amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
τι θελι ο λιλασμε λουκουμοσκονι ιταν ,τιν εταξα σε κατι βιαστεσ στο κοριδαλο
τι θελι ο λιλασμε λουκουμοσκονι ιταν ,τιν εταξα σε κατι βιαστεσ στο κοριδαλο
παουζε στι ελβετιατι θελι ο λιλασ
εσι τελιακ ισε καθιγιτισ παροτι ισε αριστεροσΟ Ορισμός του Βιασμού: Βιασμός είναι όταν μια γκόμενα πάρει τα χύσια σου (χωρίς να μεσολαβεί καπότα)
μέσα στην μήτρα της χωρίς εσύ να το θέλεις.
ρε σι εδο αναλιουνε σε ιψιλο επιπεδο τι σιζιτισιεσι τελιακ ισε καθιγιτισ παροτι ισε αριστεροσ
ολι η αροσστερι εχουν επιπεδο σα το αραχνιδια το σκοπιορε σι εδο αναλιουνε σε ιψιλο επιπεδο τι σιζιτισι
ινε κολιταρι του τζιμα αφτοσολι η αροσστερι εχουν επιπεδο σα το αραχνιδια το σκοπιο
Όχι , εγώ αναλύω σε υψηλό επίπεδο διότι μόνο εγώ διαθέτω υψηλό επίπεδο. Οι υπόλοιποι έχετε εκπέσει εις το περιθώριον της κοινωνίας σαν το έκζεμα τον arcans..ρε σι εδο αναλιουνε σε ιψιλο επιπεδο τι σιζιτισι
εφχαρσιτο φιλε μαθε με κε μενα ,θελο να μαθο να γραφο διμοτικοκαθαρεβουσιακαΌχι , εγώ αναλύω σε υψηλό επίπεδο διότι μόνο εγώ διαθέτω υψηλό επίπεδο. Οι υπόλοιποι έχετε εκπέσει εις το περιθώριον της κοινωνίας σαν το έκζεμα τον arcans..
ι αναλισι γινετε αποψε σε χερτζΌχι , εγώ αναλύω σε υψηλό επίπεδο διότι μόνο εγώ διαθέτω υψηλό επίπεδο. Οι υπόλοιποι έχετε εκπέσει εις το περιθώριον της κοινωνίας σαν το έκζεμα τον arcans..
σε ενα δια Ταφι αναλισι γινετε αποψε σε χερτζ
κ ο φιλος δεν ακολουθι
φιλε εισαι σε καλα χερια σημερα.εγω σε γραφω στα αρχιδια μου εντελως.ετσι και αλλιως με αυτους που μιλας ειναι οι ειδικοι σε περιπτωσεις σαν την δικη σου.θα σε στειλουν μια ωρα αρχιτερα στο τρελλαδικο και θα σωθεις φιλε.Όχι , εγώ αναλύω σε υψηλό επίπεδο διότι μόνο εγώ διαθέτω υψηλό επίπεδο. Οι υπόλοιποι έχετε εκπέσει εις το περιθώριον της κοινωνίας σαν το έκζεμα τον arcans..
αγαπιτε σε πιουσ αναφερεσεφιλε εισαι σε καλα χερια σημερα.εγω σε γραφω στα αρχιδια μου εντελως.ετσι και αλλιως με αυτους που μιλας ειναι οι ειδικοι σε περιπτωσεις σαν την δικη σου.θα σε στειλουν μια ωρα αρχιτερα στο τρελλαδικο και θα σωθεις φιλε.
φιλε εγο εχο κλισι σουτιτα σε ιδριμα στο δορομοκαιτιο ,καθε μερα εχι κομποσταφιλε εισαι σε καλα χερια σημερα.εγω σε γραφω στα αρχιδια μου εντελως.ετσι και αλλιως με αυτους που μιλας ειναι οι ειδικοι σε περιπτωσεις σαν την δικη σου.θα σε στειλουν μια ωρα αρχιτερα στο τρελλαδικο και θα σωθεις φιλε.
Μόλις έλαβα έλαβα μήνυμα που έλεγε τα εξής :
[size=10pt]Φίλε στα bourdela tv κυριαρχεί μία συγκεκριμένη ρουφιανο-κλίκα ανθρώπων που σχετίζονται με την ιδιοκτησία (και στην οποία ρουφιανο-κλίκα ανήκουν οι 2-3 γκόμενες που παίζουν και που χρησιμοποιούν πολλά nick) η οποία ρουφιανο-κλίκα θα σου επιτίθεται συντονισμένα, με οποιοδήποτε και από τα μέλη της και αν έρθεις σε αντιπαράθεση.[/size]
γιατι δε μιλισες να μιλισο στον ιμπλισ που εχι κρεβατι μονιμο εκιφιλε εγο εχο κλισι σουτιτα σε ιδριμα στο δορομοκαιτιο ,καθε μερα εχι κομποστα
σε εσας τους γιατρους.αγαπιτε σε πιουσ αναφερεσε
εγο δε ιμε γιατροσσε εσας τους γιατρους.