρισεις τον  PEPITO μου φαίνεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom