Νέα

Τι δε θα (ξανα)κάνατε ποτέ στη ζωή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι σπουδάζεις mounitsa, αλλά αν σπουδάζεις ψυχολογία ή κάτι παρεμφερές σε βλέπω να πηγαίνεις για Ph.D. με τίτλο

«Εξερευνώντας το μυαλό του σύγχρονου πουτανιάρη»
:grin:

Από πηγές, άλλο τίποτα!!! 

Θα θελα να δω τα references?
:2funny:

Φιλικά πάντα, έτσι;  ;)

Κοιτα, οι αποτυχημενοι στην Αγγλία σπουδαζουν τα εξής (που ειναι και τα μοναδικά που έχει κενες θέσεις, αρα δεν απαιτειτε υψηλή βαθμολογία -για ανθρωπους που δεν έχουν τα προσόντα- και απλα πανε εκει για να λένε ότι τελειωσαν απο Αγγλικό Πανεπιστμιο):

1. Κοινωνιολογία/Ψυχολογία (sic)
2. Ιστορία της Τέχνης
3. Ιστορία της Επιστήμης

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Για μία δουλειά έξω πετάχτηκα για δυο ώρες και έγινε bourdelo.com το forum. Ρε τι είστε σείς!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν έχεις παρά να δεις πως μαζεύουν τις γυναίκες (και ειδικά τις μουνάρες) οι παντρεμένοι που έχουν την ηλικία του μπαμπά σου. Ειδικά γυναίκες που απαξιούν να κοιτάξουν αξιοπρεπείς άντρες που δεν έχουν "την ηλικία του μπαμπά σου".

Κι αφού κάνουν όλες αυτές τις επιλογές τους, παραπονιούνται γιατί πλέον κανείς δε τους δίνει σημασία και τις θεωρούν του πεταμού και του γαμησιού.

Και είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες κάνουν τις δύσκολες μέχρι το πρώτο γαμήσι, και μετά παρακαλάνε χωρίς αξιοπρέπεια τον χάλια που τις έριξε.

Όλα τα λεφτά ο Todok!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως mounitsa,bite και λοιπές δημοkρατικές πασσιονάριες του site... κάποιοι από εμάς τους <σιτεμένους μπαμπάδες> όπως μας λές έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι...το πάνω.... και ξέρουμε ότι τα κοριτσάκια που έρχονται μαζί μας δεν έρχονται ούτε για την φρεσκάδα μας, ο΄ύτε για τις τριπλές φέτες των κοιλιακών μας, ούτε για τον πόντικα των 50 πόντων....έρχονται γιατί θα περάσουν καλά αφού θα χαλάσουμε κάποια χρήματα παραπάνω απ' ότι οι μικρότεροι, για την διασκέδαση, τα δωράκια, κ.λ.π έτσι και εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και τον λόγο που κυκλοφορούμε τα πιπίνια....αν και όταν συμβαίνει αυτό..........< μπαμπάδες > είμαστε...ψωνάρες δεν είμαστε.........άντε μην τα πάρω πάλι και αρχίσω και λέω για τα μελιά μάτια μου ...το θεληματικό πηγούνι μου...κ.λ.π.....έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?........ :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Tale δεν μιλησα γενικοτερα για τους "σιτεμενους μπαμπαδες" παρα μονον για οσους το παιζουν τζοβενα, γκομενοι και δεν ειναι συνειδητοποιημενοι για το τι ειναι ουσιαστικα απλα κανοντας τον εαυτο τους ρεζιλι καθως και τις κοπελιτσες που πηγαινουν μαζι τους για το θεαθηναι.....οποτε μην το παιρνεις προσωπικα :) δε νομιζω οτι εχεις προκαλλεσει ποτε με τις δηλωσεις σου εδω μεσα ή τουλαχιστον δεν το εχω παρει πρεφα οποτε σαφως δεν μιλαγα για σενα αλλωστε ημουν παρα πολυ σαφης :)

vasmav δεν σπουδαζω τιποτα απο τα τρια των "αποτυχημενων" ελληνων φοιτητων που πανε αγγλια δεν εχω σκοπο ή ορεξη να κανω καμια διατριβη για τους μπουρδελιαρηδες  και δεν μου αρεσει να συζηταω τα πτυχια και τις σπουδες μου στο συγκεκριμενο φορουμ ή γενικοτερα χωρις λογο ετσι φορα παρτιδα :) (δεν παρεξηγηθηκα μην ανησυχεις :P )

Επισκέπτης
Ασε βρε ...nitsa το pc και κοιτα να τελειωσεις αυτο το ρημαδι το thesis...μπας και σε δουμε και απο κοντα εδω στο Εllada..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παλευω παλευω να τελειωσω τιποτα μεχρι την πεμπτη που ξεκουβαλλαω........ειμαι ανακουρκουδα με εφτα εκατομμυρια βιβλια γυρω τριγυρω, εκατονταδες ποστ ιτ, φλουο μαρκαδορακια, το questia ανοιχτο και γραφω......αμαν ουτε να ξελαμπικαρω δε μαφηνετε........κλαψ...το πασχα που θα εξαφανιστω να δεις..... :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Tale δεν μιλησα γενικοτερα για τους "σιτεμενους μπαμπαδες" παρα μονον για οσους το παιζουν τζοβενα, γκομενοι και δεν ειναι συνειδητοποιημενοι για το τι ειναι ουσιαστικα απλα κανοντας τον εαυτο τους ρεζιλι καθως και τις κοπελιτσες που πηγαινουν μαζι τους για το θεαθηναι.....οποτε μην το παιρνεις προσωπικα :) δε νομιζω οτι εχεις προκαλλεσει ποτε με τις δηλωσεις σου εδω μεσα ή τουλαχιστον δεν το εχω παρει πρεφα οποτε σαφως δεν μιλαγα για σενα αλλωστε ημουν παρα πολυ σαφη
δεν το πήρα προσωπικά, και εγώ γενικά για την πλειοψηφία μιλάω,ή 'ετσι πιστε'υω, απλά έκανα δημόσιες τις απόψεις μου...και αρχή μου είναι να μην προκαλώ, οι απόψεις του καθενός είναι σεβαστές έστω και αν δεν με αντιπροσωπεύουν.........φιλάκιαααααα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
δεν εχω σκοπο ή ορεξη να κανω καμια διατριβη για τους μπουρδελιαρηδες 
Μα γιατί ρε mounitsa δεν μας βρίσκεις ενδιαφέροντες;;;  :grin:

Πάντως από υλικό δεν μπορείς να πεις...άφθονο.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
raven m η μουνιτσα μουσκευει για παρτη σου.ειναι φανερο

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Τα λάθη που έκανα σήμερα το βράδι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν θα  ξαναπηδουσα σε μπουρδελο για πρωτη φορα τυποι

ο ερωτας ειναι αγνο πραγμα... ντροπη να τον μειωνουμε ετσι

αλητεια.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
να συγκρατησω τον εαυτο μου να μην κανει κι αλλα "λαθη"!! το εκανα μικροτερος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom