Θελει πολυ καφε και αναλυση η κουβεντα που ειπες leo...!
Αυτό που ήθελε ήταν πολλά ?, μέχρι να πήξει(?) το μυαλό. Και άμα φτάσει τη στερεά κατάσταση, ευχαρίστως να τα πούμε και από κοντά.
Θελει πολυ καφε και αναλυση η κουβεντα που ειπες leo...!
και μιας και τεθηκε το θεμα παντρεμενοι μακρυα οπως ο διαολος το λιβανι και ο βρυκολακας το σκορδο..........η χεροτερη ρατσα αντρα ειναι.....
..υπαρχουν και πολυ χειροτερες ρατσες..
Μπα......αυτοι ειναι οι πιο γλοιωδεις συνηθως οι υπολοιπες ρατσες εχουν τα στραβα τους αλλα ειναι πιο ντομπροι......εχουν την ηλικια του μπαμπα σου και περνανε για τζοβενοι......τες παν μεγαλη κουβεντα οι παντρεμενοι.....
......εχουν την ηλικια του μπαμπα σου και περνανε για τζοβενοι......
Πρεπει να βαρεθεις το σουβλακι, και το Hundai για να καταλαβεις την αξια του "τζοβενου"...
Μουνίτσα, αλλαξα γνωμη, θα σου απαντησω. Εχω λίγο χρόνο.
Αρχικά αν οι Ελληνιδες ηταν λιγώτερο μαλακισμένες, θα γαμαγαμε σαφως περισσοτερο. Εγω γαμω εξυπνες γυναικες. Μου σηκώνεται ευκολώτερα με αυτες.
Παμε παρακάτω. Τις βρισκω παντου. Σε σάιτ, σε τράπεζες, σε επαγγελαμτικοκοινωνικες εκδηλωσεις. Ειναι εμφανισημες, δυναμικες νέες (ενίοτε και όχι τόσο ) γυναικες που θέλουν ένα ξεκάθαρο, υγειές, ασφαλές και καλό πήδημα. Παντρεμενες και ανυπαντρες. Δεν κάνουμε διακρίσεις (equal opportunity fucker ). Το όλο σκηνικό, γινεται σε περιβαλλον κυριλέ και αλληλοσεβαμού. Ενιοτε, αν γουσταρω, πάω και σε κανενα καλο χοτελ εξωτερικο ή ενα καλο δειπνο, μια και επαναλαμβανω πηδάω αποκλειστικά γυναικες που εχουν κατι να μου πουν. Σε περιόδους ξηρασιας (του κυνηγού και του ψαρα το πιάτο, κλπ κλπ), σαφως επανερχομαστε στα cg και μονιμες ανεξάρτητες.
Γκέγκε? Αν έχεις αι αλλες απορίες, εδω είμαστε.
Ρεηβεν........ειλικρινα δε με απασχολει που ψαρευεις γκομενες ουτε που τις πηδας........αυτο που με προβληματισε ηταν ποσο καλο σεξ μπορει να κανεις για να αντιπαρελθει μια γκομενα το δηθεν υφακι που πουλας (εκτος αν ειναι μονο για λογους φορουμ και απεξω εισαι αλλιως δεν το ξερω) ή το ποσο απεγνωσμενη μπορει να ειναι.....αλλα και παλι δεν ειναι και ο προβληματισμος της ημερας μη σκας θα το ξεπερασω
Πρεπει να βαρεθεις το σουβλακι, και το Hundai για να καταλαβεις την αξια του "τζοβενου"...
..εμένα παντως μου αρεσουν πολυ οι επεξηγησεις που βαζουμε σε παρενθεση και ειναι στην μητρικη αγγλικη μας γλωσσα....
..ετσι για να γινομαστε πιο κατανοητοι....
οταν κατουρας,κατουρας ορθιος,καθιστος,με το ενα ποδι στηριζομενος και ποτε κατουρας?σημαντικο θεμα αυτο να το απαντησεις γιατι μου φαινεται οτι κατουρας μονο στα καλα εστιατορια που πηγαινεις τις εξυπνες κυριες........
εσυ εισαι η απεγνωσμένη και αξιολύπητη με τις τις χιλιάδες ωρες στα φόρουμ. Οι δυναμικες γυναικες είναι εξω...δουλευουν, γαμιόνται, ψωνίζουν, επικοινωνουν, πίνουν, τρωνε. Γουσταρουν τους δυναμικους, με χιουμορ αντρες που εχουν κατι να πουν (και να γαμησουν). Το υφάκι δε προσαρμοζεται στον συνομιλητη.
τωρα εσυ με ποιόν είσαι? χαχαχαχα
εσυ εισαι η απεγνωσμένη και αξιολύπητη με τις τις χιλιάδες ωρες στα φόρουμ. Οι δυναμικες γυναικες είναι εξω...δουλευουν, γαμιόνται, ψωνίζουν, επικοινωνουν, πίνουν, τρωνε. Γουσταρουν τους δυναμικους, με χιουμορ αντρες που εχουν κατι να πουν (και να αμησουν). Το υφάκι δε προσαρμοζεται στον συνομιλητη.
ολες ειναι δυναμικες αυτες που αναφερεις?και απο αυτα που ειπες δηλ. το οτι πινουν,τρωνε,πηδιουνται,δουλευουν δηλωνει δυναμισμο?γιατι εγω νιωθω αδυναμος.....